donderdag, februari 20, 2014

De Engelachtige Gidsen: Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend - 19 Februari 2014 / Taryn Crimi


 
De Engelachtige Gidsen
“Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend - Welke van deze Ben Jij?"
19 Februari 2014 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij jullie aandacht graag willen focussen op het onderwerp van de intuïtie. Het is een zintuig waar elk en iedereen van jullie mee geboren werd, hoewel het vaak onopgemerkt gaat omdat het geen fysiek zintuig is. Het is in deze boodschap onze bedoeling om verder uit te leggen wat elk van de 3 paden om begeleiding vanuit de hogere rijken te ontvangen zijn, en om jullie verder te helpen bepalen welke het pad van de minste weerstand voor jullie is.
Zoals wij zeiden, een ieder van jullie heeft de ingeboren bekwaamheid zich te verbinden met de hogere rijken, in feite zijn jullie feitelijk nooit ontkoppeld geweest, maar eerder raakte voor velen de verbinding verzwakt maar nooit verloren. Alle kinderen worden geboren met de innerlijke wetenschap van hoe te verbinden met de hogere rijken omdat zij zichzelf nog niet volledig tevoorschijn hebben laten komen binnenin het fysieke. Maar terwijl jij zwaarder vertrouwd op de fysieke zintuigen om te bepalen wat te vertrouwen en wat "echt" is, verminderd het intuïtieve vermogen als het niet langer gebruikt wordt. Het is ongeveer zoals een langzaam wegkwijnende spier die na enige tijd verzwakt van het niet gestimuleerd of versterkt te worden, hoewel wanneer het zoals iedere andere spier binnenin jouw lichaam regelmatig gebruikt wordt het sterker wordt. Jullie hebben allemaal de bekwaamheid om het sterke intuïtieve vermogen te herkrijgen dat zovelen channelen noemen.
Energie zal altijd het pad van de minste weerstand kiezen. Wanneer wij onze boodschappen naar ons kanaal sturen, spreken wij geen woorden of wat voor een specifieke taal dan ook, maar eerder delen wij energie hetgeen gechanneld en dan vertaald wordt door het brein door gebruikt te maken van de beschikbare woordenschat die er voor haar beschikbaar is in waar jullie naar refereren de Engelse taal.

Er zijn drie zeer algemene vormen van het informatie channelen; wij spreken niet over andere vormen welke vele artistieke en creatieve uitlaatkleppen omvatten, in deze boodschap spreken wij specifiek over het channelen van informatie vanuit de hogere rijken. De drie meest algemene paden zijn Helderziendheid, Helderhorendheid en Heldervoelendheid. Je mag zeer goed bij jezelf gewaarworden dat je een combinatie van 1, 2 of zelfs alle 3 bent; hoewel het zeer gewoon is om gewaar te worden dat specifiek één de meest overheersende van hen allemaal schijnt te zijn.
Wij zullen met helderziendheid beginnen, hetgeen omschreven kan worden als de bekwaamheid om boodschappen via visioenen te ontvangen. Dit kan zijn in de vorm van fysieke of niet-fysieke visioenen. Het is veel meer algemeen dat diegenen die overheersend helderziend zijn beelden, texturen en kleuren in hun geestesoog zullen zien, of via hun voorstellingsvermogen in plaats van met hun fysieke ogen. Velen vinden het ontcijferen tussen het voorstellingsvermogen en een visioen vanuit de hogere rijken moeilijk. Visioenen zullen vaak rechtstreekse antwoorden op vragen zijn die je net aan de hogere rijken gesteld had. Het leren, of wij zouden echt moeten zeggen, het herinneren hoe je bewust jouw channelingsbekwaamheid moet besturen is goed binnen ieders vermogen.
Helderhorendheid kan omschreven worden als de bekwaamheid om de begeleiding van de hogere rijken te horen. Dit kan wederom zijn met ofwel jouw fysieke of spirituele oren, echter het is wederom veel meer gewoon dat het door jouw spirituele oor ontvangen wordt. Dit is hoe ons kanaal zeer regelmatig onze boodschappen ontvangt en vertaald; via haar spirituele oor. Diegenen die helderhorend zijn kunnen gewoonlijk zelfs een subtiel verschil in de 'stem' of het dialect detecteren die zij horen wanneer begeleiding ontvangen wordt.
Heldervoelendheid kan omschreven worden als de bekwaamheid om boodschappen vanuit de hogere rijken te ontvangen via gevoelens, downloads en energetische gebieden. Diegenen die heldervoelend zijn zullen vaak de meest subtiele veranderingen in de energie rondom hen heen gewaarworden. Vaak kennen zij de gemoedsstemmingen en gevoelens van diegenen rondom hen heen zonder dat iemand ook maar een woord hoeft te zeggen. Diegenen die heldervoelend zijn ontvangen ook regelmatig boodschappen door sterke buikgevoelens of een plotseling innerlijk weten als een onmiddellijke download van energie. Alle energie is gecodeerd met pakketten van informatie, maar hoe die informatie geïnterpreteerd wordt is voor een ieder van jullie uniek.
Zoals wij zo heel vaak zeggen, channelen is zeer gemakkelijk, echter vertrouwen wat je ontvangt schijnt het meest moeilijke deel voor de meesten te zijn. Het vereist geen inspanning van jullie zijde; in feite channelen velen van jullie tamelijk regelmatig. Het komt moeiteloos en als vanzelfsprekend door wanneer je het niet zo hard probeert. Het proberen creëert blokkades, alleen door het toestaan kunnen jullie de boodschappen ontvangen die wij sturen.
Zoals wij zeiden, werden jullie allemaal geboren met deze ingeboren bekwaamheid om boodschappen vanuit de hogere rijken te channelen. Kinderen hebben wonderbaarlijke intuïtieve zintuigen en kunnen vaak andere wezens met hun fysieke ogen detecteren gedurende op z'n minst een goede twee jaren, echter, als hen voortdurend verteld wordt dat deze wezens niet echt zijn, en leren om zwaarder te vertrouwen op hun 5 fysieke zintuigen begint de bekwaamheid mettertijd te vervagen. Dit komt het meest voor tussen de leeftijd van 3-5 jaar. Wij zeggen niet dat alle kinderen deze bekwaamheid verliezen, eerder zouden wij willen zeggen dat de intuïtieve bekwaamheden van de meerderheid van de mensen verminderd als zij in/naar hun vroege tienerjaren en volwassenheid groeien. Maar slechts omdat dit het patroon is dat wij zeer regelmatig op jullie wereld gezien hebben, betekend niet dat het door moet gaan. Als iedere jonge ouder begint te ontwaken voor de eindeloze mogelijkheden die binnenin de menselijke geest liggen, kunnen en zullen de ouders deze natuurlijke bekwaamheid in hun kinderen beginnen te cultiveren in plaats van het te onderdrukken. Het maakt deel uit van de ascentie en evolutie van de mensheid.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen. 

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2013 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

2 opmerkingen:

 1. Dankjewel Cobie voor de vertaling. Ik ben zo benieuwd hoe anderen de inhoud van deze boodschap ervaren! Ontvangen jullie ook de mooiste visioenen en beelden via het derde oog, worden jullie ook wakker na een diepe slaap met woorden of zinnen die je raken en voelen jullie ook zo heftig welke energieën er zijn en wat deze fysiek en mentaal met je doen? Het is zo'n wonderbaarlijke tijd! Dit wilde ik graag delen, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Ria, momenteel is het even weer 'slappe hap', ben erg moe weer en ik ben dus ook niet vooruit te branden....
   Vanochtend had ik nog een pracht van een visioen zo tussen slapen en waken in, dus net voordat je wakker wordt, ik kan echter niet zeggen dat ik woorden of zinnen hoor. Maar ik sta dus aardig in verbinding met onze sterren vrienden, en vanochtend stuurden zij mij een beeld van één van hun schepen die hoog boven me twee loopings maakte. Heel mooi... Het jammere aan dit geheel is dat ik deze visioenen niet altijd onthoud, maar nu met de steeds hogere energieën zal het denk ik ook steeds gemakkelijker gaan... En ik moet toegeven, dat de afgelopen week ook via meditaties diverse visioenen ontvangen zijn, in ieder geval meer dan normaal, alsof de 'stroming' ineens bezig is op gang te komen of zo....

   In Liefde en Licht.

   Verwijderen