dinsdag, februari 18, 2014

De Arcturianen - Dit is het Pad van Geen Terugkeer! - 16 Februari 2014 / Ute


De Arcturianen
"Dit is het Pad van Geen Terugkeer!"
16 Februari 2014 / Ute Posegga-Rudel
 
Dierbaren,
Wij Zijn De Arcturianen!
De boodschap van vandaag is vrij eenvoudig, maar zeer belangrijk: wij komen om jullie eraan te herinneren om te allen tijde jullie frequentie te verhogen, en laat dit jullie voortdurende intentie zijn!
Velen van jullie zijn aan het worstelen omdat jullie je overweldigd voelen door de verdwijnende stabiliteit van jullie leven, de onzekerheid van jullie toekomst en het naar de oppervlakte komen van de opeenhoping van jullie onderdrukte inhoud van jullie onbewuste geest, waar het meeste niet plezierig van is.
Als deze oude inhouden in/naar jouw besef komen, zou jij je belast en verward kunnen voelen en niet weten wat je ermee moet doen. Je zou zelfs kunnen geloven dat het voor jou waar is en ermee worstelen. Je zou het kunnen willen onderzoeken. Maar terwijl je dit doet, geef je het belangrijkheid en gewicht. En weldra zal het jouw heldere inzicht volledig vertroebelen.
Maar wij vertellen je, in de oude tijden waar dergelijke staten misschien weken en soms maanden namen om te verwerken, je dit nu in de tijd van een oogknipper los kunt laten, als je begrijpt dat het louter naar boven komt om losgelaten te worden.


De meest belangrijke kwestie hier is dat op het moment, wanneer je ermee begint oude inhoud onder ogen te komen, je misschien de overzichtelijkheid van jouw ziel vergeet, hoe het aanvoelt wanneer jouw hart open is. Alsof je nooit het Licht zou zijn geweest dat je Bent.
Maar als je vanuit deze kennis van Zelf werkt, is het gemakkelijk los te laten wat louter een herinnering is en probeert om zichzelf te herhalen.
Dus als je inderdaad gedurende een moment vergeten bent wie je bent, maak je geen zorgen. Zolang als jij je op jouw Goddelijke Essentie focust, zelfs als het op dat moment verborgen is, en een beroep op jou licht doet, en het verleden niet toestaat jou te verblinden, kan jij jezelf inderdaad in een ogenblik opnieuw wakker laten worden! Je kunt dit doen! Het is HET belangrijkste deel van jullie vrije wil, dierbaren! En in dit ogenblik her/erken je wat jouw herinnering werkelijk is: niets van werkelijk belang, in vergelijk met het Licht van jouw Ziel, zodat je het zeer gemakkelijk los kunt laten.
Op dat moment stijgt jouw frequentie weer, om zelfs hoger dan voorheen te zijn, omdat je voor altijd losgelaten hebt wat jou onbewust tot nu toe belast heeft. Omdat dit de tijd van geen terugkeer is. Het is de tijd van grote zuivering, van grote loslating.
Dergelijke verblindende herinneringen hebben geen enkele manier om in het nieuwe Licht te blijven dat al volledig levend is op jullie Aarde, als je hen loslaat. En wanneer je dat doet, zal je iedere keer een nieuwe bekrachtiging van jouw hart opmerken, een nieuwe kracht dat voort straalt, het pad van jouw bevrijding van het knechtschap en dat van de mensheid verder plaveiend.
Terwijl jullie deze boodschap lezen, Dierbaren, accepteer alsjeblieft onze Zegeningen die jullie in staat stellen om jullie Licht en de Uitstraling van jullie hart te herinneren!
Dankjewel voor jullie Liefde en jullie Dienstverlening, om te helpen het bewustzijn van de mensheid te verhogen!
Wij zijn de Arcturianen!
 
Boodschap doorgegeven via Ute

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2014/02/the-arcturians-this-is-path-of-no-return.html
_______________________________________________________________________________________
Copyright© 2014. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com  Please post your comments on my blog so that I can be aware of them.
Please share this message only together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via
transformation33@gmail.com. Thank you.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen