donderdag, augustus 29, 2013

Een Uur Met een Engel - Aartsengel Gabrielle - 26 Augustus 2013


Een Uur Met een Engel - 26 Augustus 2013
Aartsengel Gabrielle over:
"Het Nieuwe Gouden Raster; Het Proces van Ascentie; De Komst van de Globale Welvaart"
 
Steve Beckow Intro: Aartsengel Gabrielle beschrijft vandaag de ondergang van het oude Driedimensionale Raster van de mensheid en diens vervanging door een nieuw gouden raster - het nieuwe collectieve bewustzijn van de mensheid in het Gouden Tijdperk en het Raster waarop alle energie reist en communiceert.
Zij bespreekt hoe wij uit het valse zelf vandaan gaan naar het Zelf dat de volledigheid is van wie wij zijn. Zij omschrijft wat het betekend en omvat om de waarnemer van het zelf te zijn.
Zij vraagt ons om het gefragmenteerde zelf te omhelzen en om iedere dag tijd door te brengen met het ervaren van de volledigheid van wie wij zijn. Zij verzekerd ons dat de energieën die naar de Aarde gestuurd worden momenteel voldoende zijn voor de integratie in/naar de volledigheid van ons wezen om zich voor te doen. Zij traint ons in het knuffelen, omhelzen en het houden van onszelf.
Zij herinnert ons eraan dat wij onszelf in deze donkere kamer gezet hebben om door de duisternis heen te breken. Zij vraagt ons om ons onderscheidingsvermogen te gebruiken aangaande wie wij vertrouwen, maar om te beginnen door onszelf te vertrouwen en van daaruit uit te stralen.
Zij bespreekt het goddelijk mannelijke en het goddelijk vrouwelijke in termen van de stilte van het Geheel en de beweging van de energie. Zij omschrijft de "drievoudige vlam" of drie-eenheid van stilte (de Vader), energie (de Moeder), en de stilte binnenin de energie (het Kind of Zelf).   
Wij eindigden met een discussie over de komst van de globale welvaart.
##############
Graham Dewyea:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Gabrielle. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Heel veel dank, Graham. En welkom, Aartsengel Gabrielle.
Aartsengel Gabrielle:  En welkom aan jullie, lieve harten - want Ik Ben Gabrielle, Ik Ben Suzanna Michaela Gabriellele, Lelie van de Liefde, Trompet van de Waarheid, Boodschapper van de Ene. En het is mijn eer om in dit platform inbegrepen te zijn en in deze verrukkelijke bijeenkomst van vandaag.
Ik breng jullie niet alleen het geschenk van mijn gouden vlam, maar ook mijn gouden elixer - het elixer van evenwicht, van volmaakte gezondheid en van vreugde - dat het jullie mag vullen, jullie mag completeren, jullie mag verfrissen en jullie mag katapulteren, alsof het brandstof van een raket is!
Jullie kunnen je afvragen mijn lieve engelen, familie en vrienden, waarom ik het ongebruikelijke standpunt ingenomen heb om te verzoeken vandaag met jullie te spreken. En ik doe dat… - en wij zullen er meer over spreken - maar ik wens dat jullie wederom weten over de vernieuwing, nee, niet alleen van de belofte, maar van jullie gouden raster, van jullie individuele gouden raster, van het collectieve gouden raster van de mensheid, en het gouden raster van Gaia, welke gehecht is aan en een integraal deel is van het gouden raster van Alles.
Velen van jullie voelen dat je geworsteld hebt, dat jullie rasters opgeruimd hebben, vasanas, kwesties vanuit vroegere levens en jullie huidige leven, en jullie vragen je af of jullie in het proces van Ascentie zitten. En dat is waarom ik naar voren kom.
Jullie gouden raster, het nieuwe raster van de mensheid waarop alles reist - alle energie beweegt en uitzend, communiceert - is op z'n plaats.
Wat betekent dit in praktische termen? Het betekend dat het raster van de oude derde, welke behoorlijk donker, angstig, beschadigd en verscheurd was, werd vervangen. En het werd niet alleen vervangen in elk en iedereen van jullie, maar voor het gehele collectief.
Dit, mijn vrienden, is een essentieel component van de Ascentie van jullie allemaal als één groep, één hart, één geest en één wil.

woensdag, augustus 28, 2013

Hemelse Zegeningen: Sanat Kumara - Deel 1, De Heilige Wet van het Doel


 
Hemelse Zegeningen
13 Augustus 2013
 
Sanat Kumara Bespreekt de Heilige Wet van het Doel

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag lanceren wij onze serie van het verkennen van de Universele Wet, beginnend met de Heilige Wet van het Doel. Sanat Kumara zal zich bij ons aansluiten om ons begeleiding aan te bieden aangaande deze eerste wet welke gedefinieerd wordt als 'De vrijheid om onze heilige zelven te belichamen en om ermee in uitlijning te zijn'. De Universele Wet is een reflectie van de goddelijke gedachte en het bestaan. Of in principe, hoe de dingen werken. Ik stel me zo voor dat wij behoorlijk wat aanpassing te doen hebben met betrekking tot de manier waarop de dingen op Nova Aarde werken als in tegenstelling tot wat waar wij aan gewend zijn geraakt in de lagere dichtheid van de 3D illusie. 
Ik kijk uit naar deze conversatie omdat Sanat Kumara iemand is waar ik slechts een klein beetje bekend mee ben; misschien zal het zijn als het ontmoeten van een oude vriend. Het is fijn om met jou in de uitzending te zijn Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, en goedemorgen allemaal. Wel, ik ben echt opgetogen voor ons om deze serie op te starten. En jij en Ik, Suzi, hebben hier gedurende een tijd over gesproken. En het is een deel, en ik benadruk het woord deel, van het Nieuwe Jij werk waar wij over gesproken hebben.
Wij hebben enig werk gedaan in "Lift Your Spirit" met Stephen Cook, dus dit gaat iets worden van - Ik weet niet, veertien of vijftien weken, dat is wat ze mij vertellen als we door elke van de Universele Wetten heengaan en echt in onszelf dat diepere begrip van de Universele Wet verankeren. En zoals je zei, op diens meest elementaire, de Universele Wet is hoe de dingen werken. En niet slechts op de Aarde, maar door het gehele Universum heen - vandaar, de referentie.
Gisterenavond, zei Steve Beckow tegen mij, "Wel, is de Universele Wet niet eenvoudig Gods idee; Hij krijgt een idee en hij stuurt het uit?" En ik aarzelde en zei toen, "Ja, ik denk het wel." Maar het is meer dan dat.
Het is niet slechts een idee. Het is het raamwerk welke de Bron - Moeder/Vader/ Eén - neergelegd heeft zodat wij kunnen begrijpen hoe de dingen werken; dus het is onze elementaire opererende systeem. En dat is belangrijk - dat we niet alleen leven naar, maar er ook mee uitlijnen in termen van begrijpen hoe te creëren. Dus dat is zo'n beetje het achtergrondverhaal in termen van hoe en waarom wij deze serie van de Universele Wet betreden. Het is niet alleen dat wij goede kleine werkers kunnen zijn, het is aldus dat wij dat grotere raamwerk en dat begrip hebben, dat raster van de wet, welke volledig anders is dan het driedimensionale.
Dus, ik ben opgetogen.
SM: Ik ben ook opgetogen. Tijdens de shows over de goddelijke kwaliteiten, was ik altijd verrast met de nieuwe definitie die binnen zou komen en het was niet precies, zeker niet tegengesteld tot wat ik gewoon was te denken, maar het was een uitgebreide versie van wat ik gewoon was om te denken. En de duur van vijftien weken, gaat ons gedurende een tijdje bezig houden.

maandag, augustus 26, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 35, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Houd van de Diversiteit"
Augustus 2013 - Week 35
 
Jullie Aarde is een plaats van grote en prachtige diversiteit. Jullie waren nooit bedoeld hetzelfde te zijn. Jullie waren nooit bedoeld om allemaal in overeenstemming te zijn. Jullie waren nooit bedoeld om elkaar jullie mening op te leggen, noch waren jullie bedoeld om te voldoen aan de wensen van elkaar. In plaats daarvan, is een ieder van jullie, zoals een prachtig facet van het juweel van Gods Liefde bedoeld om een speciale, kostbare en unieke creatie te zijn. Een ieder van jullie heeft diens uitverkozen manier van bestaan, diens uitverkozen manier hoe eruit te zien, diens uitverkozen manier van communiceren, en diens uitverkozen manier van door het leven heen te stromen.
Sommigen van jullie houden ervan om vooruit te denken, en sommigen van jullie, in jullie termen, stellen het op prijs om te improviseren. Dit was aldus zelfs voordat jullie de Aarde aanraakten! Als zielen, maakten sommigen van jullie gecompliceerde plannen over jullie leven en de lessen, terwijl anderen ervoor kozen om naar de Aarde te komen als eenvoudig een glorieus avontuur! Sommigen van jullie geven er diepgaand om over wie jullie zouden willen ontmoeten en trouwen, terwijl anderen van jullie besloten om het uit te vogelen terwijl jullie door het leven heen gingen. Sommigen van jullie voelen je comfortabel met een voorspellende structuur, terwijl anderen een sterke begeerte naar vrijheid hebben. Sommigen van jullie houden van één politieke partij, anderen nemen positie jegens het tegenovergestelde. Als de keuze gegeven wordt, zouden sommigen van jullie de appel opeten, en sommigen van jullie de sinaasappel. En dit is, dierbaren, prima, inderdaad perfect, prachtig en adembenemend in Gods ogen, want het is via jullie dat God de grootsheid van diens eigen Liefde en Wezen komt te weten.

donderdag, augustus 22, 2013

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 19 Augustus 2013


 
Een Uur met een Engel - 19 Augustus 2013
 
Aartsengel Michael - "Bereid Je voor op de Feestviering"

Intro Steve Beckow: Aartsengel Michael bespreekt de Ascentie onderbreking, het opnieuw instellen van de globale valuta, welvaart programma's, algemene overvloed, de noodzaak de schuldenlast uit te roeien, vrijgevigheid en delen, het lichtwerk dat mogelijk wordt met overvloed, het werk dat er gedaan wordt aangaande de entertainment industrie en de media, de verschuivingen in het wereldbestuur, de toekomst voor rechters en ministers die falen met hun missies, en de voortgang van Paus Franciscus. 
Graham Dewyea:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Heel veel dank, Graham, en voordat we ons naar onze gast wenden, Aartsengel Michael, wil ik graag iets aanhalen dat ik net voordat het programma begon tegen Linda zei.
En dat is dat wij praten over het spreken met Aartsengel Michael of Sanat Kumara of St. Germaine, maar wat we niet zeggen, zeer vaak, is dat we echt via Linda Dillon met hen spreken. Zij is echt de onzichtbare persoon hierin, maar zonder haar zou niets van dit alles gebeuren.
Dus ik wil je eenvoudigweg bedanken, Linda. Ik denk dat je één van de meest onzelfzuchtige mensen bent die er zijn. En heel veel dank.
Linda Dillon: Dank je wel, Steve.
SB:  Prima. Nu, zij maakt zich waarschijnlijk gereed om Aartsengel Michael te channelen. Dus dat gezegd hebbende, wil ik het graag aan Aartsengel Michael overgeven, voor het geval hij graag enige introducerende opmerkingen wilt maken.
Aartsengel Michael:  Groeten, Ik Ben Michael, Aartsengel van Vrede/Vreedzaamheid, Strijder van Liefde, Brenger van Nieuws. Natuurlijk wil ik een openingswelkom maken, een gechannelde boodschap, want jullie kennen mij! Bij tijden neig ik ernaar om nogal luidruchtig te zijn. Maar laat ons deze en iedere dag opnieuw beginnen.
Ik wens tot jullie harten te spreken, tot jullie zielen, tot jullie geesten, tot jullie bewustzijn. Ik wens jullie te omhelzen en nochtans weer, zelfs hoger, de Blauwe Vlam van de Waarheid te ontsteken, de Blauwe Vlam van rechtvaardigheid, de Blauwe Vlam van Vrede/Vreedzaamheid.
Welnu, ik heb een ieder van jullie gevraagd, mijn geliefde broeders en zusters, weken geleden, om de frequentie te verhogen - ja, wat dit kanaal noemde de inzet verhogen. En ik vraag aan jullie om dit weer te doen. Sommigen van jullie luisterden naar mijn pleidooi en hoorden mijn oproep. Anderen van jullie vergaten het. Het is niet van belang.
Wat wel van belang is, is wat er innerlijk gaande is, binnenin u, en de acceptatie, de toestemming, de overgave, en de incorporatie van de hogere frequenties binnenin jullie, de volledige omhelzing van liefde, van de waarheid van wie jullie zijn. De vreedzaamheid binnenin creëert de vreedzaamheid buitenom.
Wanneer velen van jullie met mij samen reizen gedurende waar jullie aan denken als jullie nacht of jullie droomtijd en wij gaan naar door oorlog-verscheurde plaatsen, Ik en jullie hanteren jullie zwaard en schild, en ja, wij hanteren het in termen van vernietiging.
Maar wat vernietigen wij, mijn vrienden? Wel, wij vernietigen zeer zeker geen mensen. Wat wij aan het vernietigen zijn, zijn de illusies van jullie derde, de illusies van controle, van hebzucht, van haat, van racisme, van seksisme, van gebrek, van beperking. Wij snijden door deze koorden heen, deze rasters, zodat zij niet langer meer gebruikt kunnen worden, toegang tot verkregen kunnen worden en niet langer deel uit kunnen maken van de uiteenlopende maatschappijen, inclusief de westerse maatschappij -- laat mij daar zeer duidelijk over zijn.

zondag, augustus 18, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 34, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Geen Schuldgevoel, Alleen maar Lessen"
Augustus 2013 - Week 34
 
Er is een stoornis welke ongebreideld rondwaart in het menselijke ras genaamd "schuldgevoel". In onze geesten, is schuldgevoel slechts een natuurlijke reactie wanneer je iets bewust en met een slechte intentie gedaan hebt waarvan je weet dat het anderen kwetst/pijn doet. Zelfs in dat geval, is schuldgevoel ontworpen om een voorbijgaande emotie te zijn - een geheugensteuntje dat er vriendelijkere manieren zijn om je te gedragen en die het geheel van de mensheid ondersteunen.
Jammer genoeg nochtans, voelen velen van jullie schuldgevoel bij het minste of geringste van wat jullie zouden beschouwen te zijn een "vergissing". Jullie voelen je schuldig voor het vragen van "teveel". Jullie voelen je schuldig wanneer je nee tegen iemand anders diens verzoek zegt. Jullie voelen je schuldig als je per ongeluk op iemands teen gaat staan, letterlijk of figuurlijk gesproken. De lijst van waargenomen zonden gaat al maar door, en toch dierbaren, zijn er geen "vergissingen" in de ogen van God, slechts kansen om te leren en te groeien.
Dus wanneer jij je schuldig begint te voelen, herinner jezelf er dan aan, dat dit gedrag aangeleerd werd. Dit gedrag werd aan jullie geleerd om anderen zich beter te laten voelen. Een hond voelt waarlijk geen enkel schuldgevoel, hoe dan ook, voor het graven in de tuin of het eten van dingen die het niet verondersteld wordt aan te raken. In plaats daarvan leren honden dat als zij er "schuldig" uitzien, dat hun menselijke zorgdrager dan sneller kalmeert, sympathie voor hen heeft, en wederom meer liefdevol is.

vrijdag, augustus 16, 2013

Een Uur met een Engel - St. Germaine - 12 Augustus 2013


Een Uur met een Engel - 12 Augustus 2013
St. Germaine - Rivieren van Goud Zullen Vrijelijk Stromen
Steve Beckow Intro: In dit Uur met een Engel, spraken wij met St. Germaine over de welvaartspakketten, het opnieuw instellen van de globale valuta, het Inlandse welvaartsprogramma, Zimbabwe, asteroïden, verborgen documenten en vele andere onderwerpen. Wij sloten af met hem te vragen naar een profiel van de succesvolle hoeder van de rijkdom om naar anderen gedistribueerd te worden.
Oh ja, en St. Germaine vertelde ons dat hij Merlijn was, Koningin Elizabeth's onwettelijke zoon (Francis Bacon), en Christopher Columbus en dat hij en niet William Shakespeare de toneelstukken schreef. Luister naar mij, luister naar mij! Mis dit programma niet!
Graham Dewyea: Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea en onze gast van vandaag is St. Germaine.
Aldus geef ik het hiermee aan jou over, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Graham. En laat mij een persoon verwelkomen die ik altijd heb bewonderd en over wiens heroïsche verrichtingen ik altijd met plezier gelezen heb - en dat is St. Germaine. Welkom in het programma, St. Germaine.
St. Germaine: En welkom aan jou, en aan jullie allemaal - vrienden, broeders en zusters van mijn hart. En ik verwelkom jullie deze dag met mijn geschenk van de violette vlam. Weet je, wordt nooit overtroefd. In jouw laatste bijeenkomst heeft Aartsengel Michael, mijn geliefde broeder en ook jullie broeder, aan jullie gevraagd om de inzet te verhogen, en dat heeft hij zeer zeker gedaan. En hij heeft jullie eraan herinnerd om de blauwe vlam van de waarheid helder te laten branden.
En dus, breng ik natuurlijk op deze dag de violette vlam naar voren, de violette vlam van de IK BEN Aanwezigheid. En ik prent het wederom vreugdevol diep binnenin jullie hart, binnenin jullie derde oog, binnenin jullie kroon, binnenin de palmen van jullie handen en aan de toppen van jullie vingers.
Jullie hebben vaak gezegd, "Wat is het dat ik moet doen om de volledigheid van mijn "IK BEN" te worden?
Wel, ik heb het net aan jullie gegeven. Jullie zijn in een tijd van een gigantische overgang, maar jullie zijn ook in een tijd van het potentieel voor vreugde en creatie als nooit tevoren. En mag ik jullie eraan herinneren, of het nu in Atlantis of Lemuria was, Jeruzalem of de Europese hofjes, het is altijd een tijd van overgang geweest.
Dus, is het meer intens in dit tijdsgewricht? Ja. Zijn jullie toegerust om het aan te kunnen? Ja. Wordt er aan jullie van boven en van beneden ondersteuning gegeven? Ja.
Dus, mijn geliefde vrienden, laat ons deze violette vlam gebruiken, deze vlam van transmutatie en transformatie, met al diens eigen chemische karakteristieken, om eenvoudig zorgen, twijfel, angst, besluiteloosheid te elimineren. En laat het ons nu meteen samen doen.
Nee, nooit doe ik, noch zal ik dat ooit, mijn wil op jullie of iemand anders opleggen. Maar wanneer jullie mij uitgenodigd hebben -- jullie allemaal! Want deze uitnodiging kwam niet simpelweg van Graham en Steve en Linda; het kwam vanuit de harten van jullie allemaal. En dus hebben jullie mij uitgenodigd om te helpen, en ik ben verheugd om dat aldus te doen.

donderdag, augustus 15, 2013

Tekenen van Emotioneel Herstel - 14 Augustus 2013 / Brooke


Tekenen van Emotioneel Herstel
14 Augustus 2013 / Brooke
 
Langs de weg van emotioneel herstel, is een teken van emotionele groei onze bereidheid om in wat voor situatie dan ook ons deel van verantwoordelijkheid te accepteren, en om anderen voor hun deel te accepteren en te vergeven. Wanneer het ook is dat wij onenigheid met anderen hebben, de werkelijkheid is dat de waarheid van wat er echt gebeurde ergens tussen de twee standpunten invalt. Het dienst doen als een bemiddelaar, gedurende een lange tijd nu, in mijn werk heeft mij getoond dat dit waar is.  
Onze ego's willen gelijk hebben en willen gerechtvaardigd worden wanneer wij waarnemen dat een onjuistheid tegen ons begaan is. Ongeacht hoe kolossaal ironisch wij geloven dat wij onjuist behandeld zijn, de werkelijkheid is dat de waarheid ergens in het midden ligt, binnenin een grijs gebied. Wanneer wij beginnen om het ego los te laten, beginnen wij deze werkelijkheid voor ons te zien. Met mijn recente ego loslatingswerk, werd het steeds gemakkelijker voor mij om mijn eigen tekortkomingen toe te geven, om aan anderen toe te geven dat ik mens ben en fouten heb, en dat ik het in de toekomst beter zal proberen te doen. (1) Ik verontschuldig mij voor mijn vergissingen en vraag om vergiffenis. Zelfs als vergiffenis niet gegeven wordt, probeer ik toch om vreedzaam voorwaarts te gaan en mijn toekomstige gedragingen te veranderen.

woensdag, augustus 14, 2013

Verdwijnend Vliegtuig / Fake - Jet -- 14 Augustus 2013

Verdwijnend Vliegtuig / Fake - Jet
 
Lieve Vrienden,
Vanmiddag zat ik even buiten en ik zag een vliegtuig aan komen vliegen, met een kleine condensstreep. We hebben momenteel prachtige luchten en ik mag graag de wolken fotograferen, maar daarnaast film ik ook de vliegtuigen zo af en toe, in de hoop een fake-jet te kunnen 'spotten'. Zoals ik onlangs al eens vertelde dat ik diverse malen al een vliegtuig had zien verdwijnen, zo gebeurde dat nu terwijl ik aan het filmen was!!!
 
De lucht is erg blauw, en het zonlicht neemt veel van de duidelijkheid weg, maar het is wel degelijk te zien. Mijn foto/filmtoestel is niet echt een geavanceerd toestel, maar je kunt er toch wel leuke opnames mee maken, dus er zal goed gekeken moeten worden. Ik dacht op een gegeven moment dat het toestel uit focus ging, (want op die schermpjes is dat nooit echt heel goed te zien) maar achteraf moest ik vaststellen dat dit kwam omdat de condensstreep begon te 'stotteren'. Zet je beeldscherm op de hoogste licht-resolutie. Ik heb ook 'snap-shots' uit het filmpje gehaald, die ik eronder zal laten zien. Ik heb het daar ietwat verduidelijkt. Het vliegtuig/fake-jet dreigt op een moment (op de staart na) uit beeld te verdwijnen, en komt dan weer terug, en verdwijnt dan. In het begin is het filmpje wazig, want het toestel moest zich nog focussen op het object dat gefilmd moest worden.
 
 
======================
1
klik op de foto's om deze groter te kunnen bekijken....
==

zondag, augustus 11, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 33, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Op Elk Moment Opnieuw Uitlijnen"
Augustus 2013 - Week 33
Op elk punt in de tijd kan je kiezen jouw geest met God opnieuw uit te lijnen en daarom om jouw volledige bestaan te veranderen. God kijkt niet achterom. De energie welke uit de Schepper vandaan stroomt, is niet geïnteresseerd in wat je gisteren deed, of zelfs dertig seconden geleden … tenzij je ervoor kiest om die energie in/naar het huidige moment te dragen.
In plaats daarvan, is het volledige universum ontworpen om op slechts de energie te reageren die jij tot uitdrukking brengt, zowel bewust als onbewust, in dit precieze moment. Dus wanneer de dingen niet gaan zoals je wenst, neem een moment en haal adem. Vraag jouw engelen om jou te helpen jouw energie en jouw leven wederom met jouw geest uit te lijnen. Vraag om hulp om te weten te komen wat er waarlijk in jouw hart weerklinkt, wat waarlijk hier en nu een prioriteit voor jouw ziel is. Op het moment dat je ons toestaat om jou te helpen kunnen wij dat. En hoewel wij jou in jouw externe leven kunnen ondersteunen, is het veel meer krachtig om aan ons te vragen jou te ondersteunen bij het wederom uitlijnen van jouw energie met God en jouw eigen geest, want in die staat, zullen alle problemen op natuurlijke wijze opgelost worden.
In zeer praktische termen, mag je proberen om een heleboel dingen gedaan te krijgen wanneer in feite alles in jou verlangend naar tijd in stilte is. Je kunt voor een baan aan het pushen zijn, een relaties, of het één of andere project, wanneer jouw hart zegt, "laat los". Je kunt aan het proberen zijn om iemand anders te veranderen, wanneer jouw hart zegt, "Ik ben er moe van om hen te proberen te veranderen. Ik wil mijn eigen leven op regel helpen." Wij zullen jou helpen om deze eenvoudige waarheden te vinden als je daarom vraagt. Wij zullen je helpen de waarde te zien van het eren van jouw eigen ziel. Wij zullen jou helpen, in jullie woorden, "om terug op het spoor te komen."

zaterdag, augustus 10, 2013

Mary - "Cirkels van Licht" - Pamela Kribbe


Mary
"Cirkels van Licht"
Juli 2013 / Pamela Kribbe 
 
Lieve vrienden, Ik Ben Mary, op Aarde de moeder van Jeshua. Het is zo'n vreugde voor mij om tussen jullie in te zijn, om in jullie cirkel van Licht te zijn. Ik wens om deze ochtend met jullie te vieren, en om jullie te omwikkelen in een mantel van zoete liefde, zeer licht en vriendelijk - voel het.
Jullie harten hebben behoefte aan Licht. Voor jullie allemaal, is dit een zware plaats om te zijn. Jullie natuurlijke staat van zijn is vreugde, speelsheid, creativiteit. Jullie voelen je vaak verstikt door de zware energieën op Aarde, en jullie voelen je afgesloten van Thuis. Ik wil de energieën van Thuis, de originele bron, vandaag naar jullie toe brengen. Dus adem het in en herinner je wie je bent. Ik wil dat jullie je in het Licht baden van jullie ziel en in de verbindingen tussen onze zielen.
Stel je voor dat het Licht van herverbinding en eenheid door jouw gehele lichaam heen stroomt. Verzeker je ervan dat deze stroming ieder deel van jouw lichaam bezoekt, specifiek de delen die behoefte aan genezing hebben. Laat het helemaal omlaag naar jouw voeten stromen. Er is nu een halo van Licht om ons allemaal heen. Voel hoe jij je kunt ontspannen en veilig kunt zijn binnenin deze halo van Licht, hoewel je zou kunnen bespeuren dat sommige delen van jou moe zijn en zwaar aanvoelen. Dat is oké - laat alles zijn zoals het is.
Jullie dragen allemaal een zeer kostbaar Licht in jullie ziel met je mee. Wanneer je verbonden bent met dit Licht voel jij je één met het Universum. Dit is de goddelijke ervaring waarnaar je op zoekt bent. Je bent je nog niet bewust van dit innerlijke Licht wanneer je als een jonge ziel aan jouw reizen begint, dus zoek je er buiten jezelf naar, in de externe wereld. Je bent waarlijk als een kind dat naar begeleiding zoekt, maar jouw werkelijke missie is om de begeleiding binnenin te vinden, en het doen van dat wordt waarlijk de geboorte van jouw Goddelijkheid.

vrijdag, augustus 09, 2013

UFO's (Fake-Jets) in Noord Ierland - De JSB007

UFO's (Fake-Jets) in Noord Ierland
 
5 Augustus 2013 / De JSB007
 
Steeds vaker vliegen nep-vliegtuigen (Fake-Jets), of zo je wilt UFO's, meestal 's avonds door ons luchten. Wij denken dat het onze vliegtuigen zijn, maar als je een beetje beter kijkt, zal je vast kunnen stellen dat er toch het één en ander afwijkend is. Ook overdag vliegen ze gewoon over, en dat blijkt uit het feit dat ik (Cobie) steeds vaker mensen hoor opmerken dat ze een vliegtuig achter een wolk zagen vliegen en dat deze er dan niet weer achter vandaan kwam......We mogen dan wel aannemen dat het zeer zeker de bedoeling was dat ze dit te zien kregen. Ik heb zelf ook al diverse malen dit fenomeen mee mogen maken, maar ik zag ze dan gewoon zo in een oogknipper aan tijd verdwijnen...
In deze video is om en nabij de 6 minuten markering een lichtbol te zien die 'morft' naar een Fake-Jet. Ook dit heb ik zelf in de nachtelijke uren een keer mogen bekijken.... In deze video is dit heel goed te zien, omdat het op dat moment nog aardig licht is terwijl het gefilmd wordt. 

donderdag, augustus 08, 2013

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 5 Augustus 2013


Een Uur met een Engel - 5 Augustus 2013
Aartsengel Michael - Verwacht Wonderen!
Het Evenement en het Chaotische Knooppunt, De Reval, NESARA, President Obama, en Indamming.
Graham Dewyea:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Dank je wel, Graham. Wel, laat mij Linda verwelkomen, die een tijdje weggeweest is. Linda, welkom terug.
Linda Dillon:  Dank je. Het is fantastische om terug te zijn. Ik wil diegenen bedanken die voor mij invielen terwijl ik weg was - Christina Mahler en Blossom Goodchild. En ik weet dat hun shows absoluut prachtig waren.
Maar ik moet jullie vertellen jongens, het is prachtig om terug te zijn en me weer zo ongeveer als mezelf te voelen.
Ik wilde enige van de miraculeuze dingen met jullie delen die er gebeurd zijn. En specifiek in mijn meditatie van vanochtend met Aartsengel Michael - wel, met de volledige Raad van Liefde als het erop aankomt, maar met Aartsengel Michael specifiek, gereed rakend voor deze gedenkwaardige gelegenheid.
Een Uur met een Engel voelt altijd gigantisch aan omdat ik weet dat het onze kans is, als Inlight Radio, om met elkaar te spreken - maar Aartsengel Michael kwam zeer sterk binnen, gigantisch - groter dan mijn woning! - en gaf de kennis aan mij door dat het tijd voor ons is om de inzet te verhogen, dat hij de inzet aan het verhogen is, en dat in het rijk en het niveau waarop wij communiceren, werken, handelen, spelen … de lat hoger gelegd is.
Welnu, hij vroeg mij, als we beginnen, om een ieder van jullie eraan te herinneren om in jullie harten te zijn als jullie luisteren (lezen), niet slechts te luisteren naar deze Uur met een Engel vandaag, nee, maar consequent te luisteren met jullie harten, en je ervan te verzekeren dat zijn blauwe vlam van de waarheid helder brand.
Dus, neem een flinke diepe ademteug en verzeker je ervan dat je in jouw hart gaat en je die prachtige vlam van blauw voelt van onze fantastische Aartsengel van vrede/vreedzaamheid.
Michael herinnerd ons er ook aan dat hij ons eonen geleden zijn zwaard en schild gaf, en hij gaf ons deze gereedschappen - specifiek bruikbaar tijdens deze tijden van verandering - om de illusie te vernietigen, om de onwaarheid weg te houden, om deze kaarten, deze onjuiste rasters of vasanas weg te snijden die ons niet dienen.
Dus voel, in jouw dominante hand, dat zwaard van Michael, en in jouw andere hand, voel je het schild van Michael, dat schild beschermd ons en houdt alles dat niet van Liefde is weg van ons. Het stuitert gewoon af op het schild.
Maar ook tijdens deze tijd van creatie is het belangrijk om te beseffen dat onze schilden ook magnifieke magneten zijn, en op onze schilden hebben wij, individueel, gekerfd, wij hebben geschreven, wij hebben de creaties ingeschreven die wij voorwaarts wensen te brengen voor Nova Aarde, niet slechts als een collectief, maar ook individueel. Dus het is alles van schoon water en schone lucht tot persoonlijke partnerschap en heilige vereniging.
Dus voel, in jouw andere hand, jouw schild, en hier zijn we - wat een team, dwars over de wereld heen, uitgerust als wij weer met ons werk met Aartsengel Michael beginnen.
Dank je wel, Steve.

maandag, augustus 05, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 32, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Een Natuurlijke Stroming Jegens het Leven"
Augustus 2013 - Week 32 
Er is in ieder leven tijd op deze Aarde voor alles dat jouw ziel moet doen om zich geliefd, gezond, gelukkig, en overvloedig te voelen, en terwijl jij dat aldus niet zou kunnen denken, vragen wij aan jou om ofwel jouw handelingen gegidst door het hoofd of door het hart te onderzoeken.
Zo vaak dierbaren, vullen jullie je dagen met dingen die jullie moeten doen om te krijgen wat jullie willen. Jullie vergeten om naar jullie harten te luisteren, om God te vertrouwen, en om te beseffen dat de Schepper voor jou een meer liefdevol leven wil dan een leven die jij je zelfs maar voor kunt stellen om te vragen. Dus wanneer jou "te-doen" lijst onmogelijk schijnt te zijn om te doen, ga in jouw hart en vraag aan jezelf, "Wat is hier en nu het verlangen van mijn hart. Daarom, wat is mijn hoogste prioriteit op dit moment? God, wat raadt U momenteel aan?" Je zult een antwoord krijgen. Het kan simpel schijnen te zijn, niet gerelateerd aan wat dan ook waarvan jij voelt dat je dat zou moeten doen, en toch dierbaren, vertrouw. Begin met deze oefening, als je dat leuk vindt, op dagen wanneer jouw taken niet zo erg belangrijk voor jou aanvoelen. Experimenteer en zie hoe jouw dagen verlopen.
Er is een natuurlijke stroming jegens het leven die voor allen bedoeld is. Je hoeft alleen maar op die stroming in te tappen om dagen, en taken te hebben, die met grotere gratie en gemak geleefd worden.