donderdag, december 26, 2013

DL Zeta - Wegwijzers Voorzien in de Nieuwe Tijd in Afwisselende Vervoersmiddelen - 22.12.2013


DL Zeta
Wegwijzers Voorzien in de Nieuwe Tijd in Afwisselende Vervoersmiddelen
22 December 2013
 
Tientallen jaren geleden begonnen vele zielen aan het lange proces van ontwaken met als doel een Wegwijzer te zijn die op een dag anderen in de nieuwe tijd zou begeleiden. Het merendeel van deze zielen kenden in vroegere tijden het doel van hun missie niet. Dit was door het goddelijke plan bedoeld om deze toekomstige gidsen te helpen in het huidige moment te blijven en te leren om vertrouwen op te bouwen in hun innerlijke begeleidingsysteem. Dit vertrouwen is essentieel om ingewijd te raken bij het navigeren van het onbekende terrein van de nieuwe wereld.
Toen deze zielen de brug naar hun hoger weten versterkten, ontvingen zij van hun begeleiding veel informatie dat, op de één of andere manier, hen ertoe bracht hun intentie van liefde en dienstbaarheid toe te passen. Door hogere intenties toe te passen resetten wij onze innerlijke kompas en beginnen door het leven heen te gaan, dat gebaseerd is op onze spirituele missie.

Het Omarmen van de Identiteit van de Wegwijzer
Het kan zijn dat de eerste identiteit die jij in de nieuwe wereld aanneemt er één is die gedurende een zeer lang tijd aan jou verscheen. Deze eerste identiteit kan die van de Wegwijzer zijn – een ziel die in snellere fasen door de lagen van de spirituele ontwikkeling heengaat. Dit faseren staat een ziel toe om met goddelijke timing voorbereid te zijn om andere zielen te helpen houvast te vinden in de nieuwe tijd. Je kunt dit visioen van jezelf vastgehouden hebben zonder dat je dit weet. Je kunt je terug hebben gehouden om dit visioen te omarmen omdat je jezelf nog niet kon zien als gemachtigd om anderen te helpen hun weg te vinden. Als dit het geval is, is het een teken dat jij je bewustzijn onderworpen hebt aan gedachtevirussen die jouw licht hebben gedimd en die je lieten geloven dat je niet wijs of sterk genoeg bent om voor jezelf en anderen de weg verderop te verlichten.

De tijd om aan jezelf te twijfelen is voorbij. Je zult de komende weken en maanden bij jezelf gewaarworden door wat voor misvattingen dan ook heen te branden die jouw licht verminderen. Door je bewust te zijn leer je de invloed van gedachtevirussen te herkennen door het licht van je hoger weten op hen te laten schijnen. Wanneer je stopt om hen met je aandacht en energie te voeden, zullen zij langzaam wegkwijnen en wegvallen.
 

Intenties van Liefde en Dienstbaarheid zijn de Bakens van Licht in de Nieuwe tijd
Wanneer je verder gaat op de vruchtbare grond van de nieuwe tijd, zal je zaden van intentie  vinden, die lang geleden geplant werden, wortel hebben geschoten en nu snel tot vrucht rijpen.  Combineer de visioenen die nu tot jou komen met je intenties van liefde en dienstbaarheid en je bezit een voertuig om in de nieuwe tijd je weg te vinden. Als je gezien hebt dat je zelf een spirituele blog schrijft, zal je zien dat je dit nu gaat doen. Als je jezelf hebt gezien als een kunstenaar die spirituele frequenties in je creaties verwerkt, zal je nu beginnen hiermee te creëren. Veel schrijvers, kunstenaars, leraren, genezers en andere getalenteerde zielen zullen nu op een sterkere manier tevoorschijn komen om de mensheid te helpen gidsen in/naar de nieuwe tijd.
Je hoeft niet te weten hoe je je spirituele missie uit zult dragen. Zodra je de trillingsfrequentie van de nieuwe tijd in stapt, begin je boodschappen en leiding te downloaden die je inzichten geven die nodig zijn om je eerste stappen te zetten.
In deze nieuwe wereld worden intenties wegwijzers en bakens van licht. Iedere keer wanneer je je weg hierin verliest, keer dan eenvoudig terug naar je intenties van liefde en dienstbaarheid en je zult je houvast vinden.

De Oude Weg Toestaan zich uit je Levenservaring Terug te Trekken
Wanneer je verder komt in de nieuwe tijd, zal de oude weg zich op de achtergrond terugtrekken. Je bent vrij om terug te gaan, maar wanneer de tijd verstrijkt, wordt het minder waarschijnlijk dat je dat wilt. Op de juiste tijd zal je energetische frequentie zo gewend zijn aan de nieuwe tijd dat de oude weg voorbij zal gaan aan het menu van je levenservaringen.
Gedachtevirussen zullen proberen je ascenderende beweging met schuldgevoelens en andere emotionele valstrikken te blokkeren. Giftige gedachtevormen zullen je laten geloven dat jij jezelf terug moet houden ter wille van degenen die jij lief hebt. Voel je niet genoodzaakt je terug te houden ter wille van anderen. Door jezelf toe te staan naar de nieuwe tijd gebracht te worden, open je een energetische ruimte voor anderen die je kunnen volgen. Wanneer je doet wat het beste voor jou is, doe jij wat het beste is voor anderen.
Wanneer je leert volledig in de nieuwe tijd te zijn, zal je een groot gevoel van mededogen tegenkomen voor hen die nog worstelen onder de toverformule van de gedachtevirussen en onder de last van on-liefde. Als een Wegwijzer zal je er toe aangetrokken worden om verschillende afwisselende vervoersmiddelen te construeren om anderen te helpen gemakkelijker toegang te krijgen tot de nieuwe tijd. Het idee achter deze verschillende middelen is dat, als een methode niet werkt, een ander wel zal werken. De vormen van vervoer die jij construeert zullen voor hen werken die bereid zijn om vrij te treden van de oude weg. Zegen al diegenen die ervoor kiezen in het verdriet van lijden en worsteling te blijven, erop vertrouwend dat iedere ziel de leerervaringen kiest die op dat moment nodig zijn.

Voeg je samen met anderen om de Toekomstige Tijd-Gebieden te Structureren
Op een zeker punt in hun reis door de nieuwe tijd zullen Wegwijzers opgeroepen worden om zich bij anderen te voegen om structuren te vormen die zullen voorzien in de basis voor de nieuwe tijd zoals het in toekomstige tijd-gebieden bestaat. Jullie zullen deze taak net zo goed op je nemen als degenen die hier aankwamen voordat jij het frame bouwde waarop je nu staat.
In de nieuwe wereld zijn er bewustzijnsplaatsen waar de frequenties van hemel en aarde zich met elkaar vermengen. Binnenin deze gebieden ben jij in staat die zielen te ontmoeten die jouw reis hier mogelijk hebben gemaakt. Je zult ook die zielen ontmoeten die je zullen leiden en ondersteunen in de toekomstige rijken. Als je bekwaam geworden bent in het je bewegen door de gebieden van hoger bewustzijn heen, zal je leren toekomstige levens te ontwerpen en te plannen; je zult ook een lens ontvangen om de levens die reeds voorbij zijn, te bekijken. Op dit punt aangekomen, zal je de volledige betekenis van je tegenwoordige leven begrijpen.
Als jij je voorbereidt om dit leven te verlaten, zal je in je bewustzijn naar het land van je voorvaderen reizen waar jij je aan zult sluiten bij de viering van de opdracht die jou over de boog van levens heen heeft gedragen. Door jouw licht samen te voegen met dat van andere zielen over de tijdsspanne der generaties heen, bouw je in het menselijk bewustzijn het podium op voor de nieuwe tijd. Wanneer jij je rol uitgespeeld hebt, zal een andere ziel diens licht met het jouwe verbinden en de reis voortzetten waar jouw reis hier eindigt.

©2010-2013 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen