woensdag, februari 19, 2014

Aartsengel Michael & Aartsengel Lady Faith - Krachtpiramide Meditatie - 16.02.2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael & Aartsengel Lady Faith
Krachtpiramide Meditatie
Geliefde Zielen,
Fasten Your Seatbelts!
16 februari 2014 / Rita Pulmans

Rita:
Geliefde Aartsengel Michael,
Het volgende heb ik gelezen in een boodschap van jou, doorgegeven aan Ronna Herman, zie link: Het Scheppen van Je Krachtpiramide in de 5de Dimensie
"Als je je op je fysieke lichaam wenst te focussen i.v.m. een ziekte of een onevenwichtige situatie, plaats jezelf dan op de kristallen tafel. Maak je wens bekend, deze kan specifiek zijn of voor een algemene tune-up, zou je kunnen zeggen. Vraag je Hoger Zelf of je IK BEN Aanwezigheid om je kosmische tussenpersoon te zijn en het proces te overzien, terwijl de Violette Vlam oplaait en je omhult en de kosmische 'bliksemflitsen' daarna geactiveerd worden. Dit zal het proces vooruit helpen en het oplossen van alle resterende zwaartes en negatieve energieën in je fysieke structuur bespoedigen en het opbouwen van je lichtvoertuig in de hand werken.
Je zult ondervinden dat het je niet toegestaan wordt om iemand anders op je kristallen tafel te plaatsen zonder hun toelating of in speciale gevallen met de toelating van hun Hoger Zelf.
Breng tijd door in je krachtpiramide als je een beslissing dient te nemen en om je zienswijze en aspiraties te concretiseren. Hier mag je de Universele Wetten van Manifestatie op de meest dynamische manier gebruiken daar je vaardig wordt als Meester in mede-schepping. Breng tijd door in je Krachtpiramide om je zienswijzen over de toekomst op te helderen en dit op alle gebieden: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Wij hebben jullie reeds richtlijnen voor het manifesteren van je wensen gegeven, nu vragen wij jullie om ze toe te passen in je krachtpiramide en te kijken hoe de wonderen zich ontvouwen."
Ikzelf geliefde Michael, doe inderdaad dagelijks deze mooie krachtige oefening. Het is dan ook uniek. Ik dank U geliefde Michael voor dit mooie geschenk als hulp bij onze transformatie.
Graag zou ik van U en Aartsengel Lady Faith een meditatie ontvangen over hoe we ons naar de 8ste dimensie kunnen begeven. Om zo ons op onze persoonlijke kristallen tafel te leggen, dit om genezing te bekomen naar geest of lichaam.


Ik ben namelijk vanmorgen ontwaakt, wetende dat ik van deze prachtige dimensie een glimp mocht opvangen, dat ik er als het ware geweest was. Het voelde zo echt! Het was een schitterend gevoel, niet te omschrijven, zo heerlijk warm, en zo een intense liefde wat ik voelde. Overweldigend! 
Daarom wilde ik je vragen of er een meditatie doorgegeven kan worden door U en je geliefde tweelingsvlam Lady Faith. Zodat iedereen kan genieten van dit heerlijke gevoel van deze prachtige dimensie. Ik dank u voor zoveel goedheid en Liefde!

Aartsengel Michael en Lady Faith:
Geliefde medewerker in het Licht, medewerk-Ster. (R: zegt hij glimlachend...)
Graag lieverd willen Wij, lady Faith zowel als ikzelf Aartsengel Michael, aan je verzoek voldoen, doch ik, Aartsengel Michael, mag je dit eerst zeggen, dat niet iedereen dit gegeven reeds kan begrijpen of gebruiken.
Daarom zal deze meditatie door "insiders" meer gebruikt worden dan bij diegene die nog niet helemaal zijn ontwaakt. (R: insider: iemand die kennis heeft van de betrokken zaken, zoals het vormen van je lichtpiramide, waar je kristallen tafel staat.) 
Ik, aartsengel Michael, weet dat de prachtige meditaties, door de goddelijke wereld aangereikt, jullie stappen vooruit zullen zetten in je evolutieproces. Het transformeren en het transcenderen kan inderdaad wat hulp en een steuntje in de rug best appreciëren.
Daarom geliefden, verdiep jullie hierin: 
Hoe zet ik mijn persoonlijke piramide neer, dit eerst in de 5de dimensie (reeds meerdere malen door AEM doorgegeven aan Ronna Herman). Deze zal door ons geplaatst worden wanneer wij Aartsengelen waarnemen dat de piramide verplaatst kan worden, dit naar een hoger octaaf van Licht. Dus maken jullie vooral hier geen zorgen over, dit wordt door ons geregeld, zelfs buiten jullie weten om.
Voor sommigen onder jullie kan er wel reeds gebruik gemaakt worden van de 6de, 7de of zelfs 8ste dimensie of nog hoger.
Ik, Aartsengel Michael, begin met jullie onder aan de ladder (en hij glimlacht). En deze meditatie zal dusdanig door iedereen gebruikt kunnen worden. 
Mochten jullie de neiging voelen om een Hoger Octaaf van Licht te betreden, dan kan dit. Er kan jullie geen enkel gevaar bedreigen op geen enkel gebied, daar, als wij waarnemen dat mochten jullie voor deze dimensie nog niet helemaal klaar zijn, wij dit ook niet zullen toestaan. Wij beschermen jullie dusdanig om die hoger octaven van Licht nog niet te kunnen betreden, mochten jullie er nog niet mee in overeenstemming zijn. 
Geliefde zielen, ik, Aartsengel Michael, wil jullie hierin graag begeleiden, doch vraag ook aan mijn geliefde mede Aartsengelen, zoals Lady Nada, mijn geliefde tweelingsvlam Lady Faith of
Lady Grace, Aartsengel Gabriel of Rafael, etc... keuze te over! Maak je keuze uit duizenden (zelfs) miljoenen Engelen of Aartsengelen. Ken je onze namen niet, geen enkel probleem, noem de aartsengel die je wenst bij dit of dat betreffende "probleem" of gegeven. Bv. heb je een fysiek probleem, vraag gewoon om die of die engel, die voor dit, of dat staat. 
Deze meditatie kan je ook (vooral) doen bij het slapen gaan. Er zal dan aan je "gewerkt" worden vanuit de hogere sferen terwijl je slaapt. Dit naargelang wat je op dat moment nodig hebt; stel wel je intentie! Vraag om heling of onderwijs, kracht, of wat dan ook.
Zo geliefde zielen,
Fasten Your Seatbelts!
Ik, Aartsengel Michael, heb gesproken.

***************************
Meditatie door Lady Faith en Aartsengel Michael
 
Geleide helingsmeditatie in je persoonlijke lichtkracht piramide.
Doorgegeven door Aartsengel Michael en Lady Faith.
Ingesproken door Kees Post
 
Ga zitten of liggen in een gemakkelijke houding al naargelang de omstandigheden.
Grond je.
Deze gronding mag gebeuren vanuit de Nieuwe Aarde.
Deze gronding is anders dan jullie voorheen gewend waren te doen..
Moeder Aarde heeft als het ware een nieuwe schil, een nieuw lichaam is in wording.
Grond je nu in de "levende vernieuwende baarmoeder" van Moeder Aarde.
Grond je zo in Haar kristallen hart.
Zodoende zijn jullie gegrond in het nieuwe, en niet vanuit het oude gegeven.
Vraag nu vanuit je hart en intentie de goddelijke wezens om hier aanwezig te willen zijn, zoals Meester St. Germain.
Omhul je met zijn krachtige zuiverende violette vlam.
Vraag nu je gidsen om je bij dit alles bij te staan.
Vraag mij, Aartsengel Michael, Lady Faith, en je Almachtige Ik Ben Aanwezigheid om deze meditatie te leiden en om je te begeleiden.
Jouw Almachtige IK BEN Aanwezigheid, je Hoger Zelf, omarmt jou en begeleidt je tijdens de meditatie.
Je voelt je veilig en beschermd. Je bent veilig en beschermd.
Zie Lady Faith op de voorgrond treden en je aanschouwt haar heerlijke Licht dat een lichtende roze uitstraling heeft.
Zie hoe haar lieftallige gestalte de ruimte vult en jou overspoelt met een intense liefde.
Ze raakt je aan met haar prachtige zacht roze getinte vleugels.
Lady Faith overspoelt je met haar intense liefde.
Je krijgt nu een heftige boost van vertrouwen.
Zie vanuit je geestesoog, je derde oog, hoe Lady Faith haar heerlijk zachte roze gekleurde vleugels over je heen legt, over je heen weeft, als een veilige cocon, terwijl Aartsengel Michael je met een lichtzuil omringt.
Open je hartchakra volledig en laat deze liefdes boost toe.
Zie met open hart, hoe jouw geliefde Hogere Zelf jou nadert in een intens wit Licht.
En voel hoe jouw Almachtige Ik ben Aanwezigheid je omarmt in tedere Liefde. Je begroet je Hogere zelf in ontroering ....
Je "krachtlicht piramide", die jij reeds eerder gecreëerd hebt in de hogere dimensie, zie jij nu voor je.
Betreed nu jouw persoonlijke kracht piramide ...
Je ziet de pracht en schitterende schoonheid van je zelfgecreëerde piramide.
In het midden zie jij een glanzende kristallen tafel of een stoel staan (de keuze is aan jou).
Je stapt er naartoe.
Je gaat op de kristallen tafel liggen of je neemt plaats in je kristallen stoel.
Voel nu hoe je steeds lichter en lichter wordt, zo licht als een veertje ....nog lichter ....en voel je ook bijna letterlijk omhoog gaan alsof jouw vleugels zich ontvouwen.
Laat alle ballast van je afvallen ....Laat gaan ....
Vraag nu om AL je resterende zwaarte en negatieve energieën in je fysieke lichaam, je emotionele lichaam en je etherische en mentale lichaam, te helpen verwijderen tijdens deze meditatie.
Jij doet het zelf, dit met de hulp van de goddelijke wezens, van aartsengel Michael en Lady Faith.
Ontspan je volledig, en geef je helemaal over ....
Geef je NU over aan de helende werking van je kristallen tafel.
Deze is bestrooid met duizenden etherische rozenblaadjes.
Een heerlijke intens hemelse geur vult jouw gehele piramide....
Ontspan je in deze hemelse sfeer ....
Geef je over ....
Geef je over aan de helende energie van Aartsengel Lady Faith.
Zij vult je hele piramide met tintelend helder zachtroze licht.
Geef je over aan haar heerlijke vertederende en verzorgende energie ....
Geef je over in vertrouwen ....ga mee in haar vertrouwen .... Faith ....vertrouw ....
Ga mee in haar liefelijke energie ....
Ga mee in haar zorgende helende en genezende kracht ....voel hoe deze helende energie van haar uitstraalt ....voel ....
Kijk Lady Faith aan ... vraag om een algemene Tune-up ....
Laat het gebeuren ....
Zie hoe haar heldere, prachtige energie jou omringt, en vervolgens jou instraalt ....laat gebeuren en voel hoe deze sprankelende energie jou helemaal vult, van kop tot teen ....helemaal ....en vervolgens jouw hele aura vult met roze licht ....zie en voel dit ....
Laat deze energie nu je emotionele lichaam doordringen, het overspoelt al je emoties ....je voelt je ontroerd hierdoor ....laat indringen ....
Zie hoe deze roze vloedgolf van liefde, je emotionele lichaam zuivert van alle onvolkomenheden ....resten uit dit en vorige levens ....
Laat gebeuren .... laat los .... deze emoties die jou niet langer dienen ....geef je helemaal over aan deze zuiverende energie.
Sta het jezelf toe!. ...zwem erin! ....zwem in deze heerlijke genade, jou nu geschonken ....ontspan je meer en meer op je kristallen tafel ....
Zie nu hoe Lady Faith jouw mentale lichaam nadert en er een prachtige roze energie inbrengt, .... je kunt het je voorstellen als een suikerspin ....
Laat gebeuren en zie hoe deze liefdevolle lichtende energie jouw mentale lichaam helemaal opvult ....
Het overspoelt jou met een heerlijke intense warmte ....
Je mentale lichaam wordt nu gezuiverd en geheeld door haar onmetelijke liefdesvloed van Helend Licht.
Geniet .... laat indringen voor een 5 tal minuten ...............
……………………
Voel hoe je bent gezuiverd en bevrijd van alle ballast aangaande je emotionele, je mentale en je fysieke lichaam, dit in de mate van het kunnen ontvangen in vertrouwen tijdens deze meditatie.
Voel je dankbaarheid jou volledig overspoelen en druk deze uit in je eigen woorden, blij om de ontvangen genade of bekomen genezing.
Kom langzaam terug in het Nu.
Beweeg je voeten, je handen, je lichaam en open je ogen.
Kom terug in het hier en het nu.
Geliefde Aartsengel Michael, geliefde Lady Faith, wij danken U! 
 
Channeling van Rita Pulmans ©. 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. 
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan 
De tekst en meditatie mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. 
De meditatie mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten