vrijdag, mei 31, 2013

Steve Beckow - Disclosure en Contact “In de Zeer Nabije Toekomst”


Disclosure en Contact “In de Zeer Nabije Toekomst”

Steve Beckow - 31 Mei 2013

Aartsengel Michael vertelde via Linda Dillon op Woensdag, 29 Mei 2013, dat Disclosure en het Eerste Contact "onderweg" zijn. Hier is een uittreksel van die lezing.

Aartsengel Michael: Er is op het moment een grote hoeveelheid aan verschuivingen gaande met jullie galactische vrienden. Er is een herpositionering zowel boven als beneden van waar velen van jullie aan zouden willen denken als de kanalen of de informanten …

Er zal een nieuw kanaal voor SaLuSa zijn maar het heeft er behoefte aan om waar jullie aan denken op Aarde een reorganisatie te volgen. En de reorganisatie, mijn goede vriend - en dit is goed nieuws voor jullie - vindt plaats met het oog op de uitlijning, voorbereiding, het gereed maken, en in positie te zijn voor volledig contact.

Steve Beckow: Wow. Tsjonge, dat is prachtig. Dat is zulk welkom nieuws.

Aartsengel Zadkiel via Linda Robinson - Juni 2013


 
Aartsengel Zadkiel

"Manifesteren met een Hoge Trilling"

Juni 2013 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,

Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst. Wij representeren de Zevende Straal van transmutatie, transformatie en manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht.

Vandaag willen wij graag het belang van het manifesteren met een hoge persoonlijke trilling bespreken. Wij hebben andere aspecten van dit onderwerp bij eerdere gelegenheden besproken, en wij brengen dit opnieuw onder jullie aandacht vanwege diens grote belangrijkheid. Omdat de nieuwe energie op een hoger niveau trilt, is het belangrijk dat ieder bewust gecreëerde manifestatie nu gedaan wordt met een achtergrond van een hoge persoonlijke trilling.  

Wanneer je naar een hoger trillingsniveau gaat, wordt jij je bewust van nieuwe en uitgebreide aspecten van hetzelfde concept van energetische patronen. Het kan vergeleken worden met het bestuderen van een onderwerp op school. Terwijl je van niveau naar niveau vooruitgaat, hoewel je hetzelfde onderwerp zou kunnen bestuderen, leer je de uitgebreide concepten van dat onderwerp. Een zelfde proces doet zich voor in de trillingsniveaus.

Bijvoorbeeld, met het concept van liefde of vriendelijkheid, zou je iets aardigs voor iemand kunnen doen. Op een uitgebreid niveau van besef, kan deze zelfde handeling een besef brengen van de band van eenheid die je met deze persoon deelt, zelfs als het een vreemde is. Het is een kwestie van uitgebreide waarneming en de handeling bekijken vanuit een hoger trillingsniveau.

De Schepper - 30 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Houd van een Ander, Houd van Jezelf"
30 Mei 2013 - Jennifer Farley
Hoe kan je zeggen dat je van een ander houd als je niet van jezelf houdt? Hoe kan je zeggen dat je van jezelf houd als je niet van een ander houdt? Het is een paradox dat is zeker. In de eb en vloed van jouw Aardse-vlak bestaan, in de stroming van Liefde door Het Universum heen, worden zij één en dezelfde.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, mei 30, 2013

De Schepper - 29 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Verandering…"
29 Mei 2013 - Jennifer Farley
Twijfels, ongeloven, angsten, onzekerheden, droefheid, pijn en gebrek zijn allemaal aanwijzers. Hen ervaren laat jou precies zien wat je moet veranderen. Er wordt aan jou een keuze gegeven; wikkel hen om jou heen als een deken, tevreden zijnde om voor altijd met hen te leven, of hen los te laten met liefde. Vrij wil is van jou. 
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, mei 29, 2013

Een Uur met een Engel - Sanat Kumara - 27 Mei 2013

 

Een Uur met een Engel - 27 Mei 2013

 

Sanat Kumara - Velen van Jullie Zijn al Geascendeerd en Doorkruisen de Dimensies

Steve Beckow intro: In dit interview, geeft de planetaire logos, Sanat Kumara - of Raj, zoals hij graag genoemd wil worden - ons een update aangaande de Ascentie, hij verteld ons dat er golven van vroege ascenderenden zouden kunnen zijn - doch niet diegenen die overeengekomen zijn om poortopzichters en pilaren te zijn - dat wij rondom de 50-55% gereed om te ascenderen blijven, en dat de Ascentie van iedereen die kiest om te gaan niet in de één of andere verre toekomst is.
 
Hij zegt dat vele geascendeerde meesters een lichamelijke vorm genomen hebben, inclusief Mozes, Abraham, Mohammed, de oude profeten, discipelen, en apostelen. Vanuit het verre Oosten, is een nieuwe Boeddha in de vorm en is al aan het praktiseren, Lao Tzu/Dhjwal Khul, Kuthumi, de Blauwe Tara, De Groene Tara, een aspect van Quan Yin, Maitreya. St. Germain gaat in en uit de vorm (zoals hij deed in de zeventiende eeuw)
 
Hij verteld ons dat de Oklahoma tornado's niet HAARP-geïnduceerd waren en dat HAARP buiten werking gesteld/ontmanteld is. Hij zegt dat de geest van het onthoofde slachtoffer in Engeland al weggegaan was en dat de daders bewonderaars waren van de kliek maar geen kliekleden waren.
 
Hij verteld ons dat het overvloedsprogramma 70% voltooid is en dat sommige mensen uitbetaling bereikt hebben maar onder de niet-disclosure overeenkomsten zijn.

Geoffrey West: Gegroet, en zegeningen aan allen. Welkom bij een volgend Uur met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking". Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, oprichter van de website "Golden Age of Gaia.com" (http://goldenageofgaia.com/), en auteur van "De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".

Ik ben Geoffrey West, en val in voor Graham Dewyea deze avond.

Wij verwelkomen terug Sanat Kumara, of Raj, zoals hij graag genoemd wil worden. Raj zal een overzicht en een update aanbieden van de vooruitgang van de wereld richting Ascentie.

En met dit, geef ik de dingen aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank, Geoff. En voordat we naar Raj en ons onderzoek toegaan over wat er momenteel gebeurd met de volledige restauratie van het bewustzijn, wil ik graag aanhalen dat Poof overgegaan is op 23 mei. Wij zullen zijn informatieve columns waarschijnlijk missen, hoewel zijn vrouw, Susan, ermee door zal gaan.

Raj, kunt U ons ook maar iets vertellen over Poof's ontvangst in de hogere gebieden, en wat zijn plannen voor de toekomst zijn?

Raj: Welkom en groeten. Ik ben Sanat Kumara, of, zoals vrienden mij noemen, Raj.

Poof is met een grootse fanfare verwelkomd. Welnu, dit is niet ongebruikelijk, want dit is de manier waarop dit proces ondergaan wordt. Maar zoals jullie goed weten, is dit een betrouwbare en loyale mededeler en dienaar geweest, en één die zijn missie volbracht heeft - of tenminste zoals het waargenomen werd, laat ons het op die manier zeggen.

Er zijn geen onmiddellijke plannen, voor deze, zoals ik eerder tegen jou gezegd hebt, of zoals Michael gedaan heeft, hij verdient een goede rustperiode. En daarnaast is hij er vrij van overtuigd dat hij ook een grote invloed kan zijn en een grote hoeveelheid aan werk kan doen vanaf, waar jullie aan denken, als deze zijde. Het is verbazingwekkend, op vele manieren, wat er bereikt kan worden wanneer je niet de begrenzingen van een sterfelijk lichaam hebt. 

Welnu, ik suggereer niet tegen wie van jullie dan ook dat het een goed idee is om je lichaam te verlaten, want dat is allemaal in goddelijke opdracht en jullie timing. Maar het is onjuist te denken als je besluit om jouw lichaam te verlaten, dat je denkt dat je beter of meer vervullend werk vanaf deze zijde kunt doen.


De Schepper - 28 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Weggaan van het Mechanische…"
28 Mei 2013 - Jennifer Farley
Maak je uit de voeten van het mechanisch door jullie Aardse-vlak bestaan heen te bewegen. Jij bent een volmaakt wezen die een wereld ervaart welke de meesten nooit kiezen om zich bij aan te sluiten. Laat kleur, geluid, licht, schaduw, muziek, liefde, gevoelens en het ademhalen een opstand van vreugde in jouw ziel aanzetten!
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, mei 28, 2013

De Schepper - 27 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Een Geschenk…"
27 Mei 2013 - Jennifer Farley
Het licht dat binnenin jou schijnt zal nooit uitgeblust worden want jij bent een kind van de Schepper en een Mede-Schepper van jouw bestaan. Er is aan jou gegeven en jij bent een geschenk van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en waarheid, elke nieuwe dag als een nieuw begin omhelzend in jouw macht, en je wordt geëerd voor de sterke persoon die jij bent.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

maandag, mei 27, 2013

Blossom Goodchild & De Galactische Federatie van het Licht / 27 Mei 2013


Blossom / 27 Mei 2013
 
Jullie Zitten NIET in de VAL! Jullie DENKEN dat alleen maar!
 
Jullie scheppen een hologram! Een spel!
 


Je bent een uitdrukking van LIEFDE die leeft in een realiteit die niet reëel is. 

Er bestaat niets dat feitelijk ECHT is … want er bestaat alleen LIEFDE. 

Jullie veronderstellen dat het 5D-concept geen hologram zal zijn. Maar ALLES IS DAT! Omdat het door LICHT wordt geschapen. 

NIETS KAN DE VRIJE WIL AFPAKKEN … Ook al kunnen vele van jullie met een argument komen dat het tegendeel bewijst. 

OM DIE REDEN ZIJN JULLIE ZULKE GODDELIJKE MENSEN … MEDE SCHEPPERS 

 LIEFDE zelf heeft oneindige uitdrukkingsmogelijkheden… --- … Die uitdrukking is SCHEPPING… --- … Die uitdrukking is ieder van jullie. Het is alles dat niet bestaat! 

Blossom: Hallo. Heel veel mensen waardeerden jullie laatste communicatie enorm. Dank je wel. Vandaag zou ik graag een vraag willen stellen, als jullie me toestaan? 

GFL: Jullie allemaal, welkom. Dat komt goed uit en we verlangen ernaar om dat wat je wilt vragen uit te leggen.
 
O goed. Ik veronderstel dus dat jullie mijn vraag al kennen? Ik merkte onlangs op dat er meer schoonheid is zelfs in de lucht … in de bomen … de sterren en de maan ’s nachts, enz. Ik realiseerde me in gedachten dat deze zaken niet mooier geworden zijn … zij waren altijd al zo … maar nu … ben ik een beetje in staat om die schoonheid te waarderen als gevolg van de ‘verheffing’. Dat is allemaal cool. Ik accepteer dat. Het is logisch. Toen begon ik te denken over dat ‘hologram’ waarin we volgens zeggen verkeren. Wanneer we opstijgen naar 5D … dan neem ik aan dat dit niet een hologram zal zijn … dus, hoe komt het dat we meer van de 5D ‘ervaren’ terwijl we nog steeds ‘kijken naar’ hetzelfde 3D-hologram? Is dit te begrijpen? En ook … antwoord alsjeblieft alsof je het uitlegt aan een 8-jarige, aangezien ik niet weet waarover ik het heb … ik begrijp gewoon dat ‘hologram’ idee niet … TOTAAL niet! Dank je. 

Je hebt inderdaad een onderwerp gekozen dat velen in de war brengt. Het is aan ons om jullie kennis te verschaffen dat jullie dagelijks leven verrijkt en we voelen dat fase één van de uitleg hiervan … is aangebroken.  

Ik ben één en al oor. 


Saint Germain via Méline Lafont - 27.05.2013


Saint Germain:
"Het Hartcentrum en het Ego"
27 Mei 2013 /  Méline Lafont
Dierbaren, Ik geef mijn allerbeste wensen en liefde aan jullie allemaal gedurende deze intense verschuivingen en manifestaties die zich op jullie Aarde voordoen. Veel duidelijkheid en overzichtelijkheid zal daaruit voortvloeien in de mensheid en binnenin elk van jullie harten, omdat veel energieën de fundering voor hernieuwing en manifestatie leggen voor jullie persoonlijke leven en jullie Zelf alsook de collectieve wereld en het Bestaan/Zijn.
Wat cruciaal doorslaggevend is deze dagen is om door te gaan in je hartcentrum te blijven en hoewel jullie het allemaal naar behoren weten door ontelbare berichtgevingen die naar dat feit verwijzen, kan het niet genoeg benadrukt worden aangezien het van het allergrootste belang is om in staat te zijn het klaar te spelen om om te gaan met de naderende energieën en tijden met zo weinig moeilijkheden en emotionele beroeringen als mogelijk is.
Wat wij bedoelen met het in jouw hartcentrum blijven is om jezelf zoveel als mogelijk is te gronden en om jezelf via jouw hart te voelen en te zien, om alleen maar liefdevolle gedachten te hebben en om op een liefdevolle manier naar jezelf en naar anderen te reageren. Eén enkele negatieve gedachte, één negatief woord van kritiek, één oordeel is voldoende om jou rechtstreeks uit jouw hartcentrum vandaan te trekken, jou katapulterend in jouw ego betrokkenheid.
Lichtwerkers hebben vaak de intentie om in het hart te blijven en bedoelen het goed met iedereen, maar het wordt soms vergeten dat negatieve commentaren of gedachten zoals oordelen (of het nu naar een persoonlijke mening refereert of niet) maken geen deel uit van jouw licht maar behoren bij het ego. Dwaal niet af in dergelijke gedachten of situaties, maar respecteer het werk en de energie van iedereen, respecteer wat zij naar voren brengen. Het oordelen heeft een negatieve bijklank. Het is echter beter om iedereen in zijn/haar essentie los te laten en om respect te tonen voor ieder hart.

De Schepper - 26 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Binnenin"
26 Mei 2013 - Jennifer Farley
De antwoorden liggen niet "daarbuiten", maar binnenin. Wanneer je de focus verandert van wat je kunt krijgen naar wat je kunt leren; zullen ervaringen beginnen te arriveren op een andere, meer gratievolle en gemakkelijke manier. Dat is de schoonheid van de Schepping In Actie op jullie Aardse-vlak bestaan.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zondag, mei 26, 2013

Ann Albers en de Engelen - Week 22, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Mededogen is een Energie van Acceptatie, Vertrouwen en Onvoorwaardelijke Liefde"
Mei 2013 / Week 22

Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Terwijl zovelen van jullie naar de recente natuurlijke rampen kijken, willen wij jullie eraan herinneren dat de beste manier waarop jullie diegenen ooit zouden kunnen helpen die lijden of in pijn zijn is door van hen te houden. Deze liefde kan in vele vormen komen. Je kunt voor de individuen die erdoor beïnvloed werden bidden. Je kunt, als je daartoe gegidst wordt, een bijdrage doen aan de organisaties en individuen die verlichting aanbieden. Je kunt op een stoel gaan zitten en God vragen om aan jou één individu te laten zien die extra liefde nodig heeft en je dan voor te stellen die persoon in de omhelzing van jouw eigen liefdevolle ziel te wikkelen. Je kunt brieven sturen wanneer inspanningen om dat soort van liefde te ontvangen beschikbaar zijn. Als je in het gebied bent kan je vrijwillig jouw tijd of diensten aanbieden. Of als je er niet toe gegidst wordt om op deze manieren te helpen kan je eenvoudig liefde in/naar jouw eigen leven gieten, wetende dat hoe groter het aantal aan individuen die ervoor kiezen in liefde en vreedzaamheid te leven, hoe groter de vrede/vreedzaamheid op jullie volledige planeet zal zijn.
Er zijn zoveel manieren om te houden van diegenen die in nood verkeren en om hen te ondersteunen, maar het enige dat wij van jullie vragen om naar te streven om te vermijden is om "je slecht te voelen" voor diegenen die erdoor beïnvloed zijn, want in waarheid heeft het "je slecht voelen" of "het betreuren" nog nooit een enkele ziel op jullie planeet Aarde opgetild. En hoewel het zeer menselijk is om dat te doen, streef ernaar om deze gevoelens te veranderen naar gevoelens van mededogen, want mededogen is liefde. Betreuren zegt, "Arme jij! Dit zou niet moeten mogen gebeuren! Ik ben blij dat ik jou nu niet ben!" Betreuren is een energie van oordeel, hoewel subtiel, en zelden zo bedoeld.
Mededogen, aan de andere kant zegt, "Hoewel wij op verschillende plaatsen in onze reis zijn, vertrouw ik erop dat er hiervoor een grotere reden bestaat, zelfs wanneer ik niet begrijp wat die reden is. Ik ga door jouw pijn heen van jou houden. Ik zal je een handje helpen, in plaats van samen met jou in de dieptes van de wanhoop te verzinken, ik zal voor jou een baken van hoop en inspiratie zijn, want we hebben allemaal verlies gekend. We hebben allemaal verwarring gekend. We hebben allemaal de angst gekend van het niet weten hoe het leven zal gaan uitwerken. Mijn hart is jouw hart en ik houd van jou." Mededogen is een energie van acceptatie, vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Een mededogend hart weet dat er een hogere orde aan alle dingen is, zelfs de dingen die onbegrijpelijk en schadelijk schijnen te zijn, en het kan comfort aan diegenen in nood bieden. Want vanuit iedere natuurlijke ramp, komen de meest verbazingwekkende handelingen van menselijke liefde en vriendelijkheid naar boven. Gemeenschappen verbinden zich. De wereld komt tezamen en zet hebzucht, grenzen, barrières, beperkingen, religie, cultuur en etnische verschillen terzijde en beseft dat jullie Eén menselijk ras zijn met dezelfde harten, dezelfde noden, dezelfde ongerustheden, en uiteindelijk, dezelfde Liefde.

De Schepper - 25 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Wegwijzers"
25 Mei 2013 - Jennifer Farley
Als je ontwaakt tot jouw nieuwe mogelijkheden, kunnen jouw gevoelens overweldigend worden. Wees ervan verzekerd; je wordt zachtjes door Het Universum op de beste manier gegidst om te voelen en te doen wat je moet doen. Ontspan je erin en haal adem … alles zal goed zijn.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zaterdag, mei 25, 2013

De Schepper - 24 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Angsten"
24 Mei 2013 - Jennifer Farley
Een muur rondom jouw diepste angsten plaatsen doet niets anders dan hen voor jezelf verbergen. Trek hen eruit, draai hen om in jouw handen, onderzoek ieder detail, bewonder hen voor wat zij zijn en laat hen dan los met Liefde. Wanneer de muren omver gaan, het enige dat er over zal blijven in hun plaats zal vreugde zijn.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, mei 24, 2013

Mary Magdalena via Linda Dillon - 18 Mei 2013


Mary Magdalena
"Het Delen van De Lucht van Vrede/Vreedzaamheid"
18 Mei 2013 /  Linda Dillon
Gegroet, IK BEN de Magdalena, Mary. Welkom mijn geliefden, zusters en broeders, oude vrienden van mijn hart. En het is mijn eer en mijn genoegen om bij jullie te zijn en ja, om doorgang gegeven te worden door Aartsengel Michael want hoewel ik over vrede spreek vandaag, doe ik dat vanuit een iets ander perspectief. En terwijl jullie het heilige heldere blauw van de Moeder inademen wens ik jullie eraan te herinneren dat wij ook deze lucht met elkaar delen. Nee, niet op dezelfde manier, maar misschien op manieren die nog steeds betekenisvol voor jullie zijn.
Dus, bijvoorbeeld, wanneer je in meditatie gaat zitten en je roept mijn aanwezigheid naar voren, of wanneer je de aanwezigheid van de Moeder naar voren roept, Yeshua of de Machtigen, zijn wij in de ware lucht die je ademt, die je inademt en uitademt. Zo vaak zeggen jullie tegen ons, "Ik wil jullie aanwezigheid voelen en kennen. Laat mij jullie zien, laat mij jullie kennen." Maar wat voor een meer duidelijke manier is er om ons en mij te kennen, die zo ijverig met jullie samenwerken in deze tijd van verandering, dan om eenvoudig onze essentie te ademen?
En wanneer je in de lucht met jouw vingers schrijft, wanneer je schrijft: "Liefde" geef je ons en stuur je ons de liefde van jouw hart, van jouw essentie, van jouw wezen. Maar er is niets meer heilig, mijn familie, dan het gezamenlijk delen van de lucht.
Ja, ik kom om over Michael's Vrede Initiatief te spreken vandaan, want het gaat door en zal doorgaan tot dat vrede volledig en totaal op de planeet heerst, en vanwege dat, ver naar buiten het multiversum in. En wij spreken niet eenvoudig over de afwezigheid van oorlog; Ik spreek van de vreedzaamheid van jullie hart, van jullie ware essentie. En dat is waarom ik gevraagd heb om op deze dag te komen als de zuster van jullie hart, een deel van jullie familie.
Mijn leven, mijn band, mijn heilige vereniging met Yeshua was subliem en we lachten en we speelden, we huilden, en we deelden de lucht. En hoewel wij beide zeer duidelijk en bewust waren over wat er in het verschiet lag, maakten wij de bewuste beslissing om de tijd te nemen die aan ons toegewezen was, beschikbaar voor ons was, binnenin onze eigen plannen en ja, binnenin het grotere plan. Wij kozen ervoor om samen te zijn, te vermengen, te delen, ondertussen nog steeds de uniekheid en de schoonheid van elkaar van ons bestaan en dat van onze kinderen en onze familie erend en onderhoudend.

De Schepper - 23 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Nodig Hebben"
23 Mei 2013 - Jennifer Farley
Tijdens deze prachtige tijd van verandering, is het belangrijk je te herinneren wat je nodig hebt. Je voor minder settelen dan wat je echt nodig bent, wilt en verdiend is aan het afnemen. Voer het op, omhels wie je zult worden en houd van jezelf. Welbeschouwd, moet het ergens beginnen, waarom niet met jou?
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, mei 23, 2013

Steve Beckow: De Beslissing van de Mensheid om Collectief te Ascenderen


De Beslissing van de Mensheid om Collectief te Ascenderen

Mei 2013 / Steve Beckow
 
Eén van de meer omstreden kwesties rondom Ascentie is de teleurstelling die zovelen van ons voelden toen wij niet op 21 december 2012 ascendeerden. Misschien nu, nu er enige tijd verstreken is, wij terug kunnen kijken op de verklaringen die gegeven werden door Het Gezelschap van de Hemel rondom het verzoek van de mensheid dat er meer tijd genomen moest worden zodat een groter aantal van de mensheid zou kunnen ascenderen.

Ashtar sprekend via Philipp Schlienger nodigt ons uit om "Te kijken naar wat geleidt heeft naar de verandering van het Goddelijke Plan." Hij vraagt:

“Wie dit verzoek uitgestuurd heeft? Wie dit pleidooi uitgestuurd heeft naar onze Schepper om meer tijd te hebben om meer mede menselijke broeders en zusters toe te staan aan boord te springen van het schip genaamd Ascentie? Ja, jullie en alleen jullie!

“Laat ons dit uitleggen."

Ashtar begint met ons eraan te herinneren dat, "Jullie bevatten niet wat voor machtige wezens jullie waarlijk zijn." Inderdaad, omdat wij de oogkleppen van een Driedimensionaal lichaam dragen en de sluiers die ons opgelegd zijn zodat wij bij onze missies blijven en hen uitdragen, wij begrijpen echt niet wie er hier zijn.

In feite zijn sommigen van ons aantal; Engelen, Aartsengelen, Seraphim en Elohim. Maar wij hebben er geen idee van wie wij zijn vanwege de oogkleppen en de sluiers die wij dragen. Ashtar gaat verder:

“Jullie zijn verbazingwekkend! … Jullie stuurden een pleidooi uit voor een verlenging van het Ascentieproces (welke, zoals jullie allemaal weten, het Disclosure proces omvat). Jullie pleidooi was verbijsterend en de Schepper en wij allemaal zijn aldus zeer trots op jullie.

“Het heeft bewezen hoever jullie op jullie reis gekomen zijn, dat jullie het welzijn van het collectief boven de doelstelling van het individu zouden willen plaatsen. En deze doelstelling, uiteraard, was om zo snel als mogelijk over de eindstreep van het Ascentieproces heen te komen."

Meester Hilarion via Marlene Swetlishoff schrijft de verandering in plannen toe aan "De Aarde," zonder te zeggen of hij naar de aardse mensen of Gaia refereert:

De Schepper - 22 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Ingepakt"
22 Mei 2013 - Jennifer Farley
Wanneer je ingepakt bent in een moment van jouw werkelijkheid, kunnen de dingen zeer ver weg lijken te zijn, onbereikbaar en buiten bereik. Adem in het moment en laat het voorbij gaan. Het Aardse Bestaan is een zeer vergankelijke ruimte en zal in een ogenblik veranderen als je het alleen maar toelaat.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, mei 22, 2013

De Schepper - 21 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Spiegels"
21 Mei 2013 - Jennifer Farley
Stel je voor dat je in een kamer met spiegels staat. In iedere richting, zijn er een oneindig aantal van 'jij's'. Stel je nu voor dat iedere reflectie diens eigen gedachten heeft, gevoelens en reeks aan ervaringen die hen kregen naar waar JIJ op dit werkelijke moment staat. Met dat onbegrensde potentieel, waarom jezelf tot slechts één werkelijkheid insluiten. Het is allemaal beschikbaar voor jou … vraag gewoon.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, mei 21, 2013

Compilatie Video van UFO's - 18 Mei 2013


Compilatie Video van UFO's

Hallo lieve vrienden van DMJH,
Hier een leuke compilatie video van enkele UFO waarnemingen die in de afgelopen 1 á 2 jaren gefilmd zijn. Er zijn ook enkele beelden van Aliëns, zoals gezegd wordt. Ik persoonlijk wil daar geen oordeel over hebben of dit ook inderdaad zo is of niet, dus laat je eigen onderscheidingsvermogen diens werk doen. We weten inmiddels allemaal wel dat de zogenoemde "Aliëns" wanneer wij ze gaan zien, er ongeveer zoals wij uitzien, zo niet volledig…..
Daarnaast las ik gisterenavond laat dat "Een Uur met een Engel" met Sanat Kumara deze week niet doorgaat i.v.m. ziekte van Linda Dillon, dus die vertaling zal er deze week niet zijn. Uiteraard zijn er genoeg vertalingen die nog gedaan kunnen worden, ik heb er nog wel enige liggen, maar ik dacht……. "Cobie meid, geef jezelf maar weer eens een snipperdag" En dat doe ik dus. Ik had deze compilatie enige dagen geleden ontvangen en vond het wel leuk om jullie dit dan vandaag te geven om te bekijken. De UFO's/lichtschepen die in Engeland gefilmd zijn vond ik persoonlijk toch wel de mooiste…..
De Bibliotheek aan de rechterzijde is rijk gevuld met vertalingen en weet dat ook al zijn ze van een half jaar geleden, de geldigheid blijft…..
Fijne dag,
Liefde, Licht en Zegeningen
Cobie

 

Helemaal rechts onderin het videootje zie je in een vierkant gevormd 4 kleine hoekjes, als je daarop klikt wordt je hele beeldscherm gevuld en kan je er nog beter naar kijken…. J

De Schepper - 20 Mei 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Jij Bent…."
20 Mei 2013 - Jennifer Farley
Zelfs met alles dat je waarneemt als jouw onvolmaaktheden, ben jij volmaakt. Je doet precies wat je zou moeten doen op dit werkelijke moment in de tijd. Weet dat er van je gehouden wordt, je wordt geëerd, beschermd, gekoesterd, gerespecteerd en er wordt zeer hoog over jou gedacht door de mensen die jij uitgekozen hebt om jezelf mee te omringen op dit moment in jouw leven. Wees trots op wie jij bent. Ik Ben het.
~De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

maandag, mei 20, 2013

Blossom Goodchild & De Galactische Federatie van het Licht - 19 mei 2013

Blossom & GFL - 19 Mei 2013
 
Jullie WARE Oorsprong is de ENERGIE van LIEFDE

Jullie waren een GROOT NIEUW PROJECT.

Het doel was om te zien hoe een individuele uitdrukking van LIEFDE geheel zichzelf kon worden als de volledige expressie van LIEFDE. 

Menigmaal werd serieus overwogen om het hele experiment ‘zichzelf te laten opblazen’ en alles te beëindigen. Want het effect dat het had op ALLES … niet alleen op jullie planeet … maar op AL DAT IS … werd en WORDT enorm beïnvloed door de energie van de Aarde. 

Wij HEERSEN niet over JULLIE … Jullie zijn niet onze marionetten. JULLIE GAAN ONS TER HARTE … WANT JULLIE KWAMEN UIT ONS VOORT EN ZIJN ÉÉN VAN ONS. 

DEZE GEBEURTENIS’ waarover jullie ons hoorden spreken … VERANDERT inderdaad het LEVEN … het VERANDERT het leven van IEDEREEN … HET VERANDERT ALLES. Want terwijl de grootste verschuiving van alle begint … kan het effect dat LIEFDE op ALLES zal hebben … op geen enkele wijze de ‘dingen laten blijven zoals ze zijn’. 

 
Blossom - Goedemorgen en ik hoop dat in ‘jullie wereld’ alles goed gaat. 

GFL - En jij ook gegroet. Het kan niet anders dan goed gaan … want zo is de ruimte waarin wij verblijven … waarin alles zich goed voelt … goed laat voelen. Uit jouw energie, Blossom, begrijpen wij dat je meer vragen wilt stellen en dat je je wat onzeker voelt om zulke ‘grote’ vragen te stellen. Klopt dit?

Ja … dat klopt. Maar ik heb een interne dialoog gevoerd en weet dat ik slechts VERTROUWEN in jullie kan stellen en dat wat jullie willen prijsgeven, alleen maar WAARHEID is en wat jullie als heilzaam beschouwen om te onthullen. Zal ik dus maar eens willekeurig wat afvuren? 

Dat zou iets zijn wat we jullie allen toewensen om te doen. Want het gaat om het WETEN dat alleen het allerbeste … in jullie bereik ligt. Al wat nodig is, is het VERTROUWEN in jezelf. VERTROUWEN IN WIE JE BENT EN WAT JE WEET. Het zou getuigen van wijsheid om jezelf vanuit een dieper WETEN te begrijpen. Want jullie raken slechts aan de oppervlakte. 

Maar we doen erg hard ons best om onszelf te ‘vinden’. We weten dat wij erg veel meer zijn … maar het in  menselijke vorm … en geest … net niet te pakken kunnen krijgen. 

De Arcturiaanse Groep - 19 Mei 2013


De Arcturiaanse Groep
"De Energie van Liefde en Eenheid is de Werkelijkheid"
19 Mei 2013 / Marilyn Rafaelle 
Art - Unity by Noofeemoon
De Arcturiaanse groep verwelkomt alle lezers tot een volgende boodschap van licht en liefde. Wij zijn hier om al diegenen te ondersteunen die ervoor kiezen te ascenderen in/naar de hogere dimensionale energie welke nu met iedere voorbijgaande dag steeds meer duidelijk wordt.
Diegenen die ervoor kiezen om te ascenderen moeten de reiniging van hun fysieke, emotionele, mentale en spirituele energiegebieden ervaren wat de loslating is van wat voor oude dichte energieën dan ook die nog steeds meegedragen worden vanuit het verleden (of heden). Dit kan een oncomfortabel proces zijn. Je kunt voor jezelf dagen ervaren waarop je huilt, gedeprimeerd bent, of kwaad om geen enkele reden. Je zou kunnen huilen en lachen op hetzelfde moment terwijl je in staat bent om de ervaring rationeel te observeren ongeveer alsof je buiten jezelf staat en toekijkt. Velen (niet iedereen) zullen enige intense emotionele energieën opnieuw ervaren terwijl zij vrijkomen. Sta hen toe te gaan, hen niet terug naar binnen claimend als jouw persoonlijke problemen, want wanneer je tegen jezelf zegt; "Ik ben zo gedeprimeerd" of "Ik heb medicatie nodig, het is beter om wat pillen op te halen" dan belemmer je het loslatingsproces.
Vrijlatingen vanuit het fysieke cellulaire geheugen zullen vaak door de zwakste gebieden van het lichaam heen stromen, wat steeds maar weer opnieuw resulteert in kwesties die betrekking hebben op een bepaald gebied. Energie loslating wordt ook in dromen gedaan. Een individu zou dromen kunnen hebben met enige gewelddadige activiteiten zoals het zijn van een vechtende strijder en zich afvragen waarom. Deze dromen zijn waarschijnlijk de vrijlating van opgeslagen cellulair geheugen van feitelijke ervaringen. Energie zou ook vrijgelaten kunnen worden via de exacte plaats van een oude kwetsuur waar cellulair geheugen nog steeds het traumatische evenement vasthoudt. Mensen die met extreme angsten leven--water, hoogtes, bepaalde dieren, etc., dragen nog steeds in hun cellulaire geheugen enige traumatische vroegere ervaringen die betrekking hebben op deze dingen.
Wij hebben het reinigen in eerdere berichten besproken, maar wensen om jullie eraan te herinneren dat iedereen die ervoor gekozen heeft om spiritueel voorwaarts te gaan, moet reinigen. Je kunt niet de oude en dichte energieën van de derde dimensie met je meenemen in/naar de nieuwe en hogere. Jullie zijn ook in het proces van het openen van geblokkeerde meridianen waardoor/waarop energie stroomt alsook het reinigen van de zeven chakra's en het binnenbrengen van nieuwe chakra's. Veel is er nu binnenin jullie gaande dierbaren, dus herinner je dit als je deze reinigingen ervaart. Probeer te voorkomen om je naar enige driedimensionale medische diagnoses te haasten met deze ervaringen, maar aarzel ook weer niet om naar een arts toe te gaan als je daartoe gegidst wordt. Weet dat vele van de fysieke kwesties van vandaag de dag voor ontwikkelde zielen het reinigen en loslaten van oude energie is.