zaterdag, januari 04, 2014

Aisha & CC's - Welkom bij de Eerste Bijeenkomst rondom de Vijver van dit Jaar, Zondag 5 Januari 2014


Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Eerste Bijeenkomst rondom de Vijver van dit Jaar,
Zondag 5 Januari 2014

Lieve broeders en zusters!
Wij zijn een nieuw jaar binnengegaan, en wij zijn enige zeer nieuwe energieën binnengegaan. En nu, zullen we een kans krijgen om hen gezamenlijke te ervaren. Want deze Zondag, hebben wij onze allereerste Bijeenkomst rondom de Vijver van 2014. Hier is wat de CC's daarover te zeggen hebben:

"Terwijl jullie het nieuwe jaar al binnen zijn getreden, zijn jullie ook begonnen om op meer dan één manier een voorproefje te krijgen van het nieuwe, en nu, nodigen wij jullie allemaal uit om die eerste collectieve duik in de vijver van nieuwheid te nemen. Want nu, hebben jullie wederom de kans om jullie zelf in de energieën onder te dompelen in het gezelschap als het ware van jullie medemensen, aangezien jullie wederom één van deze speciale gelegenheden hebben om dat aldus te doen via, wat jullie de naam gegeven hebben, de Bijeenkomsten. Deze Bijeenkomsten zijn inderdaad belangrijk, aangezien zij ons allemaal een kans geven om niet alleen de banden te verdiepen die al tussen jullie allemaal bestaan, maar ook de banden die bestaan tussen jullie en de rijken waar wij bestaan.
Met andere woorden, dit glinsterende raster van licht dat helemaal dwars over deze globe en daaraan voorbij loopt, zal wederom gebruikt worden om onze banden te versterken, en om jullie vastbeslotenheid/voornemen te versterken. Want jullie zullen allemaal uitgenodigd worden om zelfs dichter naar de bron van wijsheid te stappen, terwijl jullie individueel gegidst worden met tot hoe en wanneer er op deze gloednieuwe energieën een beroep gedaan kan worden om jullie verder te helpen met jullie eigen proces. Want zelfs als dit een zeer collectieve gebeurtenis zal zijn, zal het ook een individuele gebeurtenis zijn. Jullie zijn allemaal verbonden via dit immense weefsel van individuele strengen van licht dat geweven werd in en rondom ieder op zichzelf staande ziel die verbonden is via deze Vijver, maar jullie zijn ook rechtstreeks verbonden met de Bron via jullie eigen innerlijke kern. En als zodanig, iedere keer dat jullie gaan zitten en deze Vijver als een groep betreden, doen jullie dat aldus ook als op zichzelf staande entiteiten, en dus, zullen jullie allemaal jullie eigen zeer speciale stukje met jullie meenemen van deze Bijeenkomst.
 
Dus wij zeggen weer, welkom bij de allereerste zwempartij in de gloednieuwe versie van deze Vijver, de vijver die steeds maar weer opnieuw bekrachtigd werd aangezien jullie je allemaal op jullie waarachtige eigen manier verbonden hebben met dit verbazingwekkende raster van licht. En deze keer, zal het inderdaad een zeer speciale gelegenheid zijn, want jullie zullen van aangezicht tot aangezicht gebracht worden met die gloednieuwe energetische frequentie dat begonnen is te gonzen op de bodem van deze poel van licht hetgeen jullie allemaal geholpen hebben te verzamelen in deze ruimte. En dus, mogen jullie bij jezelf gewaarworden dat jullie eerst nieuwe en eerder onbekende wateren betreden, maar wij weten dat jullie allemaal jullie eigen weg zullen vinden van het jezelf vrij te stellen om je erin te koesteren. Want zelfs als sommige van de energetische onderdompelingen die jullie kunnen ervaren tijdens één van deze collectieve gebeurtenissen geconstrueerd mogen zijn als intensief, denken wij dat jullie allemaal een manier zullen vinden om letterlijk met deze nieuwe energieën speels te stoeien.
Want zij zijn hier voor jullie om er plezier mee te hebben, en wij bedoelen dat in iedere betekenis van het woord. Herinner je, wij hebben jullie verteld dat jullie de scheppers van het nieuwe zijn, en als zodanig, hebben wij jullie gevraagd om weer als een kind te worden, in het respect van het loslaten van het zogenoemde serieuze begrip van de dingen goed te willen doen. Want wij nodigen jullie allemaal uit om nu te beginnen waarachtige scheppers te worden, en scheppers creëren vanuit vreugde, niet vanuit een stijf idee van de dingen volgens het boekje te doen. Eerder, willen wij dat jullie je ervan lossnijden zoals zij zeggen, en dat jullie een manier proberen te vinden om werkelijk te beginnen jullie uit te leven in deze nieuwe en zeer uitnodigende wateren. Want zij nodigen jullie uit om een fijne tijd te hebben, door jezelf toe te staan vrijelijk in hen te drijven, en door jullie geesten te openen en de goeden tijden te laten rollen/stromen zoals zij zeggen. Wij weten dat dit voor sommigen nogal frivool mag klinken, maar nogmaals, creatie komt vanuit een vrije geest en een speelse spirit, en dit gaat hand in hand met deze nieuwe energieën. Want zij zijn hier om op iedere manier dat jullie kunnen gebruikt te worden, om uitgestrekt en gevormd te worden, samengedrukt en uitgeperst in wat voor gestalte of vorm dan ook waar jullie aan kunnen denken. En herinner je, jullie kunnen niet verkeerd gaan, want jullie kunnen deze nieuwe energie niet gebruiken op wat voor manier dan ook dat het aan anderen of aan jezelf schade toe kan brengen. Want deze energie is zo zuiver, het kan wat voor poging dan ook van wanbeheer weerstaan. Dus heb geen angst, geniet er eenvoudig op iedere manier van dat jullie kunnen. Want aan jullie zal helemaal geen definitie gegeven worden met betrekking tot hoe jullie deze nieuwe en extreem kneedbare energieën moeten gebruiken, dat is aan jullie om te beslissen. Want jullie zetten de koers uit en jullie beslissen het tempo, dus beperk jezelf hier niet op wat voor manier dan ook. Laat jezelf eenvoudigweg vrijelijk drijven in deze gloednieuwe wateren, en zie wat je ervan kunt maken."

Ik nodig jullie allemaal uit om je bij mij aan te sluiten bij deze allereerste gemeenschappelijke zwempartij in deze gloednieuwe energieën. Deze Vijver, deze "Poel van Licht", is nooit krachtiger geweest, en ik kijk er echt naar uit om in staat te zijn mezelf in deze wateren onder te dompelen omringd door zoveel stralende zielen!
Met liefde en dankbaarheid van mij, Aisha.  

Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM maandag

Tokyo: 04:00 AM maandag
Sydney: 05:00 AM maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/

Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand. Hier zijn de datums voor de eerste helft van 2014:
Januari 5
Februari 2
Maart 2
April 6
Mei 4
Juni 1 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten