woensdag, januari 08, 2014

Aisha & de CC's - Korte Update Aangaande de Energieën - 8 Januari 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
8 Januari 2014
Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, lijkt de waarachtige lucht die jullie inademen al ietwat veranderd te zijn, en meer zit eraan te komen, aangezien die vriendelijke buur van jullie, de Zon, wederom een spervuur aan explosies af heeft laten gaan die jullie atmosfeer met enige nogal interessante boodschappen in de dagen en nachten die eraan komen zullen vullen. Want zien jullie, deze explosies, of dat Hemelse Vuurwerk, doet jullie allemaal een wereld aan goed, in iedere betekenis van het woord, omdat de energie die losgelaten is tijdens deze spectaculaire shows meer doen dan hoe zij er aan de oppervlakte uitzien. Zoals jullie je er misschien al bewust van zijn, komen al deze explosies geladen met een overvloed aan energetisch afval, zo je wilt, dat weggescheurd werd van het werkelijke oppervlak van dat Hemelse Lichaam en dat de ruimte ingesmeten werd.
Soms, lijken deze salvo's recht op de Aarde gericht te zijn, en wanneer zij arriveren, brengen zij met zich mee een hele schare van interessante kameraden, kameraden die niet gemakkelijk gedetecteerd worden door welke van de instrumenten dan ook die door jullie wetenschappers geijkt werden, maar toch, zijn zij zeer veel aanwezig, en zij hebben welzeker een grote impact op alles en iedereen die zij tegen mogen komen als zij de werkelijke kern van Moeder Aarde binnengaan. Want zie, deze energetische deeltjes of boodschappers hebben zo een impact, dat zij zelfs de diepste lagen in jullie planeet kunnen penetreren, en als zodanig, kan niets hen tegenhouden. In feite, passeren sommigen van hen recht door de waarachtige kern van jullie Moeder en gaan er rechtstreeks weer uit aan de andere zijde. Maar niet zonder hun nuttige last op hun weg afgeleverd te hebben. Want deze kleine boodschappers komen allemaal geladen met een hele schare aan informatie, en deze informatie zal afgeleverd worden, ongeacht waar de ontvanger gepositioneerd mag zijn.


En dus zeggen wij, kijk naar de hemel, en geef een vriendelijk zwaaien naar die wonderbaarlijke, stralende weldoenster die boven jullie zweeft, en weet dat deze keer, zij ongewoon vrijgevig zal zijn met haar geschenken. En denk niet dat zij iets zijn dat vermeden moet worden, verre van dat, want wat zij zo genereus rondstrooit is bedoeld om jullie allemaal te helpen jullie bekronende glorie, als het ware, tot stand te brengen, en als zodanig, zouden jullie naar hen moeten kijken als de echte geschenken van de Hemel die zij werkelijk zijn. Nogmaals, voor sommigen, mogen deze hemelse explosies nogal vermoeiend zijn voor het fysieke lichaam, maar dit zal slechts een korte tijd duren, nochtans zullen de voordelen die zij welzeker brengen, eeuwig duren. 
Zonnevlek AR1944 duidelijk vanaf de Aarde te zien.... 

X-1 Zonnevlam, CME + protonenstraling richting Aarde (korte video)

Zonnevlek AR1944 - Produceerde op 7 Januari 2014 de X-1 Klasse Zonnevlam (korte video)
 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten