donderdag, december 26, 2013

Mary - De Magie van de Nieuwe Dageraad - 25.12.2013


Mary
De Magie van de Nieuwe Dageraad
25 December 2013 / Elizabeth Ayres Escher

Opmerking aan de Lezers: Nooit eerder heb ik een boodschap van de geachte Mary voortgebracht, maar vanavond op Kerstavond voel ik Haar Aanwezigheid. Zij is heel vertrouwd voor mij, het was Haar handtekening frequentie terwijl ik door de jaren heen met de Aartsengelen wisselwerkte. Zo nu en dan bezoekt zij mij 's nachts en vanavond, zegent zij ons allemaal met hoop voor de toekomst. Mijn zegeningen aan die van Haar toevoegend, geef ik jullie Mary… 

Mary
Ik Ben Mary en ik groet jullie op de dageraad van de ochtend van de Gechristenden. Jullie zijn degenen waar jullie op gewacht hebben en nu is het jullie tijd.  
Zelfs terwijl de sterren in de hemelen bijeenkomen, en de afnemende maan helder schijnt, zien wij jullie Licht de wereld en alles daarop en binnenin verhelderen.
Jullie zijn degenen waar de legendes over spraken; jullie zijn de Tweede Komst van de Christus. In jullie zal het begin van een nieuwe manier van leven voor iedereen op jullie wereld manifesteren.
Terwijl jullie ontwaken jegens de Liefde die door jullie gezegende harten stroomt, zullen jullie een vermindering voelen van de bezorgdheid en ongerustheid. Jullie zullen niet meer toegeven aan de eisen van tirannen, want jullie hebben de vrijheid geproefd en jullie beginnen nu jullie soevereiniteit op te eisen.
Kijk naar jullie zelf als zijnde wezens die gevuld zijn met mogelijkheden/kansen, want binnenin een ieder van jullie is de noodzakelijke creativiteit en het vernuft om verlossing naar jullie wereld te brengen.

Terwijl jullie lasten afnemen, zullen jullie bij jezelf gewaarworden in staat te zijn de mysteries van de magie van de alchemie te ontcijferen. Jullie zijn allemaal meesters en verbinden je louter opnieuw met deze lang verloren delen van jullie Zelf die jullie vrijwillig achterlieten toen jullie hier kwamen.
Jullie brengen het naar Huis naar deze wereld, en nu, terwijl de frequenties van de planeet stijgen, zullen jullie dus ook stijgen en jullie meesterschap opnieuw opeisen.
Zoals mijn zoon, Yeshua, Licht in/naar deze wereld bracht, hebben jullie het ook naar deze wereld gebracht en in grotere afmetingen want er zijn velen nu die alleen voor dit doel gekomen zijn. Denk nooit dat je niet waardig voor Liefde bent, want jullie hebben de Liefde en het Licht naar de planeet teruggebracht die eens bedekt was in duisternis en wanhoop. Jullie hebben de oproep van Gaia beantwoord en jullie kwamen in legioenen. En nu beginnen jullie de effecten van jullie zware werken te zien.
Er is een onderliggende verandering in de lucht, in het gevoel binnenin jullie harten. Voelen jullie niet dat jullie je gemakkelijker van hart naar hart kunnen verbinden met jullie vrienden dichtbij en veraf? Kennen jullie elkaar niet wanneer jullie elkaar ontmoeten, hoewel het via een boodschap is, een telefoontje of een video? Jullie herkennen elkaar omdat jullie familie zijn.
Een ieder van jullie die deze woorden leest is een lid van de Familie van het Licht, samengesteld van wezens vanuit de vele hoeken van het Universum, vanuit diverse sterrensystemen. Sommigen van jullie zijn solitair in het representeren van jullie mensen, maar jullie worden in de geest vergezeld door jullie thuiswerelden, want de ogen en gewaarwordingen van het Universum zijn op jullie gericht.
Deze planeet, Aarde, bezield door de prachtige Gaia, is het steunpunt van de verschuiving van de Tijdperken, één die het gehele Universum beïnvloed. Jullie zijn slechts het begin, want alle wezens hier zullen verschuiven, hier beginnend in de laagste dimensie en naar boven werkend door de verfijnde, lichtere dimensies heen. En terwijl jullie in meesterschap gewinnen, zullen jullie in staat zijn om in geest en lichaam naar hen allemaal toe te reizen.
"Hoe?," zeggen jullie? Zijn jullie gereed om naar de sterren te reizen? Droom hierover. Kijk naar de schepen die dwars door jullie nachtelijke hemelen dansen. Bezoek jullie sterrenfamilies tijdens jullie dromen. Speel met de feeën. Werk met de Elementalen. Polijst jullie vaardigheden. Claim jullie geschenken/gaven en gunsten. Ontwaak jegens de mogelijkheden die vlak voor jullie liggen. Er is veel te ontdekken.
Wij dragen jullie binnenin onze harten, want wij zijn ook jullie Familie. En wij sturen jullie onze zegeningen terwijl jullie in/naar een nieuw jaar en een nieuwe wereld verhuizen, met het besef dat, ja, er veranderingen zijn en dat zij echt zijn. Als jullie het oude loslaten en het nieuwe omhelzen, zullen de veranderingen beginnen te manifesteren in jullie externe wereld. Dat doen zij al, aangezien de openbaringen goed onderweg zijn. Alle geheimen worden ontmaskerd; de tijd voor transparantie is gearriveerd. Geen geheimen meer; geen controle meer over anderen. Elk wezen is nu soeverein en meester over diens eigen lot.
Leer over de Wetten van het Universum. Er is veel om te herinneren, maar weet dat door te luisteren naar de stille stem in je eigen hart, je alle begeleiding zult ontvangen die je nodig bent. Je zult beginnen te weten dat je iets weet, zonder dat iemand het jou vertelde; en jullie zullen beginnen naar jullie intuïtie te luisteren en er meer op te vertrouwen. Doe dat aldus, want met de beweging voorwaarts in/naar de nieuwe wereld moet jij jezelf vertrouwen en van jezelf houden. Deze twee dingen zijn de sleutels om je opnieuw met de grotere delen van je Zelf te herverbinden, want veel zal geen betekenis bezitten voor jouw rationele verstand, een constructie van de derde dimensie.  
Wij vragen jullie om jullie verbeelding vrij te laten en je de magie binnenin te herinneren; jullie zijn de alchemisten die betrokken zijn in het proces van het veranderen van gewoon metaal in/naar goud. Terwijl het Gouden Licht van Onvoorwaardelijke Liefde voort straalt door jullie harten, zal het jullie wereld transformeren. Jullie zullen in de komende dagen zien van waar wij over spreken en wonderen zullen wat voor overblijvende twijfels en angsten dan ook verlichten en transmuteren.
Wij glimlachen en kijk naar jullie als onze familie, onze kinderen en onze verwanten. Wij verwelkomen jullie terug in de rijken van het Licht.
Ja, er moet veel gedaan worden op jullie wereld, maar de transformatie is goed onderweg. Ga voort en ontdek wat het is waarvoor jullie hier zijn om te doen en creëer magie, want jullie zijn Magisch, allemaal magiërs en tovenaars.
Namasté. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright© Elizabeth Ayres Escher – All Rights Reserved.
Unauthorized use and/or duplication of any material on this website without express and written permission from its author and owner is strictly prohibited. Excerpts may be used, provided that full and clear credit is given to Elizabeth Ayres Escher and
http://www.bluedragonjournal.com with appropriate and specific direction to the original content.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten