donderdag, januari 02, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energetische Update - 2 Januari 2013


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
2 Januari 2014
 
Terwijl dit Nieuwe Jaar begint te ontvouwen, zullen jullie allemaal op allerlei soorten van manieren bij jezelf gewaarworden te beginnen in een gloednieuwe ruimte, aangezien jullie nu de oude en versleten energieën van 2013 goed en waarlijk achter jullie gelaten hebben, en jullie allemaal dat eerste voorlopige slokje van de gloednieuwe energieën genomen hebben die binnenkwamen toen jullie kalender van het ene jaar naar het volgende verschoof. Dit mag voor velen onwaarschijnlijk klinken, maar dat is in feite precies wat er plaatsgevonden heeft, aangezien jullie wederom door een grootse verschuiving heengegaan zijn. Zoals gewoonlijk, zijn slechts een paar van jullie nochtans in staat geweest om in deze gloednieuwe trillingen te voelen, want zij zullen zichzelf nog niet volledig aankondigen. Nodeloos te zeggen, dat zij inderdaad hier zijn, hoewel niet op volle kracht. Want zoals gebruikelijk, zal alles trapsgewijs ingenomen worden, aldus dit ook, terwijl de niveaus immer zo langzaam in het begin aangepast zullen worden, totdat jullie allemaal, als het ware, weer op jullie voeten staan, en jullie in staat zullen zijn om rechtop te staan terwijl jullie blootgesteld worden aan de volle en definitieve uitbreiding van deze nieuwe trillingsniveaus.
Dit zal voor niemand van jullie nieuws zijn, aangezien dit is hoe dit gehele proces vanaf het begin geweest is, en het is inderdaad ook hoe dit zal doorgaan, tenminste voor een poosje. Want jullie stevenen ook af op die grootse verschuiving op zichzelf, de verschuiving waar alles waar jullie doorheen gegaan zijn uitgetest zal worden, als wij een dergelijk woord mogen gebruiken. Herinner je, deze zijn allemaal inleidende stadiums, terwijl jullie centimeter na centimeter opgetild worden, stap na stap zodat jullie volledig in staat zullen zijn om die grootse finale te weerstaan, zo je wilt, de grote ronde van een energetisch bombardement, de ene die de waarachtige Aarde waar jullie op lopen zal verschuiven, schijnbaar van diens assen af. Wij weten dat dit voor sommigen overdreven dramatisch zal klinken......

...., maar nogmaals, wij refereren niet naar wat voor soort van Armageddon dan ook of wat jullie ook maar hebben. Wij refereren eenvoudig naar die laatste en definitieve verschuiving die jullie nog steeds voor jullie hebben liggen. Maar nu, terwijl jullie eindelijk die eerste teug van frisse lucht genomen hebben die met dit nieuwe jaar binnenkwam, zullen jullie weldra bij jezelf gewaarworden voort te snellen op wederom een schijnbare halsbrekende snelheid. Maar deze keer, zullen jullie je door dit alles heen veel vertrouwder voelen, want deze keer, zullen jullie veel, veel beter uitgerust zijn om die extra snelheid te kunnen hanteren.
Dus neem enige tijd om beter vertrouwd/bekend te raken met deze nieuwe energetische handtekening welke momenteel door jullie allemaal heen vibreert. Het mag eerst tamelijk onbekend aanvoelen, maar jullie zullen er spoedig synchroon mee lopen, en wij denken dat het inderdaad zeer zeker jullie voorkeur zal hebben. Want dit is inderdaad iets dat van een zeer andere natuur is dan de perioden waar jullie vorig jaar doorheen geduwd werden, terwijl dit jaar, jullie je meer zullen voelen alsof jullie opgetild en dan voorover door de dichte lagen rondom jullie heen geduwd worden. Want als je het klaarspeelt om je echt af te stemmen in/op het nieuwe, zal je een gloednieuwe lichtheid rondom jou heen gewaarworden, aangezien je inderdaad tevoorschijn bent gekomen uit deze lagere niveaus waar de voortgang bij tijden zeer, zeer traag kon zijn. Maar nu, zullen jullie je meer voelen alsof jullie boven de mist uitgetild worden en omhoog in de schonere, frissere lucht, waar jullie ook de zichtbaarheid zullen vinden om veel beter dan voorheen te zijn. Dus raak niet te teneergeslagen als je bij jezelf gewaarwordt nog steeds ietwat zonder lucht te zitten na het laatste en definitieve stadium van het afgelopen jaar. Jullie zullen spoedig bij jezelf gewaarworden snelheid te winnen als je ermee begint de nieuwe lichtheid welke jou omringt te bespeuren.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten