maandag, februari 10, 2014

Aisha en de CC's - Korte Update Aangaande de Energieën - 10 Februari 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
10 Februari 2014

Zo onderhand is er veel begonnen in beroering te komen vanwege deze binnenkomende energieën, en wij refereren natuurlijk naar kenmerken die een breed spectrum bestrijken, van zowel de fysieke gebieden als naar de meer esoterische gebieden. Inderdaad, er is misschien geen enkele bron van informatie die niet gerapporteerd heeft over een overvloed aan verstoringen, en wij bedoelen dit welzeker op de allerbeste manier. Want zie, al deze zogenaamde verstoringen zijn tastbare bewijzen van de grote verschuivingen die jullie binnengaan, en als zodanig, zal niets onaangeraakt achtergelaten worden als deze fase van de operatie in alle ernst begint te ontvouwen.
Ja, dit is het inderdaad, jullie staan op het punt om meegenomen te worden op de grootste rit van jullie bestaan, en wanneer wij zeggen rit, bedoelen wij dat in de betekenis van het verschoven worden van het oude en elementaire bestaan van het zijn van een mens naar die gloednieuwe, wijd openstaande versie van JULLIE. Met andere woorden, jullie verhuizen tegelijkertijd voorwaarts, buitenwaarts, bovenwaarts en binnenwaarts, dus het is geen wonder dat zovelen van jullie enige eerder - ten minste voor jou/jullie - verontrustende ervaringen rapporteren van plotselinge verschuivingen in alles, van jullie geesteshouding/gemoedstoestand naar jullie fysieke omgevingen.
Want nu, is alles in een staat van voortdurende verandering, en het is in een staat van voortdurende verandering op een manier waarop het nog niet eerder geweest is. Het beste beeld dat wij jullie hiervan kunnen geven, is wanneer het ijs in een rivier in de lente uit elkaar breekt, en al het opgekropte en bevroren water en ijs in beweging begint te komen en tegelijkertijd uiteen breekt, zoals een enorme grote samenvloeiing van afgescheiden entiteiten ermee beginnen tegelijkertijd in dezelfde richting te verschuiven. En net zoals dit plotselinge vrijkomen van de bevroren rivier er de oorzaak van mag zijn van wat zal lijken te zijn ravage verder stroomafwaarts, zal dat ook een effect zijn dat jullie allemaal waarschijnlijk door dit alles heen zullen ervaren. Maar denk eraan, dit is geen catastrofe, dit is slechts het loslaten van zoveel oude en onderdrukte energie, het zal enige tijd nemen voordat alles tot rust zal komen en op een meer standvastig en inderdaad meer vreedzaam tempo begint te stromen.  

Wij weten dat dit voor sommigen beangstigend mag klinken, maar herinner je, de krachten van het licht zullen slechts de oude structuren weg bombarderen die de vrije stroming van de mensheid belemmerd hebben. En als zodanig, wat gezien mag worden als verwoesting is eenvoudig een bevrijding van het oude, en bevrijding zal altijd met zich meebrengen wat aan het oppervlak eruit mag zien als verwoesting, maar wat in alle werkelijkheid een vorm van wederopstanding is. Want zie, de oude en uitgeharde manieren van het zijn van een mens is zeer verwant aan een oude bunker dat van gewapend beton gemaakt is, want het werd gebouwd om de kracht van het licht te weerstaan. Maar zij werden niet sterk genoeg gebouwd, zoals velen van jullie al kunnen getuigen. Want deze bunkers kwamen ook met een veiligheidsluik, eentje die gemakkelijk geopend zou kunnen worden zodat de inzittenden zelf vrijelijk eruit konden gaan in/naar de frisse lucht.
Maar er zijn nog steeds vele, vele van deze oude en sterker gemaakte ideeën van beperkingen die een rotzooi maken van het landschap, maar nu, zullen zij de één na de ander beginnen te desintegreren terwijl het licht quotiënt door zal gaan op een rap tempo te stijgen. Dus verwacht enige eerder interessante reacties te zien als deze bunker en deze dammen de één na de ander zullen beginnen te barsten, en als de tot dusverre opgekropte energieën losgelaten zullen worden, bevrijdt om hun eigen weg stroomafwaarts uit te kiezen. Dus ja, er zullen stormen binnenkomen vanuit misschien de minst verwachte richtingen, maar denk eraan, de energie die zij binnenbrengen, zal de lucht op meer dan één manier reinigen. Wij weten dat deze schijnbaar onstuitbare krachten van de natuur zullen dienen om ervoor te zorgen dat velen van jullie je meer dan een klein beetje geïntimideerd te voelen bij tijden, maar wederom, herinner je dat dit gehele proces zorgvuldig vooraf gepland werd, en het wordt niet gedaan om de dingen slechter te maken, zij zijn in beweging gezet om jullie allemaal te bevrijden van alle oude jukken.
Dus wij wilden jullie er wederom aan herinneren dat ongeacht hoe hard de winden ook zullen blazen, of hoeveel water en ijs de rivier af komt snellen, weet dat zij alleen signalen zijn van de lente die op volle kracht binnenkomt, de lente zal deze eerste zaden tot bloei aanzetten zodra deze laatste overblijfselen van die schijnbaar eeuwige energetische winter weggespoeld is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten