zondag, januari 19, 2014

Karen Doonan - Frequentie en Hoe het Jouw Werkelijkheid Beïnvloed 3


Karen Doonan
Frequentie en Hoe het Jouw Werkelijkheid Beïnvloed
Deel 3 van 3
16 Januari 2014

Om volledig de rest van dit blog te begrijpen lees alsjeblieft deel 1 van "Frequentie en hoe het jouw werkelijkheid beïnvloed".
Het is op dit moment belangrijk op de planeet Aarde om de werkelijke basisprincipes van de menselijke levenservaring te begrijpen, in een menselijke vorm te zijn staat toe voor een filtersysteem dat ongelijk is aan ieder ander filtersysteem, de eigenlijke reden dat je op deze planeet in een menselijk voertuig incarneerde was om dit te ervaren, want de ENERGIE hetgeen JE in WAARHEID BENT heeft geen enkele van deze filters. Op ZIEL niveau is er alleen de LIEFDE welke IS en EENHEID, dit is het WETEN dat ALLES ÉÉN IS. Dit concept werd opzettelijk gigantisch vervormd op en binnenin de planeet Aarde en dit blog zal te allen tijde doorgaan om te verwijzen naar PERSOONLIJKE KEUZE en PERSOONLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID.
Velen van jullie in deze tijd staan anderen rondom jullie heen toe om jullie ervan te overtuigen dat wie jullie zijn degene is die zij verwachten dat je bent, en om jullie te overtuigen jullie leven te leven op de manier waarop zij verwachten dat je dat doet. Dit is geen WAARHEID en het wordt niet ondersteund door de Nieuwe Aarde. JOUW ZIEL pusht jou te allen tijde om jouw frequentie uit te breiden om JOU DE WAARHEID TE LATEN ZIEN op een persoonlijk menselijk levenservarend niveau en velen van jullie filteren dit eruit vandaan. De Nieuwe Aarde werd nooit eerder door wie dan ook in de menselijke vorm ervaren, vandaar jullie aankomst op dit moment en dat jullie deze blog lezen. JULLIE ZIEL begeleidt/gidst jullie te allen tijde, en daarom, als je de behoefte om de externe wakende werkelijkheid te moeten controleren loslaat en in/naar de STROOM en het volledige VERTROUWEN en GELOOF van ZELF verhuisd, zal dan jouw menselijke levenservaring meer volledig in/naar uitbreiding gaan.
VERTROUWEN en GELOOF van ZELF is uitermate belangrijk en wordt dat aldus in toenemende mate als je in frequentie verhuisd en op steeds hogere niveaus van frequentie begint te werken. Ik heb uiteenlopende lessen van mijn ZIEL gehad in relatie tot mijn persoonlijke en mijn werk leven. Ik ben niet hier om anderen toe te staan mij tegen te houden van het bereiken van de hogere dimensionale frequenties en ik heb bij tijden de angsten van anderen toegestaan te wisselwerken met mijn acties en mijn creaties. Dit is iets waar ik te allen tijde aan gewerkt heb om te ontbinden, mijn leven is MIJN leven, niemand anders kan dit voor mij of ALS MIJ leven en dat is iets dat velen van jullie eruit vandaan mogen filteren in relatie tot jullie eigen leven. Ja, ik mag luisteren naar de MENINGEN van anderen en ik houd hun meningen in ere, maar de KEUZE of hun meningen wel of niet mijn levenservaringen zullen beïnvloeden IS TE ALLEN TIJDE de MIJNE. Want NIEMAND zit in oordeel van wie anders dan ook, dat kunnen zij niet want zij zijn NIET JIJ, ALLEEN JIJ bent JIJ.

Hier hecht ik volledig waarde aan en het is een zeer diepe lering. Als een volwassene zonder levende ouders hoef ik niet steeds opnieuw de leringen te ontbinden die door ouders aan hun kinderen verankerd worden. Ik heb eraan gewerkt om hen te ontbinden en omdat mijn ouders beide niet meer in leven zijn op deze planeet hebben zij dus geen wisselwerking meer met mij dat erop toeziet dat zij proberen om het opnieuw te verankeren. Nochtans rust verantwoordelijkheid voor mijn leven altijd bij mij. Ik heb vele mensen gehad die met mij spraken die ervoor kozen om zich achter hun opvoeding te verschuilen. JIJ bent NIET jouw opvoeding, en terwijl het invloed op jou gehad zal hebben ben JIJ het NIET. Velen van jullie kozen om in traumatische familie afstammingen te incarneren om deze WAARHEID aan ZELF op alle niveaus van jullie Wezen te laten zien. De keuze van welke "familie" in te incarneren wordt op ZIEL niveau met een reden genomen, een reden waar je nu mee kunt werken als je de verbinding toestaat naar jouw ziel via de hartruimte. De oude 3d Aarde zal proberen jou te leren om ZELF via jouw leven te definiëren en dit is een hoge vervorming. Je werd "getraind" binnenin de oude 3d Aarde, nu wordt jou gevraagd om deze leringen te ontbinden om WAARHEID in jouw wakende menselijke bewust wakende leven te ervaren. Deze keuze is JOUW keuze ongeacht hoe overtuigend de oude 3d Aarde mag lijken te zijn om het tegenovergestelde te bewijzen. ALLEEN JIJ kunt de beslissingen maken die jouw leven te allen tijde beïnvloeden want alleen JIJ manifesteert dit leven. Je hebt een keuze met het oproepen van de automatische piloot hetgeen alle anderen rondom jou heen toestaat jouw levenservaring te controleren, of dat je de automatische piloot uitzet en jij je verbindt via jouw hart met jouw ZIEL en deze verbinding en ZELF VERTROUWD.
De oude 3d Aarde zal proberen aan jou te bewijzen dat jouw gehele leven jouw keuzes buiten jouw controle om waren en tot een bepaalde omvang waren zij dat, want je stond op de automatische piloot, en totdat jij met jouw ZIEL begint te werken en ermee begint JEZELF op alle niveaus te VERTROUWEN zal je doorgaan anderen toe te staan keuzes te maken welke in WAARHEID alleen JOUW keuzes zijn. Je incarneerde niet met anderen in jouw menselijke voertuig, je incarneerde in een menselijk voertuig om je te herinneren wie JIJ in WAARHEID BENT. ALLEEN JIJ WEET WIE JIJ BENT en deze informatie zit op ZIEL niveau en is voor jou op alle momenten van alle momenten beschikbaar.
Als je doorgaat om jouw menselijke levenservaring BUITEN jouw innerlijke GEVOELENS in innerlijke kennis op te zoeken dan zal je in de lussen blijven die gecreëerd werden door de oude 3d Aarde paradigma's. Ik zal steeds maar weer opnieuw onderstrepen dat er geen enkel stukje van de oude 3d Aarde paradigma's is dat niet met vervorming ingezaaid is. De vervorming bedekt ALLE aspecten van de menselijke maatschappij, er is geen enkel deel van het menselijke leven dat niet vervormd is binnenin de oude 3d Aarde, dit is de reden dat niets ervan meegenomen kan worden in/naar de Nieuwe Aarde. Ontwaakt te zijn betekend niet dat je de één of andere goeroe bent, er is een enorme grote vervorming onder het menselijke ras betreffende wat genoemd wordt "wakker" en "slapende". Ik heb mijn eigen persoonlijke lessen hierin gehad en zij waren intens en ogen openend. Als je AANNEEMT dat iemand slapende is of niet op dezelfde pagina is gebaseerd op hun geslacht, hun baan of hun "leven" dan wandel je in de vervorming. ALLES is in het open zicht verborgen en wederom verklaar is dat ALLES FREQUENTIE IS, ALLES IS ENERGIE, de enige manier om jouw weg UIT de oude 3d Aarde werkelijkheid te bemiddelen is om te VOELEN en te werken met hoe jij je VOELT, NIET door wat er voor jou verschijnt aangezien veel aangetoond kan worden anders te zijn dan dat het is; nogmaals ik werd voorzien van VELE lessen aangaande dit door mijn ZIEL en het universum.
Op dit moment op de planeet Aarde is NIETS zoals het schijnt te zijn. De keuze van moment naar moment van hoe het leven op deze planeet te ervaren in de menselijke vorm die je gekozen hebt om in te incarneren is in alle momenten de JOUWE. De chaos zal doorgaan zich uit te breiden voor diegenen die KIEZEN om door te gaan hun ZIEL te negeren en doorgaan te KIEZEN om ALLEEN te wisselwerken met de externe wakende werkelijkheid in plaats van het innerlijke ZELF. Deze chaos zal niet uitbreiden het zal zich aan zichzelf voeden want het is geen WAARHEID en het wordt niet door de Nieuwe Aarde ondersteund.
VRIJHEID IS EEN KEUZE hetgeen JOU nu gevraagd wordt om te maken op een menselijk bewust wakend geestesniveau gebaseerd op de verbinding met jouw ZIEL en deze verbinding is te allen tijd op HART NIVEAU.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag." Want in WAARHEID IS LIEFDE ALLES DAT ER BESTAAT in het UNIVERSUM van 3 en daaraan voorbij.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen