zondag, december 29, 2013

Karen Doonan - Bestaan via de Mannelijke Filters van de Oude 3D Aarde - 27.12.2013


Karen Doonan
Bestaan via de Mannelijke Filters van de Oude 3D Aarde
Deel 1 van 2 - 27 December 2013

Onder de oude 3d aarde paradigma's werd lang erkend dat mannen en vrouwen verschillende talen spreken, dit blog is in navolging van de gechannelde Nephilim begeleiding in relatie tot het onthechten van de menselijke taal. Ik heb dit blog opzettelijk in twee verschillende posten opgesplitst aangezien ik nu volledig dat veranker en begrijp wat het omvat in respect tot hoe mannen en vrouwen communiceren. Aangezien ik hier ben om met ZOWEL mannen als vrouwen te werken zou het van weinig betekenis zijn om dit blog te schrijven vanuit alleen het vrouwelijke perspectief dat mij GELEERD werd om daar mijn menselijke ervaringen doorheen te filteren, en daarom adresseer ik hen beide. Velen van jullie zullen in staat zijn beide blogs te begrijpen, want velen van jullie mogen nu het punt van balans bereikt hebben waar jullie zowel kunnen ZIEN als ACCEPTEREN als werken met de filters die toegepast worden door diegenen in de mannelijke menselijke vorm en diegenen in de vrouwelijke menselijke vorm.
Het is geen WAARHEID om aan te nemen dat de woorden die gebruikt worden in de alledaagse menselijke taal op dezelfde manier door zowel mannen als vrouwen geïnterpreteerd worden, de vervorming is een energetische implantatie welke ONTWORPEN is om verder in te dammen en te onderdrukken en beide seksen APART te houden. Menselijke mannen en menselijke vrouwen ervaren de externe wakende werkelijkheid geslachtswijze niet op dezelfde manier en dit wordt door beide seksen eruit vandaan gefilterd. Elke sekse wordt door diens eigen filters ingedamd, alleen in staat zijnde om één helft van het plaatje te zien en de andere helft aannemend wat gebaseerd is op de filters welke zij gebruiken.
Mensen in de mannelijke vorm worden onder de oude 3d aarde paradigma's geleerd om actie te ondernemen, te doen. En hen wordt geleerd om oplossingen te vinden op problemen en om problemen ACTIEF op te lossen. Dit stelt hen in staat om de wereld als de één of andere soort van jigsaw puzzel te bekijken waar zij slechts stukje A aan stukje B voegen en viola het "probleem" is opgelost. Dit werkt eraan mee om de menselijke man zeer veel in het HOOFD te houden aangezien het logische verstand van puzzels houdt, hoe meer complex de puzzel hoe meer uitdaging en hoe meer de man erin getrokken zal worden omdat hen GELEERD werd dat het oplossen van puzzels de sleutel is voor de menselijke levenservaring. Het focussen op het logische aspect van de menselijke levenservaring werkt tot een bepaald niveau maar filtert de emotionele reactie eruit vandaan die de werkelijke puzzel die zij proberen op te lossen mag veranderen. Want niets is zwart en wit, alle zijn nuances van kleuren op de planeet Aarde. Alleen werkend aan het oplossen van de puzzel staat niet toe voor uitbreiding naar buiten met het bereik van voornoemde puzzel.


Het proces van de overgang voor de menselijke man mag meer triggerend zijn dan voor de menselijke vrouw, want het proces zal jullie UIT het logische verstand vandaan halen, aangezien de menselijke man GELEERD werd om te allen tijde te vertrouwen op het logische verstand, om te allen tijde de toevlucht te zoeken in het logische verstand; en dan is de beweging uit het logische verstand vandaan verwant aan het uittrekken van hun kleding en door vuur heen te lopen. In tegenstelling tot de menselijke vrouw die een emotionele reactie en wisselwerking GELEERD werd met de externe wakende werkelijkheid die bekend staat als het menselijke leven, mag de menselijke man helemaal de kluts kwijt raken van hoe anders zij zullen overleven en wisselwerken met de wereld aangezien zij geen referentiepunt hebben anders dan de probleem oplossing van de oude 3d Aarde.
Er is GEEN verschil tussen de menselijke man en de menselijke vrouw terzijde van de zeer overduidelijke anatomische verschillen in de fysieke structuur van het menselijke voertuig. AL het andere is GELEERD en ONDERWEZEN onder de oude 3d aardse werkelijkheid. In deze tijd op en binnenin de planeet Aarde wordt aan ALLEN gevraagd om de leringen te ontbinden en in/naar balans te gaan, dit gaat niet over dat mannen meer vrouw worden en vrouwen die meer van de vrouwelijke energie verankeren, het gaat over BALANS, een balans van de mannelijke en vrouwelijke ENERGIEËN binnenin de structuur die jullie gekozen hebben in te incarneren in deze tijd. De "lessen" van de oude 3d Aarde werden verder versterkt door de vorm die je KOOS om in te incarneren. Dit wordt tenietgedaan onder de Nieuwe Aarde want het geslacht en de seksualiteit zijn nochtans gereedschappen van de oude Aarde. Zij zijn blinddoeken die gebruikt werden om de vervorming te maskeren van de mannelijke/vrouwelijke energieën waarvan jullie BEIDE zijn.
De vrouwelijke mens is GELEERD om een emotionele reactie en wisselwerking te hebben met de wereld rondom haar heen. Als een vrouw heb ik hier bij tijden mee geworsteld, niet in staat zijnde te begrijpen waarom het proberen te praten en uit te leggen aan mijn mannelijke relaties en mannelijke vrienden erop toe zou zien dat zij zich afsloten en uitschakelden terwijl het praten en uitleggen tegen andere vrouwen het 'probleem' toestond opgelost te worden door de emotionele wisselwerking en "probleem oplossende" vaardigheden die mij als een vrouw op de oude 3d Aarde GELEERD was.
Velen van jullie die dit blog lezen zullen zonder enige twijfel resoneren met het afsluiten, de angst die binnenin jullie naar boven komt als de vrouw ermee begint je bijna te overweldigen met informatie terwijl je de oplossing kunt ZIEN en haar emotionele reactie niet kunt begrijpen. Het moet opgemerkt worden dat de emotionele reactie te allen tijde ernaar streeft te verblinden net zoals de zeer logische reactie van de man dat doet. De vrouw zal van de acties van de man en de weinig emotionele reactie aannemen dat wat er gebeurd is, dat zij er "niets om geven", terwijl de man niet in staat zal zijn te begrijpen dat de emotionele reactie er één is welke de vrouw verblindt en NIETS te maken heeft met of zij er wel of niet om geeft. Het is de manier waarop de informatie DOOR het menselijke voertuig verwerkt wordt, met het oog erop dat het "probleem" opgelost kan worden. BEIDE seksen werken feitelijke aan het ZELFDE ding maar gebruiken andere methodes om bij de oplossing aan te komen. De reis die een ieder onderneemt zal eraan werken om te verblinden, in te dammen en om hen te scheiden, en aldus meer als er een intieme relatie tussen hen is.
Het daarom Zijn van een menselijke man is ietwat anders dan het Zijn van een menselijke vrouw. Wanneer jou gevraagd wordt om te ZIJN wordt jou gevraagd om de dingen te laten stromen, dit is voor vele mannen een uitdaging omdat het menselijke logische verstand te ALLEN tijde zal proberen te zorgen dat je REAGEERT op dat wat er zich aan het ontvouwen is, dit maakt deel uit van de leringen van de oude 3d Aarde GECREËERDE werkelijkheid waar het menselijke ras GELEERD werd OM TE REAGEREN op gebeurtenissen in plaats van te ZIJN en om de menselijke levenservaring te CREËREN. Om in de creatie modus te zijn staat de volle stroming van de energieën toe en staat toe voor balans, reactie staat alleen voor indamming toe want je zult blind werken met de lering welke ernaar streeft jou te leren te reageren.
Voor diegenen van jullie in de mannelijke vorm is er GEEN noodzaak te doen, op te lossen of te reageren. De situatie toestaan zich te ontvouwen en VERTROUWEN en GELOOF te hebben dat door de stroom toe te staan de dingen zullen beginnen zich te ontvouwen en UIT TE BREIDEN, mag een uitdagende plaats zijn om jezelf in gewaar te worden. Maar JOUW ZIEL heeft gekozen om jou te laten zien hoe deze WAARHEID TE LEVEN zodat jij je volledig onthecht van het toestaan van jouw HOOFD om verstrikt te blijven in de logica van de oude 3d Aarde. Er wordt niet aan jullie gevraagd om vrouwelijk te worden en plotseling een emotionele reactie op alles rondom jullie heen te hebben, want dit zou verwant zijn aan de slinger die 180 graden draait en erop toe zou zien dat jullie evenredig uit balans zouden zijn.
Ja, emoties zouden moeten stromen en zij ZULLEN stromen als je balans vindt maar de menselijke levenservaring is een BALANS van de fysieke stappen om de droom te bereiken en de benodigde emoties om de droom ook te creëren. De ENE weegt niet zwaarder dan de andere. BALANS is in deze tijd de sleutel voor ALLEN op en binnenin de planeet Aarde.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen