vrijdag, februari 21, 2014

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht - 21 Februari 2014


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht - 21 Februari 2014
JULLIE ZIJN ONOVERWINNELIJKE WEZENS VAN LICHT!

Blossom: Hi ÉÉN en ALLEN.
Welnu, hier is de channeling van vandaag. De audioweergave zal over een paar dagen verschijnen.
Zoals ik vorige week al verkondigde, zal ik niet kunnen channelen tot halverwege de week van 24 maart en vanaf die keer … iedere drie weken tot half juni (als alles goed gaat).
IEDEREEN BEDANKT voor jullie LIEFDEVOLLE vriendschap en steun … want zonder dat zou ik zeker opgegeven hebben!
Ik voel me ECHT gezegend om deze reis met zo velen te kunnen delen.
Dus … wellicht kunnen jullie deze tijd gebruiken om enkele oudere channelings over te lezen en diep in het hart van het zelf te gaan om op een dieper niveau te ontdekken … wie we ECHT zijn.
Ik heb gezien hoeveel mensen DE AANROEPING hebben gezien, inclusief de vertalingen, en dat waren er in totaal zo’n 23.500.
GOED GEDAAN MENSEN! BEDANKT VOOR HET VERSPREIDEN HIERVAN en wederom gaat mijn dank uit naar het geweldige vertalersteam.
Daarom zeg ik jullie vooralsnog, voor slechts een korte tijd … zoals mijn vriend White Cloud zou zeggen … Adieu … Adieu vrienden … Adieu.

******************************************
Blossom: Hallo allemaal. Zoals jullie al weten, zal dit, vanwege andere verplichtingen, mijn laatste channeling zijn in 5 weken. Ik dacht, ik zal jullie eens vragen wat JULLIE vonden van de AANROEPING van vorige week … en daarna laat ik het aan jullie over om te bepalen waarover jullie ons willen laten nadenken.
Federatie van Licht: Blije groet aan jou, Blossom, en aan allen die hun leven door Liefde verrijken. We waren ons zeer goed bewust van de woorden … die als een groep WEZENS werden geuit … die vroegen om hulp in de wereld waarop jullie menselijke Wezens verblijven. Er was sprake van veel LIEFDE en ernstige gedachten vanuit de hartruimte, die de ruimte werd ingestuurd.
Net zoals jij, Blossom … weten wij dat deze smeekbede … dit verlangen om de ‘dingen in beweging te brengen’ in overweging wordt genomen door dat wat ‘ONS’ overstijgt … in termen van algeheel management. Maar we kunnen jullie vertellen dat het verlangen van de harten van hen die op Aarde zijn … om er een betere plaats van te maken … niet onopgemerkt is gebleven.
Zoals ik erover denk … VOEL ik dat we het duidelijk gemaakt hebben en nu zullen we het aan ‘De Hoogste’ overlaten om te beslissen of er een ‘inspirerend teken’ gegeven zal worden. Dus … zullen we … nu ... verdergaan?

Met respect voor alle betrokkenen … laten we dat doen.
Gegeven het feit dat jullie misschien wat beter begrijpen hoe het voor ons hier beneden is … wat zou jullie advies aan ons zijn voor hoe wij alles wat op ons afkomt, dat ons ‘terneer drukt’ kunnen overwinnen? Wij WETEN dat LIEFDE het antwoord is … maar LIEFDE lijkt de hebzucht, die zoveel frustratie kan veroorzaken bij diegenen die blijkbaar ‘in handen’ zijn van de hebzuchtigen, niet tegen te houden!
Liefste Blossom … wij kunnen jullie alleen maar woorden van LIEFDE geven. Omdat dat, zoals jullie maar al te goed weten … het antwoord is op alle dingen.
Maar … het LIEFDE ZIJN, in wat dan ook … neemt het moeten betalen van rekeningen, die alsmaar blijven toenemen … en het moeten omgaan met … wat ik gewoon ‘berovingen’ noem … niet weg! Ja, je kan LIEFDEVOL zijn … maar de duistere partij gaat maar door met manipuleren en monopoliseren … waardoor wij ons bij tijden hulpeloos en machteloos VOELEN om hun overheersing te weerstaan. LIEFDE blijkt niet door dit soort thema’s heen te kunnen breken … en dit soort thema’s veroorzaken juist onze moeite om te kunnen schijnen! Begrijpen jullie niet alleen maar wat ik zeg … maar VOELEN jullie de hierdoor veroorzaakte frustratie en vooral de primaire reden voor het vragen om een teken, zodat we kunnen doorgaan met doorgaan?
Wij moeten vanuit onze WAARHEID spreken, Blossom … zoals jij dat doet vanuit die van jou. Wij hebben voor ons doen … gegeven het feit dat wij de Aardse beproevingen niet … aan den lijve … hebben ervaren … erg veel gesproken met heel velen, die dit ‘beter kunnen aanVOELEN’.
Wij hadden niet helemaal begrepen hoe diep de pijn gaat die door degenen die kwaad willen, kan worden gecreëerd. Hiervan zijn wij erg ‘geschrokken’.
Maar … hiervan ‘schrik ik’ weer heel erg. Ik dacht echt dat jullie ECHT begrepen hoe het voor ons hier beneden is?
Niet op dezelfde wijze als jij verwachtte dat wij dat zouden WETEN. We hebben het hier weer over … ALLE EN OVERALAANWEZIGE energie. Daaraan kunnen we de LICHTniveaus meten … en daarvan is er, zoals gezegd … heel veel.
Ik ben niet iemand die focust op het negatieve en heb geleerd dat wij datgene creëren, wat we denken. Maar … ik vind het moeilijk te accepteren dat jullie meer van het Licht ‘aflezen’, als jullie onze planeet observeren. Hoewel ik jullie … omdat jullie zijn wie jullie zijn … op je woord zal geloven en het zal beschouwen als bemoediging.
Het is niet mogelijk dat jullie wereld, jullie prachtige planeet, in duisternis zal raken. Het is een zekerheid dat de GOUDEN EEUW van Zuiver Licht … waarover we steeds hebben gesproken … zich nu al manifesteert.
Alles wat zich beweegt naar zijn juiste positie … doet dit overeenkomstig het Goddelijke plan.
Wij kunnen niet beweren dat wij jullie GEVOELENS precies KENNEN … die van iedere individu … die zijn taak uitvoert. Wij kunnen het niet ‘makkelijker maken’ voor jullie op een wijze die jullie zo’n groot genoegen zou doen. Dat is niet aan ons.
Maar wij KUNNEN jullie vertellen dat wij … jullie niet willen paaien … en dat ook nooit hebben gedaan. Wij geven jullie alleen maar … woorden van WAARHEID … en zullen dit blijven doen.
Op deze wijze kunnen wij momenteel helpen … en als het juiste niveau van LIEFDE meetrilt in een patroon dat samenvalt met de universele planetaire afstemming … als ALLES op zijn plek staat en tot rust is gekomen …
DAN, ZEGGEN WIJ JULLIE …
ZULLEN JULLIE ONS KENNEN …
En ALLES dat jullie moesten verdragen, terwijl jullie, kijkend naar jullie werkelijkheid, in jullie Waarheid bleven … zal jullie zielen vullen met een begrip en acceptatie dat …
ABSOLUUT ALLES IS ALS HET MOET ZIJN.
Zodoende … geven we meer van hetzelfde! Want er is volgens ons … de Toezichthouders op de Toezichthouders … niets anders dat jullie beter kunnen gebruiken.
Je merkt wel, Blossom … dat wij niet ingaan op zaken, waarop velen heel graag antwoord willen. ‘Voor ons’ … ‘vanwaar wij komen’ … zijn die zaken niet van universeel belang. We zouden in deze gesprekken over duizend en één dingen kunnen discussiëren, maar wij vinden deze bij lange na niet zo belangrijk als het onderwerp, waarover we het altijd hebben.
Hierom bewonder ik jullie ook. Maar … worden onze gesprekken dan niet ingeperkt?
Jullie kunnen het ‘leven’, binnen de trilling waarin jullie verblijven, tot op zekere hoogte begrijpen. In jullie meditatieve staat … kan men die frequentie verhogen en vertrouwd raken met ieder thema, waarvan men meer wil weten.
Aha! Ik vraag me af of jullie weten hoeveel mensen het moeilijk vinden om ‘uit te schakelen’ … laat staan ‘in te schakelen’ … wanneer ze eenmaal ‘uitgeschakeld’ zijn.
Toch is het geroezemoes van de geest onder JULLIE controle.
Dat wordt door velen begrepen … maar het is niet zo gemakkelijk te bereiken.
Mogen wij dan het advies geven dat men, door zich gewoon op de ademhaling te concentreren, het geroezemoes los kan laten. Want dat is alles wat nodig is … en degenen die zeggen dat dit niet zo is … concentreren zich niet op de ademhaling.
Het cadeau dat in jullie WEZEN werd ‘geïnstalleerd’ … die gift van ‘reizen’ zonder je te verplaatsen … is één van de kostbaarste schatten, waarmee een menselijk Wezen werd uitgerust. Maar het is er ook één, die erg onderschat is en op de achtergrond is geraakt. Maar we zeggen jullie … maak het cadeau open en ontdek zelf welke juwelen erin zitten.
Velen die deze woorden lezen, zullen zeggen dat zij dat al gedaan hebben. Deze zielen zullen WETEN waarover wij het hebben. Toch zeggen we … sta jezelf, bij elke kans die jullie jezelf geven, toe om nog dieper te gaan.
Breek de barrières af en ga iedere keer … een stapje verder met je ‘verbeelding’.
En wat kunnen jullie ons adviseren om deze barrières af te breken?
WETEN … VERTROUWEN … DAT HET GLORIEUZE WEZEN DAT JE BENT … TOT ZOVEEL MEER IN STAAT IS DAN MEN IS ‘GEPROGRAMMEERD’ TE GELOVEN.
JULLIE ZIJN MEER DAN EEN PROGRAMMA!
JULLIE … IEDER VAN JULLIE … ZIJN EEN ERVARING VAN HET LEVEN.
EEN ERVARING VAN HET LICHT … DOOR FYSIEK BEWUSTZIJN.
Erg veel mensen verlangen ernaar om vrij te zijn van het lichaam … Maar het is ook een uniek cadeau voor de ziel. Op veel andere planeten kent men de ‘tastzin’ niet. Jullie zijn zo fortuinlijk om Liefde te kunnen VOELEN … niet alleen vanuit het hart-zintuig … maar vanuit de ‘tastzin’ zelf. Jullie zijn zeer gezegend dat jullie elkaar in de ogen kunnen kijken en het ‘leven’ uit die ogen kunnen ZIEN stralen.
Wij raden jullie aan om de fysieke vorm, waarin jullie terecht zijn gekomen, te waarderen … het bevat vele, vele zegeningen.
Dank je wel. Ik vroeg me laatst af … waar gaan we met deze gesprekken heen … in de zin van hoe lang ze nog doorgaan en wat ze nog zullen brengen? Want, zoals jullie zeggen …  het is jullie verlangen om over LIEFDE te spreken en dat hebben jullie gedaan. Misschien is de komende tijd, wanneer ik weg ben, een perfecte tijd om te reflecteren op de wijsheden die jullie al negen jaar hebben gegeven! Ik vraag me af of jullie nog meer over LIEFDE kunnen vertellen en of het hoe dan ook op ons neerkomt … of moet ik ‘op ons aankomt’ zeggen, om nog wat meer aan onszelf te werken. Ofschoon ik, moet ik zeggen … één van de velen ben die altijd werkt aan het positief blijven … en dit wellicht soms mijn obsessie is. Moet het wel altijd zo’n voortdurende ‘inspanning’ zijn om ‘positief’ te blijven? Het zou toch eigenlijk, na al die jaren van werken aan jezelf, zo langzamerhand ZO moeten ZIJN?
Helaas moeten we zeggen, dat dit te maken heeft met de dichtheid, waarin jullie verblijven. Denk eens hierover na. Wij hebben in WAARHEID gezegd … dat wij meer LICHTE plekken zien dan donkere. Wordt hiermee dan niet UITGESPELD VOOR JULLIE … hoe meer dan uitstekend jullie ALS ÉÉN samenkomen in HET GROTE GODDELIJKE PLAN?
Zo komt het op ons over … HET LICHT VERSLAAT HET DONKER … en DIT is wat wij op deze manier zien … in WEERWIL van ALLES dat het Goddelijke plan wil TEGENHOUDEN … dus, ook al vecht alles om jullie heen om JULLIE TEGEN TE HOUDEN … JULLIE KUNNEN NIET WORDEN TEGENGEHOUDEN.
JULLIE ZIJN ONOVERWINNELIJKE WEZENS VAN LICHT.
Daarom … ook al vragen jullie je bij tijden af waarom jullie blijven doorgaan … ook al VOELEN jullie bij tijden dat al jullie kracht uit jullie is gestroomd … JULLIE GAAN DOOR!
JULLIE GAAN DOOR OM DAT JULLIE HIER ZIJN OM DAT TE DOEN.
HET WETEN BINNENIN JULLIE … WEET DIT.
JULLIE LUISTEREN NAAR WAT JULLIE HART JE VERTELT … OMDAT JE HART NIET TEGEN JULLIE KAN LIEGEN.
EN … JULLIE HART VERTELT JE OM DOOR TE GAAN MET DOORGAAN.
ER MOET EEN ERG BELANGRIJKE REDEN ZIJN DAT JULLIE HART JULLIE DAT VERTELT.
DIE REDEN IS DAT HET UNIVERSEEL BEKEND IS DAT …
LIEFDE ALLES OVERWINT.
EN PRECIES DIT IS WAAROM WIJ JULLIE GRAAG …
STRIJDERS VAN HET LICHT NOEMEN …
DIE DE GOEDE STRIJD VOEREN …
DIE VECHTEN VOOR JULLIE RECHT OM VRIJ TE ZIJN VAN DE KETENEN DIE WERDEN GESCHAPEN OM JULLIE TE ONDERWERPEN.
MAAR JULLIE WETEN BETER.
JULLIE KUNNEN NIET ONDERWORPEN WORDEN … WANT JULLIE ZIEL ZAL ALTIJD VRIJ ZIJN OM TE …
VLIEGEN.
WANT JULLIE ZIEL ZAL JULLIE ALTIJD TOEBEHOREN OM …
LIEF TE HEBBEN EN LIEFDE TE ZIJN.
EN LIEFDE … ONZE LIEFSTE, LIEFSTE, ALLERMOEDIGSTE LICHTDRAGERS … IS WIE JULLIE ZIJN.
JULLIE KUNNEN NIETS ANDERS ZIJN.
LIEFDE … ALLEEN LIEFDE … ALLEEN LIEFDE … ALLEEN LIEFDE.
Blossom, we maken van deze gelegenheid gebruik om JULLIE te danken voor jullie aanhoudende steun aan ons … door dik en dun.
Wij zullen ons LICHT laten schijnen over eenieder. Het duurt maar kort voor we weer zullen kunnen communiceren … en dit is genoeg om jullie in staat te stellen om in Licht en Liefde te blijven doorlopen!
Bedankt jongens. Ik neem nu officieel mijn channelaarshoed af … en zet de acteurshoed op … die me allebei erg veel vreugde geven. Dank je wel … vanuit mijn hart … de diepste plaats daarin … bied ik jullie mijn LIEFDE en dankbaarheid voor het gegeven dat JULLIE ZIJN WIE JULLIE ZIJN.
En vanuit precies dezelfde waardevolle plaats … laten we over ieder van jullie … op wie wij ontzettend trots zijn … ons Liefdevolle Licht schijnen … Tot wij elkaar weer spreken … WEES JEZELF … WEES LIEFDE.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten