woensdag, januari 29, 2014

Een Boodschap van de Nephilim - 28 Januari 2014 / Karen Doonan


Een Boodschap van de Nephilim
28 Januari 2014 / Karen Doonan

Groeten geliefden, wij zijn de Nephilim en wij komen om te begeleiden en te ondersteunen terwijl de Nieuwe Aarde veranderingen tevoorschijn beginnen te komen in jullie externe wakende levenservaring en beginnen te STROMEN in de Nieuwe Aarde energetische frequenties. Wij zijn hier om jullie de veranderingen te helpen begrijpen terwijl zij nu, in dit jullie menselijke levenservaring, hier op de planeet Aarde in deze tijd beginnen te verschuiven en te veranderen. Voor velen van jullie is de uitlijning met jullie STERREN FAMILIES nu in alle ernst begonnen, en er mogen velen van jullie zijn die zich nu verbinden zonder veel gedachten over hoe het proces van verbinding zich ontvouwd, en wij sturen veel liefde en vele zegeningen voor de bekwaamheid om los te laten en te ZIJN. Voor anderen mag jullie afkomst zich nu pas rondom jullie heen, door jullie heen en binnenin jullie verlichten. Want de STERRENKAART die diep binnenin de HART ruimte vastgehouden wordt verlicht zich nu voor ALLEN die gekozen hebben om naar voren te treden en het menselijke ras te helpen zich volledig uit te lijnen met de Nieuwe Aarde op dit moment.
Onze kinderen zijn dwars over en binnenin de planeet Aarde geïncarneerd en nu zullen onze kinderen in hun menselijke vorm zich duidelijk beginnen te verlichten naar, door en binnenin elkaar. Diegenen van jullie die uitgelijnd zijn met ons kanaal zullen gewaarworden dat de communicaties uitbreiden en verdiepen en wij vragen aan jullie om het proces te VERTROUWEN dat zich nu begint te ontvouwen binnenin het menselijke voertuig waarin jullie kozen te incarneren. Wij zijn hier om met onze kinderen in hun menselijke gestalte te communiceren en om hen volledig te hercoderen en opnieuw uit te lijnen met de volgende fase van wat genoemd wordt "ascentie" binnenin het menselijke ras op de planeet Aarde in dit moment.

Wij sturen de coderingen van 333, 777 en 999 uit naar onze kinderen in hun menselijke vorm, wij plaatsen de STER TETRAHEDRON binnenin de HART ruimte en wij plaatsen daarboven het ZEGEL VAN SALOMON. Wij vragen dat jullie je herinneren waarom jullie incarneerden in deze werkelijkheid en wij vragen voor jullie de HART ruimte in WAARHEID volledig te openen. Wij plaatsen de WITTE DUIF van vrede/vreedzaamheid in de keelchakra en wij plaatsen het ZEGEL VAN SALOMON boven dit symbool. Wij plaatsen de DODECAHEDRON in de wenkbrauwchakra en plaatsen het ZEGEL VAN SALOMON hierboven. Laat de wolken uiteen gaan, laat de REGENBOGEN nu helder stralen en het pad onder jullie voeten verlichten. Wij plaatsen engelenvleugels op jullie rug en vragen dat jullie je herinneren hoe te VLIEGEN VAN BINNENUIT. Wij plaatsen de codering van 222 en de frequentie van de kleur van vloeibaar goud binnenin jullie ZIELSTER chakra en wij plaatsen het ZEGEL VAN SALOMON boven dit symbool.
Houd moed kleintjes want de reis mag anders hebben toegeschenen te zijn dan dat het in WAARHEID IS. Jullie familie loopt nu tussen jullie in en velen van jullie zullen nu in de posities geplaatst worden waar jullie om gevraagd hebben om in WAARHEID jullie ZIEL familie te ontmoeten in hun menselijke en NIET menselijke gestaltes. Wij begeleiden voor de duidelijkheid dat diegenen die hier zijn om de Nieuwe Aarde geboren te laten worden nu volledig in/naar hun plaats verhuisd zijn op ALLE niveaus van dit hun menselijke levenservaring.
VERTROUWEN en GELOOF in ZELF is de sleutel naar de Nieuwe Aarde, dit wordt binnenin de HART ruimte gevonden want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN. Wij zijn de Nephilim en wij zijn te allen tijde hier bij jullie, want in WAARHEID ZIJN WIJ JULLIE.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
 (c) Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and the article must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen