dinsdag, januari 21, 2014

Karen Doonan - De Blinddoek van Verwachting - 17.01.2014


 
Karen Doonan
De Blinddoek van Verwachting
17 Januari 2014

Ik heb in eerdere blogs over "verwachting" geblogt en dit aangeraakt, maar nu bezoek ik dit opnieuw in deze tijd onder begeleiding. Want de oude 3d Aarde trekt nu alle stoppen eruit om te proberen een proces te vertragen dat niet tegengehouden kan worden. De oude 3d Aarde frequenties zijn nu nauwelijks in staat om te functioneren, hoewel op een persoonlijk niveau binnenin het menselijke voertuig velen nog steeds de oude frequenties hebben lopen. Het is uitermate belangrijk om meer bewust bewust te worden van hoe je deze frequenties naar buiten projecteert in/naar de wereld. Op dit moment proberen velen om druk en "verwachting" te plaatsen op diegenen die hen het meest nabij staan, dit is geen waarheid en wordt daarom niet op de Nieuwe Aarde ondersteund. Vaak kan dit GEVOELD worden en wanneer het GEVOELD wordt kan ervan onthecht worden, maar wat jou mag verblinden is de op zichzelf terugslaande verwachting die JIJ op de andere persoon probeert te plaatsen.
Ik krijg in deze tijd uiteenlopende lessen van mijn ZIEL in relatie tot aspecten van mijn eigen persoonlijke leven. Verwachting werd steeds maar weer opnieuw aan mijn getoond. Ik had een vriend die gedurende een paar dagen bij mij verbleef en deze les wat voor ons beide heftig. De verwachting waarmee gewerkt werd was een lineair tijdskader van gebeurtenissen en mijn handhaving van een ruimte met het oog op gebeurtenissen om te gebeuren. Zoals met alle verwachtingen welke op mijn geplaatst proberen te worden daar onthecht ik mij volledig van. Dit heeft gewoonlijk het effect van het creëren van veel drama, hoe meer dat iemand probeert om een verwachting op mij te plaatsen hoe meer ik onthecht en neutraal blijf. Wat voor drama dan ook dat dan naar boven komt daar probeer ik me van te onthechten, maar soms komen zij onmiddellijk naar boven. Dat was deze keer het geval met deze specifieke vriend die ervoor koos om weg te gaan in plaats van met de verwachting geconfronteerd te worden en het meer volledig te verkennen. Er werd aan mij verklaard, nadat wij uit elkaar gegaan waren, dat de verwachting dusdanig was dat ik deze persoon in de steek gelaten had en er de oorzaak van was dat drama zich ontvouwen had in diens leven dat voorbij was aan wat daar al was. In WAARHEID onthecht ik mij eenvoudig van de verwachtingen van iemand rondom mij heen. Al het andere dat zich voordeed kwam vanuit de angst dat door hen heen liep. Zij konden er niet voor zorgen dat ik gehoorzaamde dus probeerden zij om meer druk op mij te plaatsen proberend mij naar een frequentie niveau te drukken waar zij comfortabel mee waren. Dit ontkende hoe ik me voelde, ik moet voortdurend mijn frequentie VERHOGEN en wat voor pogingen dan ook om het te verlagen blijven niet bij mij omdat ik het residu van de oude 3d Aarde kan VOELEN. Dit is een lering waar velen in deze tijd mee spelen, emotionele manipulatie van anderen wordt binnenin de oude 3d Aarde paradigma's AANGEMOEDIGD, het werd GELEERD als een manier van Bestaan en dat is GEEN WAARHEID.

Voor mij persoonlijk heeft dit ertoe geleid dat ik een leven leef dat geheel anders is dan wat omschreven wordt als "normaal". Ik heb steeds opnieuw verklaard dat IK BEN wie IK BEN en velen hebben geprobeerd om hiermee te spelen. Ik kan op diepe niveaus VOELEN en te allen tijde ontvang ik begeleiding van mijn ZIEL, daarom werkt iedere emotionele manipulatie eraan om mij verder weg te plaatsen van wie dan ook die het probeert, en ALLEN proberen het op het één of andere punt. Velen van jullie mogen hier nu mee aan het werk zijn. Emotionele manipulatie en verwachting gaan hand in hand, het is vaak ONDERWEZEN dat je op de één of andere manier iemand iets "schuldig" bent in jouw leven op de één of andere emotionele manier en dit is GEEN WAARHEID. Families worden door deze lering bijeen gehouden, allen blind voor het functioneren ervan, relaties op alle niveaus worden vanuit deze lering gecreëerd en dit begint er nu mee af te breken want het is geen WAARHEID en werkt eraan om jou over te halen om jouw macht weg te geven.
Als je onder de verwachting bent dat je anderen rondom jou heen NODIG bent om te accepteren wie je bent, dan geef jij jouw macht weg. Als je onder de verwachting bent dat het leven op de één of andere manier gewoon rondom jou heen zal transformeren zonder enige input van jezelf, dan geef jij je macht weg. Als je verwachtingen plaatst op WIE DAN OOK rondom jou heen dan probeer jij deze lering diepgaand binnenin hen te verankeren. Sommigen zullen deze lering accepteren en sommigen zullen dat niet. Voor diegenen die dat niet doen, maar zich niet bewust bewust zijn van hun ZIELs beslissing om deze lering te ontbinden, zal dit erop toezien dat veel drama zich in jouw wakende leven ontvouwd. Drama IS ALTIJD een teken dat een lering uitgespeeld wordt en jou verblind.
Op dit moment in mijn persoonlijke leven is er een specifiek drama dat zich aan het uitspelen is en dat al enige tijd doet, ik ben me meer dan bewust van de lering maar de andere persoon is dat misschien niet, het is blind functionerend in hen en totdat zij het ontbinden is er niets meer dat ik kan doen anders dan in evenwicht te staan en onophoudelijk de LIEFDE welke IS in hen gieten door de gehele situatie heen. Wederom probeert de lering van verwachting mij bij tijden te verblinden, pogingen om mij over te halen om te wisselwerken met het drama hetgeen in WAARHEID er alleen maar naar zou streven om ons BEIDE te verblinden tot wat er zich uitspeelt. Dus sta ik in GELOOF en VERTROUWEN van mijn ZIEL en mijn begeleiding en werk er voortdurend aan om terug in evenwicht te komen als de energieën rondom mij, door mij en binnenin mij verschuiven. Op het één of andere niveau besef ik dat ik een ander niveau van de bandbreedte (zie de blog delen 1-3 van gisteren) bereikt heb, aangezien het gevoel van lichtelijk "verloren" te zijn op één niveau naar boven gekomen is. Ik heb het klaargespeeld om de lering te ontbinden welke ernaar streefde mij te leren dat als ik weer in frequentie verhuis dat ik dan een persoon "achterlaat" die ik diepgaand lief heb. Dit is geen WAARHEID want LIEFDE IS GEWOON en IK BEN. Daarom door ALLEEN mijn frequentie te verhogen kan ik mezelf toestaan om het grotere plaatje te verankeren en de redenen te begrijpen die mijn ZIEL gekozen heeft om in deze specifieke richting te lopen.
Het is belangrijk te begrijpen dat verwachting nauwsluitend gelinkt en in elkaar grijpt met het lineaire concept. Je "verwacht" een situatie zich te ontvouwen op een bepaalde lineaire manier, wanneer het dat niet doet, dan komt frustratie naar boven en de blinddoek daalt neer. Alleen door volledig in/naar het hart te gaan en UIT het lineaire en de verwachting vandaan te stappen kan je beginnen te werken om deze lering te ontbinden. Wederom een bruikbare frase om je te helpen op ieder tijdstip dat jij je blind voelt is deze, "Als ALLES GEWOON IS, wat is het dat IK GELOOF waar te zijn dat mij de situatie laat zien op de manier dat het gepresenteerd wordt?" Als je het niet uitdaagt en het drama gewoon voedt dan wordt de blinddoek dikker. Het gaat niet altijd over het verlichten voor de andere persoon, in het geval van mijn vriend die een specifieke koers van handelen koos die voor hem openstond, was de keus de zijne, misschien verwachtte hij van mij om hem over te halen het niet te doen, dat is NIET mijn rol en niet de rol die ik ooit aan zal nemen. De verantwoordelijkheid voor jouw acties rusten te allen tijde bij jou. Het was ook sprekend dat er gekozen werd om mij te schrijven om de kwaadheid aan mij uit te leggen in plaats van op dat moment met mij te praten toen de kwaadheid zichzelf aandiende.
De Nieuwe Aarde zal nu beginnen volledig tot bloei te komen maar het zal ALLE leringen die naar boven komen vanuit de oude 3d Aarde paradigma's uitdagen. Terwijl de chaos nu begint op te bouwen en drama begint te ontvouwen op een WERELD niveau zou ik jullie willen begeleiden om het drama uit te dagen, wisselwerk er niet eenvoudig mee, als drama voor jou persoonlijk naar boven gekomen is in deze tijd, stap terug en kijk eronder. Want het wordt van brandstof voorzien door een angst, dat zichzelf mag vermommen als kwaadheid, want ALLE kwaadheid is angst. Of het nu angst is of het verlies van iemand, angst voor vertrek, angst voor het niet goed genoeg zijn enzovoorts, het is nochtans angst. Dat is de ene emotie die herhaaldelijk op de oude 3d Aarde GELEERD werd. Om een leven vrij van angst te hebben moet je allereerst je omdraaien en ernaar kijken. Net zoals een treiteraar op het speelterrein, wanneer zij uitgedaagd worden zal de angst afnemen. Het mag klinken alsof het erop aan zal komen, maar het heeft als zodanig niets om de hakken. Eraan werken om de LIEFDE welke IS door alles heen te gieten zal helpen jouw frequentie te verhogen, de LIEFDE welke IS, is de hoogste trilling die er bestaat.
LIEFDE IS het antwoord, ongeacht de vraag. De uitdaging is om los te laten en LIEF te hebben en de verwachting uit alles vandaan te halen. LIEFDE IS GEWOON en ALLEN ZIJN.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen