maandag, januari 06, 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 383


Jullie Zijn Gereed om in Alle Kleuren van het Universum te Exploderen
6 Januari 2014 / Aisha North

Nu, jullie zijn allemaal de drempel gepasseerd waar morgen vandaag geworden is, en als zodanig, beginnen jullie opnieuw met een gloednieuwe serie van coördinaten waarmee te navigeren. En maak je geen zorgen, zelfs als onze woorden bij tijden overdreven verwarrend voor jullie mogen klinken, jullie zijn meer dan bekwaam van het navigeren van deze niet in kaart gebrachte wateren. Want nu, bezitten jullie allemaal de vaardigheden die jullie ooit nodig zullen zijn om erop in te tappen om een werkelijkheid te maken waar jullie zolang over gedroomd hebben. En twijfel nooit dierbaren, zij zijn inderdaad hier, diep binnenin jullie allemaal, en zelfs als jullie nog volledig kennis met hen moeten maken, desalniettemin, zijn zij er, gereed en wachtende op jullie om hen te vinden. En vinden zullen jullie hen, wanneer de tijd daar juist voor is, en jullie gereed zijn hen volledig in gebruik te nemen.
Wij weten dat dit schijnbare eeuwige wachten en slechts dat te doen, ervoor zal zorgen dat vele harten van irritatie kreunen, maar nogmaals, zullen wij onze oude mantra herhalen dat alles zal gebeuren precies wanneer de tijd er juist voor is om dat aldus te doen, en in deze, is het eenvoudig het geval van je ermee te verzoenen en te beginnen te zien wat er zich zal openbaren. Want veel zal er in de weken die er in het verschiet liggen gaan gebeuren, en zelfs als de opeenvolging van gebeurtenissen niet voor jullie op voorhand uitgelegd worden, zullen jullie allemaal deze nieuwe traptreden meer dan binnen jullie bereik vinden liggen. Want deze keer, hebben jullie wat ervoor nodig is, en dan nog meer, ongeacht wat er in jullie leven gebeurd, en ongeacht wat er in de wereld rondom jullie heen gebeurd. Want nu, zijn jullie gereed, gereed om in alle kleuren van het universum te exploderen, zoals een waarachtig vuurwerk van energetische ontladingen. Want deze keer, gaat het meer over wat jullie uit zullen sturen dan wat jullie zullen ontvangen, en wij bedoelen dat welzeker op iedere denkbare manier. Want nu, zijn jullie waarachtige fonteinen van energie geworden, aangezien jullie zo diep in de Bron ingeplugd zijn, dat jullie grote hoeveelheden van deze materie naar buiten in/naar de atmosfeer rondom jullie heen kunnen sturen.
Dit mag voor velen van jullie vreemd klinken, aangezien jullie allemaal aldus ingekapseld gezeten hebben binnenin jullie eigen persoonlijke ontwikkeling, en met recht, aangezien dat de taak geweest is die aan jullie allemaal gegeven was om te volbrengen in de afgelopen periode. Maar nu, zullen jullie één grote stap verder gaan, want jullie zijn eenvoudigweg die oude schoenen van vorig jaar ontgroeid, en jullie hebben jullie voeten in de gloednieuwe schoenen geschoven. Of eerder, de schoenen die jullie gewoon waren te dragen, toen jullie diegenen waren die jullie nu wederom geworden zijn, die multidimensionale, dat multi-getalenteerde wezen, de Schepper, de maker van wonderen, en niet slechts die bescheiden mens, teveel in de modder weggezonken door alle zelf-opgelegde en super-opgelegde beperkende bagage die je gewoon was rond te karren. Maar terwijl het vuurwerk de overgang van het oude jaar in/naar het nieuwe jaar markeerde, zo ook markeerde het de overgang van de oude jij in/naar de nieuwe jij.

Want dit jaar gaat helemaal over nieuwe aanvangen, over het voort avonturieren op een zuivere weg, eentje die nog niet op wat voor kaart dan ook gezet is. Want jullie zijn het en alleen jullie die de richting en de helling van deze weg zullen beslissen, aangezien nu, jullie inderdaad carte blanche gegeven is als tot hoe jullie de nieuwe Jij moeten beheren. Want jullie zijn allemaal waarachtige hete plekken van energie nu dierbaren, en jullie kunnen die energie op overvloedige manieren gebruiken, en geen enkele van hen is negatief. Want de energie die jullie met je meedragen, is daar voor slechts één doel, om het Licht te dienen, en om te helpen het Licht in ieder op zichzelf staand levend wezen rondom jullie heen te verbeteren. En hoe doen jullie dat? Wel, dat is volledig aan jullie, dierbaren. Want het contract waar jullie op aantekenden voordat jullie in het bestaan in dit fysieke lichaam kwamen bedong alleen dat jullie door het proces heen moesten gaan van het bevrijden van jezelf van het oude en beperkte leven van het zijn van een mens, een enkelvoudige entiteit, er schijnbaar op gebrand het leven te leven van wanhoop en lijden. En toen jullie instemden om dat nochtans te doen, was dat alles waar jullie mee instemden, want naderhand, stemden wij er allemaal mee in dat het aan jullie zou zijn om het geschenk van vrijheid dat jullie aan jullie zelf zouden geven te beheren. En denk eraan, er is geen manier waarop jullie dit geschenk van vrijheid kunnen misbruiken, want het kan niet gebruikt worden om anderen te verstrikken en gevangen te nemen, op geen enkele manier. Want als jullie dat nochtans proberen te doen, zullen jullie eenvoudig weer in jullie eigen gevangenis terechtkomen, verstrikt binnen de oude muren van zelf-opgelegde beperking.
Dus wij zegen weer, geef jullie zelf een eregroet voor het werk dat jullie voltooid hebben, want jullie hebben het klaargespeeld om dat eerste en enige punt op jullie persoonlijke agenda te vervullen, van het jezelf in vrijheid stellen van de oude jij. En weet dat zoals met alle menselijke dingen, het enige tijd zal nemen voordat jullie waarlijk begrijpen van hoe vrij jullie nochtans zijn. Want deze gevangenismuren zullen nog steeds treuzelen in de geesten van zovelen van jullie, zoals de echo's van de tijden die voorbij zijn. En zoals een mens lang geleden geprogrammeerd werd om vastgeplakt te blijven zitten aan het oude en te vermijden om in iets gloednieuws te veranderen, mogen jullie nog steeds bij jullie zelf gewaarworden je vast te houden aan het oude en goed-versleten pad van vorig jaar op de manier dat je reageert en inderdaad handelt op de impulsen die van buitenaf komen. Herinner je alsjeblieft om jezelf daar niet te hard over aan te vallen, want het is eenvoudig een natuurlijk onderdeel van dit proces. Eerder, geef jezelf begrip en bovenal liefde, want zelfliefde is waar het aan ontbroken heeft gedurende een zeer lange tijd bij jullie allemaal, en als zodanig, zal het tijd nemen voor die innerlijke, alles-doordringende liefde van zelf om helemaal naar buiten naar het oppervlak te komen.
Dus wij eregroeten jullie, dierbaren, en wij hopen welzeker dat jullie de tijd zullen nemen om dat zelf ook te doen, want het is niet meer dan wat jullie verdienen. Jullie hebben de oude ketenen afgeworpen, en zelfs als jullie denken dat jullie hen voelen en zij nog steeds jullie iedere beweging beperken, zijn zij eenvoudigweg de geest van hoe jullie het gewend waren om te zijn, maar dat niet langer meer zijn. En terwijl het Licht binnenin langzaam maar zeker ermee begint omhoog te gaan naar jullie nieuwe normale niveau van ongelooflijk helder, zal het helpen om alle oude schaduwen en alle oude geesten uiteen te drijven, en dan zullen jullie jezelf helder en zuiver en nieuw in jullie eigen ogen zien, niet slechts in de onze. Want wij zien jullie glorie/pracht, zelfs als jullie nochtans een kleine glimp ervan te zien moeten krijgen, en niets zal ons meer vreugde geven dan in jullie ogen te kijken op de dag wanneer jullie het eindelijk volledig zelf zien.
The Constant Companions 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten