dinsdag, januari 07, 2014

Aartsengelen Michael en Raphael met de Raden van de Hemel via Ron Head - 7 Januari 2014


Aartsengelen Michael en Raphael met de Raden van de Hemel
De Hemel heeft Inderdaad Voeten en Handen, maar Zij Zijn in Jullie Schoenen en Handschoenen, Dierbaren.
7 Januari 2014 / Ron Head

Wij dragen vandaag een boodschap betreffende de versnelling van de manifestatie van deze concrete veranderingen op jullie planeet waar jullie zolang op gewacht hebben. Er is, eindelijk, een over-balans bereikt welke jullie intenties, deze van degenen die jullie Lichtwerkers noemen, toestaat om meer van het negatieve dat nog steeds resteert te overschrijven. Daarom zullen jullie zien, of zien jullie, een bijna dagelijkse toename in de verandering binnenin jullie maatschappijen, en zelfs jullie media verhalen.
Een enorme grote duw is er nu gemaakt om solide veranderingen te beginnen welke zullen ontwikkelen in/naar de aanvangen van dat hogere dimensionale leven welke jullie aldus wensen. Sommige ongelooflijke, vanuit jullie gezichtspunt, technologieën zullen alledaags worden in jullie zeer nabije toekomst. Diegenen die niet gecontroleerd worden door jullie machtstructuren hebben manieren rondom diegenen heen gevonden die door zouden willen gaan om hen te blokkeren.
Wij blijven velen horen zeggen dat wij meer zouden moeten doen. En wederom zeggen wij tegen jullie, niet om te beschuldigen, maar om te instrueren, dat jullie degenen moeten zijn die meer moeten doen. De Hemel heeft inderdaad voeten en handen, maar zij zijn in jullie schoenen en handschoenen, geliefden.

En aldus vragen wij aan jullie om een keuze te maken tussen betrokkenheid en geduld. Gebrek aan geduld gecombineerd met geen-betrokkenheid past jullie niet. Welnu, wij beseffen dat niet iedereen fysiek bezig kan zijn met, of zelfs over alles kan weten dat er gaande is. Het is een zeer grote wereld wanneer er vanuit jullie gezichtspunt naar gekeken wordt. Maar wanneer jullie dagelijks jullie gebeden, meditaties en intenties aanbieden, dan ben je betrokken.
Diegenen die dat doen zijn niet degenen die klagen, zien jullie. Jullie instemming aanbiedend met de doelen en dan niets doen behalve vragen om meer hulp is nauwelijks wat wij van jullie gevraagd hebben.
Wij hebben steeds maar weer opnieuw gezegd dat de veranderingen die jullie wensen te zien reflecties zullen zijn van de veranderingen binnenin jullie zelf. Nochtans maken velen dergelijke veranderingen niet en leggen dan het probleem bij de Hemel voor het niet redden van hen. Het is nooit te laat om te beginnen, mijn vrienden. Maar de tijd komt weldra wanneer jullie mogen wensen dat jullie waren begonnen. Jullie hebben lang genoeg op jullie wereld geleefd om die mogelijkheid voor jullie zelf te herkennen.  
Op een meer blijmoediger toon, wordt het steeds meer frequent dat wij sommigen van jullie zien die doorbraak ervaringen in bewustzijn en begrip hebben. Wij hebben in andere forums gesproken over de spoedige mogelijkheid van deze voorvallen voor grote aantallen van jullie. Deze mogelijkheid stevent snel op jullie af. Wij weten dat jullie de veranderingen binnenin steeds sterker voelen. Het is alsof de laatste stukjes van de puzzel op hun plaats vallen.
Dit zal een jaar van goed nieuws zijn, dierbaren. Poets jullie dansschoenen. Goedendag.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten