zaterdag, februari 08, 2014

Aartsengel Raphael - Genezen in de Hogere Rijken - 21 Januari 2014 / Hemelse Zegeningen


 
Aartsengel Raphael
"Genezen in de Hogere Rijken"
21 Januari 2014 / Hemelse Zegeningen
 Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag verschuift onze conversatie zich naar de hogere rijken van genezing met Aartsengel Raphael, begeleiding en inspiratie aanbiedend richting de vervulling van heelheid voor de mensheid, en als ik me niet vergis, ook voor vele anderen.
We hebben veel te behandelen vandaag dus het is mogelijk dat we vandaag niet aan de bellers toegekomen, maar dank je wel voor dat jullie je afstemmen en dank je wel Linda dat je hier weer bent, het is altijd een genoegen. Goedemorgen.
Linda Dillon: Oh, goedemorgen Suzi en goedemorgen iedereen. Ja, het is altijd een genoegen en ik houd ervan wanneer wij met de Aartsengelen spreken of wie van de Aartsengelen dan ook.
En weet je, specifiek Aartsengel Raphael, hij is vriendelijk en stil en zo, hoewel hij zo machtig en zo aanwezig is, niet slechts op de Aarde of op Gaia in onze levens, maar ook het Multiversum. Kan je hem je voorstellen de leiding te hebben van alle genezing/herstel? Het is echt een grote klus, dus ik heb echt het gevoel van verbijstering en verwondering en dat het een privilege is dat hij naar voren trad en zei dat hij echt verder wilde gaan met deze conversatie die wij de laatste paar weken rond het genezen/herstellen gehad hebben en wat het echt betekend om te genezen. Ik ben zo opgetogen!
SM: Het is zeer opwindend, en ik moet zeggen dat er sommige mensen zijn die geschreven hebben en die vragen stelden over de uiteenlopende Aartsengelen en wat hun kleur en hun geschenk/gave aan de mensheid is en wat zij precies doen. Ik vraag me af of we dat volledig door kunnen nemen vandaag of dat dit niet kan, maar het zou prachtig zijn om dat ergens in een artikel/channeling te hebben.
LD: Wel, feitelijk, waarom nemen we niet een paar minuten en doen het echt even snel? Net voorafgaand aan de show vertelde ik tegen Suzi dat Isaac en ik afgelopen donderdag een kleine oefening gedaan hebben waar ik over geschreven had op 'De Raad van Liefde website', genaamd Gastvrijheid richting de Aartsengelen. Het gaat over het uitnodigen van de Aartsengelen in jouw woning gedurende een periode van vijf dagen. En dat is echt geinig en uitgebreid en interessant geweest. Altijd begin ik mijn dag - ik beëindig mijn dag en alles dat ik daar tussenin doe - met het situeren van de Aartsengelen en nodig hen uit binnen te komen, dus ik was nieuwsgierig over deze oefening en hoe het anders zou kunnen zijn.
En ik heb opgemerkt dat het voor mij niet zo heel erg anders was. En Isaac en ik spraken vanochtend nog over hoe dat de Aartsengelen en het ons bewust met het ritueel te verbinden, met de geschenken, met hun aanwezigheid, de energie echt uitbreidt. Dus weten met wie je werkt zou behulpzaam kunnen zijn, dus laten we de Aarsengelen in een notendop doen.

De Raad van Liefde werkt hoofdzakelijk met wat zij noemen de Vijf Machtigen: Michael, Raphael, Uriel, Jophiel en Gabrielle. We hebben hier een aantal jaren niet over gesproken, maar de "el/elle' aan het einde van de naam van de Aartsengel refereert naar hun Aartsengel status of afstamming en noem maar op.
Dus, echt even snel; Michael is blauw en hij is onze Strijder van Vrede/Vreedzaamheid. En jullie zullen opmerken wanneer we de channelings hebben, zowel hier bij Hemelse Zegeningen als bij Een Uur Met een Engel, dat zij altijd consequent zijn in termen van hoe zij zichzelf introduceren. Dus Michael zal altijd zeggen, "Strijder van Blauw, Aartsengel van Liefde." Gabrielle zegt altijd, "Lelie van Liefde, Trompet van de Waarheid," en het refereert niet alleen naar hun straal of kleur maar wat zij door het gehele Universum heen doen.
Dus, Michael is blauw en Vrede/Vreedzaamheid. Raphael is smaragd groen en Genezing/Herstel. Uriel is zilver, attractief en de Brenger van de Toekomst en hij is zeer duidelijk, hij is de "brug kerel" en verankerd waar wij aan denken als de toekomst in het nu en hij brengt ook Licht, zijn Zilveren Vlam, naar situaties. Dus dat zou iets kunnen zijn waar wij naar zouden kunnen uitkijken in de toekomstige weken.
Dan is Aartsengel Jophiel ook bekend als Metatron, en hij is scharlakenrood. Hij brengt ook de toekomst maar hij is zeer veel fysicaliteit. Aartsengel Jophiel incarneerde als Joseph, de vader van Jezus. Hij is een krachtcentrale! Alle anderen zien er Aartsengelachtig uit, maar voor mij ziet Jophi er als een piraat uit; zwarte ogen, zwart haar, flitsend en zeer gespierd. Wanneer ik me gereed maak om te channelen en ik de Aartsengelen binnen roep, neemt Jophiel altijd de positie dat hij voor mij op de uitkijk staat (he’s got my back). Ik voel zijn vleugels gewoon oprollen en niets komt er meer langs, niets komt vanaf de achterzijde binnen sluipen.
En dan is daar Gabrielle of waar sommige mensen naar neigen te denken als Gabriel. Aartsengel Gabrielle is goud, Communicaties en Vreugde, en zij is de Centrale Administrateur van het Universum, en dus, heeft zij de leiding van alles georganiseerd te krijgen. Jullie hebben mij over Gabrielle horen spreken als het 'meisje' waar ik naartoe ga, en zij heeft alles de maken met communicatie. Zij is feitelijk de opdrachtgever van de communicatie, van media zendinstallaties, zangers, acteurs, enzovoorts. Dus dat is in een kleine notendop voor de mensen om over na te denken.
SM: Dat is prachtig en schitterend. Ik had er geen idee van dat Metatron en Jophi één en dezelfde zijn.
LD: Ja, dat zijn ze. Het is zeer 'cool'. Er is een universum aan informatie en energie met een ieder van deze Aartsengelen. Een beroep op hen doen is iets dat ik onderwijs en over spreek in deze uitzending, en dat ik mensen aanmoedig om dat in de meditatie te doen. Ik doe het voorafgaand aan elke en iedere channeling of genezingssessie of radio uitzending die ik doe, en ik breng hen binnen en je kunt hen rondom jouw kamer situeren, rondom je woning, rondom het gebied, rondom jouw auto.
En we hebben allemaal deze avonden gehad, en het gebeurd gewoonlijk 's avonds, als je naar bed gaat en er is iets dat gammel aanvoelt. De energie is gewoon niet helemaal juist en je voelt je nerveus en je kijkt naar de schaduwen in het donker, alhoewel je weet dat je beschermd en geliefd bent en dat er niets is.
Wel, wat je doet is je situeert de Aartsengelen, en wanneer je de Aartsengelen situeert dan komt er niets, niets door dat schild heen. En dus, wat ik dacht dat ik zou kunnen doen wanneer wij gereed zijn Suzi, is feitelijk door die kleine oefening heen te gaan om de mensen eraan te herinneren hoe de Aartsengelen te situeren als onze meditatie deze ochtend.
SM: Oh, Ik denk dat dit een prachtig idee is.
LD: Ja! En het is leuk.
SM: Ja. Gewoonlijk een paar dagen voorafgaand aan een uitzending heb ik deze wisselwerking met wie dan ook maar die onze gast gaat zijn, en het was echt prachtig om met Aartsengel Raphael om te gaan. Het voelt gewoon dat de Aartsengelen buitengewoon aanwezig zijn in deze tijd, en ik ben er gewoon zeker van dat dat geen vergissing is aangaande onze ontwikkeling en waar wij nu precies zijn.
LD: Zij zijn volledig aanwezig, en zo vaak zullen onze luisteraars zeggen, "Ik wil je zien en ik wil je echt voelen." Wanneer jij jouw heilige ruimte creëert, zelfs om met één Aartsengel te werken en om met die kwaliteit van de Aartsengel te werken, of één per maand, kom je er werkelijk toe om hen te leren kennen.
En je komt ertoe het verschil in energie te kennen. Ja, wij zijn allen Eén. Wij zijn allemaal geïntegreerd en er is niet zoiets als afscheiding, maar natuurlijk, een ieder van ons heeft diens eigen persoonlijkheid, onze eigen geur, onze eigen kleur, ons eigen geluid, en aldus hebben zij dat ook. Dus, wanneer je tijd uittrekt om gewoon een heilige ruimte voor jezelf te maken en hen toestaat met jou te communiceren, veranderd dat gewoon alles.
SM: Het veranderd inderdaad alles en iets dat voor mij naar boven kwam is om te beseffen dat er veel mensen mogen zijn die nog steeds gebrek van zelfwaarde ervaren hetgeen vertaald in/naar, "Ah, de Aartsengelen willen niets met mij te maken hebben," of, "Ze zullen niet voor mij komen," of, "Ik kan niet met hen praten," of jezelf nochtans op een niveau plaatsen dat niet in staat is om dit echt te ervaren. We moeten daar gewoon doorheen spitten en het loslaten en het gewoon doen. Vraag er gewoon om en vertrouw erop dat het er zal zijn.
LD: En zij zullen altijd komen. Je hebt het juist over de verschuiving en het paradigma, omdat wij nu in dit heilige partnerschap zijn met de Meesters, zoals wij zeer zeker in de afgelopen paar weken gezien hebben met St. Germaine. Maar de Aartsengelen zijn ook zeer aanwezig, en we komen dichterbij en dichterbij. Te denken dat zij niet voor jou zouden willen komen, of niet bereid zijn om jou te helpen, dat is gewoon, hoe zou Gabrielle het zeggen…., "Onjuist!".
SM: Onjuist, dat is juist. Dus, dat is prachtig. Prima, zullen wij naar de schitterende meditatie springen van het situeren van de Aartsengelen?
LD: Gaan we doen. Dank je wel en jullie allemaal bedankt voor het luisteren, voor het je afstemmen en deel uit te maken van deze reis met Suzi en mij.
Meditatie
Zo, jullie weten hoe het gaat; laat ons beginnen door ons te ontspannen, door in/naar je hart te zinken en de stoel of de vloer, je bed, jouw autostoel, waar het ook is dat je bent. Voel hoe jouw spieren zich beginnen te ontspannen, ontspan je kaak, je nek, laat je schouders zakken. Laat het 'te doen lijstje' los en geef jezelf eenvoudig het geschenk van deze tijd voor jouw heilige Zelf, voor jouw prachtige heilige Zelf, omdat je het verdient, omdat je geliefd bent, en omdat jij liefde bent.
Dus zink dieper in jouw hart en waar het ook is dat je bent, we zullen de Aartsengelen binnenroepen of het nu de kamer of jouw slaapkamer is, of je kantoor, of jouw woning, en als we beginnen kies je waar je hen wilt gaan situeren, maar we willen hen wel rondom jou heen hebben. Dus het is niet dat je het bijeenhoudt of het verankerd in een andere kamer, zelfs als je in je auto bent zullen we hen rondom jouw auto situeren.
En we beginnen met Michael, onze prachtige Aartsengel van Blauw, van dat koninklijk blauw, het heldere blauw van een zomerhemel, van riddersporen (plant), en Michael begint deze reis door altijd de deur te nemen, de voornaamste deur, of het nu de deur van jouw woning is, de deur van jouw kantoor, de deur van jouw slaapkamer. Kijk op en zie Michael, neem hem waar, ga dieper, dat bruine krullende haar, prachtige sprankelende blauwe ogen, en een grijnslach … ja, hij glimlacht vandaag. Dus we roepen Michael binnen en terwijl we dat doen zie je hem oversteken vanaf jouw deur, en gaat in een rechtsom gaande beweging, dus naar rechts, en hij neemt die eerste muur en terwijl hij dat doet veranderd die gehele muur in een prachtige saffieren, lapis lazuli blauw en is het verzegeld.
En als hij de volgende hoek nadert lost hij Aartsengel Raphael af, onze geliefde Aartsengel van Genezing/Herstel, haren van goud, bijna wit, een mantel van smaragd groen, ogen van zeegroen. Wanneer je naar Raphael kijkt is er een gevoel, niet alleen van genezing/herstel maar van diepe sereniteit, van het weten dat er voor je gezorgd wordt. En Raphael loopt vanuit die hoek naar de volgende hoek en terwijl hij loopt, veranderd die volledige muur in het meest briljante smaragdgroen dat je ooit gezien hebt.
En in de volgende hoek van jouw kamer ontmoet hij Aartsengel Uriel en lost hem af. Aartsengel Uriel, Brenger van de toekomst, Anker van het Nu, en wanneer je naar Aartsengel Uriel kijkt heeft hij dat prachtige wit-zilveren haar en hoewel zijn gezicht jong en eeuwig is, is zijn haar dat paradijselijke zilver en zijn ogen zijn stormachtig grijs. Hij ziet eruit als een poëet, geleerde, en hij werkt met de beweging van energie, specifiek wanneer jij creatiewerk doet. Dus terwijl Aartsengel Raphael Aartsengel Uriel aflost loopt hij weer dwars door de kamer en veranderd die muur in tin, zilver, platinum, schaatsen, het zilver van jouw zwaard, en is die muur verzegeld.
En Uriel lost Aartsengel Jophiel af, onze geliefde Aartsengel, ons Anker, onze Bewaker, onze Beschermer, ons veilige eiland. De enige Aartsengel die weet wat het is om mens te zijn en hij helpt ons bij kwesties van de fysicaliteit en verankerd de Hemel op Aarde. En zoals ik eerder zei, is hij enorm! Jophiel, zwart krullend haar dat tot op zijn schouders hangt, flitsende zwarte ogen, gespierd, niet levend zoals de anderen, krachtig/machtig en zijn straal is de scharlakenrode-amethyst. En terwijl hij terug naar de deuropening gaat en deze laatste muur verzegeld, veranderd het in deze prachtige granaatstenen-amethysten muur en is jouw kamer verzegeld en zijn de Aartsengelen binnen en staan zij met hun gezicht naar jou toe en zijn zij aanwezig in al hun macht om jou te helpen, jou te begeleiden.
Zie jezelf nu gezeteld in het midden van de kamer en zie Aartsengel Michael jou naderen. Je houdt je handen omhoog voor je, in een kom alsof je water gaat drinken, en je weet dat je de Violette Vlam van St. Germaine al in jouw handen hebt, maar zie Michael voorover buigen en zijn prachtige saffier Blauwe Vlam, de Vlam van Waarheid en Vrede/Vreedzaamheid in jouw handen, in de palmen van jouw handen plaatsen. En dan gaat hij weer terug naar zijn positie.
Nu zie je dat Aartsengel Raphael jou rustig benaderd en hij plaats zijn Smaragdgroene Vlam, de Vlam van Genezing/Herstel, de Vlam van Liefde, van het hart, de Vlam van de 13de Octaaf in jouw handen en hij gaat ook weer terug naar zijn positie.
Uriel benadert jou en hij plaatst zijn Zilveren Vlam ook in jouw handen, om jouw weg door de duisternis te verlichten, om jou de weg naar huis te laten zien. Laat het helder branden. Ja, je zult jouw handen warm voelen worden; dat is perfect.
En nu komt Jophiel en geeft aan jou zijn scharlakenrode-amehthyst, die granaatstenen-amethyst, en neem het, neem het nu.
Nu recht voor jou, in het centrum van de kamer samen met jou vullend staat onze geliefde Aartsengel Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van de Waarheid, met haar prachtige gouden haren en haar ogen van ijsblauw, haar formidabele vleugels die jou gedragen hebben en jou zo vaak vervoerd hebben. En zij staat recht voor jou, nu en altijd, om jouw af te schermen, om jou te beschermen, om jou te onderwijzen, en zij buigt zich voorover en plaats haar prachtige gepolijste Florentijnse Gouden Vlam in jouw handen en je voelt je vereerd en verbijsterd.
Neem nu jouw handen met deze prachtige Blauwe Vlam en Smaragdgroene Vlam, Zilveren Vlam en Scharlakenrode-Amethyst Vlam, Violette Vlam en Gouden Vlam en breng hen omhoog naar jouw hart, breng jouw handen omhoog, nu, omhoog naar jouw hart, nog steeds als een kom gevormd, en voel deze vlammen verankeren, niet alleen permanent in jouw handen, maar ook geplaatst wordend door jouw keuze, door jouw macht om dit geschenk van de Machtigen aan te nemen en het in jouw hart te plaatsen. Adem het in en veranker. Nogmaals, adem het in en zie dit prachtige kampvuur in jouw hart en geef eenvoudigweg dank, wetende dat je beschermd bent, dat je begeleidt wordt, en niets dat niet van de hoogste rijken van Liefde is komt door deze muren heen.
Aartsengel Raphael: Groeten, Ik Ben Raphael.
SM: Welkom.
Aartsengel Raphael: En welkom aan jou lieve Suzanne, lieve Linda, lieve luisteraars, lieve familie en ja, Ik Ben de Aartsengel van Genezing/Herstel. Nu, wat betekent dat? Aangezien jullie alles wat wij zeggen echt in zouden kunnen korten en ons eenvoudig Aartsengelen van Liefde kunnen noemen - want wat is vrede/vreedzaamheid en hoop en vreugde en genezing? - zijn deze eenvoudig stukjes, deeltjes van de Liefde die wij naar jullie toe dragen, voor jullie, en diep binnenin jullie verankeren.
Mijn geliefde vrienden, dit is een tijd als nooit tevoren, niet op jullie planeet, niet op Gaia, niet binnenin de mensheid, dit is een tijd van spectaculaire genezing/herstel en uitbreiding. En wat bedoel ik met genezing/herstel? Ik bedoel niet eenvoudig voor jullie om ziektevrij te zijn, om terug in balans te zijn; ja, natuurlijk, dat is het beginpunt, altijd, omdat het niet de waarheid is van wie jullie zijn, het is niet de waarheid van jullie wezen, van jullie essentie, van jullie inhoud, van jullie manifestatie, het maakt geen deel uit van wie jullie hier zijn.
Maar wanneer ik vandaag tegen jullie spreek mijn geliefde familie, spreek ik ook over het spectrum van genezing/herstel. Wij hebben hierover gesproken, over het scala van het je ziek voelen, ontkoppeld, op uiteenlopende manieren verzwakt, op uiteenlopende manieren beperkt, naar het punt van heelheid, niet alleen van zonder ziekte te zijn, niet alleen van waar jullie in het verleden over gedacht hebben als welzijn, maar ook om in de volledige uitstraling van jullie essentie van wie jullie zijn te zijn.
Welnu, ik spreek tegen jullie over mijn werk, over de belofte die ik maakte, de verplichting die ik aan de moeder maakte, eonen geleden, wel zelfs langer geleden; dat ik met alle Universums zou werken, alle rassen, en dat ik zou genezen. En wat ik met mijn Smaragdgroene Vlam doe, welke de Liefde is, ongeveer zoals de Violette Vlam van grondige verbranding, transmuteren en transubstantiëren wij dat wat niet van liefde en heelheid is in/naar de waarheid van liefde en heelheid.
En zo eenvoudig is het, dus ik wil niet spreken over wetenschap of formules, waarvan er vele zijn, in feite zijn zij oneindig wat afhankelijk is van het Universum en de dimensionaliteit waarin je werkt, maar ik wens om dit zeer eenvoudig te houden.
Waar ik over wens te spreken zijn twee dingen … jullie capaciteit om te genezen/herstellen en ik bedoel niet eenvoudig de eliminatie van de ziekte en jullie bereidheid om te genezen. Welnu, eerst komt de bereidheid en wat vereist dat? Het vereist de eliminatie van de kanker die zovelen niet alleen op deze planeet waargenomen hebben maar ook ergens anders, maar hoofdzakelijk is de kanker van Gaia, van de mensheid dit gebrek aan zelfwaarde en zelfliefde.
Dat is de kern, het begin, het midden en het einde van de genezing. Dus, je elimineert, je transmuteert wat zich gemanifesteerd heeft als een ongemak of ziekte en je denkt, "Dat is fantastisch, ik ben genezen, en ik zal tevreden zijn, en het is oké." Wel, Lief Hart, dat is nooit goed genoeg geweest, dat is nooit de waarheid en de uitstraling en de totaliteit geweest van wie je bent.
Ik wil dat je bent wie je bent. En ja, dit is een universeel thema dat wij aan jullie allemaal presenteren in iedere vorm dat wij de kans hebben om te spreken. Wie ben je en ben je bereid, ben je bereid, mijn broeders en zusters, om waarlijk te zijn wie je in de substantiële afstamming bent, in de totaliteit van jouw energie gebieden, in jouw unieke plaats in en op het raster, in en deel uitmakend van het Plan van de Moeder; ben je bereid?
Ik kan nu een ieder van jullie dwars over de volledige planeet horen zeggen, "Ja!" en hierop zeg ik, "Halleluja!" Maar wat ik ook te vaak gewaarwordt is dat jullie zeggen bereid te zijn, mijn Geliefden, en ik zeg dit niet kritisch, ik herinner jullie eraan, ik herinner jullie er als jullie grote broeder aan, jullie zeggen dat jullie bereid zijn en vallen dan van de wagen af. Ja, de waardigheidswagen. Waarom? Omdat jullie nog steeds deze ziekte van gebrek van zelfwaarde hebben. Ongeacht hoeveel keren je van de wagen af valt, je kunt erop terug springen. Als je het gevoel hebt dat je daar gewond ligt, roep mij op, roep Michael op, roep wie van ons dan ook op, wij zullen je optillen en je erop terug plaatsen.
Het verlangen en de diepe overgave en instemming, vanwege de vrije wil zone, de instemming en de overgave voor genezing is de eerste stap. Nee, ik wil geen enkele "maars" horen, er zijn geen excuses, er zijn miljoenen excuses en er zijn geen excuses. Waarom op Aarde zou je niet wensen om de pracht te zijn van wie je bent? Wij zijn wachtende, wij zijn geduldig, wij zijn behulpzaam, wij zullen alles doen, maar eerst komt de overeenstemming/instemming.
Dus dan, het tweede deel waarover ik spreek … de capaciteit, jouw bekwaamheid om met of zonder mij te genezen, maar ik zou er graag deel van uit willen maken weet je, het is mijn werk, jullie bekwaamheid om te genezen is oneindig, het is eeuwig. Jullie hebben de mechanismes, de formule, de essentie, het talent, de bekwaamheden om te genezen, niet eenvoudig om ziektevrij te zijn maar om waarlijk, voor de eerste keer in jullie leven, te zijn wie jullie werkelijk zijn.
En zolang ik deze opdracht leid, zijn jullie Gidsen, jullie Bescherm Engelen, jullie kracht totems, jullie Sterren broeders en zusters en het Engelachtige en Aartsengelachtige rijk, de Geascendeerde Meesters en de Moeder allemaal hier om jullie te helpen. Dus, jullie mogen aan mij denken als aan een zaken manager, maar jullie, als jullie nooit op wie van ons dan ook een beroep doen, jullie kwamen met de bekwaamheid om volledig te genezen en te gedijen.
Dus dan zeg je tegen mij, "Wel, Raphael, waarom heb ik jou nodig?" Wel, heb je ooit gedacht Lief Hart dat wij jou misschien nodig zijn. Dat wij misschien zoveel van jullie houden dat wij deel van dit alles uit willen maken, dat wij voor jullie willen zorgen zodat sneller, onmiddellijk jullie glans erdoorheen straalt?
Dus, laat ons helpen, wij kunnen zeer zeker de dingen versnellen. Waar wens je om te beginnen lieve Suzanne?
SM: Dank je wel, Raphael, voor het komen en met ons te spreken vandaag, ik geniet hier echt van en voel me zo omringd met Liefde. Het is gewoon een prachtig en verrukkelijk iets. Waar ik uitermate van zou houden om mee te beginnen is om een hemelse lezing te krijgen over waar het menselijke collectieve genezingsproces nu is als in tegenstelling tot een jaar geleden toen wij aan het herstellen waren van de anticlimax van het einde van 2012.
Wij hebben ons zoveel in ons begrip uitgebreid gedurende het afgelopen jaar, nochtans lijken wij bijna niet dichterbij te zijn tot het ervaren van alle prachtige dingen waar tegen ons over gesproken werd die spoedig in onze werkelijkheid plaats zouden gaan vinden. Zijn wij collectief wat het werk betreft omlaag gevallen of is de orkestratie van onze overgang in/naar heelheid stukken ingewikkelder dan wie dan ook anticipeerde?
Aartsengel Raphael: Het is altijd, altijd ingewikkeld geweest. Zonder zelfs over de variabelen aan onze zijde na te denken, denk aan de variabelen van het coördineren van 7 miljard mensen; denk aan het coördineren van twee mensen, denk aan het coördineren van één. Maar ik wens dit te zeggen … velen van jullie hebben aan het afgelopen jaar gedacht als zijnde een zeer moeilijk jaar. Wij zullen dat niet ontkennen, maar het was ook een jaar van zo een diepgang en reiniging, van zo een geweldige ontwikkeling van het hart, het niveau van uitbreiding van jullie capaciteit om lief te hebben, om liefde vast te houden, hetgeen werkelijk het overhellende punt is. Het gaat niet over theorieën, het gaat niet over het begrijpen van de bewegingsleer van het Universum, of de geschikte aanwijzing van het Plan van de Moeder, het gaat over het vasthouden van liefde en het zijn van liefde en van jezelf houden te midden van een vreselijke storm.
En dus is die capaciteit, hetgeen wij genezing zouden willen noemen, fenomenaal geweest. Nu, zijn er nog steeds sommigen die schoppen en schreeuwen? Want zie, wij geven er niet zoveel om wanneer zij zeggen, 'Wanneer wij zeggen," … "Wanneer zij zeggen," … "Wanneer wij zeggen," …. "Dat bestaat niet," … "Ik geloof niet in Engelen en Aartsengelen," … "Ik geloof niet dat wij een nieuwe dimensie binnengaan,' … "Ik geloof niet in Nova Aarde," … "Ik geloof niet…", en de litanie gaat maar door en gaat maar door. Je zou denken dat de mensen er moe van zouden worden. Maar de waarheid is … wij geven er niet om! In enige mate vinden wij het amusant, nee, niet op een sarcastische manier, maar gewoon in het schudden van ons hoofd … over hoe kunnen zij zo blind zijn. 
Waar wij om geven zijn de gevoelens, de handelingen, en het leven vanuit het hartbewustzijn en liefde. Het ging nooit over, "Hoeveel informatie kunnen jullie bijeenzamelen" - het is altijd geweest, "Hoeveel energie en liefde kunnen jullie vasthouden, uitsturen, delen".
Dus vanuit dat perspectief, heeft de mensheid als een geheel gigantische vooruitgangen gemaakt. Dus, zijn jullie nader tot waar jullie wensen te zijn? Zijn jullie dichtbij genoeg dat jullie naar wie jullie zijn kunnen vallen, erin kunnen ontspannen en vliegen? Omdat niet slechts wij het zijn die komen, wij doen dit in partnerschap; dus het is niet zoals het over kunnen doen, het is niet zoals realiteit TV, wij komen niet jullie woning binnen en maken jullie in orde en zeggen, "Oké, je bent gereed voor Ascentie." Jullie zijn dit aan het doen.
Vragen en smeken en bieden wij onze hulp aan? Ja. Maar wij komen nooit tussenbeide met jullie keuzes, wij inspireren, wij beïnvloeden welzeker en dat is waarom onze aanwezigheid steeds duidelijker gevoeld wordt. Maar een andere reden waarom onze aanwezigheid steeds duidelijker gevoeld wordt is omdat jullie liefde quotiënt gegroeid is, jullie bereidheid, jullie capaciteit met jullie bereidheid om te accepteren dat de liefde enorm gegroeid is.
Welnu, waar zijn jullie op een schaal van 1 op 100 in termen van jullie capaciteit om de liefde te zijn en vast te houden? Jullie zitten ongeveer op een 60; dat is hoeveel jullie gegroeid zijn. Toen jullie dit begonnen, oh een aantal jaren geleden, zelfs diegenen van jullie die geweldig werk gedaan hadden, was het veel, veel lager. Dus, jullie zijn er bijna. Jullie zullen nooit op een 100 zitten omdat het altijd groeiende zal zijn, dus er zal altijd meer zijn. Dat is geen wrede grap gebracht door de Moeder, dat is ons eenvoudig zeggende, "Er zal altijd meer zijn." Dus, zijn jullie op een collectieve plaats waar jullie gereed zijn om de sprong te nemen, waar jullie gereed zijn om in de Tsunami van Liefde te zijn? Het antwoord is "Ja".
SM: Prachtig, ik houd daarvan. U sprak hier al over en ik weet niet zeker of welk mens dan ook die in leven is weet hoe het is om heel en gezond te zijn. En dus, hebben wij niet echt een ervaringsbasis om vanaf te lanceren over hoe het aanvoelt, dus zou u daar een klein beetje over kunnen spreken? Zoals hoe we verondersteld worden daar toegang tot te krijgen wanneer wij niet eens weten wat het is?
Aartsengel Raphael: Je krijgt er toegang toe door overgave en de groei toe te staan plaats te vinden. En je hebt het absoluut juist, terzijde van diegenen die Geascendeerde Meesters geworden zijn, zijn er zeer weinig mensen op de planeet die de volledigheid kennen van waar ik vandaag over spreek.
Laat mij nu een praktisch voorbeeld geven, en ik geloof dat dit iets is waar jullie naar kunnen relateren: er zijn tijden in je leven geweest toen je at wat het ook was dat je uitkoos zonder je druk te maken om het te transmuteren. Je werd zwaarder of verloor gewicht omdat jij je fysieke lichaam niet koesterde/voedde. Je deed geen adequate oefeningen, je kreeg niet voldoende slaap, je had geen toereikende relaties, je hebt geen bevredigende perioden gehad….
En toen op een dag werd je wakker, gewoonlijk in januari, en zei je, 'Ik ga dit veranderen. Ik ga beginnen te wandelen, ik ga naar het gymnastieklokaal, ik ga een dieet volgen," en diëten zijn belachelijk, nietwaar? Maar, desalniettemin, geef ik jullie een praktisch voorbeeld. En dan begin je gezonder te eten.
Voor mij, natuurlijk, zou dat altijd betekenen om meer groen te eten en uit jouw dieet vandaan te halen wat jouw voedsel niet voedzaam maakt, dat jouw cellen of jouw huid of jouw emoties niet voedt, maar dat erin zit wat ervoor zorgt dat jij je levendig voelt in plaats van op een emotionele achtbaan of in een mentale mist. Voedsel en water zijn zeer belangrijk. Deze zijn de elementale geschenken van Gaia, daar is een reden voor. Dus, je begint te oefenen, je begint beter te eten, jouw gestalte geraakt naar een plaats waar je er gelukkig mee bent en je begint je beter te voelen.
Nu dan, diverse dingen gebeuren en zij hebben allemaal te maken met deze bereidheidsvraag: je zegt ofwel, "Wel, dat voelt beter," en dan houd je het voor gezien of je raakt er volledig obsessief over en dan is de vreugde eruit vandaan gehaald en doet het niet meer hetzelfde werk, of je gaat eenvoudig door. Wij hopen altijd op optie #3 en als je in optie #3 bent of eenvoudig doorgaat met waar jullie aan zouden denken als een respectvolle, vererende manier voor, hoofd, lichaam en geest, dan zal je beginnen jezelf beter en beter en beter te voelen. Maar je hebt nog steeds niet bereikt waar wij over spreken.
Dus, ja, aangaande jullie meest levendige/stralende zelf hebben jullie nog steeds wegen om te bewandelen. Maar vanuit ons perspectief en wat ik tegen jullie zeg, niet als jullie trainer in het gymnastieklokaal, is dat dit fantastisch werk is, dit is jullie keuze om te zijn wie je bent en niet omdat iemand zegt, zelfs ik, "Eet meer groen," maar omdat je opgemerkt hebt dat wanneer je groen eet, wanneer je groen inademt, wanneer je de zuiverheid van jullie water programmeert, jij je voelt alsof je rond de zon kunt vliegen en terugkeert met overblijvende energie. Wanneer je naar mensen kijkt en je ziet hun aura's en gebieden en je koestert hen en je denkt, "Ik heb me nog nooit eerder zo liefdevol gevoeld, zo vrij, zo licht."
SM: Prachtig.
Aartsengel Raphael: Je kunt dit zeer snel doen.
SM: Prima. Ik bezocht vorige week zaterdag een gezondheid symposium en daar waren vier zeer interessante sprekers, de laatste was een soort van recht toe recht aan, vrij en blij levende oudere wijzere vrouw. Zij sprak over kruiden infusies die kunnen helpen met wat voor gezondheidskwesties dan ook, en de dag bracht dit echt onder mijn aandacht. Ik vraag me af of de menselijke genezing door zal gaan een combinatie te zijn van energiewerk en natuurlijke remedies of dat wij in/naar een meer complete versie van energie genezing verhuizen dan waar wij ons nu bewust van zijn? Zullen we deze dingen zelfs nodig zijn?
Aartsengel Raphael: Nodig is niet het juiste woord … gebruiken is het juiste woord. Ja, jullie zullen doorgaan hen te gebruiken en het is wederom vanwege dit spectrum waarnaar ik refereer.  Dus het gebruik mag volledig anders zijn, dus laat ons bijvoorbeeld suggereren dat velen Sint-janskruid of vitamine B voor een genezing of emotionele instabiliteit of depressie gebruiken. Dus dan ga je naar een plaats waar jij je beter voelt. Nu in het nieuwe rijk, zullen gelijkaardige substanties gebruikt worden, niet om je euforie te geven, vertrouw ons, jullie zullen euforisch genoeg zijn, maar om te ondersteunen en omdat jullie zo een liefde hebben voor de geschenken die Gaia jullie geeft.
Weet je, in andere discussies, en natuurlijk luisteren wij altijd mee, spreken jullie over geld en financiële vrijheid. Michael heeft gezegd dat het bestaan van valuta, geld, voor een poosje door zal gaan omdat de mensen ervan houden om met geld te spelen. Denk erover in termen van genezing … zal het noodzakelijk zijn om bepaalde kruiden in jouw lichaam te hebben? Misschien niet op dezelfde manier, maar jullie zullen hen nemen omdat je van de smaak van die thee houdt, dat het ervoor zorgt dat jij je rijk en gekoesterd voelt, je zult groen eten omdat het een verering van de overvloed van Gaia is.
Maar jullie verhuizen meer naar de energie medicijnen omdat de aanpassingen die er gemaakt worden energie aanpassingen zijn, niet zozeer de fysieke aanpassingen. Dus het fysieke is al aardig afgestemd en werkt harmonieus. Welnu, dat betekend niet dat je nooit een kwaal of een pijn meer zult hebben, maar als je dat hebt is het een signaal voor jou en voor ons allemaal dat iets niet in orde is. En wij willen nooit dat de collectieve mens zo ver verkeerd gaat als dat zij gedaan hebben.
SM: Prima, dus dat brengt mij naar mijn volgende vraag. U weet dat velen van ons vreugdevol anticiperen op de hereniging met onze Sterren broeders en zusters op het juiste tijdstip, zoals in, ieder moment zou fantastisch zijn. Hoe werkt dat in onze huidige methoden van genezing? Zoals, zal het wisselwerken met hen ervoor zorgen dat alles dat wij weten of denken te weten over het genezen van de uiteenlopende menselijke lichamen betwisten? 
Aartsengel Raphael: Nee. Denk erover als zijnde een uitbreiding. Want zie, één van de dingen waar je over spreekt is de oude wijsheid, de oude vrouw van vrij en blij zoals jij het zou uitdrukken en het delen van de oude remedies die gegeven werden om bij de werkelijke genezing te helpen.
Gaia biedt aan wat er nodig is voor genezing, zij heeft dat altijd gedaan en zal dat altijd doen, zowel energetisch op het raster, als in de plaatsen van genezing, de bronnen van genezing, in de wateren, in de modder. Dat zal doorgaan maar er is meer licht/geluid/symbolen technologie welke jullie Sterren broeders en zusters aan de mix toevoegen. Dus op sommige dagen heb je het gevoel dat je een lichtbad nodig bent, die infusie van alle stralen, van een genezingskamer aan boord van een schip, hetgeen ook aan boord  van de Aarde zal zijn. Op andere dagen heb je het gevoel dat je moet gaan en moet gaan liggen in een veld met madeliefjes en is dat de genezing die er nodig is. Begrijp je wat ik zeg?
SM: Dat doe ik, en ik waardeer deze discussie echt. Het is zo een uitbreidende discussie, zoals gewoonlijk. Ik zou graag een vraag willen stellen uit naam van onze luisteraars die in hun tienerjaren zitten, als ik mag. Het is niet gemakkelijk voor hen om door dit proces van ongekende verandering heen te gaan tezelfdertijd dat zij door alle emotionele onrust en onzekerheden heen moeten navigeren van het leven van een tiener zoals wij dat kennen. Voor veel volwassenen is het uitdagend geweest, op z'n zachts uitgedrukt, maar de jongeren mogen niet de omgangsvaardigheden ontwikkeld hebben gedurende een levenslange ervaring, en velen van hen staan onder het gezag van onbewuste ouders. Kunt u enige aanmoediging aan hen aanbieden terwijl zij te maken hebben met dingen zoals acne of verlangen naar een vriend of vriendin?
Aartsengel Raphael: Ja, dat kan ik en dat zal ik. Maar ik zal dat ook inleiden door te zeggen, dat ik nu specifiek spreek tegen jullie die van 10 tot 20 jaar zijn: jullie Licht is briljant en ja, jullie gaan door de barensweeën van, zullen wij zeggen, de tienerjaren, puberteit, liefde, acceptatie, relaties, en in vele situaties onbewuste volwassenen, maar jullie zijn magnifiek. Nu, jullie voelen je niet altijd magnifiek, nietwaar?
Hoe meer dat jullie je met Gaia kunnen verbinden hoe beter jullie zullen zijn. Zij is jullie Aarde Moeder en zij is ook een Aartsengel net zoals ik. Velen hebben vreselijke eetgewoonten. Nee, ik ga niet preken, maar ik zou aan jullie willen vragen om zelf te voelen dat wanneer jullie iets op jullie voedsel doen, of het nu ketchup is of salsa of zout of peper of olie, azijn, dat je het dan eenvoudig kunt zien dat ik het met groen besprenkel? Dat zal jullie helpen en de reden dat het jullie zal helpen is dat het jullie eraan zal herinneren hoezeer geliefd jullie zijn.
Wanneer jij je gezicht wast maak het water smaragdgroen; dat zal ook acne verzorgen. Het is eenvoudig genoeg. Wanneer je naar je lichaam kijkt, en ik wil dat je naar je lichaam kijkt, want specifiek jullie westerse cultuur heeft jullie niet de juiste, ja, juiste, accurate, aandacht of presentatie gegeven aangaande de wonderbaarlijke matrix van vormen. Er is eenvoudigweg geen correcte vorm. Dat is de diversiteit en de schoonheid van het zijn in de vorm en het zijn in het lichaam. Maar als je blij bent met jouw lichaam, zie erop toe dat je mijn laser Smaragdgroene Straal neemt en jouw lichaam beeldhouwt, ofwel iets toevoegend of er afhalend, jouw lichaam beeldhouwend met het laserlicht op de manier dat je wilt dat het is. Ik zal je helpen.
Maar, alsjeblieft, kleef niet vast aan wat jullie maatschappij jullie verteld wat het volmaakte of de gewenste vorm is. Vind jou vorm en houd ervan, waardeer het, en als je niet in uitlijning bent met de vorm waarvan je in jouw hart geloofd en weet dat het de waarheid is van wie je bent dan ja, gebruik mijn laserlicht, en ik zal je helpen.
SM: Prachtig, zeer liefdevol en wonderbaarlijk. Dank u wel om daarover te spreken. Ik vraag me af of dat wat er nu gebeurd, dat sommigen van ons een vijfdimensionaal leven leven in waar wij aandacht aan wensen te schenken, precies aan de zijde van mensen die stevig geworteld zijn in de illusie en zich niet bewust zijn dat er ook maar iets anders gaande is. En de vraag komt naar boven van hoe die verschuiving zelfs maar zo snel plaats kan vinden als waar velen van ons op hopen zonder dat de circuits van de genoemde mensen opgeblazen worden? Hebben wij de boodschappen die wij krijgen zo drastisch verkeerd geïnterpreteerd?
Aartsengel Raphael: Jullie leven in de 5de dimensie; sommigen van jullie leven volledig in de 7de, dus dat is geen illusie; dat is werkelijkheid. De illusie is, dat diegenen die nog steeds klem zitten in de oude 3de, en dat is bezig te vervagen zoals wij zeggen, als de mist van een rivier, een hologram die verdwijnt, een bubbel die op het punt staat om te barsten. Gaan jullie hun circuits bakken en braden? Ja. Het doet er niet toe, zij zullen in een tel herbedraad worden.
Dus dat is waar jullie Sterren broeders en zusters zeer goed in zijn om mee te helpen en zo ook wij. Dus wij vertellen jullie altijd, "Doe niet teveel omdat jullie je circuits op zullen blazen, en dat is een regel van de schuifknop. Balans is de regel van de schuifknop, maar er zijn sommigen die zullen gaan denken dat zij eenvoudigweg stuurloos zijn, weggespoeld in de tsunami, dat hun circuits gebakken en gebraden zijn? Ja, die zullen er zijn. Zullen zij onmiddellijk genezen zijn? Ja, maar hoe meer van jullie die gereed zijn en al verankerd zijn in de hogere rijken als de Poortopzichters, als de Pilaren, als de Wegwijzers, hoe fortuinlijker het zal gaan zijn.
SM: Ah, dat is verbazingwekkend. Ik ben zo blij dat te horen, omdat ik me echt afgevraagd heb hoe dat mogelijk plaats zou kunnen vinden, maar alle dingen zijn mogelijk, dus het is zover.  
Aartsengel Raphael: De bel voor de start is zeer dichtbij, Lief Hart.
SM: Yeah wow!  Ik ben opgetogen. Zou u ons kunnen vertellen waar wij zijn in termen van onze transformatie in/naar de kristallijne vorm met mogelijk een verklaring van wat dat zelfs betekend?
Aartsengel Raphael: Ja, omdat er twee vormen zijn, of woorden zullen wij zeggen, die de ronde deden met een grote hoeveelheid aan autoriteit, en mensen die niet weten waar zij op Aarde over spreken. En dat is de kristallijne vorm en het Lichtlichaam, en soms worden zij door elkaar heen gebruikt.
Door het verleden heen, oh, het is nu verscheidene decennia, de menselijke vorm … denk eraan als evolutie, fysieke, spirituele en mentale evolutie hetgeen versneld werd; denk aan de tijdperken waar jullie voorheen doorheen gingen, hoe het Agrarische Tijdperk zeer lang was, hoe het Industriële Tijdperk behoorlijk lang was, en toen versnelde het, wel, vanuit jullie perspectief van tijd en ruimte.
Gedurende verscheidene decennia transmuteerde jullie lichaam, jullie fysieke vorm welke jullie Ascentie voertuig is, van waar jullie aan denken als een op koolstof gebaseerd voertuig naar een kristallijn voertuig. Jullie hebben nu daaraan bijgedragen door de hogere trillingen vast te houden, door jullie werk te doen, door naar behoren te eten, door te mediteren, door vriendelijk en genereus, bescheiden en meedogend te zijn. Al deze dingen zijn niet gescheiden; zij dragen allen bij aan jullie transformerende lichaam.
De dichtheid van wat wij genoemd hebben, geen dichtheid in termen van negativiteit, dat is niet wat wij bedoelen, maar eenvoudig de dichtheid als in zwaarder, de dichtheid van het koolstof lichaam als in tegenstelling tot het kristallijne lichaam is aanzienlijk anders. Het kristallijne lichaam wordt binnen gebracht en deze transformatie vindt plaats zodat de schakelingen van jullie energiegebieden, van wie jullie zijn, van de schittering van wie jullie zijn, van jullie bekwaamheid om uit te zenden, over te dragen, energie vast te houden, licht, verhoogd wordt. Dus het is het "nieuwe model".
Nu, daar binnenin is jullie Lichtlichaam en jullie Lichtlichaam is ook binnenin en buitenom en ik weet dat dit verwarrend voor jullie kan zijn maar jullie Lichtlichaam is niet noodzakelijkerwijs beperkt om binnenin jullie kristallijne lichaam te zijn. Dus, jullie fysieke structuur is veranderd en velen van jullie zijn 90-99% in jullie kristallijne vorm en dat is waarom jullie in staat zijn om in de 5de, 6de en 7de dimensies te zijn omdat jullie in staat zijn om deze frequenties vast te houden, jullie zijn in staat uit te zenden.
Toen wij tegen jullie gezegd hebben, toen deze gehele Raad van Liefde tegen jullie gezegd heeft dat jullie steeds meer uitzenden door jullie kristallijne lichaam, is het omdat jullie gebied naar zo een omvang gegroeid is en dat de duidelijkheid van dat kristallijne naar zo een mate gegroeid is dat de transmissie functies werken. Dus, de transmissie van de liefde, van het mededogen, van de passie, van de voorzichtigheid, zij hebben een zuiver kanaal om op te werken, zij zullen niet klem komen te zitten in het bezinksel. Dus, jullie zitten op ongeveer, in z'n algemeenheid, en ik spreek nu tegen jullie die luisteren (lezen), jullie zitten op ongeveer 80-90%.
SM: Dus dat manifesteert niet op een fysieke manier die wij echt waar kunnen nemen, het is op dit moment net voorbij onze waarnemingen, correct?
Aartsengel Raphael: Ja en nee. Als je echt naar jezelf kijkt, echt naar jezelf kijkt, tot aan een dergelijk punt dat jouw huid verdwijnt, dan kan jij jouw kristallijne gestalte zien, je kunt het zien. En hoe je weet dat het daar is, is door deze bekwaamheid te onderkennen en te adresseren.
Welnu, wij hebben vastgehouden … en jullie Sterren broeders en zusters zijn uitzonderlijk behulpzaam geweest wat dit betreft - zij hebben iets gemanipuleerd, ineen geflanst van waar jullie aan denken als technologie. Dus, bijvoorbeeld, als je een x-ray/röntgenfoto moet laten maken, zien zij nog steeds wat zij geloven dat de oude gestalte is, maar wat zij echt zien is de nieuwe gestalte, het heeft echt nog steeds niet het volledige bewustzijn bereikt. Dat is al onderweg en jullie hebben meer technici of radiologen gezien die naar iets zouden kijken en zeggen, "Dit ziet er vreemd uit; dit ziet er anders uit, ik vraag me af wat dit is?" En dan, natuurlijk, zullen zij de test iets van twintig keer willen herhalen. Dat hoef je niet te doen.
SM: Prachtig, oké. Ik denk dat dit mijn vraag beantwoord en ik denk dat we gereed zijn voor bellers….
Aartsengel Raphael: Het is jouw Lichtlichaam dat je met je meeneemt wanneer je 's nachts met ons reist. Dus denk eraan als dat jij jouw fysieke gestalte verlaat, die prachtige, ontwikkelende, kristallijne gestalte die op het bed ligt, je verlaat het met jouw Lichtlichaam langs jouw gouden of zilveren streng, en je komt in jouw Lichtlichaam met ons vliegen.
SM: Wow, ik stel me gewoon voor dat ik ongelooflijk druk moet zijn 's nachts omdat ik zelfs niet beweeg wanneer ik slaap, en ik herinner me niets. Dus, ik vertrouw erop dat ik goed werk doe daarbuiten.
Aartsengel Raphael: Lief Hart, dat doe je.
SM: Prima, zijn we gereed voor een aantal bellers?
Aartsengel Raphael: Ja, inderdaad.
SM: Heel veel dank. Zo, jij hebt een lange tijd gewacht … gebiedscode 520, ben je bij ons?
GC520: Ja, dat ben ik. Goedemorgen Suzanne. Mijn vraag gaat over het aarden van alle informatie dat wij vanuit de spirituele rijken krijgen in onze Aardse werkelijkheid, en voor mij is één van de dingen die ik graag zou willen doen, het in staat zijn om mijn derde oog te openen zodat ik aura's kan zien. Ik voel niet dat ik hen kan zien; ik kan kleuren en patronen zien wanneer ik een heling doe, maar ik kan de aura van de mensen niet zien. En ik vraag me af of u ons allemaal kunt helpen en uit kunt leggen hoe wij in staat zouden kunnen zijn om ons derde oog te openen, om genezingen meer effectief uit te voeren door de aura's van de mensen te zien?
Aartsengel Raphael: Ja, maar weet ook dat wanneer je de kleuren ziet, je geleid wordt Lief Hart, je wordt begeleid en de informatie over wat uit balans gaat in het individu of de situatie die je aan het genezen bent stroomt door jou heen.
Maar dat gezegd hebben, ik zou zeer gelukkig zijn om jullie te helpen, in feite, is dit één van mijn favoriete dingen die ik dit weekeinde onderwijs … ja, dit is ook voor Linda een verrassing … wij willen dat jullie je kundalini verhogen. Welnu, dit is voor jullie allemaal waar, de levenskracht kundalini, dit helpt ook de verdere activering van niet alleen jullie Lichtlichaam, van jullie kristallijne lichaam, maar ook van jullie derde en vierde oog, en ook jullie vijfde oog. Nu, laat het ons uitleggen over het derde, vierde en vijfde oog, en ook de kroon.
Jullie derde oog, zoals jullie weten is scharlakenrood en het is gelegen in het centrum van jullie voorhoofd.
Jullie vierde oog is jullie bekwaamheid om in/naar de IK BEN te kijken, naar jullie Gidsen, naar het buitenste Universum, en dat is de kleur van 'grayelsha', het wordt bestuurd door Aartsengel Uriel, het is de kleur van benzine op water met een grote hoeveelheid van grijze nuances, stormachtige grijze nuances, mauve (donker violetachtig/licht aubergine), blauwachtig.
Jullie vijfde oog ligt op jullie haarlijn, dus denk eraan dat het in uitlijning is en het is de kleur van tanzaniet (koninklijk diep blauw), het is een cabochon, en het is een geschenk van de Universele Moeder en jullie bekwaamheid om de dingen met haar ogen te bezien.
Dus wat wij tegen jullie zeggen is, laat ons hen alle drie tegelijkertijd activeren.
Welnu, ga naar de basis van jullie ruggenwervel, dit is waar jullie kundalini zich ophoudt en de meesten van jullie hebben de ervaring gehad van het naar boven gaan van jullie kundalini, dit is derhalve belangrijk omdat het een tijd is van het verhogen van jullie kundalini in ieder aspect van jullie leven, niet alleen in de bekwaamheid om met jullie derde oog te kunnen zien, het is een meditatie. Jullie zouden nochtans kunnen beginnen met, ja, het is een klein beetje moeilijk maar desalniettemin, neem je hand, de knokkels, en wrijf over het staartbonkje/stuitje, over de punt van jouw staartbonkje van jouw ruggenwervel zodat je voelt dat je het aan het opwarmen bent.
Voel dan, zoals de spoel, zoals de slang, zoals de heilige spiraal, dat de energie naar boven opstijgt … trek het omhoog zoals je jouw kousen of sokken of panty op zou trekken, trek het door jouw centrale kolom omhoog, over je kroon en in jouw derde oog. En trek het, trek het, trek het totdat het als een spiritueel orgasme aanvoelt zodat je versmelt in de gelukzaligheid van die energie, van jouw kundalini levenskracht die jouw derde oog binnenkomt en dat diafragma opent. Wij stellen het in, zelfs hier en nu, dat het ook jullie vierde en vijfde oog opent.
Dus, concentreer je gewoon op het centrum van het voorhoofd, laat het uitbreiden zoals het wil, doe dit dagelijks, je zult in zeer korte tijd zien.
GC520: Heel veel dank Aartsengel Raphael en heel veel dank voor al het Licht dat u binnenbrengt wanneer ik de genezingen doe en ik houd van u en dank u wel.
Aartsengel Raphael: En ik houd van jou en ik dank jou, Lief Hart.
SM: Oké, zo, dat was prachtig. Dank je wel voor die vraag. We gaan verder met gebiedscode 810, ben je bij ons?
GC810: Ja, dat ben ik. Ik heb slechts een snelle vraag over wat je in de droomtijd doet? De afgelopen nacht, ik weet dat u hier niet van houd … Ik weet dat u het liever tot een collectieve kwestie of manier houdt, maar de afgelopen nacht had ik een heldere droom. Ik ontmoette iemand waar ik niet echt heel aardig tegen geweest ben in het verleden en wij omhelsden en knuffelden elkaar en ik zei dat het me speet. Maakt dat deel uit van het energetische genezingsproces?
Aartsengel Raphael: Het maakt absoluut deel uit van het energetische genezingsproces omdat wat je aan het doen bent … vergeet niet dat jullie ook in een tijd van karmische dispensatie zitten, maar wat je aan het doen bent in jouw nachtwerk is dat je vroegere relaties geneest en de persoon en jezelf bevrijdt. Je bevrijdt jullie zelf om voorwaarts te gaan op jullie gescheiden reizen in vrijheid en in liefde. Vergiffenis is het beginpunt, dus ja, Lief Hart.
GC810: Oké, dank u wel.
Aartsengel Raphael: Graag gedaan.
SM: Oké, prachtig. We zijn nu bij David aangekomen, ben je bij ons?
David: Ja, hallo, groeten. Vandaag wil ik vragen om enige aanmoediging voor mijn leven en mijn vraag is, Raphael, of je mij kunt helpen om echt mijn gehele leven te genezen, omdat ik deed wat St. Germaine mij vertelde en ik bij mezelf kan zijn, nochtans voel ik me behoorlijk waardeloos. Ik ben 22 en ik heb het gevoel dat ik veel tijd verloren geraakt ben met mijn ziekte en ik wil volledig een nieuw leven opstarten, misschien kunt u me daarbij helpen. Dank u wel.
Aartsengel Raphael: Ik zou blij zijn om te handelen als, hoe noemen jullie het - als tweede in commando? -  met St. Germaine omdat wij beide meer dan bereid en geestdriftig zijn om met jou te werken.
Lieve David, je bent jouw leven niet verloren of hebt het niet verspild door ziekte. Je hebt mededogen en bescheidenheid en goedertierenheid en inschikkelijkheid en voorzichtigheid en incasseringsvermogen onderwezen. Denk nooit dat dit geen dienstverlening geweest is, omdat het dat was. Welnu, is het voor jou tijd om voorwaarts te gaan, te rennen, te springen, te spelen? Ja, ja dat is het.
Nu, dit is wat ik wil dat je gaat doen: Ik wil dat jij je kroonchrakra opent, en dit is ter aanvulling op het werk dat je met St. Germaine doet, en dit is voor jullie allemaal waar, maar dit is specifiek voor mijn vriend. Open je kroon alsof je de benzinetank van jouw auto opent. Je weet dat zovele afbeeldingen van mij, mij erop afgebeeld hebben staan dat ik een vaas of een kruik draag; laat mij mijn smaragdgroene elixer in jou schenken zodat je volledig gevuld wordt met mijn groene Vlam smaragd elixer. Het is het elixer van herstel, van verjonging, van liefde, van herontdekking. Dat is alles dat je hoeft te doen en dat is hoe wij zullen beginnen.
David: Oké, dank u wel en ik zal op mijn pad geraken. En zal ik dit gehele leven ook met deze oefening beginnen?
Aartsengel Raphael: Ja. Het is een zeer subtiele en diepgaande activering.
David: En is het oké als ik naar Italië of naar Duitsland ga of zal het allemaal goed zijn?
Aartsengel Raphael: Het zal alleen goed zijn als je beloofd één ding te doen … heb plezier!
David: Oké, oké, dank jullie wel allemaal.

Aartsengel Raphael: Is dat een belofte?
David: Oké, het is een belofte. Ik zal plezier hebben.
Aartsengel Raphael: Ga met mijn liefde. Vaarwel.
SM: Prachtig. Oké, dus we hebben slechts een paar minuten over, zullen we een volgende beller nemen of zou u enige afsluitende commentaren willen geven?
Aartsengel Raphael: Daar is iemand met urgentie. Neem het telefoontje.  
SM: Oké. Gebiedscode 250 ben je bij ons?
GC250: Ja, wauw, ik ben onder de indruk. Wel, ik heb geprobeerd om te bellen … nou het geeft niet; Ik ben aldus in verbijstering met alles dat ik hoor. Mijn vraag is, "Ik heb een wanordelijkheid. Ik ben 74 jaar oud en ik probeer om…., ik zou graag willen genezen natuurlijk. Soms wordt het beter en na een paar weken dan ben ik weer incontinent, dus ik weet dat mijn zelfwaarde laag was toen ik jonger was. Wat kan ik doen om beter te zijn alstublieft? Heel veel dank.
Aartsengel Raphael: Je bent welkom, Lief Hart, en je hebt besloten om te genezen. Welnu, in dit geval wil ik Aartsengel Gabrielle's gouden elixer voorstellen, alsof je het drinkt en dat het door jouw systeem heengaat, van jouw spijsverteringssysteem naar jouw eliminatiesysteem. Sta het toe om de nieren te genezen, de urinewegen, de blaas en doe dan de opvulling ook met mijn smaragdgroene elixer, zodat je verjongd wordt. En je hebt de noodzaak om jezelf te vertrouwen. Dat is wat er mist. Ik zeg dit niet op een manier van oordeel, juist het tegenovergestelde, maar ik wil dat je, ik vraag je op deze dag om jezelf te vertrouwen op de manier dat ik jou vertrouw. Ga met mijn liefde. Vaarwel.
SM: Prachtig. Dank u wel, Raphael, dat u zich vandaag bij ons aansloot.
Aartsengel Raphael: Er is niemand van jullie, geen enkel persoon, en wij hebben zelfs niet gesproken over de dieren of alle andere koninkrijken, maar er is niet één op zichzelf staand persoon op de planeet die niet gereed is, bereid is en in staat is te genezen en om te genezen, niet de volgende week, niet de volgende maand, maar hier en nu.
Laat ons, gezamenlijk, deze reis naar heelheid beginnen. Wij staan jullie letterlijk tot jullie beschikking. Wij nodigen jullie uit, wij omhelzen jullie, wij geven jullie onze vlammen. Kom bij ons en laat ons bij jullie zijn, lieve Engelen van het licht, laat ons bij jullie zijn. Ga met mijn Smaragdgroene Vlam, mijn Smaragdgroene Elixer, en mijn Smaragdgroene Hart. Jullie zijn van mij. Vaarwel.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten