woensdag, januari 08, 2014

Jij Bent een Twinkelende Ster In een Constellatie van Sterretjes - 7 Januari 2014 / Brenda Hoffman


Jij Bent een Twinkelende Ster In een Constellatie van Sterretjes
7 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Hoewel je toegang zult verkrijgen tot alles dat er ooit was en alles dat er ooit zal zijn wanneer je eenmaal jouw filters van ongeloof en twijfel verwijdert, is alles dat er ooit was nu groter dan dat waar was tijdens het Aardse leven van een andere Meester. Jij bent een stralende ster in een constellatie van sterren. Jullie zijn de fonkelingen.
Er zijn diverse noemenswaardige Aarde Meesters geweest. Maar zij waren geïsoleerde voorlopers - sterren die jullie in de richting van dit Nieuwe Tijdperk wezen. Hoewel zij heldere sterren waren, waren de voormalige Meesters op zichzelf staande entiteiten. Jij bent één van de miljoenen aan twinkelende sterren die het Licht toestaan helderder dan de duisternis te zijn.
Jullie gecombineerde inspanningen met diegenen van verschillende filosofieën en geloven/overtuigingen maken dit op zoveel manieren een uitzonderlijk briljante evolutie. Voormalige Aarde Meesters waren zeer vaak geïsoleerd in hun genialiteit en liefde. Zij verzamelden anderen rondom hen heen vanwege hun liefdevolle uitstraling. Maar wanneer zij eenmaal de Aarde verlieten, gingen slechts de herinneringen van hun wezen verder. Sommige van hun boodschappen behielden de liefde die zij wensten te delen - sommige deden dat niet. Dat waren de boodschappen die niet verschoven of veranderden om aan de historische behoeftes tegemoet te komen.
Een dergelijke verschuiving was niet vreselijk, louter passend voor de tijden. Door grondig het Oude Tijdperk te verkennen, moesten de massa's angst voelen en begrijpen - en aldus deden zij dat.
Met de Nieuwe Aarde, is het tegenovergestelde waar. Allen moeten toegang hebben tot de Nieuwe Aarde boodschappen van Liefde. Niet de boodschappen die voor de tijden ontworpen zijn, maar voor de Tijdperken, voor de Universums. Waarachtige boodschappen gevuld met Liefde die niet zullen vervagen of argumenten van goed of fout creëren zoals waar was voor de boodschappen die gecreëerd werden nadat de voormalige Meesters de Aarde verlaten hadden.

Het is geen toeval dat zoveel gechannelde/spirituele/liefdevolle boodschappen die slechts minuten geleden gecreëerd werden door jullie tijdsgenoten beschikbaar zijn met de klik van een knop. Of dat de boodschapper beschikbaar is voor vragen en zintuiglijke ervaringen.
Alle spirituele/nieuwe Aarde boodschappen van vandaag de dag zijn correct voor diegenen die toegang tot hen hebben. Sommigen wensen te geloven in het overvallen van de duistere krachten die hun wezens controleren. Sommigen om te geloven in buitenaardsen in ruimteschepen. Deze boodschappen zijn beschikbaar net zoals boodschappen over de macht/kracht van jullie innerlijke-wezen, van vreugde en liefde. En allen zijn juist voor wie jij bent.
De boodschappen zullen uiteindelijk in/naar één vermengen, maar zeer waarschijnlijk niet in dit aardse leven. Iets dergelijks is aldus voor een reden.
Velen wilden deel uitmaken van deze overgang - evenzo de duidelijke kwesties van vroegere en huidige levens. Sommige van deze vroegere en huidige levenservaringen omvatten het creëren van een fantasie wereld van wat te verwachten in het Nieuwe Tijdperk. Gelijkaardig aan diegenen die een persoonlijke hel creëren alhoewel de hel geen werkelijkheid van de Universums is.
Hoewel jullie je eigen werkelijkheid creëren, mag die werkelijkheid gekleurd worden door eerdere geloven/overtuigingen of ervaringen. Dat is niet te zeggen dat jij of wie dan ook het verkeerd heeft - slechts, dat jullie je Nieuwe Aarde veranderingen een beetje anders aan het verwerken zijn dan anderen.
Uiteindelijk, zullen allen de toegang tot dezelfde concepten en herinneringen hebben - maar niet vandaag.
Sta jezelf te verwerken zoals jij dat moet tijdens deze dramatische verschuiving. Want door jouw innerlijke wezen, jouw hart te vertrouwen, zal je de informatie vinden die je voor het moment nodig bent. Terwijl jij je dat deel eigen maakt, zal een ander stukje van de puzzel voor jou verschijnen.
Op het één of andere punt in dit leven, hield je toen niet van een atletische held om slechts te ontdekken dat jouw held de één of andere wandaad had begaan hetgeen jouw gedachteprocessen verschoof? Accepteer je dit niet als een deel van jouw leven? Zo is het nu ook voor jullie. Sommigen van jullie begonnen jullie Nieuwe Aarde verschuiving verkondigend dat dit of dat volledig accuraat was - om daarna slechts je mening te veranderen aangezien jij jouw kennisbasis uitbreidde.
Misschien heb je het gevoel dat deze boodschap een drijfzand effect voor jou creëert. In tegendeel. Sta jezelf toe te groeien en uit te breiden. En sta hetzelfde voor anderen toe. Misschien dat sommigen van jouw Nieuwe Aarde vrienden beperkt schijnen te zijn in hun acceptatie van deze verschuiving. Anderen schijnen "ver daarbuiten" te zijn. Beide hebben het juist voor wie zij zijn en wat zij aan het verkennen zijn.
Nu wensen jullie dat wij jullie vertellen wie het juist heeft en wie er verhaaltjes verzint. Geen van beide en beide. Want inderdaad, jullie naderen allemaal deze verschuiving vanuit jullie perspectief en behoeften.
Misschien ben je zeer geïnteresseerd in de fysieke elementen van de verschuiving terwijl je Oude Tijdperk fysieke overtuigingen behoudt. Het resultaat zou kunnen zijn geen-tekstboek fysieke aandoeningen welke jou dwingen/aanmoedigen voorbij de medische/homeopathische kennisbasis van vandaag de dag te kijken. Of misschien ook niet. Misschien weiger je om wat voor kuur die er ook maar beschikbaar is te accepteren - totdat je dat niet meer doet.
Je maakt deel uit van een sprankelende genialiteit. Maar een genialiteit benaderd vanuit jouw kennis- en interessebasis - en bereidheid om te verkennen. Want hoe meer jij jouw gebied(en) van interesse verkend, hoe meer jouw kennisbasis zal uitbreiden.
Maar dan, uitbreiding is niet het doel van diegenen van jullie nu op de Aarde.
Jullie doel was om de Nieuwe Aarde te introduceren. En aldus hebben jullie dat op een briljante, dynamische liefdevolle manier gedaan.
Nu is het aan jou hoeveel je persoonlijk wenst uit te breiden. Misschien bereikte je alles dat je wenste te bereiken - misschien niet. Wat jouw intentie ook is, je deelde jouw genialiteit op zo een manier dat de Aarde nu een sprankelend deel van de Universums is op manieren die nooit eerder mogelijk waren. Jullie bereikten jullie groepsdoel.
Het is aan jou hoeveel verder je wenst te verschuiven. Je zult dit weten door het aantal van nieuwe materialen waar je toegang tot hebt
Er is geen noodzaak om je meer voltooid te voelen dan anderen, want allen bewegen op de snelheid en in de richting die voor hen correct is. Misschien iemand dwingend te geloven dat jouw proces hun huidige levenservaring zal reduceren en te forceren deze in een ander leven te herhalen.
Je hebt er geen idee van wat anderen verkennen of waarom.
Jullie enige massale verbinding in dit leven was om de Nieuwe Aarde te introduceren. En jullie deden dat allemaal liefdevol.
Sta nu anderen toe op manieren te bewegen die voor hen comfortabel zijn - of zij nu luisteren naar hun innerlijke wezen of de maatschappij. Het is hun leven en hun richting.
Jij wenst niet dat anderen hun gedachten en filosofieën jou opgedrongen worden. Hetzelfde is waar voor anderen.
Om iemand naar jouw overtuigingen te forceren is jezelf terug te laten gaan naar een 3D wereld van goed en fout volgens iemand buiten jezelf.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten