zondag, april 28, 2013

Ann Albers en de Engelen - Week 18


Ann Albers en de Engelen
"Stop Ermee Om Achterom te Kijken"
April 2013 - Week 18

Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Stop ermee om achterom in jullie levens te kijken dierbaren. Stop met te kijken naar wat je zou kunnen hebben gedaan, zou moeten hebben doen, of wat had kunnen zijn. Stop ermee jezelf te tuchtigen voor gemiste kansen, verspilde tijd, ofwel uitgesproken woorden of onuitgesproken woorden. Het verleden is voorbij. Je leeft nu. In dit moment hebben jullie de glorieuze kans om liefde in jullie levens naar het oppervlak te brengen, aldus magische toekomsten creërend.
Jouw leven is niet voorbestemd om de totale som van jouw vroegere gedachten, woorden en daden te zijn, maar eerder eenvoudig een consequentie van de energie die je koos om nu te omhelzen … en nu … en nu. God houdt de score niet bij. Het universum brengt het jou niet in rekening. Alleen jij doet dat. Kan je ervoor kiezen jezelf vrij te maken van het verleden? Kan je ervoor kiezen te zeggen, "Wat gedaan is, is gedaan, en vandaag is een nieuwe dag. Nu is een nieuw moment. In deze seconde van de tijd, kan ik mijn volledige leven creëren door eenvoudig te kiezen om van mezelf te houden, om me over te geven aan waar ik ben, om naar de toekomst te kijken met liefdevolle verwachting, en dan op God te vertrouwen?" Dierbaren, dit is waarheid! Dit is Gods glorieuze Liefde. Dit is Gods aanwezigheid nu in jou ademhalend, jou wenkend om terug te keren naar Liefde, jou eraan herinnerend dat jouw toekomst niet geboren wordt vanuit jouw verleden, maar eerder vanuit jouw heden.
Dus maak, hier en nu, een beslissing. Iedere keer dat je probeert terug te kijken naar het verleden, kijk eenvoudig naar wat je geleerd hebt en kies de meest liefdevolle gedachten, woorden en daden die je in dit moment kunt kiezen, zelfs als dat het eenvoudig van jezelf houden is in een pijnlijk of verstoord moment, of om eenvoudig te zeggen, "Het beste dat ik nu kan doen is om medeleven voor mezelf te hebben."

vrijdag, april 26, 2013

Een Uur met een Engel - Sanat Kumara - 22 April 2013

Een Uur met een Engel - 22 April 2013

Sanat Kumara:

Jullie Zijn Gereed om Maatschappijen te Bouwen in Naleving van de Wet

Steve Beckow: De Planetaire Logos en Opzichter van de Universele Wet, Sanat Kumara (Raj), sloot zich maandag bij ons aan in Een Uur met een Engel om ons naar een dieper begrip van de Universele wet te brengen en ons voor te bereiden op de discussie volgende week die gaat over vasanas en het geconstrueerde zelf. Hij werd voorafgegaan door Gaia die ons bedankte voor het eren van haar op "Earth Unity Day".

Geoffrey West: Groeten en zegeningen aan allen, op deze avond van "Earth Unity Day". Welkom bij een volgende een Uur met een Engel, met Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek De Grote ontwaking. Zich bij haar aansluitend deze avond is Steve Beckow, oprichter van de blogsite "Golden Age of Gaia" en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt'.

Ik ben Geoffrey West, die deze avond voor Graham Dewyea invalt.

Ik nodig jullie uit om de groene vlam van genezing binnen te brengen voor Gaia, aangezien wij haar dienstbaarheid aan de mensheid op deze avond eren en haar in de hoogste energieën van Liefde, Licht, Bescherming en dienstbaarheid voor het hoogst goed van allen houden.

Onze gast deze avond is Sanat Kumara, Raj. Met dit, geef ik de dingen aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank, Geoff. En voor onze luisteraars, Sanat Kumara is bekend bij alle Aardse beschavingen en hij kwam op kritieke periodes tussenbeide om ons in nieuwe richtingen te sturen. Welkom, Raj.

Raj: En welkom aan jullie op deze prachtige dag. Welkom aan jullie allemaal gedurende deze tijd van feestviering van Gaia. En voordat wij deze dag beginnen, zou ik graag voor haar terzijde willen stappen zodat zij een begroeting aan een ieder van jullie kan sturen.

SB: Dank U.

Raj: En als de planetaire logos, is dit mijn eer om te doen.zondag, april 21, 2013

Ann Albers en de Engelen - Week 17


Ann Albers en de Engelen
"Je Kunt Liefde Voelen door Liefde te Zijn"
April 2013 / Week 17
 

Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Wij hebben dit zovele malen gezegd en wij zullen het zeggen zolang als dat wij stemmen hebben om doorheen te spreken, God houdt van jullie, dierbaren, meer dan dat jullie je mogelijk verbeelden kunnen. God wil jullie in jullie levens ondersteunen. En toch heeft God jullie, op de Aarde, vrije wil toegestaan. Het volledige Universum, door diens aard, moet reageren op de liefdevolle trilling die jullie uitsturen. Aspecten van het Universum zullen ook op andere trillingen reageren. Wij, de engelen, reageren alleen op Liefde. Het zit in ons eigenlijke ontwerp.
Het Universum is niet ontworpen om alleen maar op jullie woorden of jullie gedachten te reageren, het reageert eerder op de energie die zich daaronder bevindt. Dit is waarom je met alle oprechtheid kunt bidden, "God ik ben hulp nodig. Ik moet de rekeningen betalen. Ik moet genezen worden."en dat je niets ziet gebeuren, omdat onderliggend aan jouw woorden er misschien een energie is die zegt, "Ik heb gebrek. Ik heb een zwakke gezondheid." Doe eerder, dierbaren, wat het vergt om jouw energie op één lijn te krijgen met jouw woorden en jouw gebeden. Dit is waarom visualisatie vaak werkt. In een visualisatie breng jij jouw verbeelding op één lijn met dat wat jou vreugde brengt. En wanneer je die trilling binnenin jezelf vindt, roep je het, door jouw ware energetische aard, naar je terug. Wanneer je wat dan ook doet wat het neemt om je overvloedig te voelen - ruiken aan de rozen, jouw geschenken met anderen delen, enz. - dan, door jouw ware energetische aard, roep jij de overvloed naar je terug.
God is geen ouder die toegeeft aan jouw angstige pleidooien. God zegt in plaats daarvan, Ik zal jouw Liefde ondersteunen, jouw vreugde, jouw groei in/naar een besef van wie je bent. Ik zal de waarheid ondersteunen en alleen de waarheid, en de waarheid is dierbaren, dat je overvloedig bent. Jij bent florerend. Jij bent zuiver. Jij bent heilig. Jij bent geliefd. Kan je manieren in jouw leven vinden om deze waarheden te voelen, hen daarbij creërend op altijd uitbreidende manieren? Wij denken dat je dat kunt! Je kunt Liefde voelen door Liefde te zijn. Je kunt overvloed voelen door genereus te zijn. Iedere frequentie waarop je op wat voor manier dan ook intapt zal daar meer van in jouw leven brengen. Als je alleen "geeft om te krijgen", is dat geen vorm van overvloed, maar eerder van gebrek. Als je, nochtans, geeft vanuit een liefdevol en overvloedig hart, kan je het niet helpen dan deze kwaliteiten terug in jouw leven aan te trekken.

zaterdag, april 20, 2013

The JSB007 - UFO: De Antariaanse Batwing's en Lichtschepen - 18.4.2013

UFO De Antariaanse Batwing's en het Lichtschip UK 
 
Klik op de onderste balk naast het Youtube Logo op de vier 'hoekjes' om dit op je volledige scherm te bekijken!
 
"The JSB007" filmt in Engeland vlakbij zijn huis de 'fake-jets' al gedurende enkele jaren. Wij krijgen deze Fake-Jets ook steeds vaker te zien hier in Nederland. Een tijdje geleden heb ik er zelf een artikeltje over geschreven, en wat ik op een paar avonden in de week te zien had gekregen en hoe zij je ook teruggroeten. Niet altijd, maar zo nu en dan toch wel. Vaak door het aan doen van een licht op een plaats waarvan je gewoon weet dat daar geen licht zou kunnen zijn, of door een zogenoemde "power-up" te geven, en ze worden dan even één groot licht. Ze kunnen dus in een mum van tijd morfen van een lichtbol naar een Fake-Jet.
 
~~~~~~~~

dinsdag, april 16, 2013

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 15 April 2013

Aartsengel Michael

 Jullie zijn Kristallijne en Worden Jonger.


Steve Beckow: Aartsengel Michael legt vandaag uit dat de engelen en aartsengelen minder bij ons tussenbeide komen terwijl wij de Ascentie naderen, vergelijkbaar aan een moeder met haar kind wanneer de zijwielen van de fiets afgehaald worden. Terwijl er wreedheid in de wereld blijft, weten we dat de verschuiving aan het gebeuren is door wat er binnenin ons gebeurd. Wij bespraken de wreedheid van mannen richting vrouwen en hij beschreef het proces waardoor het evenwicht tussen onze goddelijke mannelijke en vrouwelijke zijden terugkomt, ofwel in mannen of vrouwen. Wij bespraken hoe handelingen van wreedheid het bewustzijn verlagen en vergiften in het lichaam uitnodigen.

Hij verteld ons dat onze lichamen grotendeels kristallijne zijn, dat onze 13 strengen van DNA online komen, en dat onze chakra's op hogere frequenties activeren. Bijgevolg verjongen wij en hij omschreef de signalen hiervan. Hij omschreef de rol van de wil in het herkrijgen van onze interdimensionaliteit en zei dat niet slechts een fragment van onze hogere dimensionale zelven hier was maar het geheel van deze zelven.

Geoffrey West: Gegroet en zegeningen aan allen. Welkom bij een volgend Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek "De Grote Ontwaking". Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, de oprichter van de website "Het Gouden Tijdperk van Gaia.com" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Gaia: Naar een Aarde gaan die Voor Iedereen Werkt."

Ik ben Geoffrey West, en val deze avond in voor Graham Dewyea.

Zo, hiermee nodig ik jullie uit om Aartsengel Michael's Blauwe Vlam van de Waarheid en Vrede binnen te brengen terwijl wij Michael vanavond opnieuw verwelkomen om door te gaan met het bespreken van de veranderingen die in het fysieke lichaam, in ons DNA, in onze Chakra's en meer gebeuren. Steve, ik geef de zaken aan jou over.

zondag, april 14, 2013

Ann Albers en de Engelen - Week 16, 2013


 
Ann Albers en de Engelen
"De Vreugde van Eeuwige Liefde"
April 2013 - Week 16

Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Dierbaren, God houdt van jullie. God bestuurt de sterren in de hemelen en coördineert de volledige dans van het leven. God en jouw engelen willen jou helpen. Jij, nochtans, hebt vrije wil. Je kunt proberen om de levensuitdagingen op eigen kracht op te lossen, of je kunt vragen om onze ondersteuning. Je kunt een gesloten geest toestaan om oplossingen als onmogelijk te achten, of je kunt je hart openen en ruimte maken voor wonderen. Je kunt jouw deel doen door liefde in iedere situatie in jouw leven te brengen, ons aldus toestaand om ons werk te doen, of je kunt een wolk van negativiteit rondom jou heen creëren dat tussenbeide komt met ons vermogen om te ondersteunen. Wij moeten jouw vrije wil eren en wij moeten de energie eren die jij uitzendt.  
Wanneer je niet weet wat je vervolgens doen moet, probeer niet gespannen te zijn, moeite te doen, of je zorgen te maken. Bid. Vertrouw erop dat God en jouw engelen jou horen en jouw gebeden zullen beantwoorden op de meest volmaakte timing tot aan de graad dat jij het toestaat. Gebruik dan jouw vrije wil om je over te geven aan wat er zich voor jou bevindt en breng zoveel als je maar kunt liefde in de gegeven situatie, beginnende met vriendelijkheid richting jezelf en alle betrokkenen. Dit staat jou toe een trilling te creëren waarin het zeer gemakkelijk voor ons is om jou te helpen. In een trilling van liefde, zijn transformaties en wonderen mogelijk. Als je erop staat om in angst te blijven, in zorgen of wanhoop, kunnen wij door ons ware ontwerp deze trillingen niet ondersteunen. Wij kunnen en moeten door ons ware ontwerp, liefde ondersteunen.

donderdag, april 11, 2013

Een Uur met een Engel - AE Michael - 8 April 2013

Aartsengel Michael:

Jullie Zijn Nu Gereed te Weten Wie Hier Zijn


Steve Beckow:In het interview van deze week, legt Linda Dillon de moeilijkheid met datums uit vanuit het perspectief van het kanaal. Aartsengel Michael vertelt ons over de moeilijkheden met datums vanuit het perspectief van de Aartsengelen. Hij openbaart wie er hier nu precies zijn. Hij bespreekt hoe spirituele vooruitgang afhangt van ons zijn in het centrum van onze wezens. Hij geeft ons verdere details over hoe de Aarde de eerste planeet in dit universum is om te ascenderen. Hij openbaart dat er subgebieden zijn tot de Vijfde Dimensie. En hij ontvangt ons verzoek richting de PR Afdeling om iets zichtbaars te krijgen en….wel, Aarde-schokkend, zoals het overvliegen van de volledige vloot.

Geoffrey West: Groeten en zegeningen aan iedereen. Welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek De grote Ontwaking. Zich bij haar aansluitend vanavond is gastheer Steve Beckow van het Gouden Tijdperk van Gaia en auteur van Het Opbouwen van Nova Aarde: Naar een Wereld gaan die voor Iedereen Werkt.

Ik ben Geoffrey West die invalt voor Graham Dewyae deze avond. Dus met dit, nodig ik jullie uit om de blauwe vlam van vrede binnen te brengen om de mensheid en onze planeet daarmee te omringen, welkom terug Aartsengel Michael.

Ik geef de zaken aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank, Geoff. En voordat wij Aartsengel Michael binnenbrengen wil ik graag Linda een kans geven te spreken over enige kwesties relaterend naar het channelen waar zij graag even over wil praten. Linda?

Linda Dillon: Hé daar. En het is fantastisch om weer bij jullie allemaal te zijn. Ik weet dat er heel wat discussies gedurende de maand zijn geweest, misschien gedurende de jaren, over de geldigheid van het channelen en wat het channelen wel en niet kan doen, en….met specifieke nadruk op de vervulling van gebeurtenissen en datums.

Ik wil spreken over wat het channelen is en wat het niet is. Ik channel een groep van wezens genaamd de Raad van Liefde. En hun naam is precies dat wat het impliceert. En hun doel, en daarom mijn doel, is om liefde bij elk en iedereen van jullie op het hart te drukken.

Wanneer wij kijken naar de boodschappen die voortkomen vanuit de Aartsengelen en de Geascendeerde Meesters, het Gezelschap van de Hemel, in termen van de spirituele leringen, de inzichten, de downloads, dan is de kwaliteit van de informatie ongelooflijk en legendarisch. En wij kunnen zoveel leren en uitbreiden. En dat is mijn doel.

Welnu, wanneer wij naar het channelen kijken - en ik zou willen suggereren dat het niet van belang is ofwel het mijn channeling is of die van een ander op de planeet, er is altijd een element van feilbaarheid. En dat element van feilbaarheid komt erin omdat het door dimensies heen vertaald wordt, door diverse werkelijkheden, naar het menselijke ras dat een volledig spectrum van vrije keuze heeft.

Dus, wanneer de Raad, wanneer Aartsengel Michael of zelfs de Goddelijke Moeder zegt dat er iets op het punt staat om te gebeuren, wat zij jullie dan vertellen is dat alles op diens plaats is, vanuit hun perspectief - en zij hebben een veel groter overzicht dan wij dat hebben - voor die ontvouwing om te gebeuren.

Welnu, wat mijn ervaringen mij hebben laten zien en mij geleerd hebben gedurende de jaren is dat soms de datums helemaal uit de richting zijn en soms zijn zij exact juist, precies op de minuut. Maar voor ons om alleen te vertrouwen op dinsdag, donderdag of 2015 is waarschijnlijk niet heel wijs om te doen. En voor die reden, en omdat ik hoor over mensen die misnoegd en teleurgesteld en gekwetst zijn, heb ik echt gevraagd niet zoveel te spreken over datums of zelfs gebeurtenissen.


dinsdag, april 09, 2013

Marie Magdalena via Pamela Kribbe - Februari 2013


Marie Magdalena
"Thuis Voelen op Aarde"
Februari 2013 / Pamela Kribbe
Lieve Vrienden, lieve mannen en vrouwen,
Het vervult me met Vreugde, om bij jullie te zijn op deze heldere morgen. We zijn oude Vrienden. Onze paden hebben zich vele keren tevoren in tijd en ruimte gekruist. Voel onze vriendschap; we zijn deel van dezelfde familie. Koester dit gevoel van oude familiariteit voor een moment, van het Thuiskomen. Ontspan je gewoon en laat alle spanning in jezelf gaan. Visualiseer hoe deze spanning in de Aarde vloeit en geneutraliseerd word. Voel hoe je lichaam zich ontspant en zwaarder word. Ontvang de Genezende energie die van Moeder Aarde terugkeert en laat het je voeten en benen omcirkelen en je middel en buik binnenvloeien. Voel je door de Aarde ondersteund; je bent Veilig.
Voel het ritme van de Aarde, het is langzaam maar gestaag. Dit is het ritme dat je zoekt. Je Ziel komt uit een ander Rijk, en als het omlaag komt moet het zich aanpassen aan het ritme van de Aarde. Je Ziel moet leren om in een lichaam te wonen en moet leren hoe een geest te gebruiken en het kan daarom verward raken. De Ziel zit in een leertraject. Jij bent het niet alleen als mens om te leren, je Ziel leert en groeit ook.
In je Ziel neem je pijnlijke herinneringen mee wat betreft het op Aarde zijn, en daarom is het niet evident voor je dat je de Aarde kunt vertrouwen en jezelf over kunt geven. Er kan een blokkade in je lichaam zijn die het je lichaam niet toestaat om uit te rusten en veilig te zijn. Deze blokkade is een energie, niet iets fysieks. In realiteit werd deze blokkade niet door de Aarde veroorzaakt, maar door wat je in de menselijke wereld is overkomen; de negativiteit die je hier ervoer, de pijn van afwijzing en er niet bij horen. Dit heeft het moeilijk voor je gemaakt om je hier thuis te Voelen.

zondag, april 07, 2013

Ann Albers en de Engelen - Week 15, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Laat Jouw Verwachtingen Los"
April 2013 - Week 15 

Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Heb zeer zeker ten doel om jouw intenties voor het leven vast te stellen, maar bevrijd jezelf dan van de afhankelijkheid van verwachtingen. Erken jouw hartsverlangens, en in dezelfde ademhaling laat dan los van hoe jij verwacht dat zij zullen gaan gebeuren. Laat los van hoe jij van jezelf verwacht te zijn. Laat los van hoe jij verwacht dat anderen zijn. Omhels wie jij bent in ieder moment en wie anderen zijn in ieder moment. Omhels het leven in ieder moment.
Als je leert om jouw verwachtingen los te laten bevrijdt jij jouw geest. Je houdt ermee op kostbare tijd en energie te verspillen met klagen, zoekend naar een bevestiging van hoe de dingen zouden moeten zijn, of het leven vergelijken met jouw verwachtingen. In plaats daarvan leer je om met het leven te dansen. Je leert om ieder moment zoals het is te omhelzen, en dan in direct de volgende ademhaling beslis je of het wel of niet consistent is met jouw verlangde intenties. Omdat je aanwezig bent ben je in staat om eenvoudig te zeggen, "Wat is het volgende dat ik doe? Wat is het volgende dat ik zeg. Hoe kan ik van mezelf, de anderen, en het leven in dit moment houden?"
Bijvoorbeeld, velen van jullie verwachten om vriendelijk behandeld te worden. Je verwacht van jezelf om vriendelijk te zijn. Je verwacht dat als jij een goed iemand bent dat je beloond wordt en als je slecht bent dat je gestraft wordt. Nochtans, dierbaren leven jullie in een wereld met zeven miljard mensen, en een ieder van hen heeft vrije wil, en een ieder van hen bevindt zich op variërende graden van hun spirituele evolutie. Om anderen of zelfs jezelf te houden aan verwachtingen van volmaaktheid is om jezelf ervan te voorzien om van streek te raken. Het is veel beter om te zeggen, "Ik heb de bedoeling om vriendelijk te zijn maar wanneer ik dat niet ben, zal ik op z'n minst vriendelijk tegen mezelf zijn totdat ik weer terug op het spoor zit." In plaats van te zeggen, "Ik verwacht dat anderen vriendelijk tegen mij zijn," zeg, "Ik heb de bedoeling alleen diegenen gezelschap te houden die aardig zijn of met diegenen wiens onvriendelijkheid ik kan omzeilen om het persoonlijk te nemen. Ik kan misschien niet kiezen wie mijn pad kruist, maar ik kan het gezelschap kiezen dat ik zal houden." In plaats van te zeggen, "Ik ben goed geweest en ik verwacht een beloning," zeg tegen jezelf, "Ik ben goed omdat het mijn aard is om goed te zijn, en ik heb ook de bedoeling dat goede dingen naar me toekomen."  

vrijdag, april 05, 2013

Jeshua via Pamela Kribbe - Februari 2013


Jeshua:
"Jij bent de Leraar van de Maatschappij "
Gechanneld via Pamela Kribbe in Februari 2013 

Lieve Vrienden,
Ik ben hier met zoveel Vreugde. Voel mijn Vreugde. Ik houd ervan om te zien dat jullie hier verenigd zijn als Broeders en Zusters. Dit is wat de Nieuwe Aarde inhoudt. Als mensen elkaar met een Open Hart ontmoeten, als ze samenkomen in een Cirkel als Deze, gebeurt er iets nieuws, iets groters dan de totale som van de enkelingen. Voel dus deze Energie die jullie de laatste paar dagen samen gecreëerd hebben. Het is Jullie Energie.
Wees trots op jullie Zelf, jullie zijn de Dragers vandaag, van de Christus Energie. En ik wil de toorts aan jullie overdragen. Verbeeld je dat je een toorts in je rechterhand hebt en voor je uit houdt, wees niet geïntimideerd. Kijk nu om je heen. Wat is het eerste dat je ziet? Er zijn mensen om je heen die willen genieten van je licht, en het willen ontvangen, omdat jouw Licht zoals geen enkel ander licht brand; jij bent Uniek.
Soms doet het me verdriet om te zien hoe jij je Licht verbergt, je eigen Licht, dat nu zo nodig is op Aarde. Ik doe vandaag een beroep op je om op te staan en je Licht aan de wereld te laten Zien. Het zal je diepe Vervulling geven door het zo te doen, het is je Missie, je Ware Pad.
Als ik nu zeg om je Licht in de Wereld te brengen, weet ik dat je ervan schrikt, omdat je betrekkingen met de Wereld niet altijd gladjes verliepen; ze zijn moeilijk geweest en pijnlijk, bij tijden. Je voelt dat je hier niet hoort; je voelt je niet thuis.
Je voelt dat je alleen jezelf kunt zijn als je deze maatschappij achter je laat, maar de maatschappij wacht op jou. Je moet het duister intrekken om het van binnen uit te veranderen, en je doet dit binnenin jezelf. Ik heb jullie al vaker gevraagd om over de negativiteit heen te kijken, achter het vernielende gedrag en het angstige kind in jezelf te zien. Ik vraag jullie nu om hetzelfde met de maatschappij te doen. Ga de strijd niet aan met deze energieën. Ga binnen met een gevoel van Vrede. Als je met de maatschappij strijdt, ben je nog steeds in de dualiteit.

Een Uur met een Engel - Serenia - 1 April 2013

Een Uur met een Engel - 1 April 2013

Einstein en Serenia

 Deel 2 van 2


Geoffrey West: Een klein beetje langer dan een maand geleden verwelkomden wij Serenia terug naar het programma. Serenia is een wetenschapsofficier zowel werkend in bekwaamheden van de wetenschap als genezing/herstel. Aan haar werd onlangs de kans gegeven om haar eigen schip te hebben, een schip die de naam De Seraphim draagt.

En zij heeft een team dat nu met haar werkt om te dienen op wat voor manieren dan ook die er nodig zijn in ieder moment van nu. Haar team aan boord van het schip is gewoonlijk rondom 12 maar is bij tijden zo hoog als 15 bemanningsleden.

Dus, Serenia, het is prachtig om je terug te hebben. Welkom, en wij kijken ernaar uit om een beetje meer van jou te horen.

Serenia: En welkom aan jou, lieve Geoffrey. En welkom aan een ieder van jullie. Ja, ik ben Serenia. Het is altijd belangrijk, nietwaar, dat uit hoffelijkheid en duidelijkheid wij onszelf introduceren.

Zoals je zegt, ik ben een wetenschapsofficier, en wij maken geen onderscheid zo duidelijk als jullie dat doen tussen de wetenschap en het genezen/herstellen. En dat is iets van waar wij over zullen spreken vandaag. En ja, ik vertel jullie, ik breng jullie groeten van de volledige bemanning.

Wij zijn zeer opgetogen met ons nieuwe schip de Seraphim, die wij eenvoudig de Seraph noemen, en wij zijn uitermate druk.

Eén van de dingen die wij, jullie broeders en zusters van de sterren, voortdurend van jullie horen is het verzoek om het te begrijpen. Het verzoek om de verschuivingen in energie, en de toename in frequentie, de verhoging in trillingen te begrijpen en te ontvangen is feitelijk sterker dan jullie verlangen en jullie verzoek om ons te zien, wat ons hart verwarmt. En ik vertel jullie waarom. Omdat het een aanpassing van de trillingen is. Het is de compatibiliteit van onze energiegebieden, en die van jullie, dat de communie en de opbouw van onze eenheid en onze leefgemeenschap iedere dag meer mogelijk maakt.

woensdag, april 03, 2013

Een Uur met een Engel - Albert Einstein - 1-4-2013

Een Uur met een Engel - 1 April 2013

"Einstein en Serenia"

Deel 1 van 2

Steve Beckow: In Een Uur met een Engel van deze week, spreekt Geoff West met Wetenschaps Officier Serenia en Albert Einstein. En om de lezer niet te overvoeren zullen wij de discussie met Serenia over haar werk met formules en hydratatie op een later tijdstip publiceren. Vandaag publiceren wij de discussie met Einstein over zijn levens intenties, zijn begrip van multidimensionale wetenschap, en de stenen muur waarmee de wetenschap geconfronteerd wordt. In de loop van het interview, expandeerde Einstein zijn formulering van zijn welbekende equatie van massa-energie gelijkwaardigheid, E=MC2. 

Geoffrey West: Velen zullen de naam Albert Einstein kennen, maar sommigen zouden niet volledig kunnen begrijpen waar hij beroemd om is. In sommige cirkels is er een debat over de echte rol die Einstein gespeeld heeft aangaande het begrip van de mensheid van de wetenschap. Ik weet eerlijk gezegd niet of hij plannen heeft om hier ook maar iets van te adresseren in deze tijd. Gezien de tijd die we over hebben, denk ik dat hij meer zal willen focussen en uitweiden over de Relativiteitstheorie, waaraan hij eer bewezen heeft.

Het zou teveel tijd nemen om het volledig uit te leggen, maar over het algemeen valt het in twee categorieën: de Speciale Relativiteit en de Algemene Relativiteit. Volgens Wikipedia, generaliseert de Algemene Relativiteit de Speciale Relativiteit en Newtons Wet van Universele Zwaartekracht, een verenigde omschrijving van zwaartekracht gevend als een geometrisch kenmerk van tijd en ruimte, of ruimtetijd, in het bijzonder.

De kromming van ruimte-tijd is rechtstreeks gerelateerd aan de energie en impuls van wat voor materie en straling dan ook die er aanwezig zijn. En dit is misschien een klein beetje van waar Serenia een paar momenten geleden over sprak met het verenigde raster.

De verhouding is door Einstein's gebiedsvergelijking gespecificeerd, een systeem van gedeeltelijke differentiële vergelijkingen. Welnu, dat zal een mondvol voor velen zijn.  

De Speciale Theorie van Relativiteit was een uitbreiding van Gilileo Galilei's Principe Theorie van Relativiteit. Galileo bracht naar voren dat alle uniforme beweging relatief is, en dat er geen absolute en goed-gedefinieerde staat van rust is. Einstein breidde dat uit in/naar zijn E=MC2 formule, waar energie gelijk is aan massa keer de snelheid van het licht in een genivelleerd vacuüm.

Dus, wij verwelkomen Albert Einstein.

Albert Einstein: Welkom aan jullie. Dus ja, ik volg Serenia op, en introduceer mezelf, want ik ben Albert Einstein. Het is interessant om op deze manier te zijn (1) en om deze kans te hebben om tegen jullie te spreken. Ik kom niet eenvoudig als een wetenschapper, maar ook als een menselijk wezen, een mede menselijk wezen - ja, met veel sterrenafstamming, want ik heb de galaxies bereisd voorafgaand aan het maken van mijn beslissing om naar de Aarde te komen, zoals velen van jullie. En ik kwam, in dienstbaarheid aan de Moeder en aan de ene die jullie kennen als Michael, om een brenger en anker van vrede te zijn.