donderdag, januari 16, 2014

Karen Doonan - ONT-Ankeren uit de Oude 3d Aarde Paradigma's - 15.01.2014


Karen Doonan
ONT-Ankeren uit de Oude 3d Aarde Paradigma's
15 Januari 2014

Te allen tijd tijdens dit, jullie menselijke levenservaring hier op de planeet Aarde, werd jullie GELEERD hoe te verankeren in "een werkelijkheid". Wat jullie niet geleerd/verteld werd is dat je in IEDERE werkelijkheid kunt verankeren dat je wenst, je hoeft slechts de frequenties te veranderen die nodig zijn om de externe wakende werkelijkheid van je keuze te ervaren. Voor een planeet die in een lagere dimensionale frequentie gehouden werd zou het helemaal niet logisch geweest zijn om de bewoners van voornoemde planeet aan deze WAARHEID te herinneren, dus werd aan het menselijke ras GELEERD om alleen de frequenties van de GECREËERDE oude 3d Aardse werkelijkheid te verankeren, de werkelijkheid die velen van jullie nu proberen te ontbinden om in WAARHEID en VRIJHEID te leven, het recht van ieder gevoelhebbend wezen in het universum.
Voor velen van jullie mag dit als een uitdaging om te accepteren komen, want welbeschouwd is er zoveel materiaal dat laat zien hoe te ontbinden dus waarom werkt dit niet? Het zou van jou vragen te begrijpen dat ALLES binnenin de oude 3d gecreëerde Aardse werkelijkheid werkende is om jou ZELF te allen tijde IN DEZE werkelijkheid te verankeren. Hoe meer verwarrend de informatie voor jouw logische verstand is hoe beter, want het logische verstand heeft GEEN referentie punten voor de WAARHEID, dit komt vanuit de verbinding met jouw ZIEL en als de frequenties kunnen voorkomen dat jij toegang verkrijgt tot jouw hart dan hebben zij een eerlijke kans om jou tegen te houden je te herinneren wie JIJ in WAARHEID BENT.
Zoals ik in mijn vorige blog verklaarde is de externe wakende oude 3d Aarde aan het ontbinden, wat overblijft, tenzij JIJ KIEST het van binnenuit te ontbinden, zijn de frequenties die jij steeds maar weer opnieuw verankerd hebt ieder moment dat je een ademteug nam in dit jouw menselijke levenservaring. Diegenen rondom jou heen helpen jou deze frequenties te verankeren want dat is hoe deze frequenties ontworpen werden. Hoe vaak heb je een idee met een betrouwbare vriend overlegd zodat zij een element van "niet zeker zijn" binnenin jou konden plaatsen? … hoe vaak heb je een droom met een geliefde gedeeld en dat je verteld werd dat het nooit zal gebeuren/dat het niet mogelijk is? Ik trek jullie aandacht hier naartoe omdat de oude 3d Aarde te allen tijde door het menselijke ras bewaakt wordt. Het menselijke ras werd GELEERD om angst binnenin diegenen rondom hen heen te plaatsen, GELEERD om je te allen tijde de wind uit de zeilen te nemen, want als jij jouw frequentie verhoogd dan mag jij herinneren. Hoezeer velen in het menselijke ras ook verklaren dat zij wensen om te ontwaken en om de oude 3d Aarde, het feitelijke doen ervan, los te laten, bewijst het ontbinden een uitdaging te zijn. De uitdaging is te allen tijde de frequentie van ANGST.  

Net zoals bij het parachutespringen voor de allereerste keer of bij het voor de eerste keer in een zwembad plonzen, rijzen er bepaalde angsten binnenin jou naar boven. Jouw menselijke logische verstand zal tot buitengewone lengtes gaan wat afhankelijk is van het gegenereerde niveau van angst om jou over te halen om NIET dat te doen wat je op het punt staat te doen. Alleen door het feitelijk te doen kan je aan jouw verstand 'bewijzen' dat het volledig ongerechtvaardigd was met de scenario's die het creëerde, scenario's die bijna nooit gebeuren. Het menselijke logische verstand is geniaal in het creëren, natuurlijk is het dat, dat is waarom het gecreëerd werd, om jou te helpen dromen om te creëren. Wat jou GELEERD werd binnenin de oude 3d Aarde paradigma's is dat het verstand meer weet dan jij op hartniveau, dus heb je het logische verstand toegestaan om te dicteren waar jij gaat in dit jouw menselijke levenservaring. Dit is GEEN WAARHEID en wordt niet ondersteund op de Nieuwe Aarde.
Velen van jullie die deze blog lezen mogen aannemen dat ik niet uitgedaagd werd zoals jullie uitgedaagd werden en dit is geen WAARHEID, de werkelijke reden voor dit blog is om jullie te laten zien dat door de ene voet voor de andere te plaatsen en door alles uit te dagen, je dat kunt beginnen te ontbinden hetgeen jou op je plaats hield en dat je het leven waarvan je droomt kunt creëren. Wat velen ook uitdaagt is de snelheid waarop de creatie manifesteert, want de oude 3d Aarde ankers zijn veel dieper dan dat jullie je voor kunnen stellen, zij zijn levensspannen in creatie want ALLES IS NU en ALLES is bedekt in het NU. Dus het anker is energetisch kilometers en kilometers diep, in WAARHEID is het multidimensionaal, een concept dat het menselijke logische verstand verwerpt, want het werd steeds maar weer LINEAR geleerd. Echter, er is informatie binnenin de oude 3d Aarde paradigma's die ernaar zouden willen streven jullie te leren dat het eenvoudig is, op die manier kan je het gewoon opgeven wanneer de frustratie naar boven komt en begin je te geloven dat JIJ iets "verkeerd" doet. Je kunt niets "verkeerd" doen want je creëert te allen tijde, wat je kunt doen is een lering toestaan te blijven en het toestaan dat het jou verblind. OORDEEL IS NIET HET RECHT VAN WIE DAN OOK en velen van jullie mogen in deze tijd voor deze WAARHEID blind zijn.
De enige persoon die "jou" tegenhoudt is JIJ. Dat wordt niet in oordeel gezegd, want zoals ik verklaard heb kan niemand in oordeel van wie dan ook zitten. Het is WAARHEID maar een WAARHEID die niet gezien wordt terwijl vele andere leringen in werking zijn. Te allen tijde moet je bewust bewust worden van dat wat je in ieder moment aan het VERANKEREN bent. Als jij geloofd dat de wereld vierkant is, dan zal je dat verankeren. Je zult dan vanuit deze fundering creëren en zo verder. Als je geloofd dat de wereld door buitenaardsen gecontroleerd wordt, dan zal je de angst hiervan toestaan te wisselwerken met jouw creaties en zo verder. ALLES is een KEUZE, het niveau van ANGST dat je verankerd is een KEUZE maar het is geen bewuste keuze, het zit in onbewuste en onderbewuste niveaus en is verweven door ALLE dimensionale werkelijkheden heen waarin je bestaat, ALLEN bedekt in het NU.
Velen proberen om zich te ontkoppelen van dat wat zij in de externe wakende werkelijkheid zien zonder de feitelijke frequentie te ontbinden die binnenin hun energetische handtekening gaande is. Dit ontbindt het anker niet, dit maakt het alleen lusteloos, het anker zal nog steeds diens werk doen hetgeen is om angst in te prenten en om jouw externe wakende werkelijkheid te allen tijde te vervormen. Op dit moment op en binnenin de planeet Aarde is er veel energetisch gaande. Voor diegenen die het op prijs stellen om naar de wereld te kijken vanuit een logisch verstandelijk perspectief zal het als "nog steeds hetzelfde oude" lijken te zijn. Er werd mij door verscheidene mensen op diverse punten op mijn reis verteld, "waarom je druk maken?". Dit klinkt voor mij niet logisch, ik maak me druk omdat ik WEET dat er meer tot het leven is dan wat er aan mij gepresenteerd wordt. Nochtans eer ik de persoon die verkondigt, "waarom je druk maken" omdat door deze verkondiging te maken zij hardop verklaren dat zij niets anders wensen te ervaren dan dat wat zij op het moment ervaren. Dit is hun geboorterecht en het is niet mijn plaats om dat te veranderen, dat is niet mijn rol, het is de rol van niemand. Werkelijkheid is een PERSOONLIJKE keuze hetgeen gecreëerd wordt van binnenuit jouw menselijke levenservaring, de enige persoon die jouw werkelijkheid kan ervaren ben JIJ, niemand anders. Dit is een filter die velen verankerd hebben en te allen tijde toestaan om te lopen. Alleen door het ontbinden van de lering die jou hiertoe verblindt kan jou er voorbij doen laten gaan.
ONT-ankeren is persoonlijk, het is een KEUZE, dus zou ik op dit moment willen vragen wat het is dat je wenst te ervaren? Waarom? Wat ben je bereid om te doen om dat te ervaren wat op de zetel van jouw ZIEL zit? Te allen tijd ben JIJ in controle over deze jouw menselijke levenservaring, de oude 3d Aarde gaat zich niet omdraaien en dit voor jou bevestigen, waarom zou het dat doen? Het geloofd nog steeds dat het het menselijke ras in angst moet hebben, wederom zoals een treiteraar op het speelterrein heeft het ALLEEN angst GEKEND, dus waarom zou het diens strategie veranderen? Dus als het niet diens strategie/tactieken gaat veranderen dan DOE JIJ DAT……..
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen