maandag, februari 24, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 24 Februari 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
24 Februari 2014

Jullie hebben je zo onderhand een klein beetje meer gesetteld in deze ongesettelde energieën, en als zodanig, zijn jullie een klein beetje meer vertrouwd geraakt met al deze fluctuerende patronen die op hun beurt enige eerder interessante affiniteiten binnenin jullie zullen beginnen te ontbranden. Want zie, deze knoppen die ingedrukt worden via al deze energetische brieven die op jullie neer blijven regenen, zijn inderdaad knoppen die er gedurende zo een lange tijd op gewacht hebben om weer opnieuw geactiveerd te worden, en dus zullen zij langzaam maar zeker beginnen momentum te vergaren als de dagen, en inderdaad nachten, doorgaan meer energie aan dit proces toe te voegen. En dus zal, beetje bij beetje, overzichtelijkheid tevoorschijn komen waar voorheen er alleen maar somberheid was, en een gevoel van soliditeit en bekrachtiging zal tevoorschijn komen vanuit wat voorheen gevoeld werd als een oceaan van uitputting, wanhoop en frustratie. Maar samen met al dit verschijnen, volgt ook ontbinding, en je kunt bij jezelf gewaarworden te kijken naar iets dat in stukken rondom jou heen uiteen valt, en wat je gereduceerd ziet tot een berg puin, kunnen omstandigheden in jou leven zijn die jij tot dusverre gezien hebt als fundamenteel of als permanent. Maar tob niet, want zoals wij jullie bij zovele gelegenheden verteld hebben, wat het ook is dat nu uiteen valt, doet dat aldus om het nieuwe tevoorschijn te laten komen op ieder niveau waar je maar aan kunt denken, en dan nog iets meer. Want zonder het breken van de oude modelvorm, zou het nieuwe niet volledig gevormd kunnen worden en ruimte hebben om letterlijk diens vleugels te ontvouwen en op te stijgen.
Dus wij zeggen weer, weet dat alles goed is, zelfs als alles dat je op het moment ziet dingen schijnen te zijn die uiteen vallen of bij de naden losscheuren, want weet dat dit eenvoudig het eerste teken van de verschijning van alles is waar jullie op gewacht hebben. Want net zoals de nieuwe scheuten door de aarde heen zullen duwen en inderdaad alles dat in diens weg staat terzijde in diens zoektocht naar lucht en licht en ruimte om te groeien, zo ook zullen deze binnenkomende energieën uitbreiding op ieder niveau veroorzaken, niet alleen binnenin, maar ook aan de buitenzijde, en dus, zou jij je kunnen voelen alsof jij bij tijden gereed bent om te barsten. Maar vrees niet dierbaren, wat je mag voelen als een onheilspellende druk bij tijden, een druk die ervoor zorgt dat jij je voelt alsof je gereed bent om je humeur te verliezen - zowel figuurlijk als letterlijk - is slechts de druk van alles dat gereed staat om naar buiten te komen en diens - en jouw - ware kleuren voor de allereerste keer toont.

Dus denk eraan om achterover te leunen en een diepe ademteug te nemen wanneer het ook is dat je voelt dat de druk oploopt. In feite, helpt deze druk je feitelijk uit te breiden, en terwijl dit proces plaatsvindt in letterlijk alle richtingen, zal het moeilijk zijn om een volledig begrip van dat alles te krijgen. Maar weet dat jullie allemaal zorgvuldig in de gaten gehouden worden door dit gehele proces heen, en dus, zal niet één van jullie blootgesteld worden aan meer druk dan wat noodzakelijk is om je te helpen tot volle bloei te komen, maar noch zullen wij de hoeveelheid van druk reduceren als wij denken dat het nadelig voor je proces van verschijnen is. Dus sta eenvoudig de toegevoegde stroom van energie toe, en laat het jou pushen en tegen je aanstoten als het kiest dat te doen, want het helpt je alleen maar je op manieren uit te breiden die jou in staat zullen stellen om alle verouderde versies van jou te ontgroeien. En dit op diens beurt zal jou helpen om boven en voorbij de oude beperkingen te verhuizen waar de derde dichtheidswereld je strikt beperkt binnenin heeft gehouden.
En als je de behoefte voelt om wat stoom af te blazen, weet dat er manieren zijn om dit te doen die misschien meer behulpzaam zijn dan een emotionele meltdown, zelfs als dat je bij tijden ook goed van dienst is. Want iedere creatieve inspanning waar je aan zou kunnen denken zal helpen om iets van deze druk van de uitbreiding te verminderen. Want de druk die je voelt, is eenvoudig de drukkende behoefte om te beginnen te doen waarvoor je werkelijk hier bent om te doen. Want je bent hier om het nieuwe in samenwerking te creëren met je medemensen, en dus, wanneer het ook is dat je deze drang aan jou voelt knagen op manieren die moeilijk te definiëren zijn, maar bij tijden bijna ondraaglijk frustrerend kunnen zijn, geef aan deze drang een uitlaatklep door iets te vinden om te creëren. En creëren is wat het ook is zoals jij het definieert, en het hoeft helemaal niet gedefinieerd te zijn. Het zou zoiets simpels kunnen zijn als jouw stem een kans te geven uit volle borst te zingen, jouw lichaam een kans te geven om vrijelijk te bewegen, jouw handen de vrijheid te geven om iets in elkaar te zetten of zelfs iets te ontmantelen. Het kan zijn het op orde maken van een chaos die je binnenin je eigen omgevingen op je in voelt drukken, of het kan zijn om iets te maken vanuit helemaal niets, zoals het maken van de simpelste dissen in je eigen keuken. Je kunt met kleuren spelen, je kunt met het water of de wind spelen, je kunt met grond spelen - de opties zijn eindeloos, en wij kunnen je garanderen dat ongeacht wat je kiest, je ontdekken zult dat het jouw spirits verheft door die druk van binnenuit te verlichten. En bijgevolg, zal je waarschijnlijk ook iets creëren dat op zichzelf jou reden voor vreugde zal geven.
Dus laat je gemoed tot uitbarsting komen als je de behoefte daartoe voelt, maar vind op z'n minst een creatieve manier om het te doen, en weet dat je niet vernietigd kunt worden door deze bij tijden overweldigende druk. Want het is er niet om je tot het uiterste te drijven of jou niet in staat te laten zijn om je eigen centrum te vinden, het is eenvoudig hier om aan te geven dat je al tegen je oude beperkingen aanduwt op manieren die alleen vreugde zullen brengen - niet slechts voor jou/jullie, maar ook voor de Gehele Schepping.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten