woensdag, januari 15, 2014

Sandra Walter - Massale Licht Stromingen Dringen deze Week Gaia Binnen


Sandra Walter
Massale Licht Stromingen Dringen deze Week Gaia Binnen
13 Januari 2014

Ik werd gisteren gegidst om Shasta op te gaan en om Poortopzichter werk te doen. Iedere keer dat dit zich voordoet, krijgen wij een golf van licht - soms waargenomen als magnetische stormen, zonnevlammen, of zonnewind uitstotingen - binnen 48 uren. Tussen het licht dat precies nu binnenkomt (goede lakmoes test voor jouw proces; het is vandaag ZEER sterk), de Volle Maan op Woensdag, en het kruispunt met het pad van ISON op de 16de, is het zeer beslist een hoge-trillings week.
Het stof spoor van ISON is hoogst opgeladen met nieuwe lichtdeeltjes die nieuwe vormen van leven brengen en ondersteunend zijn voor de aankomende maskers-af-Kachina maanden. Het is ook miljarden aan jaren oud en hoogst radioactief, dus als een steen in jouw tuin land, raak het niet aan. En bel de Media niet op. Laat het verankeren wat het verondersteld wordt te verankeren en houdt het buiten op Gaia.

Meer Verdeling van Ervaringen
(opmerking: dit is geen oordeel, het is Spirituele Volwassenheid):
1. Mensen op het Ascentie Pad zullen zich uitbreidend in de borst en kroon voelen, zorgeloos, duizelig van de magnetische balancerende handeling van Gaia, en giechelig terwijl ons DNA en DMT een inkeping omhoog gaat. Integreer het Hogere Zelf zo diep als je kunt; jouw Hogere Niveau mag jou laten voelen alsof je bij tijden bewustzijnsverruimend bent. Drink water, rust, en doe oefeningen voor de integratie in het lichaam.

2. Onontwaakte mensen jegens het Licht zullen emotioneel, mentaal en fysiek getriggerd worden - dat is doorgaand terwijl de frequenties verhogen. Verwarring, uitbarstingen, vervormingen zijn verhoogd in de lagere gebieden.

Evolutie is Evolutie
Het collectief heeft geen bewuste keuze met betrekking of de massale ontwaking zich wel of niet voor zal doen. Dat heeft zich al voorgedaan, en hun Hogere Niveaus doen mee aan het plan van hoe dit zich in onze collectieve werkelijkheid ontvouwd. Dit is één van de plezierige onderdelen van het ontwaken; je herinneren dat je de gehele tijd aan het spel meedeed. Houd dit ter harte als de mensen ontwaken en herinner hen eraan van hoe schitterend deze overgang momenteel is.

BEN het pad van Meesterschap
- Laat ons geduldig Zijn - geduldig zoals de Geascendeerden met ons zijn geweest. Je zou dit nu moeten voelen; het geduld van waarachtige Meesterschap.
- Neem het collectieve versplinteren niet persoonlijk. Gebruik de noodgevallen richtlijnen hier: Bevestig jouw masker eerst voordat je anderen helpt. Als iemand met de armen zwaait, kan je hen niet redden als zij zich aan jou vastgrijpen. Zet hen ertoe aan te ontspannen of zet jezelf schrap voor een worsteling als je erop staat om je met hen te verbinden.
- Veranker dit licht in de Planeet en de Mensheid zo goed als je kunt. Ben de Hogere JIJ in dit rijk, hier en nu. De Hemel naar de Aarde brengend, het ene na het andere moment per keer.
- Concentreer je, geachte Wegwijzers. BEN het voorbeeld van Ascentie, en behandel anderen met onthecht mededogen. Loop weg wanneer het aanvoelt alsof je probeert iets te fiksen dat jouw hulp niet kan accepteren. Ik weet dat het hard is om toe te kijken, maar het zij zo. De golven zijn golven om een reden; één grote uitbarsting hiervan en … wel, jullie kunnen zien wat er gebeurd zou zijn met de Mensheid als dit een één-moment-één-grote-knal soort van dimensionale Verschuiving was.
Ik neem aan dat er fasen zullen zijn van het je verbergen-voor-de-dwaze-mensen die eraan komen. Tijden dat wij zo diep in onze Ascentie zitten dat de buitenwereld zal moeten wachten op onze hulp. We zijn er nog niet. Ben het Licht en verontschuldig je niet voor het effect dat je op anderen hebt. Het is doelgericht. Ga een niveau omhoog en ben de Onvoorwaardelijke Liefde voor onze dierbare broeders en zusters.

Lijn Uit met het Hartcentrum
Plaats jouw handen op jouw borst en voel jouw Hartcentrum. Dat is niet een chakra, het is het Bronpunt van jouw bestaan. Binnenin het Hartcentrum verblijft het intense alomvertegenwoordigde Licht waaruit al jouw ervaringen vandaan komen. Als je kiest om uit te lijnen met de zuivere Bron Licht Intelligentie op deze reis door de Verschuiving, zal alles dat belangrijk is van daaruit gegenereerd worden.
Neem een moment om het te voelen. Vind jouw Bronpunt. Voel waar het in jouw borst is. Plaats jouw hand eroverheen en veranker erin. Adem erin en adem een Hartadem uit (Aahhhhh). Lijn uit met de Zelf-als-Bron. Voel de stroom van zuiver licht door het hart heengaan welke jou met de Bron verbindt. Jouw zuivere Schepper wezenlijkheid, zonder ego, spiritueel ego, of afscheiding van wat voor soort dan ook. Stilte. Vreedzaamheid. Kalmte. Voel de volledige ervaring binnenin jouw Hart. Jij als een aspect van God, en God zelf. Geen afscheiding, geen oordeel, absoluut onvoorwaardelijk. Laat alle onderbrekingen van het verstand, de emoties, het ego en de externe wereld on-gecreëerd zijn.
Iedere keer dat je deze stilte vasthoudt - de absolute kalmte - zelfs gedurende een seconde of twee - zullen jouw cellen beginnen te regenereren in uitlijning met jouw werkelijke wezenlijkheid. Verjonging is belangrijk voor de DNA activering en voor het bijblijven met de verhoogde frequenties. Wij brengen veel tijd door met het loslaten en opruimen; wees er zeker van de afschudding van het oude te balanceren met concentratie op het Nieuwe.

Aarden in het Lichaam voor de volledige ervaring
Vijfdimensionaal bewustzijn en daaraan voorbij is een aanhoudende, niet-aflatende ervaring van Eensgezindheid. Eenheid. Wij zeggen dat het een staat van Goddelijke Liefde is, van goddelijke Wil, Goddelijke Eensgezindheid omdat de ervaring van het zuivere Bronpunt niet beschikbaar was in 3D of het lage 4D.
Je moet in het lichaam blijven om het Hogere Zelf erin te integreren. Blijf bij de planetaire stroom, lijn ermee uit. Gaia voelt zich op sommige dagen als staande op een boot in een storm - wij moeten de kalmte op het dek zijn. Er is een onderliggende energie dat 5D Gaia IS - lijn hiermee uit, door jouw Bronpunt in het Hartcentrum - en blijf daar. Het is jouw toevluchtsoord, jouw balans, jouw ondersteuning terwijl de golven onze collectieve werkelijkheid en het machtige schip Gaia schommelt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten