donderdag, februari 28, 2013

Symptomen van een Groter LICHTLICHAAM Ontwikkeling


Symptomen van een Groter LICHTLICHAAM Ontwikkeling
 
- Intense energie beweegt door jou heen. Bij tijden schijnbaar onverdraaglijk.
- Desoriëntatie. 3D is niet hetzelfde.
- Pijn. Je laat dichtheid los en verhoogt het Licht in jouw lichaam.
- Je transduceert (= energie omzetten van de ene naar de andere vorm) een frequentie groter dan 3D. Het is oncomfortabel totdat je verschuift naar de capaciteit/ het volume.
- Je wordt rond 2 uur en 4 uur wakker. Rust/stilte staat besef en integratie toe. Deze integratie maakt jouw dromen intens, en je wordt wakker.
- Geheugenverlies. Het verleden is minder belangrijk. Het NU is het. Je begint in het nu te functioneren zonder zorgen over het verleden of de toekomst.
- Het zien en horen van dingen die anderen niet op zouden kunnen merken. Je ziet 3D EN je ziet een groter verspreidingsgebied van frequentie, oftewel, 4D of daaraan voorbij. Dit is wanneer je "spirit" ziet of muziek van de sferen hoort. Jouw 3D ogen kunnen in het begin gespannen lijken te zijn….je ziet niet al te goed.
- Het zal ophelderen. En meer zal tevoorschijn komen dan dat je ooit dacht dat mogelijk was.

Aan de Verlorenen - Alice J - 28 Februari 2013

Aan de Verlorenen

Aan de Verlorenen:
Ga met ons mee naar Huis
Jullie zijn een deel van ons.


Wij houden van jullie.
Wij vergeven jullie.
Nu is het tijd om jezelf te vergeven.


Moeder-Vader houdt van jullie.
Ongeacht wat je gedaan hebt
- Of dat je denkt dat je gedaan hebt.


En zo doen wij dat ook.
Want iedereen op Aarde heeft het pad van het Licht en het pad van de duisternis eeuwenlang bewandeld,
En waar jullie in schijnbare duisternis zitten,
Daar zaten wij allemaal.


Je bent nog steeds een heilig onschuldig kind van de Ene.
Geboren als een heldere vlam van zuivere Liefde voordat de tijd begon


Het Manuscript van Overleving - Deel 275

"Jullie Vormen al een Onbreekbare Ketting van Licht"

28 Februari 2013 / Aisha North
 

Vandaag zijn jullie een gloednieuwe fase binnengegaan dierbaren, eentje waarvan jullie de adem van frisse lucht zullen voelen die op jullie gezicht begint te tintelen. Want wederom hebben jullie een tunnel van barensweeën verlaten, en nu, zullen jullie je voelen alsof je eerder iets zorgelijks achtergelaten hebt in die tunnel, en dat je vrij bent om op een veel meer levendiger manier te bewegen. Want jullie hebben jezelf nogmaals van enige oude gewaden ontdaan, dingen die voor zo'n lange tijd aan jullie vastzaten, dat jullie op de eerste plaats bijna vergeten waren dat zij er waren. Dus neem de tijd om jezelf vandaag te vieren, aangezien jullie wederom levenslustig genoeg zijn om zelfs tot grotere hoogtes in deze zuivere lucht op te stijgen.
Wij spreken zoals gewoonlijk in parabellen, maar wij denken dat jullie allemaal zullen begrijpen wat wij hiermee bedoelen. En zelfs als sommige dingen waar wij naar refereren door velen van jullie bijna onopgemerkt zijn, zullen jullie toch hun afwezigheid voelen als een bevrijding in jullie gehele systeem. Want dit proces van duwen en trekken, samendrukken en loslaten op een bijna ritmische manier duwt jullie niet alleen verder op dit pad, het verzekerd ook dat jullie doorgaan steeds lichter te reizen. Dus maak een buiging, aangezien jullie het zeer zeker verdiend hebben, na wederom in de ijzige wateren van het je nog eens bedenken geworpen te zijn, en er nogmaals zelfs meer zeker uit tevoorschijn gekomen te zijn dat dit het enige juiste pad voor jou is, en deze reis is waar jullie een eeuwigheid over gedroomd hebben. Het zou de hele tijd niet aan kunnen voelen als een droomreis, maar zelfs wanneer het doorgaan zwaar wordt, weet je dat je geen echt verlangen hebt om het op te geven en terug te keren naar waar je vandaan kwam. Want jij voelt, zelfs in de meest donkere uren, dat je voortgetrokken wordt naar het helderste licht. En zelfs als de stroming bij tijden zichzelf schijnt te verdubbelen en jou in een impasse gooit, voel jij sowieso nog steeds een soort van voorwaarts gaande impuls. Want je bent nooit voor lang in stilstaand water, en wanneer je daar bent, weet dat ook dit volgens het plan is. Want jullie zijn niet bedoeld om een eindeloze opeenvolging van stroomversnellingen te weerstaan zonder de kans te krijgen om in te ademen, uit te ademen en jezelf zo nu en dan een beetje rust te geven. Want jullie moeten deze polsslag precies zo hebben, een aan en afgaande sensatie van beweging en druk, ontspannend in een ietwat langzamere en meer bedaarde fase, waar jullie de kans krijgen om op adem te komen en een klein beetje bij te komen voordat jullie wederom een volgende stroomversnelling geïnjecteerd krijgen.

Aartsengel Zadkiel - Maart 2013 - via Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
“Leven Vanuit een Hart-Gecentreerde Benadering”
Maart 2013 / Linda Robinson

Gegroet Dierbaren,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en de Violette Vlam. De Boodschap die wij jullie brengen wordt door velen van de Wezens van het Hogere Licht geëchood.
De nieuwe energie voorziet in de mogelijkheid voor transformatie. Het staat jou toe om veranderingen in overeenstemming met jouw hartverlangens te maken. Tezelfdertijd staat het jou toe om voorwaarts naar hogere niveaus op jouw pad van Ascentie te gaan.
De nieuwe energie gaat over vreugde en geluk, het hoogste goed en een zuivere intentie. Het gaat over het willen dat iedereen de kans heeft om zich te verbeteren en vooruit te gaan. Het gaat over het optillen van jouw broeders en zusters door jouw leven te leven als een voorbeeld van liefde en harmonie.
Leven vanuit een hart-gecentreerde benadering reflecteert de nieuwe energie. Jouw hart is de nieuwe barometer voor het maken van beslissingen. Het is de graadmeter waarmee je oordeelt of iets goed voor jou aanvoelt. Het is het toevoegen van het gevoel samen met het rationele denken om in de antwoorden te voorzien die jij zoekt.
De nieuwe energie die tevoorschijn gekomen is vereist een nieuwe manier om beslissingen te nemen, en dat is om vanuit een hart-gecentreerde benadering te leven. Dit brengt jouw intenties en handelingen naar een hoger niveau. Je zou een handelswijze kunnen overwegen die vanuit een logisch gezichtspunt toepasselijk lijkt te zijn, maar als het gemotiveerd is door een onzuivere bedoeling, of één die niet voor het hoogste goed is, dan is het niet één die aan de hart-gecentreerde benadering tegemoetkomt.

woensdag, februari 27, 2013

Aartsengel Michael via Ronna Herman - Maart 2013


Aartsengel Michael

"Houd Stand, Dierbaren"

Doorgegeven door Ronna Herman,
LM-03-2013
 

Dierbare meesters, wat wij benoemen als Heilige Adem bestaat uit de normale derde- / vierde dimensionale lucht dat zuurstof alsook Prana bevat, welke derde- / vierde dimensionale lucht/ether is dat ook de Adamantine Deeltjes van het Scheppers Licht bevat. De grootsheid en macht van deze Goddelijke Deeltjes nemen toe met ieder hoger niveau van bewustzijn dat jij bereikt. De bekrachtigende Ademhaling van Oneindigheid opent de paden die leiden naar de multidimensionale niveaus van Scheppersbewustzijn. Jouw innerlijk perspectief zal zich automatisch verbreden terwijl je geleidelijk aan jouw manier/wijze van denken en waarneming verandert.

De Inademingslus van de Oneindigheids Ademhaling passeert door de Medulla Oblongata (Ascentiechakra) heen het achterhoofd uit als het naar boven veegt in jullie Ziel Ster (chakra). De Adamantine Deeltjes van Scheppers Licht die je geïnhaleerd hebt door het achterportaal van jouw Heilige Hart zijn geprogrammeerd om een specifiek aantal van Levens-Code Zaad Atomen van jouw Overziel-Hogere Zelf te integreren als de Heilige Adem door jouw Ziel Ster heen passeert. De Uitademing passeert door de Wortel Chakra en gaat het Kundalini Zaad Atoom dat daarin ligt opgeslagen binnen. Bewaakt door jouw OverZiel-Hogere Zelf, worden afgemeten porties van de Adamantine Deeltje die opgeslagen liggen binnenin de Wortel Chakra toegevoegd aan de Heilige Adem. De Adamantine Deeltjes van Licht welke opgeslagen liggen in de wortel Chakra zijn uniek, want zij zijn al geprogrammeerd met enige van jouw speciale talenten, eigenschappen en kwaliteiten vanuit voorafgaande levenservaringen. De Heilige Adem beweegt dan terug naar boven aan de voorzijde van het fysieke voertuig en gaat automatisch het lichaam binnen waar jouw Kristallijne Stilte Punt Zaad Atoom gelokaliseerd is. Dit Zaad Atoom was ontworpen om deze hogere frequentie Deeltjes van Licht te magnetiseren, te integreren en vast te houden. Het zou een wachtcentrum genoemd kunnen worden, want het is rechtstreeks verbonden met jouw Heilige Hart. De Adamantine Deeltjes van Licht worden dan in jouw Heilige Hart getrokken om geactiveerd te worden door jouw zaad gedachten en intentie. Deze geprogrammeerde Adamantine Deeltjes zijn dan gereed om uitgeademd te worden in jouw Twaalf Stralen Scheppers Wiel, alsook naar buiten in de wereld-in-het-algemeen. Een toegewijd deel zal ook in/naar de Wereld Piramide en andere piramides van Licht van jouw keuze stromen.

De Pijnappel Klier zou een Lichtfilter voor het brein genoemd kunnen worden. Het Chakrasysteem is ontworpen om in het lichaam te magnetiseren en te filteren de geschikte trillingsfrequenties - STRAAL-verbreedt door de Aartsengelen die de eigenschappen, kwaliteiten en deugden van iedere specifieke straal dragen. Er is een complexe formule opgemaakt uit een brede variëteit van frequentiepatronen die ononderbroken het menselijke auraveld penetreren, welke dan overgebracht worden naar de klieren binnenin het fysieke lichaam. Jouw niveau van begrip en besef zal toenemen met iedere download van hoger frequentie energie.    

Wanneer je eenmaal toegang verkregen hebt tot jouw Heilige Hart en jij jouw Zonne Kracht Centrum geactiveerd hebt, zal het Nul Punt of Stilte Punt Zaad Atoom binnen jouw Zonne Kracht centrum beginnen om jouw reserve van kosmische energie op te slaan. Als jij een Zelf-Meester wordt en een bewuste medeschepper, zal je toegang hebben tot een oneindige hoeveelheid van Adamantine Deeltjes om te gebruiken in jouw creatieve inspanningen en om met anderen te delen. Het HEILIGE WITTE KOSMISCHE VUUR, Adamantine Deeltjes, dat jij naar jou magnetiseert als een ontwaakte, Zelf-meester, moeten ononderbroken circuleren. Slechts een bepaalde hoeveelheid, dat wat passend voor iedere Ziel is om te integreren op hun huidige niveau van ver-Licht-ting, kan opgeslagen worden in het fysieke lichaam. De balans moet STRAAL-verbreedt worden naar buiten in de wereld-van-de-vorm. Volwassen spiritualiteit is geen onbewuste ervaring. Je moet uitproberen om een zelf-onderhoudende goddelijkheid te ontwikkelen waarbij je continue de rijke Pranische Adem van het Leven / Adamantine Deeltjes van Scheppers Essentie ademt. Door dit te doen, zal je beginnen om spirituele voeding vanuit de Rivier van het Leven te ontvangen via de Achtste Chakra, jouw Ziel Ster, en door het achterportaal van jouw Heilige Hart.

Jij Bent Je Eigen Dokter.... - Brenda Hoffman - 26 Februari 2013


Voel Jij Je Ziek? Er Is Een Reden
26 Februari 2013 / Brenda Hoffman
 
Dierbaren,

Jullie hebben enorme schreden gezet met het reinigen van jullie emotionele en spirituele wezens. Het is niet dat jullie laks geweest zijn aangaande jullie fysieke wezen - het is slechts tijd om jullie overtuigingen over jullie fysieke wezen te onderzoeken.

Voor eonen lang, handhaafden jullie dat alleen iemand buiten jezelf kon genezen, wat het dan ook maar was, wat je mankeerde. Alhoewel vele van de eerste medische behandelingen - zoals aderlatingen of kruidenremedies - op hun best sporadisch waren en vaak averechts werkten, bleven jullie geloven dat jullie jezelf niet konden genezen. Dat jullie niet wijs genoeg waren om dat te kunnen doen.

Toegegeven, toen jullie je geloof voor genezing aan anderen gaven, deden wonderen zich voor. Medicijnmannen, heksen, genezers en medische artsen voorzagen er precies voldoende in van wat het ook was om jou te helpen geloven dat zij meer wisten dan jij.

In een eerdere channeling, bespraken wij dat vele van de medische ontdekkingen van recente decennia deel uitmaakten van deze Nieuwe Tijdperk Overgang. Zoiets is waar. Deze Oude Tijdperk medische wonderen stonden jullie de vrijheid toe om nieuwe geloven/overtuigingen en gedachten te onderzoeken. Want het is moeilijk om jouw innerlijke wezen te onderzoeken wanneer je pijn hebt of in angst bent - beide worden gecreëerd wanneer je een ziekte hebt.

Nu dat jullie de Nieuwe Tijdperk brug overgestoken zijn, is het tijd om geneeswijzen binnenin jezelf te onderzoeken. Wij verwachten niet dat jullie alle medische zorg onmiddellijk nietig verklaren - misschien zelfs voor jaren. Maar wij wensen overtuigingen/geloven te introduceren dat jullie de vaardigheden en de kennis bezitten om jezelf of wat voor gevoel dan ook dat ongemakkelijk binnenin jouw wezen aanvoelt te genezen.

Een Uur met een Engel - 25 Februari 2013 - met Serenia

Serenia: Hier is Waarmee wij Jullie en Gaia Doordringen
 

Steve Beckow: Serenia is een wetenschapsofficier en commandant van de Seraphim. Serenia legt aan ons uit hoe een gevoelhebbend wezen zoals een ruimteschip opnieuw geconditioneerd is, hoe de Galactics met de chemtrails werken, wat de grondtroepen doen, hoe giftige substanties en verontreinigingen verwijdert worden uit ons eten, de Aarde, onze lichamen, etc.

Zij bespreekt hoe de Galactics de atmosfeer vullen met lucht die schoner is dan dat waar wij aan gewend zijn, niet alleen voor ons maar ook voor de grondtroepen die hier zijn. De wetenschapsvloot plaatst 'programma's' in de lucht die ons ondersteunen bij het openen van onze derde en vierde ogen. Zij ruimen de verontreiniging op van de Oostelijke Kust van de VS en in de Golf.
 
Zij verteld ons dat de grondtroepen van de Galactics in technische banen, de basis sociale media, het Witte Huis, conflict theaters, leefgemeenschappen, scholen, bedrijven zoals Monsanto en BP, etc. aanwezig zijn. Zij verteld ons waarom velen door intensieve ziekten heen gegaan zijn. Zij bespreekt hun werk voor het verlichten van de emotionele pijn van mensen die hun religieuze geloven dooreen geschud zien door gebeurtenissen met betrekking tot het Vaticaan, een Ayatollah, of andere religieuze instituten. 
 
====================
 
Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van De Grote Ontwaking, en Geoffrey West van 'Greenprint for Life'. Het is een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.

(niet vertaald - kleine intro over 'webinars' waarvoor betaald moet worden)

Oké, Geoff. Ik geef het aan jou over, mijn vriend.

Geoffrey West: Dank je, Graham. Groeten en zegeningen naar iedereen.

Vorige week gaf, Ashira, de commandant van UFOG, of de "Unified Forces of the Outer Galaxies" (Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies), commentaar op de soorten van genezingsingrepen die bij tijden op mensen plaatsvinden. Sommige mensen vereisen meer aanpassing, zogezegd, terwijl anderen minder vereisen, aangezien zij al meer bewust zijn. Nochtans, wij allemaal ervaren alles op een unieke andere maar evenredige prachtige manieren.

En Ashira stelde voor dat een ander lid van het wetenschapsteam of misschien van het medische team enige van deze kwesties beter zou kunnen adresseren. Een uitnodiging werd gegeven en geaccepteerd door een lid van het wetenschapsteam die in de show van vorig jaar Juli verscheen. Haar naam is Serenia, een Pleiadisch galactisch lid die oorspronkelijk vanuit de 11de dimensie komt om in deze tijd en in deze capaciteit dienstbaar te zijn. Toentertijd, diende zij aan boord van het schip genaamd Gem.

Serenia, welkom terug in ons programma, en dank je voor het delen van uw tijd met ons.

dinsdag, februari 26, 2013

Aartsengel Michael via Ron Head - 26 Februari 2013

"Dit is Inderdaad… De Onstuitbare Kracht Waarover Wij Zo Heel Vaak Gesproken Hebben"

Wij keren vandaag terug naar het onderwerp van channelen.

Jullie zouden verscheidene dingen op moeten merken over de boodschappen die jullie momenteel lezen. De eerste is dat de boodschappen die daarin ingebed zijn steeds duidelijker worden. Jullie zouden ook moeten zien dat er een duidelijk verschil is tussen die berichten die jouw spirit verheffen en diegenen die jou verward of teneergeslagen achterlaten. Wij hopen dat jullie helemaal geen aandacht schenken aan welke dan ook die angst voortbrengt.

Vervolgens zullen jullie steeds meer verrast zijn aangaande de reacties die jullie binnenin voelen. Dit is een direct resultaat van zowel de energie van liefde welke veranderingen binnenin jezelf naar voren brengt als de toestemming die jullie jezelf geven om te veranderen naar versies van jezelf welke je waarneemt als meer wenselijk. Jullie weten, uiteindelijk, dat jullie een feestgezicht opgezet hebben met de bedoeling om jullie ware identiteit voor deze laatste acte van het toneelstuk te verhullen. De tijd nadert voor jullie om de maskers af te werpen en jullie buigingen te maken. Wij zijn er zeker van dat een staande ovatie in die tijd aan de orde zal zijn.  

Het Manuscript van Overleving - Deel 274

"Jullie Kracht Komt Vanuit Het Hart, Jullie Zijn in Feite net zo Effectief als Supergeleiders"
26 Februari 2013 / Aisha North
 
 
Gedurende behoorlijk wat tijd nu, hebben jullie gevoeld hoe de golf van energie toegenomen is, en daarmee, zijn de dingen begonnen zich te manifesteren. Voor sommigen van jullie, lijken deze manifestaties henzelf te beperken tot enige fysieke uitbarstingen van irritatie, en alsook misschien enige eerder intense emotionele uitbarstingen. Maar voor anderen, zijn de dingen begonnen naar buiten in de openheid te sijpelen, en zelfs als sommigen van deze signalen op hun best zwakjes kunnen lijken te zijn, zijn zij in feite de voorlopers voor dat wat eraan zit te komen. En op de beste dagen, zullen jullie allemaal deze diepe zekerheid binnenin voelen terwijl jullie voorbij enige schaduw van twijfel zullen weten dat deze wereld die jullie bewonen al voorbij iedere herkenning veranderd is. Niet in de dunne film van de illusie dat het nog steeds bedekt, maar diep binnenin de kern. En diep binnenin de kern is waar de waarheid is, aangezien de rest slechts een projectie is, een film die nog steeds draait om jullie allemaal te laten denken dat het de gewone gang van zaken is.
 
Maar wat is "de gewone gang van zaken"? Een onophoudelijke cyclus van angst en hebzucht die elkaar gedurende een veel te lange tijd van brandstof hebben voorzien. Wel, die cyclus is gebroken, en kan nooit meer opnieuw samengesteld worden. Want jullie zijn niet langer bereidt veevoer te zijn voor deze machines van eindeloze consumptie, want jullie trappen niet meer in hun visie van geluk. Want jullie kijken door alle glitter en glamour heen, en jullie beseffen dat waar geluk van iets anders komt, iets dat heel diepgaand is, en het lijkt op niets dat je voor geld kunt kopen. Want dat is wat deze charade in de eerste plaats in stand gehouden heeft, dit idee dat het ware geluk komt door deel te nemen aan alles van de wereldse goederen die uitgestald liggen achter de glazen ramen van iedere winkel. En het idee dat je eenvoudigweg niet gelukkig kunt zijn voordat je dit alles hebt is er eentje die dit rad van fortuin gedurende generaties lang aangestuurd heeft. Maar van dit alles is er niet genoeg, of het nu geld of objecten zijn, dat deze dorst zal lessen voor iets om die gigantische leegte binnenin te vullen.

Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie - Mytria's Verhaal 2


"De Tempel van het Violette Vuur"
 
24 Februari 2013 / Dr. Suzanne Lie 
Mytria gaat verder:
Toen ik tevoorschijn kwam vanuit de Schoot van de Moeder, wist ik exact wat ik moest doen. Ik pakte een kleine tas in en ging regelrecht naar de Tempel in het Dorp en vertelde mijn vrienden over wat er gebeurd was. Diegenen die ik van mijn eerste bezoek aan de Moeders Kern herkende, aangezien ik me nu al hun gezichten herinnerde, wisten dat zij met mij terug moesten keren naar de plaats van de Heilige Rots. Op de één of andere manier, wisten zij dat zij zich als vrijwilliger aangemeld hadden om als ÉÉN te werken om de Heilige Tempel voor de Violette Vlam te creëren.
Ik ging toen het Dorp in om de anderen te vinden die naar de Kern geroepen waren in wat leek te zijn een levensspanne geleden. Terwijl ik door het Dorp heenliep herkende ik verscheidene mensen die ik me herinnerde als zijnde binnenin de Kern van de Moeder. Ik vertrouwde op de Moeder, als tot wie er klaar was voor mijn communicatie en wie niet. Aan het einde van die dag had ik vijf mensen gevonden die door de Moeder opgeroepen waren en gereed waren om mij de wildernis in te volgen.
Deze mensen waren geen Priesters of Priesteressen maar timmerlieden, metselaars en architecten. Dat ik het Dorp ingegaan was bleek een goed idee te zijn geweest, aangezien het woord zich verspreidt had en vele van de mensen die eerder niet gereed waren nu naar de Tempel toekwamen om uit te vinden wat er aan de hand was. Binnen een korte tijd, een kleine, toegewijde groep van ongeveer dertig mensen was gereed om mij naar de plaats van de Heilige Rots te volgen om onze Tempel van het Violette Vuur te bouwen. Wij dachten dat het bouwen van deze Tempel vele omwentelingen van de Zon zou nemen, maar de Elohim Alycone en de Arcturiaan hadden een verrassing voor ons op voorraad.
Wij begonnen onze reis naar de Plaats zwaar beladen met gereedschappen, welke onze reis zeer zouden vertragen. Ik was geïnstrueerd dat wij naar de Tempel moesten lopen en dat slechts eenvoudige bouwmaterialen toegestaan waren. De creatie van de Tempel was een heilige handeling uitgevoerd op heilig land. Daarom, mocht zware machinerie niet gebruikt worden. Ook, zou niets van onze geavanceerde technologie werken binnenin het krachtveld van dit gebied. Toen ik dit feit aan onze groep uitlegde gingen tien mensen onmiddellijk weg.

maandag, februari 25, 2013

Bericht van God via Yael & Doug Powell - 11 Februari 2013

De Macht van Jouw Focus: Het Naadloze Geheel van God Worden 

11 Februari 2013 / Yael en Doug Powell
 
 

Dierbaren, wanneer jij je focust op de macht van Liefde, erkend jouw hart diens ware identiteit. Het erkent diens eeuwige Thuis in Mij. Je bent opgetild in/naar onvergelijkbare vreugde. Alles dat eens beperkt was opent zich voor jou uit, en je wordt omarmd door een universum van grenzeloze mogelijkheden, een elk van hen is Liefde in actie. Liefde is de beweging van het leven. Liefde als eerste oorzaak, de hoofdessentie. Liefde als het lied van jouw wezen.  

Vanuit dit moment, vanuit dit perspectief, vanuit de ervaring van de trilling van Liefde…dat wat jij kent als de wereld kan nooit weer jouw aandacht voelen. Eerder, wordt het het gebied waarin Liefde speelt. Het wordt de macht van de levende kleuren van het hart van God Ik Ben. Het wordt het grote schildersdoek voor de expressie van jouw leven als de uitreiking van Liefde en diens zegen en de erkenning van diens macht.

Er is één echte macht in de gehele Schepping en het is de macht van de waarheid van jouw hart. Wanneer je dit weet, terwijl jij je alleen hierop focust, dan kan dat jou niet in een beperkte relatie met het leven trekken. Niets kan jouw grote bewustzijn nemen en het reduceren naar het zijn van een menselijke geest. En niets kan zich bemoeien met het gebied van vreugde dat jouw hart in actie is. "Goed" in de wereld wordt dat wat jij met de straal van jouw hart aanraakt om te verlichten, dat jij deze eindeloze vreugde zou mogen delen.

Alles hangt af op wat jouw focus is, en momenteel, til ik jullie op naar een nieuw, grootser perspectief, dat je niet langer meer kunt leven als een menselijk wezen die naar God zoekt, die wilt leren hoe de angst te overwinnen. In plaats daarvan, ben jij het vrije en open hart van deze grenzeloze macht van de Schepping die Liefde is -- in staat zijnde om los te laten wat er in de wereld bestaat…om "het te laten zijn," terwijl jij je opent tot deze gelukzaligheid -- erop vertrouwend dat de stroming van Liefde naar jouw hart in jouw aangezicht panorama's van schoonheid creëert, terwijl jij de hand van God wordt die het Licht in het bestaan schildert op altijd nieuwe en meer prachtige manieren.

Waar jouw focus is, is waar jouw hart aan het werk is. Waar jouw focus is, is jouw keuze van jouw locatie, jouw schilderijdoek. Waar jouw focus is zal niet alleen jouw ervaring bepalen maar meer belangrijk, zal jouw trilling bepalen…dat je in resonantie met de wereld zou kunnen zijn of in resonantie met de volmaaktheid van de gehele Schepping, in resonantie met de waarheid van God Ik Ben.

Dus, in plaats van jezelf te zien als druk bezet te zijn met de wereld van een menselijk wezen, voel de waarheid van de macht van Liefde en de werkelijkheid van jouw energieveld waarin de beperkte jij verdwijnt en de macht van Liefde, de vreugdevolle waarheid van God jouw identiteit is, en waar je leeft als het natuurlijke gevoel van het hart van Liefde Ik Ben.  

De Arcturiaanse Groep via Marilyn Rafaelle - 24 Februari 2013

"Enorme Veranderingen
Vinden Plaats
op Alle Niveaus"

Gegroet dierbaren. Wij komen weer om jullie aan te moedigen en advies te geven betreffende de huidige staat waar velen van jullie zich in bevinden. Er vinden enorme veranderingen plaats binnenin de fysieke, emotionele en mentale lichamen van ieder evoluerend individu. Oude energie van eonen aan tijd geleden die opgeslagen waren en nog steeds opgeslagen zijn binnenin het cellulaire geheugen worden losgelaten. Dit proces neemt veel energie, jullie je vaak uitgeput voelend achterlatend en je afvragend of er een fysiek probleem is. Eer dit proces--op de dagen dat jij je uitgeput voelt, ga liggen en rust gewoon als je dat kunt. Probeer minder van het fysieke te doen als je op je werk moet zijn. Deze uitputting zal voorbij gaan en varieert van dag tot dag.

Dit is ook een tijd wanneer velen zich verontrust, verward en bezorgd voelen aangaande wat hun volgende stap zal gaan zijn. Probeer dit niet uit te vogelen. Jullie zijn getraind om het verstand te trainen en te gebruiken voor een oplossing voor iedere situatie. Dat is niet de manier waarop het zal zijn in de toekomst. Jullie leren de behoefte los te laten om alles te moeten weten en in plaats daarvan te luisteren, jouw toenemende machtige intuïtie vertrouwend terwijl je niet probeert om alles met het verstand uit te knobbelen. Het verstand in diens zuiverste betekenis, is een avenue van besef. Als je voor Ascentie gekozen hebt en eraan werkt om de diepere waarheden te begrijpen, dan gaat alles volgens het plan te werk ongeacht van hoe het lijkt dat er niets gebeurd. Je hoeft niet exact te weten wat er voor de wereld en voor jezelf persoonlijk aankomt, want het is bezig zich nog steeds te ontvouwen. Jouw werk is om dat toe te staan door gecentreerd te blijven in de waarheid via meditatie en beoefening terwijl je niet energiek betrokken raakt in de negatieve verschijningen rondom jou heen. De wereld is aan het verschuiven naar een hogere resonantie en ieder beetje van waarheid dat jij weet draagt daaraan bij, eraan meehelpend de verschuiving naar voren te brengen.

Wanneer je vindt dat je niet langer geniet van bepaald voedsel in de hoeveelheden dat je dat gewend was, eet hen dan gewoon niet langer--het voedsel of de hoeveelheden. Als je ontdekt dat het amusement waar je altijd van genoot niet langer meer met jou resoneert, blijf dan niet proberen hen te laten herleven--want in de meeste gevallen, zijn zij afgelopen. Enorme veranderingen vinden er op alle niveaus plaats dierbaren; vrienden, familie, wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt, concepten en overtuigingen vinden allemaal een nieuwe plaats binnenin jouw bewustzijn. De enige fout die je kunt maken is te proberen vast te houden aan wat afgelopen is. "Ga met de stroming mee" zoals het wordt gezegd, eer jouw intuïtie, en doe die dingen waar je naartoe gegidst wordt deze in ieder moment te doen, zelfs als dat betekend dat je gaat liggen en niets doet.

zondag, februari 24, 2013

Aartsengel Michael & De Schepper via Ron Head - 24 Februari 2013

"Iedereen is een Lichaam dat Veel Groter Is dan dat Jullie Je Voor Kunnen Stellen"

 
Het bericht van deze ochtend is doorslaggevend voor jullie begrip van jullie huidige situatie. Daarom, ben Ik vereerd om terzijde te gaan staan en De Schepper te vragen het rechtstreeks tot uitdrukking te brengen.

De Schepper

Mijn zonen en dochters van de Aarde, Ik spreek op deze dag rechtstreeks tot jullie om mijn diepgaande felicitaties tot uitdrukking te brengen, want jullie bereiken dit belangrijke punt op jullie reis, dit dat jullie noemen Ascentie.

Jullie zullen jezelf snel in een maalstroom van verandering bevinden. Jullie hebben er nu gedurende diverse jaren middenin gezeten, maar alhoewel wij jullie blijven vertellen over de veranderingen, waren zij van een dermate aard dat jullie voor het overgrote deel niet in staat waren om hen te zien. Dat staat op het punt abrupt te veranderen.

De aard van manifestatie is dermate dat wat voor jullie driedimensionale visie zichtbaar zou kunnen zijn is wat zich als laatste voordoet. Als jullie naar de huidige cyclus van gebeurtenissen om jullie heen kijken, zouden jullie in staat moeten zijn om nu klinkklaar het begin te zien van wat wij gedurende enige tijd hebben voorspeld. Het is niet echt het begin, zie je. Het is een voortzetting. Maar is het begin van wat er voor jullie waarneembaar is.

Hilarion - Februari 24- Maart 3, 2013

  "Ga Door de Vredemakers en Ambassadeurs van Het Licht te Zijn"

Dierbaren,

Terwijl jullie door jullie dagelijkse levens heengaan, ontdekken jullie meer bewijs van de subtiele werken van de hogere dimensies overal om jullie heen, aangezien situaties die bijzonder gevoelig en voorbijgaand waren weg lijken te smelten in vreedzaamheid en harmonie. Dit gebeurd zowel individueel als collectief met iedereen op de Planeet en het is zeer specifiek opmerkzaam voor iedere Lichtwerker aangezien zij gevoeliger zijn tot de nieuwe energieën die er binnenkomen. Ga door met de effecten van deze energieën toe te staan door jou heen te stromen zonder hen te weerstaan en alles zal goed zijn. Een ieder van jullie ziet dat dit zo is en jullie ontdekken dat het spreken van jouw waarheid met moed en vastberadenheid meer van dat wat goed is in jouw leven brengt in plaats van het tegenovergestelde als jij en diegenen rondom jou heen jouw inzichten aanpassen.

Deze effecten zullen doorgaan als jij gedachten uit jou vandaan zuivert die verborgen zijn geweest en waar eerder niet duidelijk naar gekeken is. Jullie menselijke zelven hebben deze gedachten door jullie leven heen opgeslagen en weggeduwd en deze gedachten hebben jullie vermogen gelimiteerd om jullie hoogste potentieel te leven. Soms moeten deze gedachten behoorlijk krachtig tot uitdrukking worden gebracht om jou van hun effecten te bevrijden. Nadat dit zich voordoet, vraag aan de Violette Vlam Engelen om de woorden op te ruimen en te transmuteren die in de atmosfeer uitgesproken werden en de energie te transformeren in het zuivere witte licht voor het hoogste goed van alles. Vraag ook dat wat van binnenuit jouw wezen losgelaten werd onmiddellijk te vervangen met het zuivere witte Licht.

Het Manuscript van Overleving - Deel 273

"Zoals De Vlinder, Zal Jij Ook Volledig Getransformeerd Zijn Wanneer Je Eenmaal Tevoorschijn Komt"

February 24, 2013 / Aisha North
Jullie hebben de laatste tijd misschien een versnelling opgemerkt in jullie atmosfeer, en dat is geen vergissing. Van nu af aan, heeft de waterval van energie die in de laatste weken van het afgelopen jaar ermee begon zich in jullie allemaal uit te gieten niet alleen aan kracht gewonnen, maar ook aan efficiëntie. Vandaar, de ietwat geïntensiveerde fysieke symptomen die velen van jullie momenteel ervaren. Wij herinneren jullie er nogmaals aan dat zelfs als zij bij tijden jullie bijna machteloos lijken te maken, zij jullie in feite alleen voorbereiden op wat jullie op voorraad hebben staan. En wat jullie op voorraad hebben staan is niets minder dan miraculeus.
Wij weten dat dit als lege woorden zal klinken voor al diegenen die nog steeds te lijden hebben van deze laatste aanvallen, aangezien jullie het er moeilijk mee hebben om zelfs maar je hoofd om je alledaagse bestaan heen te wikkelen waarvan het kan lijken dat het meer dan een klein beetje gehinderd wordt door deze intense injecties. Maar laat ons gewoon zeggen dat ongeacht hoe hard de voortgang bij tijden zal zijn, jullie zullen nooit en te nimmer de kans krijgen de woorden te uiten "Dit was het op het einde niet waard". Want waar jullie op afstevenen, zal wat voor tegenvaller, ontbering, pijn en lijden dan ook die je ervaren kunt hebben gedurende dit alles wegwassen, en net zoals een moeder die haar pasgeborene voor de allereerste keer in haar armen houdt, zullen jullie de moeizame reis vergeten waar jullie doorheen moesten gaan om dit, de geboorte van het nieuwe, te bereiken. Want wanneer jullie die eerste ademteug ervaren volledig ondergedompeld in de nieuwe wereld die jullie allemaal zo druk samenstellen door de hulp van al deze energieke uitbarstingen, zullen jullie in dankbaarheid en gelukzaligheid op jullie knieën neervallen. En dan, zal de herinnering van de reis die jullie net voltooid hebben op enige manieren vervagen, omdat jullie niet meer terug kunnen kijken. Want wat jullie in jullie gedachten hebben is het hier en nu, en als zodanig, is het op vele manieren belangrijk om soms even te stoppen en een klein beetje over het proces waar jullie momenteel inzitten na te denken. Want het zal voorbijgaan, en daarmee, zal veel van wat jullie als zijnde een belangrijk deel van jezelf geacht hebben ook voorbijgaan. Want nu, identificeren velen van jullie zichzelf heel sterk met dit proces, met als diens ups en downs, op grote hoogtes van vreugde vliegend en in bodemloze putten van pijn en wanhoop zittend. Maar vergeet niet dat dit niet is waarom jullie hier zijn. Dit is slechts een overgangsfase, en zelfs als het eindeloos lijkt te zijn en bij tijden bijna voorbij het bevattingsvermogen, is dit niet een staat dat in jouw bewustzijn rond zal treuzelen wanneer het eenmaal beëindigd is.

zaterdag, februari 23, 2013

De Raad van Negen via Tazjima - 17 Februari 2013

"Verandering als een Pad naar Groei"
Teachers for All Time - Alex Groseth
Wij zijn de Raad van Negen.
Gegroet dierbaren! De lente breekt voor sommigen van het noordelijke halfrond vroeg aan. Roodborstjes en zwellende populierknoppen, alsook zachte regenbuien zijn in delen van het Noordwesten aan de Grote Oceaan gearriveerd, zelfs terwijl gebieden als het Noordoosten van de Verenigde Staten klappertanden onder een deken van sneeuw en ijs. De weerpatronen lijken overal en nergens te verschuiven en het wordt moeilijk om te voorspellen wat het "normale" weer nog is.
Inderdaad, weinig lijkt nog normaal in jullie wereld te zijn. Velen van jullie hebben een ontmoeting met dagelijkse uitdagingen, van de versagende economie, van persoonlijke en familiekwesties, van baanverlies en/of veranderingen, of misschien neem je in overweging om naar een andere locatie te verhuizen. Verandering wordt de maatstaf. Verwacht het onverwachte is om voorbereid te zijn op alle mogelijkheden en om iemands geest open te houden voor verandering.
In staat te zijn om je snel aan te passen aan plotselinge veranderingen zal een overlevingsvaardigheid voor velen worden. Er komen nog steeds aardeverandering aan, hoewel wij hen niet zo ernstig zien als dat zij in het verleden voorspeld werden. Met het begin van de openbaring van het nieuwe paradigma, openen meer harten zich. Terwijl mensen samenkomen om verschillen uit te werken en problemen op te lossen, zullen natuurlijke evenementen in gewelddadigheid afnemen. Als mensen hun 'rommel' opruimen verminderd het de behoefte voor de planeet om die van Haar op te ruimen, tenminste tot een bepaalde graad. Herinner je dat jullie planeet een levend wezen is en net zoals jullie onderworpen is om te reinigen/op te ruimen. Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen, branden en stormen zullen in de toekomst doorgaan. Gebruik een combinatie van gezond verstand en intuïtie om jezelf voor te bereiden op iedere eventualiteit en blijf kalm en zonder angst.  
Van mening veranderen betekend het opruimen van oud residu van halfvergeten pijnen, hen te laten gaan en te leren om te hen vergeven. Als je doorgaat stil te blijven staan bij  de één of andere gebeurtenis in het verleden, zal het je uiteindelijk consumeren. Laat het gaan. Neem je voor het te begrijpen en besef dat je mens bent, maar ook goddelijk. Jullie kunnen alles overwinnen dat op jullie weg komt als je leert om naar de innerlijke stem te luisteren en advies en raad te zoeken van vertrouwde bronnen. Gebruik zowel je hart als geest, intuïtieve wijsheid en geleerde kennis om belangrijke beslissingen te nemen.
Met snelle veranderingen, is het belangrijk je te verbinden met jouw buren en de gemeenschap. Creëer groepen met gelijke interesses en leer coöperatief aan projecten te werken. Jullie zullen ontdekken dat vele harten en handen het werk sneller gedaan krijgen.
Tezelfdertijd, leer om onafhankelijk te zijn in jouw denken en gevoelens. Je bent een soeverein wezen die lange tijd beschaamd of geconditioneerd is in het kijken naar anderen om beslissingen voor jou te maken. Neem jouw macht zachtjes/vriendelijk terug en beslis om uit te vinden wie jij als een individueel bent. Wat zijn jouw sterke punten? Wat zijn jouw zwakke punten. Wat kan je in jouw wereld loslaten dat niet langer meer voor jou werkt. Voor sommigen zal het zijn het loslaten van de behoefte om door te gaan oude rancune en wrok met zich mee te dragen. Voor anderen, zal het de ontdekking zijn dat zij zozeer hun herinneringen onderdrukt hebben dat het moeilijk is om toegang te verkrijgen tot de diepten van de schaduwen binnenin. Zij zouden voor een poosje professionele ondersteuning nodig kunnen zijn totdat zij zich meer in staat voelen om met zichzelf aan het werk te gaan. Zielherwinning/herstel, schaduwwerk en reiki zijn slechts een paar van de modaliteiten die kunnen helpen bij het genezen van trauma dat in het lichaam is ingebed.

vrijdag, februari 22, 2013

Het Manuscript van Overleving - Deel 272

"Verbind Je Niet Alleen met Je Eigen Centrum, maar Ook met het Netwerk van Medereizigers"

22 Februari 2013 / Aisha North

 
De tijd van de afrekening is hier nu al op vele manieren een vrij lange tijd geweest, dierbaren, terwijl jullie voelen dat er tegen jullie aangeduwd en aan jullie getrokken wordt door de intensiteit van de binnenkomende golven van energieke opwaarderingen. En wanneer wij zeggen afrekening, refereren wij niet naar de één of andere bijbelse gesel die vaak voorspeld werd, nee, wij refereren naar het feit dat jullie allemaal nu zo diep binnenin jezelf gegraven hebben dat jullie bijna over de bodem van de oude container heen schrapen, op zoek naar welke verloren aanwijzingen dan ook als tot wat je werkelijke bent. Want wat je niet bent is nu veel duidelijker voor je geworden, aangezien je voelt dat het gevoel van afscheiding vanuit de zogenaamde "normale" wereld daarbuiten steeds meer opvallend wordt. En als zodanig kan het gevoel van het zweven boven een diepe afgrond, delicaat lopend op een dunne structuur die je zuiver op geloof/vertrouwen gebouwd hebt sterk zijn. Want jullie hebben gewillig alles in de steek gelaten waar de rest van de mensheid over schijnt te denken dat het de normale manier van leven is, maar toch, heb je geen duidelijk begrip over wat er in de naaste toekomst op je staat te wachten. Want er zijn weinig of geen aanwijzingen aangaande wat jullie al beginnen te manifesteren, aangezien het op zovele manieren letterlijk onzichtbaar voor de externe wereld is.
Dus ja, jullie nemen inderdaad de grootste sprong van geloof/vertrouwen die er is, want jullie hebben ervoor gekozen om de banden die jullie aan het oude verbinden zonder enig duidelijk idee als tot waar jullie naartoe gaan te verbreken. Of eerder, diep binnenin weten jullie wat jullie willen en jullie weten wat jullie willen bereiken, maar aangezien dit nog steeds niet aantoonbaar is voor de normale zintuigen, hebben jullie weinig behalve een diep verlangen om op te navigeren. En als zodanig, kan het gevoel van overweldigende onzekerheid op ieder moment naar boven komen, en krijgen jullie een gevoel van verbouwereerdheid, een gevoel van "Heb ik hier wel een wijze keuze gemaakt?", en soms, kan dat gevoel zeer moeilijk afgeschud worden.

donderdag, februari 21, 2013

Aartsengel Michael via Ron Head - 21 Februari 2013

Het is een Prachtig Iets en een Groot Geschenk dat er aan Jullie Gegeven wordt
 
Deze ochtend is het ons doel om de opening tot communicaties van deze aard met jullie te bespreken. In jullie stijgende gesteldheden van bewustzijn wordt het steeds meer gewoon voor jullie, die aan zichzelf denken als Lichtwerkers, om op de één of andere manier te ontdekken dat jij de ontvanger van onze gedachten kunt worden. Dit is een prachtige gebeurtenis en wij genieten er net zo van als jullie dat zelf doen.

Er is, nochtans, een neiging om zo enthousiast te raken vanwege de ontdekking, dat de eenvoudige basisprincipes van persoonlijke bescherming vergeten worden of dat men eraan voorbij gaat deze te leren. Er zal een tijd in de nabije toekomst komen wanneer dat geen probleem is, aangezien negatieve energieën en wezens gewoon niet langer meer een mogelijkheid zijn waar jullie leven. Helaas, nochtans, is dit nu nog niet het geval.

Iedere betrouwbare leraar van methoden om deze types van communicatie te beginnen voegt informatie toe om er bij beginners op aan te dringen zichzelf en hun omgevingen te reinigen, en de meesten zijn wijs genoeg om hun studenten aan te sporen om altijd iedere sessie te beginnen, of iedere dag, door op z'n minst naar het goddelijke niveau van bewustzijn te reiken voordat enige communicatie toegestaan wordt plaats te vinden.

Wij kunnen jullie vertellen dat veel te veel van jullie ofwel deze instructies negeren, of gebrek aan enige ervaring hebben of er zelfs maar van gehoord hebben. Er wordt op allerlei manieren gebruik van hen gemaakt, tot aan en met inbegrip van het toestemming geven aan andere wezens om hun kostbare lichamen en geesten te controleren.

Jullie zijn niet langer kinderen van de Universums, jullie zijn volwassenen.


Jij bent Geen Kind die om een Toelage Vraagt
19 Februari 2013 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Jullie hebben gechanneld, gemediteerd en gedaan wat het ook was dat je noodzakelijk vond om te bereiken wat je wilt - ofwel een nieuwe woning of een verbeterde relatie. Wij zouden kunnen reageren met het antwoord dat jullie voor zo'n lange tijd gehoord hebben - "Heb geduld." Maar dat zullen wij niet, want jullie zijn meer volwassen dan toen wij de Nieuwe Tijdperk verschuivingen begonnen te bespreken.
Jullie zijn niet langer kinderen van de Universums, jullie zijn volwassenen.
Jullie zijn nu in staat specifieke deadlines te accepteren en te verwachten.
Als een kind, vertelden jouw ouders jou wanneer je Kerstmis kon verwachten. Misschien hebben ze jou zelfs geholpen om de dagen op een kalender af te kruisen. Maar zonder hun hulp, wist je niet wanneer Kerstmis te vieren. De volwassenen hielden de tijd in de gaten. Zo ik het nu ook voor jou/jullie.
Je wilt weten wanneer het leven waarover je droomt zal arriveren. Je bent moe, kwaad - en je wilt antwoorden. Denk aan jezelf als dat je de uitgerekende datum in de negende maand van de zwangerschap gepasseerd bent. Weinig zwangere vrouwen vinden die situatie grappig - of acceptabel. Zo is het nu ook voor jou/jullie.

woensdag, februari 20, 2013

Het Manuscript van Overleving - Deel 271


"Het is een Tijd voor Rustige Overpeinzingen"

20 Februari 2013 / Aisha North

De reden dat jullie je allemaal een beetje uitgeblust voelen vandaag is zoals altijd gemakkelijk te verklaren. Wederom is het niveau van energieke downloads toegenomen, en worden jullie letterlijk gebaad in de machten van verandering. Dus ja, verwacht enige eerder interessante bijeffecten terwijl er in alle richtingen wederom tegen jullie aangeduwd en er aan jullie getrokken wordt door al deze levensverbeterende informatie die er in jullie gestraald wordt. En wederom zullen jullie voelen hoe jullie bijna in een reactie gepriemd worden, terwijl deze energieën zich inderdaad door niets zullen laten stoppen opdat zij volledig door jullie worden geassimileerd.

Dit kan een beetje hardvochtig klinken, maar wij zeggen dit om het feit te onderstrepen dat zelfs als de uitval van al deze energieke bombardementen bij tijden minder plezierig mogen lijken te zijn, het wordt altijd met de beste bedoelingen gedaan. Dus ja zij zijn bij tijden genadeloos, maar zij doen jullie ook een wereld aan goed, dus wij zeggen weer, houd vol. Een kleine troost, we weten het, voor al diegenen van jullie die te kampen hebben met perioden van misselijkheid, uitputting en misschien zelfs plotselinge aanzettingen van diepe, diepe droefenis. Maar denk eraan, zij zijn inderdaad signalen van verbetering, en zelfs als zij niet plezierig zijn gedurende de feitelijke invoeging, zullen deze nieuwe codes jullie allemaal helpen te worden waar jullie al zolang naar streven om te worden.  

Een Uur met een Engel - Ashira - 18 Februari 2013

Ashira: Wij Kunnen niet Wachten om jullie te Overgieten met Ware Overvloed
 
Steve Beckow: Geoffrey’s interview met Ashira, de Vlootcommandant van de Verenigde Machten van de Buitenste Galaxies, zit tjokvol substantiële informatie over Ascentie, de activiteiten van de Galactics, de rol van Medvedev in Disclosure, Mehran Keshe, en zovele andere onderwerpen. Dit is definitief eentje die we erin houden.

Graham Dewyea: Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van De Grote Ontwaking, en Geoffrey West van "Greenprint for Life". Het is me een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.

Onze gast van vandaag is Ashira. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Geoffrey.

Geoffrey West: Dank je wel, Graham. Groeten en zegeningen naar iedereen.

Gedurende de laatste twee maanden ongeveer, zijn wij afgedreven van onze originele geplande routine van een mengeling van leden te hebben van zowel onze hemelse als galactische families.

Deze week checken wij in met onze galactische familieleden. En zoals Graham heeft geïntroduceerd, zal Ashira zich bij ons aansluiten. Hij is de commandant van de Intergalactische Machten en zal deze avond enige tijd met ons doorbrengen.

Ashira, welkom in het programma, en dank u wel voor het delen van uw kostbare tijd met ons.

Ashira: Dank je om mij uit te nodigen, en ja, Ik ben Ashira, Commandant van de Verenigde Machten van de Buitenste Galaxies. En jullie kennen mij ook als Ashira van Neptunus (1) want dat is als mijn familienaam. En wat ik tegen jou zeg, dierbaar hart, [phonetic: selek-teh-vay] en dat is een begroeting, een internationale, universele, intergalactische begroeting die niet alleen betekent: "Welkom, broeder van de sterren," maar ook "Ik eer jou." En zo zeg ik dit tegen jullie allemaal.

Zoals ik jullie begroet en verwelkom naar dit broederschap, naar deze verwantschap, en naar deze cirkel van Eén - want wij zijn en wij zijn altijd in partnerschap met jullie geweest en in partnerschap met het Gezelschap van de Hemel, in partnerschap met de Raad van Liefde, in partnerschap met velen door de galaxies heen - wat is er veranderd? Wat heeft zich geopenbaard met het collectieve menselijke verlangen en de beslissing om samen te komen als een verenigde macht, als een cirkel van één?
dinsdag, februari 19, 2013

Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie - Mytria's Verhaal


"Mytria en de Grote Moeder"
17 Februari 2013 / Dr. Suzanne Lie
 
Mytria Spreekt:
 
Toen ik mij eenmaal overgegeven had aan de mogelijkheid dat ik Mytre niet weer zou zien, opende ik feitelijk een Parallelle Werkelijkheid waarin ik bij hem kon zijn. Deze optie deed zich voor omdat ik aan zijn behoeften dacht, in plaats van aan slechts die van mezelf. Op deze manier, breidde ik mijn liefde onvoorwaardelijk naar hem uit. Met andere woorden, ik koos onvoorwaardelijke liefde boven mijn eigen egoïstische behoeften, wat groots mijn bewustzijn uitbreidde. Op dezelfde manier, toen Mytre zijn Initiatie van bi-locatie had naar onze woning in de wildernis om mij te ondersteunen, vergrootte hij mijn onvoorwaardelijke liefde door zichzelf in gevaar te brengen door zo lang te blijven.
In feite, hadden wij onze Initiaties gezamenlijk. Zijn uidaging was bi-locatie, en mijn uitdaging was om de Heilige Rots met mijn fysieke vorm binnen te gaan. De eerste keer dat ik het Portaal van de Heilige Rots betrad, had ik dat in mijn vierde dimensionale astrale lichaam gedaan. Voordat ik spreek over mijn derde Initiatie binnenin de kern van de Schoot van de Grote Moeder, zou ik graag het doel van een "Initiatie" willen definiëren en delen. Een initiatie is wanneer wij dan ook maar accepteren wat mogelijk waargenomen kan worden als een moeilijke situatie en er een kans van weten te maken om onze hogere expressies van ons ZELF om begeleiding en bescherming te vragen.
Door het inroepen van ons Hogere Dimensionale ZELF, gebruiken wij het "probleem" als een kans om onze werkelijkheid waar te nemen vanuit een hoger perspectief. Vanuit het perspectief van onze Hogere Expressies van ZELF, kunnen wij uitgebreide frequenties van werkelijkheid waarnemen. Aangezien de werkelijkheid die wij kiezen waar te nemen de werkelijkheid is die wij kozen te leven, breidt het oproepen van ons hogere perspectief van een moeilijke situatie groots ons bewustzijn uit. Op deze manier, transmuteren wij een probleem in een Initiatie.
Met mijn derde reis door het Portaal van de Heilige Rots, was mijn Initiatie in de Schoot van de Moeder. Toen ik eenmaal mijn woning in de wildernis opnieuw geconstrueerd had en teruggekeerd was naar het ritme van de Natuur en de Kern van mijn ZELF, was ik gereed om de Kern van de Moeder te betreden. Ter voorbereiding, vaste is diverse dagen, dronk heel veel water, en mediteerde voor het overgrote deel van de dag. Tussen mijn meditaties in, wandelde ik over het land en zwom in het Meer om mezelf te gronden en me opnieuw met de Moeder te verbinden. Op de derde dag, werd ik met de dageraad wakker en wist dat het de NU was voor het binnengaan van de Schoot van de Moeder.