vrijdag, januari 03, 2014

Moeder Mary - Ben Liefde In Actie - 1 Januari 2014 / Elizabeth Ayres Escher


Moeder Mary
Ben Liefde In Actie
1 Januari 2014 / Elizabeth Ayres Escher

Goedemorgen op deze eerste dag van jullie nieuwe jaar. IK BEN Moeder Mary, maar jullie kunnen aan de Ene denken die IK BEN als de Mary Energie, een deel van het Goddelijk Vrouwelijke dat in/naar de belichaming kwam enige twee millennia van jullie tijdlijn geleden.
Wanneer je belichaamt, geliefde, laat je zoveel van jouw Zelf achter. Dit andere deel van jouw Zelf is jouw volledige multidimensionaliteit, waarvan jij je nu bewust aan het worden bent. Terwijl je een hogere trilling bereikt en nu kunt onderhouden binnenin jouw lichamelijke voertuig, zal je kennismaken met dat grotere deel van Zelf, omdat je nu in staat zult zijn om meer van Jou binnenin vast te houden. En je zult beginnen te communiceren met jouw gidsen en mentoren die altijd bij jou zijn, zelfs als jij je niet altijd bewust bent geweest van hun aanwezigheid.
Zoals gecommuniceerd werd, geliefde, ben je hier voor het doel van het weven van mededogen in/naar jullie Universum. Je bent gekomen, eerst om de extremiteiten van de polariteit te ervaren en nu, ten tweede, om deze polariteiten te nemen en hen samen in/naar Eenheid te weven.
Dit proces gaat te werk vanuit zelfliefde, want het is door zelfliefde dat je een fundering opbouwt om te beginnen alles dat gescheiden is samen te weven via de gouden draden van mededogen. Want zie je, mededogen is liefde in actie; je neemt de liefde welke je bent en weeft het bewust binnenin terwijl je zelfliefde en welzijn uitstraalt. Heb niet het gevoel dat je niet waardig voor liefde bent, geliefde, want je BENT liefde. Je kwam hier omdat je liefhebt.

Vrees niet dat jij je individualiteit zult verliezen door jouw werk, want terwijl mededogen alles in een gebied van Eenheidsbewustzijn verbindt, degene die jij in de expressie bent zal afgescheiden en verbonden blijven. Aldus het paradox van Eenheidsbewustzijn tot uitdrukking brengend waarin de Ene Eén is en de vele.
Jouw liefde is wat de sterren door de hemelen beweegt. Jouw liefde is wat harten zal openen als jouw zelfliefde uitstraalt om alles te smelten dat er in tegenstelling tot staat.
Liefde kan niet weerstaan worden; het is de kracht dat ieder individu gescheiden en samen in/naar Eenheidsbewustzijn verbindt. Eenheid begint met jou en werkt zich naar buiten.
Neem waar dat het weven van jouw mededogen voort zal stromen vanuit jouw hart, één aanrakend en dan een ander die op diens beurt nochtans een ander aanraakt totdat allen verbonden zijn door dit gouden sprankelende Web, uitbreidend en verlengend naar buiten toe zelfs voorbij de grenzen van jullie zonnesysteem en in/naar het Universum.
Wees geduldig met jezelf, geliefde, want wat je doet is ongeëvenaard. Je bent hier, afgedaald in de vorm, een spiritueel wezen, een wezen van energie en frequentie. Het is begrijpelijk als je frustratie gevoeld hebt en zelfs kwaadheid voor het zo ingedamd zijn. Nochtans, dierbaren weet dat als je mededogen weeft voel jij jezelf beginnen uit te breiden, de lijnen van verbinding volgend, voorbij de Aarde en in/naar het Universum. Je zult je beginnen te verbinden met je sterrenfamilie en diegenen die momenteel in Lichtlichamen bestaan.
Communicatie komt niet louter en alleen via woorden, geliefde, maar ook via gevoelens en frequenties. Zelfs als je deze woorden leest of hen luid uitspreekt voor jezelf, zal je de informatie innemen die wij in de woorden verweven hebben, en als jij je openstelt jegens de mogelijkheden die er voor je liggen, zal de informatie zichzelf aan jouw besef presenteren zoals het nodig is. Wij zien dat velen van onze Lichtwerkers zich op manieren beginnen te verbinden die zullen beginnen het grotere goed te dienen, onze liefde uitstralend via projecten en evenementen.
En er zullen velen zijn die dit jaar zullen ontwaken. Zij zullen ontwaken zoals kleine kinderen die vele vragen hebben, terwijl zij beginnen een gehele nieuwe wereld te onderscheiden die voor hen ligt. Velen zijn niet zo goed als jij voorbereid, geliefde, tenminste in het begin, maar door aanmoedigen en vertrouwen, zullen ook zij zich openstellen voor de wijsheid die binnenin het hart en binnenin de schoonheid van de natuur vastgehouden wordt dat in overvloed op deze planeet is, zelfs in het midden van de grote steden.
Liefde is overal, in het weefsel van het leven dat jou omringt. Je zult iedereen beginnen te zien die jouw leven binnenkomen en verlaten zoals een geliefde dat doet, met onvoorwaardelijke liefde, geen grenzen of oordelen op hen plaatsend, maar hen vrij laten lopen. De bedelaar op de straat is soms een zeer oude ziel, geliefde, eentje die geen verdere waarde ziet aan het vasthouden van de materiële rijkdom of bezittingen. Eer diegene, geliefde, voor de volwassenheid van de ervaring en zelfs voor de lusteloosheid welke in hun hart vorm aangenomen heeft.
Liefde straalt uit op een zuivere manier vanuit de ogen van kinderen en de dieren die je als kameraden in jouw leven verzameld. Laat hen jou herinneren aan de onschuld die je tijdelijk achtergelaten mag hebben toen door de omstandigheden en het leven ontstemdheid het je lastig maakte. Het kind blijft binnenin; houdt er volledig van, nogmaals, geliefde, met de tedere liefde van een zachtaardige moeder, toestaand voor de loslating van alle oude programmering om te gaan, totdat jij je wederom vrij en stromend in jouw leven voelt.
Een ieder van jullie is onze Zoon en onze Dochter, geliefden. Een ieder van jullie is waardig van liefde op deze dag van nieuwe aanvangen en op alle dagen van jullie leven.
Jullie zijn in het proces van een nieuw Universum in het bestaan te brengen, eentje geweven uit de gouden strengen van mededogen. Onze Zoon, Yeshua, is de begeleidende kracht achter dit project, aangezien hij het als eerste als een mogelijkheid op jullie wereld zaaide. En nu, werken jullie allemaal met hem, voort tredend terwijl jullie de gouden mantel van mededogen in jullie wereld aannemen en liefde in de lucht weven.
Jullie zijn geliefd en worden door het Universum ondersteund. Wij kijken in opgetogenheid en verbijstering toe terwijl jullie iedere dag ernaar streven om jullie richting uit te vogelen. Wij kijken naar jullie acties en adviseren jullie als we dat kunnen, omdat vanuit ons perspectief wij het gehele plaatje kunnen zien en dat is voor jullie als een individu niet mogelijk om in deze tijd te onderscheiden. Jullie creëren jullie nieuwe wereld terwijl jullie voortgaan. Het is zo verbijsterend om naar te kijken.
Ga voort, geliefden, met liefde in jullie gouden harten. Wij lopen naast jullie op de kust van het stille meer binnenin jullie hart. Ontdek de kalme plaats binnenin, zodat je met ons zou kunnen zitten en communiceren in de taal van het licht, en je deze dingen die je vergeten bent begint te herinneren. Wij houden van jullie, geliefden, met de volledigheid van ons Wezen.
Namasté. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright© Elizabeth Ayres Escher – All Rights Reserved.
Unauthorized use and/or duplication of any material on this website without express and written permission from its author and owner is strictly prohibited. Excerpts may be used, provided that full and clear credit is given to Elizabeth Ayres Escher and
http://www.bluedragonjournal.com with appropriate and specific direction to the original content.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten