dinsdag, februari 11, 2014

Diane Cooper - De Huidige Cellulaire Zuivering - 10.02.2014


Diane Cooper
De Huidige Cellulaire Zuivering
10 Februari 2014

De frequentie op Aarde is rap aan het versnellen en wij worden gezuiverd terwijl wij omhoog de ascentie berg opgaan. Momenteel voelen vele mensen de fysieke effecten hiervan. Onlangs had ik een kort durende maar vervelend duizeligheidsprobleem. Het begon in mijn zonnevlecht waar wij onze diepste en meest verborgen angsten vasthouden, vaak doorbloedend vanuit vroegere levens, en ik deed behoorlijk wat innerlijke werk terwijl ik dit verkende. En het werd vergezeld door een hoofdpijn terwijl mijn derde oog en kroonchakra opnieuw uitgebalanceerd werden. Ik weet dat overvloedig veel Lichtwerkers een duizeligheidsvirus ervaren als hun chakra's op een hogere frequentie gereinigd en uitgebalanceerd worden.
Velen reinigen ook hun keel, derde oog of kroon chakra's terwijl oud verdriet en trauma's gereinigd worden met hoofdverkoudheden, keelinfecties enzovoorts. En het is niet bij toeval dat slijm ophoesten de ronde doet als een andere laag van hartzuivering plaatsvindt. Buikpijn heeft oude klemzittende angsten voor anderen losgelaten. Bijna iedereen is gereed om het één of andere gebied van diens spirituele systeem te zuiveren.


De aartsengelen helpen werkelijk diegenen die gereed zijn met een diepe cellulaire zuivering. Als één of meer van jouw chakra's voorbereid worden om werkzaam te zijn op een hogere frequentie, probeer, als dat mogelijk is, te rusten en te ontspannen. Dit stelt te Aartsengelen die de leiding over de chakra's hebben in staat om jou op een dieper niveau te beroeren.
Wanneer de chakra's gezuiverd zijn beginnen wij onze nieuwe kristallijne lichamen binnen te brengen, welke een hogere lading van licht kunnen dragen. Aartsengel Gabriel werkt samen met Aartsengel Metatron om deze nieuwe manier van zijn in de cellulaire structuur van diegenen die gereed zijn aan te zetten. We worden echt voorbereid voor een enorme grote nieuwe stap richting het Licht.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2013 Diana Cooper - http://www.dianacooper.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten