zondag, februari 16, 2014

Aisha en de CC's - Korte Update Aangaande de Energieën - 16 Februari 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
16 Februari 2014

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, kondigen deze binnenkomende energieën zichzelf op allerhande manieren aan. Misschien is de beste manier hen te omschrijven hoe zij in wilde en onregelmatige patronen lijken te fluctueren, en deze zogenaamde onvoorspelbare patronen van energetische transmissies zullen jullie ook op vele niveaus beïnvloeden. En dus, zal je bij jezelf gewaarworden alsof je gelukzalig in een serene zee van goede trillingen drijft, zo je wilt, en dan plotseling het gevoel hebben alsof jouw vlot omgekanteld werd, en jij met je armen rondzwaait in woelige wateren, niet in staand zijnde om te ontdekken wat boven of onder is. Dus ja, deze zijn inderdaad tijden welke gemarkeerd zullen worden als extreem onvoorspelbaar, aangezien jullie nooit zullen weten wat zij voorbij de volgende hoek zullen brengen.
Want zie, dit is inderdaad een zorgvuldig georkestreerd evenement, en alles dat in beweging is gezet, zal op zo een manier in beweging gezet zijn dat jullie menselijke verstand zich buitengesloten voelt. En wat bedoelen wij daarmee? Eenvoudig dat dit alles met slechts één ding in gedachten gedaan wordt, namelijk om jullie uit de oude sleur vandaan te halen hetgeen jullie zo trouwhartig met JULLIE verstand gevolgd hebben. Want zie, dit wordt niet bij toeval gedaan, maar door een zorgvuldige planning, en als zodanig, verwacht om heen en weer geworpen te worden op de meest ongewone manieren in de tijd die er in het verschiet ligt. Want wij zullen alles doen dat wij kunnen om jullie bij te staan om wat voor oude patronen en programmeringen dan ook die nog steeds proberen jullie gaande te houden op die oude neergelegde manieren los te laten, en dus, wanneer het ook is dat jij je uiteindelijk volledig in evenwicht voelt, zal je waarschijnlijk iets tegenkomen dat jou opzettelijk weer uit het evenwicht vandaan gooit.

Dit mag klinken als een harteloze manier om de dingen te doen, maar nogmaals, niets zal aan het toeval overgelaten worden hier, aangezien het inderdaad onontbeerlijk is dat jullie niet langer proberen vastgeplakt te blijven zitten aan het oude "beproefde en getrouwe". En dus, zullen deze energieën jou helpen om precies dat te doen, door de boom op iedere manier te schudden als dat zij kunnen om ervoor te zorgen dat je de takken loslaat en eindelijk jouw vleugels gaat gebruiken en in/naar het onbekende wegvliegt. En zoals jullie zo onderhand heel goed weten, voelt dit onbekende heel tegenstrijdig voor jullie, terwijl jullie denken dat het jullie weg zal brengen van alles dat jullie nog steeds voelen als de jij waar jullie zo vertrouwd mee geworden zijn. En dus, aarzelen jullie op de rand van de vrijheid, want jullie denken dat jullie jezelf weg zullen gooien als je werkelijk het oude loslaat. Nou, dat is zeer zeker niet het geval hier, want op het moment dat je eindelijk besluit om die oude en verlammende greep aan deze laatste overblijfselen van de illusie van jou los te laten, zal je eindelijk beseffen dat je simpelweg de waarheid van wie je werkelijke bent vergeten was. En dus, op het moment dat jij jezelf op laat stijgen, zal je letterlijk in/naar welbekend en geliefd territorium verhuizen, want dan, zal je eindelijk thuis komen naar de echte jij, en niet die vage en denkbeeldige versie van jou die je tot dan toe geweest bent.
Dus wij zeggen weer, vrees niet als jij jezelf rond voelt wankelen in de aankomende tijden en niet in staat bent om jouw evenwicht te vinden gedurende lange opeenvolgingen van de tijd. Want het is alleen een hulpmiddel om jou los genoeg te laten worden om de oude en bezwarende denkbeeldige stukjes en beetjes van disinformatie los te laten die jou nog steeds onder de duim houden. En weet ook dat je bij tijden bij jezelf gewaar zult worden plezierig rond te surfen, een diep, diep gevoel van thuiskomen en gelukzaligheid ertussenin ervarend, en wanneer het ook is dat dit gevoel arriveert, weet dat dit eenvoudig een klein voorproefje is van wat je op voorraad hebt staan. Want die grote oceaan van evenwichtigheid die je zult krijgen om er zo nu en dan een korte zwempartij in te nemen is daar, op jou wachtend om jezelf er volledig in onder te dompelen op het moment dat het allerlaatste stukje van oude rommel achter werd gelaten.
Dus geniet van deze korte intermezzo's tussen de opschuddingen in, en herinner je dat deze zee van evenwichtigheid inderdaad het einddoel is. Wij hopen dat dit ervoor zal zorgen dat deze niet zo plezierige en eerder rammelende momenten meer genietbaar voor jullie allemaal zullen maken. Want welbeschouwd, zullen zij als helpende handen arriveren, niet als wat voor soort van belemmeringen dan ook. Eerder, is het simpelweg een grondige vorm van behulpzame hints zo jullie willen, in de gedaante van energetische impulsen die het doel zullen raken in deze plaatsen waar jullie op de één of andere manier klem lijken te zitten, maar die zullen door deze binnenkomende energieën op zo een manier dooreen geschud en gezeefd worden, dat het hen zacht en buigzaam zal maken zodat jullie weg kunnen treden van wat voor oude stijfheid dan ook dat jullie nog steeds in de weg staat.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten