donderdag, februari 20, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Update Aangaande de Energieën - 20.02.2014


 
Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
20 Februari 2014
Zoals velen van jullie opgemerkt mogen hebben, neemt deze doorgaande intensivering van energetische opwaarderingen nauwelijks een pauze deze dagen, en dus, mag je ertoe geneigd zijn te denken dat deze keer, het teveel zal zijn voor jouw onfortuinlijke lichaam. Dat is zeker niet het geval hier, want als je het klaarspeelt om onder dat woelige oppervlak van energetische chaos te duiken, zal je gewaarworden dat je feitelijk dagelijks meer weerstand en balans kweekt. Wij weten dat dit voor velen van jullie de oorzaak mag zijn voor ongeloof, want wij zijn ons er goed bewust van dat deze ronde van energetische ontbranding een vuur aangestoken zal hebben onder de voeten van vele kwesties die nog steeds ergens in jullie systeem dralen. En ja, wij bedoelen ook als in kwesties die vanuit vroegere levens tegenwerken. Want dit is inderdaad de meest grondige "schoonmaak" die jullie ooit zullen hebben, en als zodanig, zal dit rammelen van de kooi de laatste paar overblijfselen van wat dan ook dat eerder niet ontdekt werd uit diens schuilplaats vandaan laten rollen.
Nogmaals, dit is geen proces van herontdekking om door een langdurig proces heen te gaan van het verwerken van wat het ook maar is dat er deze keer uit de bovenste uitsparingen van jouw kasten vandaan komt vallen. Nee, dit gaat eenvoudig over het losschudden van wat dan ook dat nog steeds mag handelen als zand in de machine, en dus, alles dat je hoeft te doen, is om letterlijk met de klappen mee te rollen en eenvoudig wat het ook is dat er naar buiten komt, dat aldus laat doen. Want je hoeft het zelfs niet op te pakken om het verder te inspecteren, je moet het eenvoudig daar achterlaten waar het neervalt, en zoals wij zeiden, blijf gewoon doorgaan op je toegewezen reis, heel goed wetend dat wat er ook in dit stadium tevoorschijn mag komen, dat aldus doet om definitief jouw lading voldoende te verlichten zodat je in staat zult zijn om bij de vroegste gelegenheid weer op te stijgen.

Dus wij zeggen weer, weet dat al dit schijnbare eindeloze schudden gedaan wordt om die laatste kleine collectie van grit uit jouw systeem vandaan te krijgen, en zelfs als al dit door elkaar schudden jou als een afgedragen lappenpop voelend achterlaat, in plaats van dat fenomenale wezen dat je werkelijk bent, wordt het gedaan om jou te helpen een veel meer waarheidsgetrouw plaatje van jouw eigen waarde tot stand te brengen. Want denk eraan, wat het ook is dat er verborgen mag liggen en misschien vergeten in een kleine donkere hoek ergens in jouw wezen, het loutere bestaan ervan voldoende om jouw bekwaamheid te verlagen om werkelijk in/naar de grootsheid te treden welke de echte jij is. Want wat deze kleine korrelvormige overblijfselen van oude herinneringen echt doen, is deze fijne aderen van jouw energetische lichaam op zo een manier verstoppen dat de noodzakelijke vrije stroming gehinderd wordt. En dat is waarom wij door zullen gaan jullie door elkaar te schudden op de meest onverwachte manieren om eenvoudig deze kleine maar zeer vervelende stukjes voor eens en voor altijd los te slaan.  
Nogmaals, het wordt niet gedaan met de intentie dat je op wat voor manier dan ook tijd moet nemen om wat het ook is dat uit één van deze perioden vandaan komt rollen te onderzoeken. In feite, het enige dat jullie zouden moeten doen, is een diepe reinigende ademteug te nemen en de frisse lucht in die energetische ruimte naar binnen te laten stromen die weer bevrijdt geraakt is vanwege dit losslaan van een oud fragment. Dus ja, dit kan een proces zijn dat meer kan laten rammelen dan alleen jullie beenderen, maar het is er ook eentje waarbij je het werk niet zult hoeven te doen, je moet jezelf eenvoudig toestaan om door elkaar geschud te worden zodat deze kleine overblijfselen voor altijd uit jouw systeem opgeruimd worden.
En weet dat zelfs als je het gevoel hebt alsof je door elkaar geschud wordt binnen een haarbreedte van het uit elkaar vallen, stut dit proces ook zeer veel de banden die jou verbinden met de totaliteit van jouw wezen. En als zodanig, is dit ook een proces dat zeer veel gaat over het opbouwen van een verbinding die nooit eerder sterker geweest is dan dat het nu is. En wanneer het ook is dat je een kans krijgt om een klein beetje respijt te krijgen van dit rond rammelen in de energetische wasmachine, zijn wij er zeker van dat jullie dit als waar zijnde gewaar zullen worden. Want dan, zullen jullie jezelf gewaarworden in een ruimte die zoveel lichter zal lijken te zijn, zoveel helderder en zoveel meer egaal dan die ongelijke grond die jullie gedurende de laatste decennia of zo overgestoken zijn.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten