dinsdag, februari 04, 2014

Aartsengel Gabriel - Ontwikkelen Voorbij het Voorwaardelijke Liefde Paradigma - Shelley Young


 
Aartsengel Gabriel
“Ontwikkelen Voorbij het Voorwaardelijke Liefde Paradigma”
26 Januari 2014 / Shelley Young

Groeten, Dierbaren! Hoe verheugd en vereerd wij zijn om in jullie aanwezigheid te zijn vandaag. Wij eren jullie voor het maken van de verplichting om hier te komen en de energieën van de groep te verankeren, en natuurlijk, met groep bedoel ik niet alleen diegenen die op dit moment in de zaal zijn, maar ook diegenen die van deze transmissie zullen genieten op jullie internet op een later tijdstip.
Wij zijn zeer opgetogen om vandaag het thema vraagstuk te presenteren. Het is onontbeerlijk voor het voorwaarts gaan in/naar de vijfde dimensionale energieën van jullie Nieuwe Aarde. Het thema vraagstuk is zo belangrijk omdat jullie eenvoudig niet kunnen gaan waar jullie wensen te zijn zonder je voorbij het voorwaardelijke liefde paradigma te ontwikkelen. Het kan eenvoudigweg niet gedaan worden.
De meesten van jullie hebben in een ouderwets geloofsysteem geleefd gedurende jullie volledige incarnatie. Het is doordringend, het is overal, het werd overhandigd door de generaties heen en jullie, een ieder van jullie, heeft leven na leven ervaren onder de druk van het voorwaardelijke liefde model.
Het was niet altijd op deze manier. Jullie hebben ontwikkelde maatschappijen op jullie planeet gehad die ernaar streefden om in de energieën van onvoorwaardelijke liefde en Wezenlijkheid te leven. Maar, droevig genoeg, vervielen velen in/naar de illusie van afscheiding en het 3D model nam het over en de op ego-gebaseerde agenda's waren geboren. Er was een model gecreëerd dat zei dat jullie afgescheiden waren, dat jullie onderdanig waren, dat jullie niet waardig waren, en dat jullie je moesten onderwerpen als je niet wenste om gestraft te worden door een kwade en wraakzuchtige God. De religieuze overtuigingen waren aangetast op een manier om een machtstructuur te creëren die 'de paar' diende en gehoorzaamheid van de massa's verzekerde.

In werkelijkheid, is de Bron altijd onvoorwaardelijke liefde geweest. Jullie kwamen vanuit onvoorwaardelijke liefde, jullie maken deel uit van onvoorwaardelijke liefde, jullie keren terug naar de wetenschap van onvoorwaardelijke liefde wanneer je uit jouw lichaam overgaat. Het ascentieproces, eenvoudig gezegd, is het herinneren van jullie onvoorwaardelijke liefde geboorterecht, jullie goddelijke waarheid, terwijl je in het lichaam bent, op de planeet.
Je kunt ascentie of het vijfdimensionale bewustzijn niet ervaren als je nog steeds een voorwaardelijk liefde geloofsysteem met je meesjouwt. Het kan eenvoudigweg niet gedaan worden. Dat kan het niet. Het moet losgelaten worden. Hoe je het los laat? Door het met de goddelijke waarheid te vervangen dat onvoorwaardelijke liefde jouw geboorterecht is. Als je nieuwe en diepere waarheden omhelsd is er geen echt werk vereist om het oude los te laten. Je zult eenvoudig verschuiven in/naar een nieuwe staat van wetendheid en Wezenlijkheid.
Dus laat ons teruggaan naar wat wij aan het bespreken waren. Het begon met de religie. Het begon met het verdraaien van de religieuze leringen om 'de paar' te dienen en de massa's te controleren. Dus wat er gebeurde was, ouders, die handelden als goden jegens hun kinderen, adopteerden dezelfde methoden. Zij streefden ernaar om de kinderen te controleren door de dreiging van afscheiding, afwijzing, oordeel, straf, en het intrekken van liefde en comfort.
Dus wat dit gecreëerd heeft is een indringende angst die generaties lang duurde, dat als jij je niet onderwerpt je gestraft en afgewezen zult worden. Dit heeft het afscheidende bewustzijn in die zin op jullie planeet gevoed, en dit is wat op zichzelf staand de mensen weghaalde van het accepteren van hun eigen goddelijkheid en het tot uitdrukking brengen van hun eigen Wezenlijkheid. Het is ongelooflijk verwoestend geweest voor de menselijke wezens op de planeet.
Het afscheidende model is verder gegaan om de mensen ertoe te leiden om eindeloze gruweldaden richting elkaar te begaan. Het heeft wreedheid, oordeel, straf en afwijzing gevoed. Jullie zien hoe dit zich uitrimpelde door jullie maatschappij en dwars over jullie globe heen, en nu zijn jullie in het verbazingwekkende proces van genezing/herstel en verhuizen voorbij dat afscheidende model en omhelzen acceptatie en eenheid.
Wat zelfs meer verwoestend geweest is, was jullie eigen adoptie van diezelfde geesteshouding en het op jullie zelf toe te passen. Dus, omdat jullie het zo vaak gehoord hebben, denken jullie zelf dat je niet waardig bent, dat je afgescheiden bent, dat je moet gehoorzamen, en je scheld eindeloos op jezelf. Omdat jullie niet onvoorwaardelijk van jullie zelf houden, kunnen jullie de onvoorwaardelijke liefde waar jullie harten naar hunkeren niet gewaarworden. En jullie moeten nochtans in staat zijn om onvoorwaardelijke liefde aan jullie partners en jullie kinderen te geven omdat jullie nog niet in jullie acceptatie van jullie waardigheid ervoor getreden zijn en het op jullie zelf toepassen.
Dit is waarvoor jullie hier zijn om te doen. Dit is het geschenk van 2014. Het is het geschenk van de ontwikkeling voorbij het voorwaardelijke liefde paradigma en naar dat van onvoorwaardelijke liefde.
Dit is diep diepgaand en dit is wat het spel veranderd, Dierbaren. Omdat als je ermee begint om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te beoefenen, het door jou heen zal stromen en je het naar jezelf aan zult trekken. Je begint dan onvoorwaardelijke liefde uit te oefenen voor jouw partners, voor jouw kinderen, voor jouw familie, voor jouw vrienden, voor jouw planeet, voor de dieren, voor ieder levend schepsel dat je tegenkomt. Door het loslaten van het voorwaardelijke liefde paradigma en het omhelzen van onvoorwaardelijke liefde als jouw goddelijke geboorterecht, zal je ook perfectionisme, angst, oordeel, afscheiding, pijn, en waardeloosheid loslaten.
Zien jullie het? Door het voorwaardelijke liefde paradigma los te laten, zullen jullie als vanzelfsprekend beginnen jullie waarheid te leven, hetgeen dat van onvoorwaardelijke liefde is wat, op diens beurt, de werkelijke aspecten ondersteund die je wenst te verankeren voor jullie evoluerende planeet. Jullie zullen de energieën van acceptatie, vreugde, gemak, ondersteuning, gezamenlijkheid, eenheid ondersteunen en creëren.
Kan je het herstel zien dat zich voor zal doen vanuit deze massale verschuiving van denken en Zijn? En het begint allemaal met jou. Dat is hoe machtig je bent. Omdat als je het voorwaardelijke liefde paradigma loslaat, zal je definitief her/erkennen dat je waarlijk een integraal deel van de Bron bent waar je uit vandaan kwam. Door die wetenschap, zullen jullie allemaal prachtige gedijende aspecten van de Bron worden, helder in jullie waarheid, in jullie glorie glinsterend, een leven en een wereld creërend die jullie zal ondersteunen en zal evolueren en uitbreiden op manieren waar jullie nauwelijks over hebben durven te dromen. Het zal de verbijsterende veranderingen creëren waarvoor elk en iedereen van jullie op de planeet is om te helpen mogelijk te maken.  
Het is een heilige en vreugdevolle tijd. En als je anders begint te denken, als je begint jouw waarheid te her/erkennen en het toestaat vooruit te stralen, kunnen alleen de meest prachtige dingen voor jou gebeuren, en je zult eindelijk, eindelijk bij jezelf gewaarworden te leven in de liefde en de ondersteuning die je altijd begeert hebt en waar je naar gehunkerd hebt.
Dit zijn verbazingwekkende tijden waar jullie in zijn, Dierbaren. Jullie doen schitterend werk. Jullie worden ondersteund en toegejuicht en gevierd voor alles dat jullie gedaan hebben en voor alles dat jullie zullen doorgaan te doen. Weet dat wij en elk en iedereen van jullie voorbij enige maatstaf houden. Dit is wat wij vandaag met jullie wensten te delen. Het is ons een groot genoegen geweest.
Aartsengel Gabriel via Shelley Young 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten