maandag, september 30, 2013

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 29 September 2013


Je Zult het Zien, Blossom
 Jullie Zullen het Zien 

DIE VERANDERING WAARVOOR JULLIE KWAMEN, IS AAN HET PLAATSVINDEN.
OP EEN ZEER NABIJE DAG zullen jullie zeggen: ‘DIT IS HET! EINDELIJK! DIT IS HET!’ 
 
Blossom: Gegroet Verlichten! Ik VOEL me opgetogen en klaar om te feesten.  Ik weet dat jullie er zijn … ik voel het gewoon. Daarom … kunnen we de draad van vorige week oppakken? Iemand vroeg of jullie ons zouden kunnen uitleggen hoe je de enorme kristallen die jullie vaartuigen ‘voortstuwen’, moet schoonmaken. Jullie tijd start … Nu!
GFL: Ook jij gegroet, onze Aardmenstoorts!
O goed zo. Wij zijn allebei in opperbeste stemming!
Die kristallen, waarover we het hebben, zijn tot in de zoveelste graad verfijnd. Niet één atoom heeft een smetje … want als dat zo zou zijn, zou het gemakkelijk verwoesting kunnen veroorzaken. Een beetje zoals een foutje in een computer het hele systeem op hol kan doen slaan.
Voor ons zijn ze Levende entiteiten, die we zeer hoog achten. Want ze zijn niet slechts leveranciers van energie voor reizen … maar van behoorlijk veel meer.
Laten we eerst jouw vraag beantwoorden. Het ‘schoonmaakproces’ gebeurt door gedachte. Alles wat we op ons niveau voor elkaar krijgen, gebeurt door gedachte … En als jullie dit zouden bespreken met jullie eigen gedachten … zouden jullie het accepteren dat jullie van de Aarde hetzelfde zouden doen. Het verschil is dat ‘jullie’ gedachten vaak fysieke actie nodig hebben om de beweging van gedachte te manifesteren. Terwijl wij alles wat nodig is met onze geest kunnen bewegen. Het is vooral … dat wij ons bewust zijn van de trillingsenergie van alle dingen en we onze energie laten samenvallen met die van het ‘ding’… in zekere zin … het wordend … en er daardoor de controle over krijgen … omdat we het zijn. 
Maar in Waarheid … waar wij verblijven … ‘nergens’ … hebben we ‘dingen’ nauwelijks nodig. Omdat WIJ in het bijzonder … deze energie, waarmee jij, Blossom, communiceert … materiële dingen in welke hoedanigheid ook niet nodig hebben.
Zou er … om bepaalde redenen … een noodzaak voor zijn om ‘een bezoeker’ zich meer thuis te laten VOELEN, dan zou het onmiddellijk gemanifesteerd worden.
Maar … heb ik het goed dat genoemde ‘bezoeker’ niet in staat zou zijn om te lang in jullie trillingsomgeving te verkeren?

De Arcturiaanse Groep: Intellectuele Kennis van de Waarheid is Slechts een Eerste Babystapje...


De Arcturiaanse Groep
" Intellectuele Kennis van de Waarheid is Slechts een Eerste Babystapje …"
28 September 2013 / Marilyn Rafaelle
 
Gegroet dierbaren. Wij brengen jullie hoop en vertroosting want wij weten dat velen in deze tijden van grote veranderingen lijden. Jullie zijn in het proces van het loslaten van oude energie uit jullie fysieke, emotionele en mentale niveaus vandaan welke vaak oncomfortabel en stressvol zijn en kunnen zijn. Begrijp dat er bij het opruimen en loslaten niveaus zijn. Je mag denken dat je ervaringen of emoties opgeruimd hebt, en dan plotseling zijn ze daar weer. Veel van dit diepere opruimen heeft te maken met oude levens welke geleefd werden binnenin de structuren van rites en rituelen. Het opruimingsproces beweegt op het tempo waarvan jouw Hogere Zelf weet dat je daar gereed voor bent. De meer diepgaande ervaringen van jullie levens hebben diepere niveaus, welke jullie tot nu aan toe binnenin begraven hebben en die nog maar recentelijk gereed zijn om opgeruimd te worden.
Verwacht alsjeblieft niet dat het alledaagse leven doorgaat zoals het dat in het verleden deed omdat het dagelijkse leven tot nu aan toe gebaseerd werd op universele concepten … sommige goed en sommige slecht (dualiteit en afscheiding) en de meeste daarvan zijn nu aan het oplossen. Niets gaat hetzelfde blijven noch kan het dat, hoewel de algemene verschijningsvormen nog steeds onveranderd mogen schijnen. Het zijn de mensen als een geheel die ervoor kiezen om de status-quo niet langer meer te accepteren, een teken van spirituele groei. Als de energiefrequentie van Gaia verandert en als jullie meer verlicht worden, zal de hogere energiefrequentie op nieuwe en hogere manieren van het doen wat jullie iedere dag doen tevoorschijn komen. Jullie zijn scheppers en jullie staat van bewustzijn zal in de buitenwereld manifesteren.
Alles is spiritueel want er is niets anders … Eén Alomvertegenwoordigd, Almachtig, Alwetend Bewustzijn ZICHZELF manifesterend ALS… Het is de onwetendheid van de mensheid hiervan geweest en diens geloof in de dualiteit en afscheiding dat de wereld gecreëerd heeft die jullie hebben leren kennen en waarin jullie geloven … eentje gevuld met paren van tegengestelden.

De Schepper - 29 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Een Tweede Blik"
29 September 2013 - Jennifer Farley
Daar mogen tijden zijn wanneer je de ware dingen die bedoelt zijn om jou op een natuurlijke, verfijnde en gemakkelijke manier te genezen uittrekt of uitroeit. Voordat je dit doet; stap achteruit en kijk vanuit een ander perspectief naar de uitdagende situatie … zie wat het jou leert. Je zou zeer verrast kunnen zijn.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zondag, september 29, 2013

De Schepper - 28 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Op het Ergste Anticiperen"
28 September 2013 - Jennifer Farley
Je kunt anticiperen op de pijnlijke, negatieve dingen die jouw kant op komen. Je kunt voortdurend op je hoede zijn om jezelf te beschermen.
Verandert dat het feit dat deze negatieve ervaringen zich nog steeds bij gelegenheid voordoen? Nee. Als jij jezelf toestaat je in hen te ontspannen, hen over je heen laat stromen zoals water, zijn zij verdwenen voordat je het in de gaten hebt. Er is een bepaalde vrijheid en vreedzaamheid welke voortkomt vanuit de wetenschap dat je zult herstellen, zult groeien en oké zult zijn wanneer het voorbij is.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zaterdag, september 28, 2013

Aartsengel Zadkiel: “Voorwaarts Gaan Zonder Gehechtheden" - Oktober 2013


 
Aartsengel Zadkiel
Voorwaarts Gaan Zonder Gehechtheden"
Oktober 2013 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag wensen wij te spreken over het voorwaarts gaan zonder gehechtheden.
Jij bent een Wegwijzer van het Licht, en jouw Zielfamilie heeft voordeel van jouw vooruitgang op het pad van ascentie. Jij verlicht de weg voor velen rondom jou heen.
Terwijl je vooruitgaat op jouw pad, kan je veranderingen opmerken die zich in jouw leven voordoen. Je kunt ontdekken dat je de interesse in dingen of activiteiten verloren bent die voorheen zeer aantrekkelijk voor jou waren. Je kunt jezelf wegdrijvend van vrienden waarnemen. Je voelt mogelijk een hunkering in jouw Ziel voor een dieper en meer nauwe verbinding met Spirit. Deze zijn vaak signalen dat je vooruitgegaan bent naar het volgende niveau op jouw pad. Dit nieuwe niveau heeft een hogere trilling, en jouw voorafgaande activiteiten zijn mogelijk niet langer meer energetisch passend.
Iedere activiteit draagt een trillingsniveau, en je wordt ernaar aangetrokken wanneer jouw eigen trilling overeenkomt met die van de activiteit.
Wanneer je naar een hoger niveau toegaat, is jouw eigen trilling veranderd, en het Universum heeft geregeld dat jouw aantrekkingstrilling samenvalt met dingen van een gelijke trilling op jouw nieuwe niveau. Door de Wet van Aantrekking, bepalen jouw Energetische Handtekening en trillingsniveau welke dingen en activiteiten een energetische overeenstemming voor jou zijn en jouw aandacht oproepen.


Saint Germain: Afscheiding en Dualiteit, Energetische Veranderingen - 27.09.2013


 
Saint Germain
"Afscheiding en Dualiteit, Energetische Veranderingen"
27 September 2013 / Méline Lafont

Groeten, in de meest uitbundige energieën omhels ik jullie allemaal in dit vreugdevolle tijdskader van het Nu. Zoals altijd het geval is, bevat ieder Nu moment een enorme intense frequentie van kansen welke zichzelf bekend zullen maken in jullie "ontgoochelingsproces" waar ook naar gerefereerd wordt als de Ontwaking. De eerder genoemde kansen bevatten ingesloten hoekjes met intenties en creaties welke men door kan gaan naar deze wereld te brengen om het proces van ontgoocheling geleidelijk aan verder te helpen en, evenzo, om een meer oprechte Werkelijkheid te creëren.
Maar al te vaak faalt men om de patronen te begrijpen welke inspiraties zouden verkondigen die jullie vooruit zouden kunnen bewegen in jullie ontwikkelingsproces en met jullie ontwaking. In plaats daarvan is men eerder geneigd om hen te negeren en hen van jullie vandaan te leiden omdat ieder moeilijk proces gelinkt is aan een bepaalde hoeveelheid van pijn of dat het gezien wordt als pijnlijk. Er is jullie nooit verteld of gevraagd om al jullie transformatie processen moeilijk te maken of om iedere keer door een ruwe tijd in jullie werkelijkheid en ervaringen heen te gaan. Dit is alleen verschuldigd aan jullie eigen waarnemingen en jullie creaties welke jullie leven bij tijden zo zwaar om te dragen maken.
De illusie en de dualiteit zijn beide een zeer sterke energie welke jullie vermogen om te veranderen, om te hernieuwen en je te ontwikkelen kan bemoeilijken. Je kunt je niet ontwikkelen wanneer je niet door die illusie, die dualiteit heen werkt en verandering specifiek naar deze energieën brengt die op hen betrekking hebben. Alle dichtheid is nu in het proces van verschuiven in/naar een vormeloze energie welke meer licht bevat en als zodanig een meer vloeibare substantie wordt. Energie kan iedere vorm aannemen en kan zichzelf in een specifieke gedachtepatroon en een specifieke gedachtevorm settelen.
De illusie is een direct resultaat van het denken en de kennis van het ego zelf dat ervan overtuigd is dat iets is zoals het is terwijl de Werkelijkheid de hartfrequentie is welke zich af kan meten tegen het onvoorwaardelijke, één zijn met Alles Dat IS. Alles is gewoon en niets anders. Energie is alles en alles is energie. Jullie zelf zijn van exact dezelfde energie gemaakt want jullie zijn een energiebron welke een lagere frequentie aangenomen heeft om in staat te zijn de dichtheid te ervaren en te reflecteren.


De Schepper - 27 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Vertrek of Blijf"
27 September 2013 - Jennifer Farley
Het is niet jouw werk om anderen te "dwingen" om in jouw leven te blijven. Je kunt allerhande concessies maken en ontkennen wie je werkelijk bent om de uitkomst te veranderen, maar de keuze is aan hen en alleen aan hen. Dit heeft niets te maken met wie jij binnenin bent. Als zij kiezen om te blijven dan zullen zij blijven en als zij kiezen om te gaan, dan zullen zij gaan. Jouw enige verantwoordelijkheid is om hen Onvoorwaardelijke Liefde van Het Universum te sturen, hen te zegenen op hun reis en te weten dat zij voor zichzelf de juiste keuze maken.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, september 27, 2013

De Schepper - 26 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Laat het Oude Los"
26 September 2013 - Jennifer Farley
Eén van de meer krachtige geschenken die aan jou als een mens gegeven werd is om lessen van voorafgaande ervaringen te identificeren, hen te her/erkennen en los te laten. Met het loslaten van jouw "oude", verander jij jouw gewaarwording van jouw macht en kracht voor altijd.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, september 26, 2013

Jeshua: Niveaus van Verbinding met Jouw Ziel - September 2013 / Pamela Kribbe


Jeshua
"Niveaus van Verbinding met Jouw Ziel"
September 2013 / Pamela Kribbe
 
Lieve vrienden, Ik ben Jeshua en ik groet jullie vanuit mijn hart. Wij zijn hier gezamenlijk, en ik bedoel daarmee dat er een vermenging van energieën plaatsvindt terwijl wij hier zitten. Stel je voor dat het hoogste en meest prachtige aspect van jou zichzelf in elkander her/erkend en veelvoudig toeneemt vanwege die her/erkenning. Jullie zien vaak in anderen hun schoonheid, hun innerlijke rijkheden, en zien hun verfijning veel duidelijker en vollediger dan dat jullie deze kwaliteiten in jullie zelf zien. Door te observeren en bewust te zijn van de ander, geef je die persoon geloof en vertrouwen in zichzelf.
Geef nu deze her/erkenning aan elkaar. Laat het stromen, laat het gebeuren, laat jouw ziel erdoor aangeraakt worden. Wanneer het ook is dat jouw ziel aangeraakt wordt, daalt het meer volledig af naar de Aarde. Wanneer je in een moment van her/erkenning, inspiratie en emotie naar binnen wordt geplaatst, daalt jouw ziel meer volledig af in/naar jouw lichaam, omdat het zich meer welkom en thuis voelt op de Aarde. Een samenspel gebeurt er tussen jou en jouw ziel.
Wie ben "jij" dan in verhouding tot jouw ziel? Ik stel die vraag omdat die relatie gewoonlijk niet duidelijk begrepen wordt. Sommigen van jullie maken zich een voorstelling van de ziel als iets buiten zichzelf - ver weg en boven jou. Je voelt je dan als een onbetekenend wezen die allerhande dingen wilt, en je ervaart jouw ziel als zijnde een macht buiten jezelf die mogelijk - bij gelegenheid - tussenbeide komt uit jouw naam, maar je voelt je ook min of meer aan de genade van jouw ziel overgelaten.
Maar jij bent niet buiten jouw ziel en jouw ziel is niet buiten jou. De ziel - jouw ziel - is binnenin jou, hier op deze plaats, alsook overal waar je naartoe gaat - jij bent een deel van jouw ziel. En alhoewel jouw ziel ook een deel van jou is, ben "jij" niet jouw volledige ziel, "jij" bent niet gelijkaardig aan jouw ziel. Er is een deel van jouw ziel geïncarneerd in jou; het leeft en beweegt in jou. Maar er is ook een deel dat hier niet helemaal "in past", zogezegd; een deel dat achterblijft. Of je zou dat concept tot uitdrukking kunnen brengen, vanuit een aards oogpunt, als een deel dat te groot is om ingekapseld te zijn in een aards lichaam en persoonlijkheid.

De Schepper - 25 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Houd Je Eigen Woning Schoon"
25 September 2013 - Jennifer Farley
Wat andere mensen voelen, zelfs als het over jou is, gaat jou niets aan. Het Universum vraag dat jij "jouw eigen woning schoon houdt" en diegenen die daarmee resoneren zullen tot jou aangetrokken worden. Als je de kwestie forceert, anderen hun emoties jouw probleem maakt, kan jij je in hun chaos verliezen. Sta in jouw waarheid en alles zal goed zijn. 
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, september 25, 2013

Cirkel van Licht - 23 September 2013


Cirkel van Licht 
Vanuit de Boodschappen van God 
23 September 2013 / Yael Powell 
 

Als je wacht voor enig resultaat in jouw leven dat je niet ziet, het één of andere symbool van welzijn, enige duidelijkheid of zuiverheid van Liefde in jouw relatie, betekend het feilloos dat je niet volledig Alleen Liefde als jouw enige waarheid geaccepteerd hebt. Je hebt nog steeds iets van ego. Jouw focus is gefragmenteerd. Je bent niet volledig met Mij geïdentificeerd. Het antwoord? Het is NIET om "overvloed te bevestigen" of "genezing te visualiseren", etc. Oh, geliefden, Ik hoop dat jullie kunnen zien dat door dat te doen is als het rechtstreeks vallen in/naar het ego. Het antwoord is om meer lief te hebben. Om meer Liefde te geven. Om je te focussen op jouw hart. Steeds en steeds maar weer opnieuw, focus door focus, de keuze voor Liefde door de keuze voor Liefde, jouw focus verhelderend. De ene waarheid komt in/naar focus, en Zo zal jouw welzijn.
 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

From The Messages from God
2013-09-23 | Circle of Light
www.circleoflight.net

De Schepper - 24 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Ertussen Passen"
24 September 2013 - Jennifer Farley
Jullie werden niet gemaakt om in een modelvorm te passen, een categorie in de maatschappij te zijn, een bepaalde status. Jullie werden gecreëerd om vrijelijk-stromende wezens te zijn, een ieder uniek maar gelijk genoeg om jezelf in anderen te herkennen. Als je de verwachting loslaat van het "ertussen passen", zal er een glorieus iets gebeuren … jij zult jij worden!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, september 24, 2013

Hemelse Zegeningen: Sanat Kumara - Deel 5: De Universele Wet van Geven en Ontvangen


 
Hemelse Zegeningen - 10 September 2013
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Geven en Ontvangen

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Wij gaan door met onze serie over de Universele Wet met de discussie van de Wet van Geven en Ontvangen. Sanat Kumara keert vandaag terug om ons te helpen begrijpen dat met het oog op het bereiken van balans en ons volledige potentieel, het noodzakelijk is om in staat te zijn te ontvangen alsook om onszelf in dienstbaarheid aan te bieden. Velen van ons zijn op een dagelijkse basis toegewijd met het dienstbaar zijn aan anderen, echter samen met dat moet een verering van het zelf komen. De Raad van Liefde verteld ons dat dit is waar creatie plaatsvindt, binnenin de heelheid van wie we zijn.
Dit is een bijtijdse discussie voor mij omdat ik me afgevraagd heb waar precies die balans is. Vrij vaak hebben we te maken met geloftes van dienstbaarheid en misschien zelfs aangenomen armoede in vroegere incarnaties waar wij in deze ronde (incarnatie) weinig of geen bewust besef van hebben. Ik kijk uit naar de discussie. Goedemorgen Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, Suzi, en goedemorgen iedereen. Ja, dit is een grote discussie en deze Universele Wet, waar de meesten van ons bekend mee zijn, is feitelijke meer complex en dieper. Ik denk dat het dieper in onze harten zal reiken dan waar wij op anticiperen. We zien dit overschrijvende thema van balans in de Universele Wetten omdat zij allemaal onderling verbonden zijn.
Iedere keer dat ik mijn meditaties begin om me gereed te maken voor de show, brengt Sanat Kumara deze balansschalen - de schalen van rechtvaardigheid - en herinnerd mij eraan dat zij gelijk moeten zijn. En wij allemaal drentelen heen en weer dus er is altijd een klein beetje heen en weer kantelen, maar over het algemeen, moeten we gelijk zijn.
SM: We kunnen aan onszelf denken als zijnde "goede mensen" als we onzelfzuchtig zijn en altijd anderen helpen, maar ik ben zeer geïnteresseerd te horen wat Raj te zeggen heeft omdat de Raad van Liefde altijd met een uitgebreid standpunt naar voren komt van wat voor gegeven onderwerp dan ook.
LD: Ja, dat doen zij, nietwaar? Gisterenavond was één van die avonden waar er niet veel slaap voor mij te krijgen was, maar ergens rondom 3 uur 's nachts was ik feitelijk in Joshua Tree, en we hadden deze discussie over deze zeer specifieke Wet van Geven en Ontvangen. Dus ik moet op het één of ander niveau over onze show van vandaag nagedacht hebben.
Zij lieten mij zien, het meest via beweging en mudra's, hoe het grootste punt met deze wet niet alleen hoe we geven is, maar hoe we geven en de energie bij onszelf naar binnen brengen. En hoe we die energie van het universum ontvangen, niet alleen in termen van "spullen" of van andere mensen, maar vanuit het universum naar onszelf en vanuit onszelf. Dat is fascinerend. Te vaak denk ik, Suzi, wanneer wij ons werk doen en wanneer wij ons geven doen, dat de laatste persoon waar wij aan geven ons zelf is.

De Schepper - 23 september 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Opstijgen"
23 September 2013 - Jennifer Farley
Wanneer een vogel opstijgt, is er geen oorlog binnenin hem gaande over of het wel of niet kan vliegen, geen handeling van concentratie. Het is gewoon iets dat een vogel doet zonder erover na te denken. Als jij jezelf alleen maar toe zal staan te weten dat je het kunt, zal je in staat zijn om alles te doen!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

maandag, september 23, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 39, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Ieder Hart Wil Erkenning"
September 2013 / Week 39
 
Zonder uitzondering zoekt ieder menselijk hart ernaar om gezien, erkend en geliefd te worden. Ieder hart wil dat de wereld diens pijnen verzacht, diens goedheid ziet, en diens expressies viert. Iedere handeling van vriendelijkheid en iedere schijnbare handeling van "willekeurig" geweld komt voort uit het hartverlangen om gezien te worden.
Diegenen die op jullie wereld en in jullie levens verwoestingen veroorzaken schreeuwen wanhopig  uit, "Zie mijn pijn. Er/herken mijn gewonde hart". Diegenen die hun standpunten heftig tot uitdrukking brengen zeggen, "Alsjeblieft erken dat ik iets van waarde heb om aan deze wereld bij te dragen." Diegenen die met jou redetwisten zeggen, "Vertel me alsjeblieft dat mijn mening waarde heeft." En desgelijks is er, achter ieder conflict, achter ieder droevig verhaal een hart dat naar bevestiging, her/erkenning en liefde zoekt.  
Dus wanneer jullie de droevige verhalen op jullie nieuws zien, of jullie lopen tegen slecht gehumeurde individuen op in jullie levens, in plaats van bij jezelf te denken, "Zij zijn verschrikkelijk ik kan hen niet uitstaan!" probeer in plaats daarvan te zeggen, "Ik ben liever niet bij hen in de buurt, maar laat mij hen liefde sturen. Laat mij hun pijn erkennen als is het alleen maar stilletjes in mijn eigen hart. Laat mij de energie van mededogen in hun richting sturen." Zoals altijd, suggereren wij nooit dat je in de buurt moet blijven van schofterige of onvriendelijke gedragingen, maar wij zeggen wel dat de zielen die deze handelingen begaan in behoefte zijn van liefde, gebeden, en mededogen … op z'n minst in de dieptes van jullie eigen harten.

De Schepper - 22 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Openstellen"
22 September 2013 - Jennifer Farley
Je kunt anderen niet door dwang of wil of ego veranderen. Je kunt in jouw waarheid blijven, jouw eigen gedachten/geest kennen en zorgdragen voor jouw eigen behoeften. Nochtans, als je naar een pad gedirigeerd wordt welke onbekend is, kan het je tot voordeel strekken om jezelf open te stellen voor het bredere perspectief van oneindige mogelijkheden.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zondag, september 22, 2013

Cirkel van Licht - 19-09-2013


Cirkel van Licht
 
Vanuit de Boodschappen van God
 
19 September 2013 / Yael Powell
 

Ik Ben. Kan je het voelen? Herkennen. Jij leeft. Jij bestaat. Jij bestaat in het grotere Ik Ben, moeiteloos Mijn Liefde uitbreidend door wat je na deze woorden plaatst. Ik Ben is in eeuwigheid de fundering van jouw wezen en als je het weet, als je dit leven van jou ervaart, dan zal je altijd weten waar je bent. Kan je dit begrijpen? Op het moment dat je deze woorden plaatst, dit weten, in jouw hart dan ben je georiënteerd. Jij bent het leven, jij leeft. En dit is het grootste wonder. De meest verbijsterende vreugde. En op het moment dat je deze ervaring kent, ken je Mij. Ik Ben precies daar, naar jou de grootste waarheid van die verklaring reflecterend, jou zien latend wie je werkelijk in Mij bent. Ja, Ik Ben Liefde. Maar voorafgaand aan het weten dat Ik Liefde Ben komt de wetenschap dat Ik Ben. Kan je dit voelen? 
 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-09-16 | Circle of Light
www.circleoflight.net

De Schepper - 21 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"De Hoogvlakte"
21 September 2013 - Jennifer Farley
Wanneer je een hoogvlakte bereikt, raak je vaak ongeduldig met de pauze en het duwen, duwen, duwen voor de volgende stap. Maar als je rustig blijft, sereen en vreedzaam, wetende dat de volgende stap die je zet de juiste stap zal zijn, je in staat zult zijn van het uitzicht en van het gezelschap dat besloot om jou op jouw reis te vergezellen te genieten.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zaterdag, september 21, 2013

De Schepper - 20 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Het Herinneren van Schoonheid"
20 September 2013 - Jennifer Farley
Raak niet zo verstrikt in het wereldse en alledaagse dat je vergeet te stoppen en de schoonheid op te merken. Het Universum heeft het overal om jou heen geplaatst en heeft het een deel gemaakt van wie jij bent. Als je schoonheid vergeet, vergeet je, in essentie, een zeer belangrijk deel van jezelf. Maak er een punt van om iets te vinden om jou iedere dag te herinneren aan dit wonderbaarlijke geschenk.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, september 20, 2013

Aartsengel Metatron: Equinox, Poortopzichters, Lichtwerkers en Wegwijzers - 19.09.2013


Aartsengel Metatron
"Equinox, Poortopzichters, Lichtwerkers en Wegwijzers"
19 September 2013 / Méline Lafont
 
Geliefde harten, het is mij werkelijk een genoegen om mij wederom met jullie in dit Nu moment te verbinden. Een volgende fantastische kans vertoefd er net om de hoek in jullie huidige werkelijkheid welke jullie beetje bij beetje naar een hoger bewustzijn en een meer verfijnde energie kan brengen omdat de aankomende Equinox de mogelijkheid impliceert van het versmelten met het Christus Bewustzijn en ook de activering toestaat van de hogere frequenties op jullie wereld in/naar jullie werkelijkheid.
Zoals altijd is het een genoegen voor mij om de bijzonderheden te delen welke jullie belichamingen en jullie organismes ondergaan, terwijl het uitermate belangrijk is om bewust te zijn dat het deze keer niet slechts een onbetekenende kleine activering is maar eerder, is het uitgesproken duidelijk dat deze Equinox de meest grandioze veranderingen in jullie innerlijke wereld en zoveel meer zal veroorzaken.
We hebben te maken met een zeer diepgaande metamorfose waardoor al het oude, het bekende, dat gedurende zo'n lange tijd een deel van jullie geweest is, van jullie afgesplitst wordt en de nieuwe belichamingen/lagen van jullie Wezen blootgelegd worden, hen de kans gevend om een actieve rol te spelen. Deze hogere belichamingen van jullie Wezen gaan een belangrijke rol voor jullie allemaal spelen, en gaan de bepalende factor zijn voor jullie kracht van onderscheidingsvermogen en voor jullie observaties in jullie verdere evolutie en groei.
In toenemende mate worden jullie belichamingen laag na laag actief en tijdens de aankomende Equinox zal het specifiek jullie 2de verfijnde lichaam zijn welke door de grote verandering en de activering heen zal gaan. Ik refereer naar jullie etherische lichaam zijnde het 2de verfijnde lichaam, welke op zichzelf bestaat uit specifieke lagen en Chakra's. Het verschil in de lagen van jullie etherische lichaam bestaat uit uiteenlopende frequenties, wat betekent dat alles dat geactiveerd zal worden op een persoonlijk niveau van individu tot individu zal verschillen.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 19 September 2013


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 19 September 2013
Levend Licht:
Al Dat Leven is, is Licht en zo ook Is Al dat Licht is, Leven
(Fictie wordt steeds meer Werkelijkheid....)

Blossom: Wel, hallo ET-kameraadjes van me! Ik denk dat jullie van mijn energie kunnen aflezen dat ik me de laatste dagen veel sterker voel en erg veel meer mezelf! Poeh! Ik zat te denken dat jullie ons over verschuivingen zouden kunnen vertellen, omdat men soms, hoe zeer men het ook probeert, niet in staat is om te ‘verschuiven’ … en zich gevangen kan voelen zitten in een ‘niet gelukkig … waarvoor doen we het eigenlijk’ plaats … om vervolgens op een morgen wakker te worden en te merken dat er overduidelijk een verschuiving heeft plaatsgevonden. Iemands persoonlijkheid en gedrag zijn veel helderder, ook al is er ’s nachts niets veranderd … iets is er toch veranderd.
Galactische Federatie van Licht: We heten jou welkom in ‘onze ruimte’.
Dat is mijn wens!
Toch is het mogelijk. ‘Onze ruimte’ is slechts een geestesgesteldheid … een ‘geestesruimte’ waarin bijna niets ons Wezen kan afleiden van onze intentie om Liefde te geven.
Jullie zeggen ‘bijna niets’ … ik zou denken dat er ‘niets’ is dat jullie kan afleiden?
We kunnen wel zeggen dat het menselijk gedrag ons toch nog tot in onze kern kan schokken.
Daarin kan ik met jullie meegaan. Weten jullie, voor ons hier beneden … is er nog erg veel dat ons blijft schokken en terneerslaan en deprimeren … en persoonlijk heb ik nog niet kunnen uitvogelen hoe ik in de vibratie van Liefde moet blijven, waarvan IK WEET dat IK dat BEN … dat WIJ dat ALLEMAAL ZIJN. Is het voor jullie makkelijker, door waar jullie zijn?
Hierop zeggen wij … dat het niet komt door waar we zijn op een zekere ‘plaats’ … want wij leven niet in ‘ruimte’/’nergens’. Het komt door waar we zijn binnenin ons Wezen. Want, liefste zielen … dat is al wat er is. Er is nergens anders realiteit dan in JULLIE WEZEN.
Dus hypothetisch … als ik het voorrecht zou mogen genieten van een uitnodiging tot een bezoek aan jullie woning … waar zou dat dan zijn?


De Schepper - 19 September 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Jij Bent Alles"
19 September 2013 - Jennifer Farley
Iedere keer dat jij je klein en onbelangrijk begint te voelen, herinner je dan dit; jij bent een deel van alles en alles is een deel van jou. Je hebt dezelfde atomische opmaak als al het andere in Het Universum. Ik Ben een deel van jou en jij bent een deel van Mij. En het beste deel van alles; het verlangen om Liefde te leren kennen is wat het allemaal begon … jij BENT Liefde!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/