woensdag, januari 22, 2014

Karen Doonan - Werken met Tekens en Symbolen op de Nieuwe Aarde - 18.01.2014


Karen Doonan
Werken met Tekens en Symbolen op de Nieuwe Aarde
18 Januari 2014

Zoals ik onophoudelijk geblogd heb in relatie tot de Nieuwe Aarde, creëer JIJ van moment naar moment. Voor velen van jullie mag het voorval waar gewoonlijk naar gerefereerd wordt als "synchroniciteit", en zelfs "deja vu", recordhoogtes bereikt hebben in jullie externe wakende levenservaring. Zoals ik ook geblogd heb is er in WAARHEID niet zoiets als "synchroniciteit", want het universum is bij ONTWERP gecreëerd, de synchroniciteit welke je ervaart is louter het 3d overtrek om jou te helpen begrijpen dat jij je bewust bent van het ontwerp en dat je in uitlijning bent met het ontwerp van het universum. Dat is niet te zeggen dat het leven op de Nieuwe Aarde voorbeschikt is, het gehele punt van het ontbinden van de karmische dimensionale tijdlijnen is om in VRIJHEID te leven, iets dat jullie op alle niveaus ontkend werd binnenin de karmische dimensionale tijdlijnen. Je zou keuze hebben, maar slechts binnenin een bepaalde parameter van frequentie en je zou gelijkaardige verliezen en trauma's steeds maar weer opnieuw ervaren.
Op de Nieuwe Aarde creëer JIJ ieder moment, je droomt, je creëert en dan manifesteer je. Om jou op een menselijk bewust wakend geestesniveau te helpen jouw creatie te verankeren en je er volledig mee uit te lijnen, werken het universum en jouw ZIEL eraan om jou dat te helpen ZIEN wat in het open zicht verborgen is. Dit wordt gedaan door de tekens en symbolen die in jouw externe wakende werkelijkheid verschijnen. Het is een KEUZE om hen wel of niet te accepteren of hen af te schrijven. Het universum en inderdaad jouw ZIEL kunnen jou de symbolen verstrekken die je nodig bent om alles te bevestigen dat aan het ontvouwen is, maar alleen JIJ op bewust wakend geestesniveaus kan accepteren wat er aan jou getoond wordt.

Voor velen van jullie zal in deze tijd het voorval van dezelfde HERHALENDE symbolen en tekens jullie nu voorbij het accepteren van de "synchroniciteit" duwen. Als je begint te werken met steeds hogere dimensionale frequenties dan zal je vloeiend met ALLES in het universum beginnen te werken. Je mag droomtijd scenario's hebben die in jouw wakende leven herhaald worden, je mag gewaarworden dat aan jou gedetailleerde informatie gegeven wordt over mensen, plaatsen of gebeurtenissen en dat zij dan in jouw wakende leven verschijnen. ALLES IS GEWOON en JIJ BENT. 
Om in staat te zijn op dit niveau te werken zal jouw energetische handtekening ook voor jou verhogen en uitbreiden, stap dan uit de oude 3d Aarde paradigma's vandaan welke niet op dit niveau kunnen werken. De oude 3d Aarde werkt op een bepaalde bandbreedte en alles hieraan voorbij kan er niet door beïnvloed worden, hetgeen is waarom velen van jullie in deze tijd in ZIEL groepen telepathisch werkzaam zijn. Het voorval dat er mensen in/naar jouw leven komen voor een doel zal toenemen als jij je begint af te stemmen op de Nieuwe Aarde, want de Nieuwe Aarde is een constructie van ALLES dat UITBREIDING en EENHEID is, het is niet gefundeerd op angst en afscheiding. Dit is iets dat een klein beetje tijd kan nemen om aan gewend te raken op een menselijke bewust wakend geestesniveau. Ik krijg vele e-mails van mensen over de gehele wereld, en velen van hen verontschuldigen zich voor het in contact met mij te treden aangezien zij zich niet volledig bewust zijn van het waarom alleen zij een behoefte daartoe hebben en dat die behoefte doorgegaan is te groeien. Ik ben me volledig bewust van hoe de wereld werkt en vaak is het de bevestiging van andere informatie waar ik mee werk. Om te beginnen moest ik eraan werken om deze manier van werken te verankeren, veel mensen in mijn leven in die tijd probeerden mij te vertellen dat het slechts toeval was; IK WEET dat het hieraan voorbij is. Terwijl technologie fantastisch is en een fantastische manier is om in contact met mensen te blijven is het niet de ENIGE manier, en gebeurtenissen en situaties hebben dit voor mij in mijn leven herhaaldelijk bevestigd. Diegenen die hier zijn om bij elkaar te zijn, samen te leven en te creëren hebben geen technologie nodig om dit in/naar de vorm te brengen, het universum is bij ONTWERP.
Het werk dat in de droomtijd gedaan wordt en op de uiteenlopende hogere dimensionale werkelijkheden zullen de noodzakelijke overdekkingen voor mensen om elkaar te ontmoeten creëren, gebeurtenissen om plaats te vinden en om de Nieuwe Aarde in/naar het fysieke rijk te brengen en om uit te breiden. Op dit moment vraagt het universum aan jou om je meer bewust bewust te worden van ALLES dat er in jouw externe wakende werkelijk is in deze tijd, van mensen, plaatsen en situaties naar de tekens en symbolen die vermengden met het WETEN binnenin de hartruimte zullen jou WAARHEID laten zien.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen