zaterdag, november 30, 2013

Aartsengel Zadkiel - Een Nieuw Licht van Zelf-Ontdekking - December 2013


 
Aartsengel Zadkiel
“Een Nieuw Licht van Zelf-Ontdekking"
December 2013 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag wensen wij jullie nieuwe licht van zelf-ontdekking te bespreken. De nieuwe energie opent een groter zelf-besef ofwel je nog maar net op jouw pad begint of dat je een doorgewinterde reiziger bent.
Jullie gaan een tijd binnen van grote uitbreiding van het bewustzijn. Het is een tijd waar horizonten doorgaan zich te openen en nieuwe dimensies van mogelijkheden geopenbaard worden. Het is een tijd waarin jullie je dromen kunnen manifesteren en naar grotere hoogtes kunnen vliegen dan dat jullie je ooit voorgesteld hebben.
Terwijl jullie deze nieuwe energetische fase van zelf-ontdekking en uitbreiding binnengaan, is het belangrijk je te focussen op de vele nieuwe mogelijkheden die in de hogere trillingsniveaus bestaan. Jullie zijn je bewust dat deze nieuwe energie van een veel hogere trilling en een veel lichter bewustzijn is. Het is een nieuwe en uitgebreide manier van naar de dingen kijken. Een nieuw tijdperk komt tevoorschijn met het uitgebreide licht welke jullie net binnengegaan zijn tijdens jullie huidige jaar.
Daarom, terwijl jullie je in dit nieuwe licht ontwikkelen, mogen jullie wensen in te schatten wat jullie voorwaarts willen dragen en wat jullie los willen laten vanuit een energetisch gezichtspunt. Dingen van een lagere trilling mogen niet langer meer goed passen met jullie nieuwe, uitgebreide, hogere trilling.

Cirkel van Licht - 28 November 2013


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
28 November 2013 / Yael Powell

Geliefden, er is altijd meer, meer liefde, meer vreugde, meer leven en meer uitbundigheid en via jullie harten houden jullie de sleutel van de Schepping zelf vast, het leven terwijl wij deze eindeloze gemeenschap delen, voorgebracht via jullie door de volmaakte Liefde welke Ik Ben, jullie stappen en jullie creaties verlichtend, dat jullie ieder moment via de goddelijkheid en het heiligste van doeleinden moeiteloos tot uitdrukking brengen.
Het wordt meer noodzakelijk met iedere voorbijgaande dag dat je de keuze maakt voor deze wereld van Liefde en schoonheid, dat jij jouw hart toestaat het voertuig te zijn voor de transformatie van elk oud beperkend idee, dat je vrij mag zijn, geliefde, om van Mij te houden en aldus om Mijn volledige expressie hier te zijn, volmaakt als jij.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-11-28 | Circle of Light www.circleoflight.net

De Schepper - 29 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Verwikkeld in Woorden"
29 November 2013 - Jennifer Farley
 
 
Raak niet zo verwikkeld in de woorden die geschreven zijn dat je de Stem van Het Universum vergeet welke nu tegen jou spreekt. Het gebeurt overal om je heen, op ieder moment van iedere dag.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, november 29, 2013

De Schepper - 28 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Wie Staat Jou In de Weg?"
28 November 2013 - Jennifer Farley

Je hoort steeds maar weer opnieuw dat Het Universum vol zit met goede dingen en dat is de waarheid. Dus, wat staat jou in de weg om het te ervaren? JIJ, natuurlijk! Als je gewoon alle vooraf aangenomen veronderstellingen loslaat over het hoe en waarom jouw wereld is zoals het is en eraan voorbij stapt, stroomt Het Universum behoorlijk overvloedig, alleen maar voor jou!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, november 28, 2013

Hemelse Zegeningen: Sanat Kumara - Deel 11: De Universele Wet van Aantrekking en Afstoting - 12.11.2013


 
Hemelse Zegeningen
12 November 2013
 
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Aantrekking en Afstoting

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Het onderwerp van vandaag is de immer populaire Wet van Aantrekking en Afstoting, en wederom zal Sanat Kumara zich bij ons aansluiten om een fris perspectief aan te bieden over een veel besproken Universele Wet. De Raad van Liefde verteld ons dat wanneer wij ons uitlijnen met de Wet van Aantrekking wij hulp inroepen van bronnen waar wij ons zelfs niet bewust van mogen zijn. De wet van Afstoting gaat hand in hand met de Wet van Transmutatie en beide zijn betrokken bij het terugkeren van disharmonische energieën naar de Ene voor recycling.
Het is prachtig om terug te springen in onze verkenning van de Universele Wet. Zoveel is er gebeurd en zo snel, dat voor mij de informatie en energie onmiddellijk geclassificeerd, opgeslagen en weggezet wordt om ruimte te maken voor meer Licht om door te komen. Ik voel me als een ruimtelijke wazigheid en de weken snellen gewoon voorbij. Goedemorgen Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen Suzy en tsjonge is dat een toepasselijke manier om het onder woorden te brengen; het doet als tijd aanvoelen…, en feitelijk is het versneld. En deels komt het omdat de ervaring van de tijd in de 5de, 6de, 7de, en hogere dimensies, een andere ervaring is dan dat het in de 3de dimensie is.
Dus, wij neigen ernaar om die vertaling te doen, die overgang, dat Ascentieproces, waar er tijden zijn wanneer wij voelen dat de tijd zich echt voorsleept en wij wachten en wachten op de dingen om te gebeuren, en dan is daar dit andere deel van ons dat gewoon aanvoelt als, "Waar blijven de dagen, de weken en de maanden?" Ik kan niet geloven dat we midden in november zitten; het is gewoon verbazingwekkend.
Dus, hier zijn we weer en ik wil jou en onze luisteraars bedanken … Ik denk dat jouw idee om iets van een time-out te nemen en niet iedere week een nieuwe Wet te doen ons enige integratie en enige ademtijd heeft gegeven.

Cirkel van Licht - 25 November 2013


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
25 November 2013 / Yael Powell
 
Alleen Liefde en Licht creëren. Alleen de levende deeltjes en golfvormen van het universele element van de Schepping zal waarachtige overvloed naar jou toebrengen. Geen gedachtevormen, niet de wensen van het kleine verstand. Niet de behoeften van de oude wereldsituatie. Ik fluister diep binnenin jullie, geliefden, herinner je dat! Alleen Liefde creëert en Liefde is een beweging van gevoel. Liefde is eindeloos aanwezig in alle dimensies. Liefde is de substantie waar jouw hart van gemaakt is. IK BEN het hart binnenin jou zoals jij het hart in Mij bent.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-11-25 | Circle of Light www.circleoflight.net

De Schepper - 27 november 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Gemakkelijke Dingen Moeilijk Maken"
27 November 2013 - Jennifer Farley

Het Universum had niet de bedoeling om de dingen gecompliceerd te maken, zwaar, beproevend, moeilijk of uitdagend. Het ego maakt de dingen gecompliceerd, zwaar, beproevend, moeilijk of uitdagend. Herinner je, het is allemaal nogal eenvoudig.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, november 27, 2013

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 27 November 2013


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 27 November 2013
DAT WAT GAAT KOMEN
... KOMT ERAAN!
 

Blossom: Hallo. Daar gaan we weer … de weken vliegen zo snel voorbij. Laten we eens zien hoe het vandaag stroomt, oké? Is er iemand?
Federatie van Licht: Ja natuurlijk en we vinden het heel plezierig om op deze wijze weer bij jou te zijn, WETENDE dat deze boodschappen de harten van velen bereiken.
Yep, het is best verbazingwekkend hoe jullie woorden hun eigen weg zijn gegaan … ik had nooit gedacht dat ik in deze situatie zou komen. Alles wat ik verlangde was om op het toneel te staan!
Toch was het lang voodat je kwam al aan je toegewezen en toen hoefde je het je alleen nog maar te herinneren … en te beslissen of het nog steeds jouw wens was. De kracht die men hiervoor nodig had, was hogelijk onderschat.
Waarschijnlijk door mij onderschat … en het zou best kunnen zijn dat ik, als ik helemaal geweten had wat ervoor nodig zou zijn, het aanbod afgewezen zou hebben! Maar het is, in ALLE WAARHEID, een eer om op deze wijze dienstbaar te kunnen zijn en zonder jullie zou het leven waarschijnlijk erg raar VOELEN!
Het leven zelf, Blossom, zal tot bloei komen op een wijze die niemand … zelfs niet degenen die denken dat zij WETEN … zelfs niet degenen die WETEN dat zij WETEN … zich had kunnen voorstellen in hun wildste dromen. Wij spreken jullie allen toe in de WETENSCHAP dat WIJ dat wel hebben gedaan … want wij zijn ons al bewust van wat er over jullie heen zal komen en jullie levens en wereld voor eeuwig zal veranderen.
Vandaag concentreren wij ons wederom op de kwestie van DE GEBEURTENIS. Want het zou niet netjes zijn om plotseling de zaak te laten vallen en over andere zaken te praten, terwijl we ons zijn gaan realiseren dat de mensen op Aarde zoveel mogelijk informatie nodig hebben, die wij kunnen geven.

Komeet Ison Nadert de Zon


Komeet Ison Nadert de Zon - Tot Dusverre Gaat het Goed!
Hier een paar leuke beelden om te bekijken, verder zal er op DMJH weinig aandacht aan besteed worden tenzij uiteraard in de channelings/artikelen die doorkomen en vertaald worden.
 
Klik op de 4 hoekjes/haakje (groter beeld) rechts onderin de balk om dit groter te kunnen bekijken!!

De Schepper - 26 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Neem de Tijd"
26 November 2013 - Jennifer Farley
 
Zovelen van jullie proberen (en volbrengen vaak) de ruimtes ertussenin te vullen met 'drukke dingen'; een onophoudelijk dialoog dat in jullie hoofd loopt. Neem wat tijd, vertraag, haal adem en luister. Jouw drukke dingen kunnen wachten. Neem de tijd om Het Universum jou lof toe te horen zingen.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, november 26, 2013

De Arcturiaanse Groep: "Liefde en Dankbaarheid" - 24.11.2013


De Arcturiaanse Groep
"Liefde en Dankbaarheid"
24 November 2013 / Marilyn Rafaelle
 
Dierbaren, wederom is het die tijd op Aarde waar menigeen zich voorbereidt om dankbaarheid te vieren. Het is daarom tijd dat jullie dankbaarheid op een meer verlichte manier begrijpen, want dankbaarheid is eenvoudig de andere zijde van Liefde - zij werken samen. Dankbaarheid is de stroom van liefde die naar jou terugkeert en aldus een cirkel van energie creëert dat uit jou vandaan en dan terug naar jou toe stroomt. Het is spiritueel levend.
De alledaagse commercie is feitelijk de stroom van liefde en dankbaarheid geïnterpreteerd door de geest op een materiële manier. De dienstverlening welke iemand uitvoert, of het product dat hij/zij verkoopt is een driedimensionale betekenis van liefde en jouw betaling of ruiltransactie is de dankbaarheid. Het is een circulaire en volledige stroom (eruit als liefde, terug als dankbaarheid) en het falen om dankbaarheid tot uitdrukking te brengen blokkeert dit.  
Ondernemingen kunnen slechts werkelijk succesvol zijn wanneer zij in deze stroom van liefde en dankbaarheid functioneren, specifiek terwijl het trillingsniveau van Gaia stijgt. Ondernemingen die alleen voor hun eigen zelfinteresse functioneren zullen niet langer overleven omdat de noodzakelijke energiestroom er niet zal zijn om hen te ondersteunen. Jullie zijn allemaal bekend met zaken die je graag betaald (dankbaarheid) omdat zij aldus plezierig en eerlijk zijn, en goed werk verricht hebben (liefde). Jullie zijn allemaal ook bekend met de andere soort.
Dankbaarheid gaat niet eenvoudig over het geven van dank voor iets dat ontvangen werd, maar is een staat van bewustzijn welke onvoorwaardelijke liefde reflecteert … dat ongeacht van wat voor verschijningsvormen dan ook tot het tegendeel, is alles spiritueel en van Goddelijke oorsprong. Alles dat je hoort, proeft, aanraakt of ruikt reflecteert een Goddelijk idee zoals geïnterpreteerd door de staat van het bewustzijn van het individu alsook de universele geest.

De Schepper - 25 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Vergiffenis"
25 November 2013 - Jennifer Farley

Het Universum heeft nooit en zal jou nooit "straffen" voor alles dat je wel of niet gedaan hebt. Dat is niet de manier waarop het werkt, mijn geliefde! Begrijp alsjeblieft dat ik altijd van je gehouden heb en geen enkele hoeveelheid van zelfkastijding kan die liefde ongedaan maken. Begin door jezelf te vergeven. Wanneer dat rad eenmaal begint te draaien, zal het jouw energie bevrijden en de vergiffenis waar je naar verlangd hebt zal tevoorschijn komen.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

maandag, november 25, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 48, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Zonlicht en Stof"
November 2013 / Week 48
 
Vier feest! Er is een groot licht dat nu in/naar jullie planeet komt. De sluiers tussen de hemelen en de Aarde zijn dunner, er zijn grote mogelijkheden voor manifestatie, genezing, en in/naar een zelfs dieper besef te treden van wie jullie werkelijk zijn. En nochtans, komt met een groot licht altijd een grote opwekking van de duisternis dat gedurende een behoorlijke tijd sluimerend geweest is.
Denk er op deze manier aan. Stel je voor dat je verhuisd bent in/naar een zeer grote en liefdevolle oude woning. In deze woning, is er een kamer welke gedurende decennia afgesloten geweest is. De ramen en gordijnen werden gesloten. De inboedel is overdekt met duisternis en het stof en de spinnenwebben hebben zich verzameld. De lucht is stagnerend en beweegt niet. Plotseling, open je die deur die gedurende zo'n lange tijd gesloten is geweest. Je gooit de ramen open, trekt de gordijnen terzijde en staat de frisse lucht en het licht toe om naar binnen te stromen. Plotseling is er een grote instroming van licht, maar daarmee samen, ook het in beroering brengen van het stof, de spinnenwebben en de benauwde lucht. Terwijl het nieuwe binnenkomt, moet het oude gaan, en gedurende een korte tijd, mag je hoesten, niezen, en zelfs tegen jezelf zeggen, "Grote goedheid! Wat een troep!" Nochtans, wanneer het stof tot rust komt, het licht de kamer binnenstroomt en jij de kans hebt om het oude op te ruimen, is deze kamer gevuld met nieuw leven, nieuwe hoop, en misschien zelfs een nieuw decor dat beter bij het leven past dat je nu leeft.
Dit is precies wat er nu op de Aarde, in jullie levens, en in jullie eigen bewustzijn gaande is. Het licht was altijd al daar. Het duister was altijd al daar. Echter, precies nu, penetreert een groot licht de duisternis, en brengt alles in beroering. Dus zien jullie monumentale stormen op jullie planeet, in jullie levens, en in jullie harten. Jullie zien mensen plotseling handelend uithalen op manieren die ondenkbaar schijnen te zijn. Jullie voelen, bij tijden een ongelooflijk gevoel van urgentheid om dingen gedaan te krijgen. En toch, dierbaren, zou ons advies aan jullie zijn om te ontspannen, je te focussen op de kleine eenvoudige dingen in het leven, en om het stof tot rust te laten komen! Sta de uitdagingen in het leven eenvoudig toe om afgehandeld te worden - zonder drama, zonder je af te vragen wat je 'verkeerd' gedaan hebt (want inderdaad is er geen verkeerd in ons boek, slechts lessen), en zonder aan de chaos toe te voegen.

De Schepper - 24 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Het Universum Binnenin…"
24 November 2013 - Jennifer Farley
 
Binnenin jou bestaat een klein stukje van Het Universum dat, eenmaal geactiveerd, niet uitgezet kan worden. Zou je dat willen? Het bevat alles dat je ooit nodig zult zijn, alle macht en oneindig meer liefde dan dat je tot dusverre ervaren hebt. Het beweegt binnenin jou, het vraagt om her/erkend te worden en kan nooit verwijderd worden want het is een deel van jou. Om het te gebruiken … vraag.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zondag, november 24, 2013

Een Uur Met een Engel - Aartsengel Michael - 21 November 2013


 
Een Uur Met een Engel - 21 November 2013
 
Aartsengel Michael
 
John Kennedy Zal Terugkeren als een Intergalactische Vredeshandhaver

Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
Onze gast vandaag is de Aartsengel Michael. Aldus, zal ik het hiermee aan jou overgeven, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Graham. En ik zou aan de luisteraars willen vertellen dat volgende week, de volgende donderdag, Linda weg zal zijn naar California. Dus volgende week zullen wij geen uitzending hebben, maar we zullen het de week erna weer oppikken. En hiermee, introduceer ik Aartsengel Michael.
Aartsengel Michael: Welkom. Ik ben Michael, Aartsengel van Vrede/Vreedzaamheid, Strijder van Liefde, Brenger van Nieuws. En welkom aan jullie allemaal.
En zoals jullie weten, breng ik elke en iedere dag, elk en ieder moment van het bestaan, door de eeuwigheid heen, mijn Blauwe Vlam van de Waarheid, mijn Blauwe Vlam van Vreedzaamheid.
En ik vraag jullie, ik vraag aan elk van jullie, mijn geliefde broeders en zusters van de Ene, om dit geschenk van mij te accepteren en om het binnenin jullie keel, binnenin jullie kroon en door jullie gehele gebied heen te brengen. Geef dit vrijelijk. En ik geef het aan jullie omdat jullie mijn familie zijn, jullie zijn mijn partners, jullie zijn mijn geliefden.
Voordat wij deze dag beginnen, wens ik te spreken over dankbaarheid. Omdat ja, zoals Steve, mijn geliefde broeder, gezegd heeft dat er een gewoonte in vele landen is van het hebben van een dag van het geven van dank, ongeveer hetzelfde als er gebruiken zijn van het hebben van een dag van verzoening, of een feestviering van de equinox of de zonnewende, of uiteenlopende gelegenheden om de verandering niet eenvoudig te markeren als seizoenen, maar van jullie groei en van jullie hart.
Dus deze dag, wens ik gewoon een klein beetje over dankbaarheid en het geven van dank te spreken.
Dankbaarheid is een staat van zijn. Het is een plaats van dankbaarheid in jouw hart, in jouw geest, in jouw lichaam. Het is niet iets dat je op kunt pakken en neer kunt leggen als gevolg van een gelegenheid of gebeurtenis.
Nu, er zijn tijden wanneer jij je in grotere dankbaarheid voelt vanwege iemand of iets dat zich heeft voorgedaan in jouw leven of op jullie planeet of door de hemelen heen, en natuurlijk zijn wij altijd blij om dat te ontvangen.

De Schepper - 23 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"De Ascenderende Ziel"
23 November 2013 - Jennifer Farley
 
Jij bent één van de dappere, geavanceerde zielen die vanuit Alles gekomen is om een lineair bestaan te ervaren, een regenboog aan emoties en groei. Wanneer het tijd is, zal je terugkeren naar Alles, alles met je meedragend wat je geleerd hebt. Onderschat nooit de schoonheid van die ervaring.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zaterdag, november 23, 2013

Sandra Walter: Poortopening van het Hartcentrum


 
Sandra Walter
"Poortopening van het Hartcentrum"
22 November 2013
 
De Licht Golf van de 23ste november Aion uitlijning ( een merkaba vormt zich rondom de Zon) gutst al binnen terwijl ik dit schrijf. De poortopening van november 23-29 is op ons en IK BEN opgetogen over deze passage zoals deze datums gedurende een poosje aan mijn gepresenteerd hebben.
We hebben intens fotonisch-magnetisch licht dat onze geliefde ster, de Zon, treft en welke transformatieve stralen bevat voor diegenen op het Gechristende pad, en het geschenk van ontwaking voor anderen. Vele Wegwijzers en Lichtdienaren zijn gedurende weken in een diepe loslating geweest van 3D/4D systemen, programma's en structuren. Sommigen hebben ziel en familie monade structuren en kwetsuren losgelaten; bewust eentje nemend voor het team. Dit werk is noodzakelijk als je disharmonie in jouw afstamming hebt; het kan jou ketenen aan collectieve geloofsystemen. Je voelt het loslaten in het fysieke (pijn, pijnscheuten, ziekte) als het zich onthecht. Aangezien het fysieke probeert om bij te blijven met de fotonische eisen voor vrijheid en harmonie, is het het beste om dit werk nu te doen.
Het loslaten is doelbewust geweest en het licht zal doorgaan de huidige limieten van prestaties voor ingewijden uit te breiden. Terwijl jij je bewust en moedwillig overgeeft aan de veranderingen binnenin, zal de externe wereld ermee beginnen om er anders uit te zien. Als jij jouw eigen sluiers optilt - de barrières tussen jou en jouw werkelijke Zelf - is er een overzichtelijkheid en een diep gevoel van wijsheid. Houd je hart vast en adem jezelf terug naar die Bronpunt in het Hartcentrum zo vaak als nodig is.

Cirkel van Licht - 21 November 2013


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
21 November 2013 / Yael Powell
 
Alleen vanuit het wonder van volmaakte Liefde en eindeloos geven kan jij je aldus vrijelijk in balans en liefde in de wereld bewegen, met zo een open hart, dat al Gods Liefde zich naar jou terug haast. Het wordt door ieder hart gereflecteerd, door ieder gezicht en bewustzijn dat zich rondom jou in jouw zon verzameld, in de stralen van jouw warmte en jouw gratie. Ieder hart van God kan gezien worden dat het de Liefde vrijelijk uitstraalt, zodat ieder persoon de zegen van Gods Liefde voelt, volmaakt, onvoorwaardelijk, en nooit eindigend. Het gaat voorbij de cirkel van hart naar hart naar hart zolang als het voortkomt vanuit de Bron en alleen open buizen/leidingen vindt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-11-21 | Circle of Light www.circleoflight.net

De Schepper - 22 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Samenkomen"
22 November 2013 - Jennifer Farley
 
Er is altijd een samenkomen en coöperatie tussen zielen voor het verwerven van kennis en voor groei. In plaats van je zorgen te maken over het zijn van de beste persoon die je zijn kunt, weet dat je de beste persoon was/bent voor het leren en onderwijzen waar jullie beide mee ingestemd hadden. Hoewel het niet zo mag schijnen te zijn aan het oppervlak, ben jij precies wie jij op ieder gegeven moment moet zijn.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, november 22, 2013

De Schepper - 21 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Het Doet er Gewoon Niet Toe"
21 November 2013 - Jennifer Farley
 
Wat houdt jou tegen van het tot uitdrukking brengen van jouw creativiteit … jouw gehele zelf? Het vreemde voorkomen, de stemmen van minachting of ben je het gewoon zelf? Slechts voor vandaag, zet wat jij VOELT dat anderen over jou denken terzijde. Zing uit volle borst, dans als je daar zin aan hebt, en breng jouw ware zelf tot uitdrukking! Negeer deze kleine negatieve dingen die jouw gedachten/geest zeggen … omdat het er gewoon niet toe doet. Ik zal het nogmaals zeggen, "HET DOET ER NIET TOE!" Het enige dat ertoe doet is dat jij je vreedzaam en comfortabel in jouw eigen huid voelt, het wonder van jouw menselijke lichaam en jouw ziel. Herinner je; Het Universum maakt geen vergissingen, het creëert kansen/mogelijkheden voor groei, vreugde en liefde!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, november 21, 2013

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 21 november 2013


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 21 november 2013
MEN ZAL DE WAARHEID ERKENNEN IN ÉÉN OVERWELDIGEND MOMENT.
 
Blossom: Hallo, hallo jongens! Ik ben er weer! Ik was de laatste paar weken BELACHELIJK moe … heeft dat iets te maken met wat er gebeurt, of is het slechts het ‘leven als altijd’?
Federatie van het Licht: We jubelen graag de groeten aan jullie terug  en zoals altijd is het opwindend en ontroerend om weer in jullie gezelschap te zijn. De moeheid die je ervaart … en velen met jou … is veel erger dan de gemiddelde dagelijkse uitputting! De energieën die binnen ZULLEN komen zijn zo sterk, dat ze, zelfs als ze ‘nog onderweg’ zijn … bij velen dit bijverschijnsel veroorzaken … van het plotselinge en overweldigende verlangen om te slapen. In die slaap vindt veel downloaden plaats, want men is zich er ‘bijna’ bewust van dat men niet slaapt, maar helemaal ‘ergens anders’ is.
DIT ALLES is een voorbereiding voor de GEBEURTENISSEN die gaan komen.
Ik merk dat jullie GEBEURTENISSEN zeggen … meervoud … opvallend bewust.
Inderdaad, want we hebben al gesteld dat, na de eerste belangrijke voorbode … er een ‘offensief’ van opvolgende gebeurtenissen zal komen die de zinnen tot ‘vervoering’ zal brengen in een mate, die jullie je in dit stadium niet kunnen voorstellen.
Wij vragen jullie, dierbaren, om ‘je taai te houden’, zoals we geloven dat jullie het zeggen … Want door dat te doen … zullen de trillingen sterk blijven om dat wat er moet gebeuren … mogelijk te maken op de meest passende manier.
Iemand vroeg iets met betrekking tot karma en reïncarnatie ‘na’ De GEBEURTENIS … zal dat voorbij zijn wanneer we naar hogere gronden gaan?

De Schepper - 20 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Onder Constructie"
20 November 2013 - Jennifer Farley
 
Je ondergaat een reconstructie. Denk niet, gedurende één moment dat je hangende en waaiend in de wind achtergelaten bent. Dit is belangrijk voor jou om te weten. In de voortgang van jouw processen (zo pijnlijk als zij op het moment ook lijken te zijn) wacht aanzienlijke groei en liefde op jou. Maak je geen zorgen, mijn geliefde, Het Universum is iedere stap van de weg bij jou.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, november 20, 2013

De Schepper - 19 November 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Een Taak van Liefde"
19 November 2013 - Jennifer Farley
 
Wanneer een aanstaande moeder de eerste golven van de weeën voelt, focust zij zich niet op de pijnlijke momenten. Haar gedachten gaan automatisch naar het eindresultaat; een nieuw leven vol van mogelijkheden/kansen en opties. Jij bent de aanstaande moeder van jouw eigen werkelijkheid gereed zijnde om het leven te schenken aan al jouw dromen. Focus je niet op de pijnlijke momenten … zij zullen voorbijgaan. Kijk voorwaarts naar jouw nieuwe begin en alles dat er op jou wacht.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, november 19, 2013

GROTE X1-Klasse Zonnevlam - 19 November 2013


GROTE X1-Klasse Zonnevlam 
 19 November 2013
X-Klasse Zonnevlam: Spartelende Zonnevlek AR1897 kwam op 19 november (10:26UT) tot uitbarsing, en produceerde een X1-klasse Zonnevlam.
 
Hoewel de zonnevlek niet rechtstreeks tegenover de Aarde is, beïnvloedde de vlam onze planeet. De UV flits produceerde hoofdzakelijk een golf van ionisatie in de bovenste atmosfeer boven Europa, Afrika en delen van Azië. Een kortdurende black-out van HF radio transmissie rondom de polen heeft zich mogelijk ook voorgedaan. Een CME kwam vanuit het uitbarstingsgebied tevoorschijn, maar stevent waarschijnlijk niet op de Aarde af. http://www.spaceweather.com/

Cirkel van Licht - 18 November 2013


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
18 November 2013 / Yael Powell
 
Het is tijd om de veranderingen te maken welke de wereld van vrede/vreedzaamheid en Liefde en schoonheid brengen die altijd levend in jullie harten geweest is. Het is tijd om de zwaarden in/naar ploegscharen te slaan. Het is tijd om een broederschap van delen te worden, en een zusterschap van zorgzaamheid en ondersteuning. Het is tijd om elkander te voeden, niet alleen voedsel, maar Liefde … zodat het tumult van de oude wereld een herinnering wordt en Ik, de enige waarheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-11-18 | Circle of Light www.circleoflight.net