dinsdag, december 24, 2013

De Berichtgevingen van God - Jullie Zijn het Licht van de Wereld - 15.12.2013


De Berichtgevingen van God
"Jullie Zijn het Licht van de Wereld"
15 December 2013 / Yael en Doug Powell 

Geliefden, jullie gaan de meest krachtige tijd van het jaar binnen. Het is de tijd van de ingehouden adem, die ruimte tussen de uitademing en de inademing. De loslating van het oude jaar en de komst van het nieuwe jaar. Het is een tijd wanneer de sluier van de tijd kort eindigt en jullie naakt zijn voor het Licht. Het is een tijd wanneer jullie volledig in/naar de herinnering van God gebracht worden hetgeen jullie zijn. Een tijd wanneer jullie jezelf herkennen als de levende en glorieuze Christus, het zuivere Hart van Liefde.
In deze tijd tussen de feestviering van de Christus-Dienst, dat grote loflied van Liefde opstijgend vanuit ieder menselijk hart, naar wederom de komst van de nieuwe ervaring van de kalender en de voorwaarts gaande beweging van het wiel van de tijd - in die ruimte daar tussenin, zijn jullie vrij om je het Licht te herinneren. In deze plaats van diepe stilte en zuivere Geest, is het enige dat jullie tegenhoudt van de ervaring van jullie God zelf de dunne illusie van het ego. Het ego moet in deze tijd harder dan ooit werken om jullie tegen te houden op te merken van wat er werkelijk gebeurd.  
Dit is één reden waarom zovelen van jullie de vakanties als moeilijk gewaarworden. Hoewel jullie veel ideeën hebben over wat deze gevoelens naar voren brengt, de meeste van hen hebben te maken met herinneringen, de waarheid is, dat alleen wanneer je afgewend bent van wat er aan het gebeuren is het ego de controle kan blijven houden over jouw idee van wie je bent. Want overal om jou heen straalt het Licht en is de kosmos van jou om aan te raken. Je bent in leven voor het grenzeloze wonder van het zijn van het hart van God. En alles dat jij geloofd dat de Aarde is, verdwijnt in/naar de werkelijkheid van deeltjes van levend en uitzonderlijk Licht.
Dit is de ruimte waar wat Echt is komt om jou te ontmoeten en je op te tillen om de waarheid naar jou thuis te brengen: Dat deze woorden die door Jeshua uitgesproken werden diepgaand voor jezelf waar zijn: "Ik Ben het Licht van de Wereld".
Dit is de tijd waar het Licht helder is, de sluier open is, de werkelijkheid van God Ik Ben in jouw bewustzijn straalt. Dit is het moment van de ingehouden adem waar de activiteit ophoudt, waar niets gebeurd behalve zuivere onvervalste Liefde en het Licht dat het genereert.

Dus terwijl jullie deze heilige ruimte binnengaan terwijl het rad van de tijd zich keert, in dat moment waar één jaar wegvalt en een andere op het punt staat te beginnen en het Licht van de Christus helder straalt aangezien aldus vele harten het zich herinneren, keren geliefden zich om om de omhelzing te ervaren, om te voelen wat het betekend om vrij te zijn. Zelfs als die vrijheid voor één seconde is, zullen jullie nooit weer hetzelfde zijn omdat de constructies van het ego, welke deze dualiteit gecreëerd hebben, nooit in staat zullen zijn om jullie opnieuw op dezelfde manier vast te houden.
Jullie zijn het Licht van de wereld. Deze stralende, eindeloze helderheid is wie jullie zijn. Dit kristallijne, exploderende, spectaculaire ontwaken van het grote bewustzijn van God is van jullie. Dit, dierbaren, is wat er gebeurd in dit moment van de omwenteling van het jaar.  
Het lied van de Liefde is nu in ieder hart en de werkelijkheid van wat naar de Aarde gekomen is om wederom te leven. De zuivere beschikbaarheid van de Liefde welke IK BEN levend als ieder hart en het zuivere Licht bewust als ieder glorieus bewustzijn. Deze zijn de dingen die een beroep op jullie doen om duidelijk te zijn over wat er aan het gebeuren is. Om stevig in de aanwezigheid te staan van wat heilig en grenzeloos is. Om levend te zijn voor dat wat eeuwig binnenin jullie is. En te weigeren, geliefden, dit te missen vanwege de drukte van het ego verstand.
Of je nu wel of niet de vakanties viert of de Christus erkend toen het in Jezus manifesteerde, jullie hart weet wat er hier gevierd wordt. En wat er gevierd wordt is de waarheid van Liefde welke jullie zijn en het Licht dat jullie zijn, immer meer stralend. Dit Licht is zo helder het reikt in/naar alles dat is en brengt naar jullie de bekwaamheid om te zien en het geheel van God lief te hebben. Dit Licht maakt zich wederom in de wereld bekend, als de wereld, verlicht door jullie harten.
Kom in/naar het moment van stilte voorbij de tijd welke beschikbaar voor jullie gemaakt wordt met de omwenteling van ieder jaar. Maar geliefden, dit Licht is zoveel sterker nu dan ooit tevoren en het zal niet ontkend worden als het door jullie wezen heen straalt en de waarheid van Liefde welke jullie zijn verlicht; dat jullie nooit zouden kunnen pretenderen, nooit weer, minder te zijn dan de glorie van God.
Het lied van de Liefde kent zichzelf als jullie hart, geliefden. Het zingt het uit in feestviering van de Liefde welke immer meer diepgaand aanwezig is, zichzelf bekend makend in ieder kostbaar leven. Het straalt voort om de hartstochtelijkheid van God in ieder bewustzijn op Aarde aan te steken.
Jullie hebben geen brug over deze golf van tijd nodig, hoewel het zou kunnen lijken dat jullie opgeroepen worden om je op zoveel dingen te focussen dat jullie aandacht nodig heeft. Laat dit zijn, in plaats van jullie spirituele uitoefening: om diepgaand te verbinden met de periode waar het Licht volledig beschikbaar was en de sluier van de tijd niet-bestaat, hoewel het verstand anderszins zou kunnen doen voorkomen.  
Vanaf het moment van de komst van de Christus in de her/erkenning van opengaande harten, naar het moment wanneer het nieuwe jaar hier begint de tijd voor iedereen voorwaarts te draaien in de constructie van de lineaire tijd, in die ruimte tussen dat wat jullie noemen Kerstmis en dat wat jullie noemen het Nieuwe Jaar is een diepe en krachtige ontwaking van het zuivere Licht van God. Het is levend in jullie zoals jullie bewustzijn en jullie bekwaamheid om Mij en het geheel van Liefde te zien, overal in alles, en het diep binnenin jullie als de waarheid van jullie wezen te erkennen.
Jullie zijn het Licht van de wereld. En dit Licht kan nooit gedimd worden. Precies nu is het tijd om te herinneren dat jullie het voertuig van de vrijheid zijn. Dat het Licht dat nu in jullie straalt de waarheid in iedere illusie kan zien, iedere constructie van bepantsering opent, jullie in/naar het geheel brengt dat jullie de stralende komeet zouden kunnen zijn van het ontwaken van Liefde.
De wereld, natuurlijk, is niet wat het schijnt te zijn. Maar de overeenstemmende droom is stevig op z'n plaats behalve gedurende deze tijd van het jaar, deze opening wanneer de sluier niet-bestaand is en jullie naakt voor het Licht zijn, volledig vrij van de droom van de dualiteit, levend voor de stralende ervaring van de eeuwigheid van jullie wezen.
Jullie zijn het Licht van de wereld. En terwijl jullie kiezen om vrij te zijn van de ideeën van tijd en egoïstisch bewustzijn, zijn jullie dat wat verlichting zal brengen. Niet alleen als het zuivere Licht van God, maar ook voor het ego-verstand. Dat, gepenetreerd door zuivere Liefde, de sluier weg kan vallen en ieder kostbaar hart wederom terugkeert naar de waarheid van Liefde.
Jullie zijn het Licht van de wereld. En geliefden dit zijn woorden van macht. Deze helpen jullie om binnenin jullie zelf dat terug te nemen wat jullie naar buiten toe geprojecteerd hebben. Dat in plaats van naar Jeshua te kijken en naar andere verlichte wezens die deze boodschap van Licht en Liefde dwars over de tijdperken heen gedragen hebben, kunnen jullie het uiteindelijk binnenin terug brengen, zoals jullie moeten doen met alles waarvan jullie geloofden dat het buiten jullie zelf geweest is. Wanneer je de werkelijkheid van het Licht van God terugneemt, straalt het omhoog van diep binnenuit jou en besef je dat alles dat je in een ander benoemd hebt ook waar is van het zuivere licht in jou. Wanneer her/erkend, verlicht dit Licht binnenin waarlijk de wereld en verlicht ieder menselijke bewustzijn, het naar diens goddelijkheid terugkerend.
Jullie zijn het Licht van de wereld. Laat deze waarheid jullie weg verlichten om vrij te treden vanuit ieder idee van beperkt zijn, van het zoeken door de tijd heen naar jullie ontwaking. Laat het Licht waarachtig stralen zodat je zou kunnen zien wat daar al is.
Terwijl het altijd mogelijk is om deze ommekeer te maken, om de volledige bewuste verlichting van God te worden, zijn er ook bepaalde tijden van de wereld, van het jaar, waarin al deze energieën van creatie bij jullie zijn, jullie helpend naar dit einde. En de omwenteling van het jaar is één van hen. Begonnen door de Christus, het bewuste hart van God Ik Ben hetgeen jullie diepste waarheid is, voorwaarts gestuwd door jullie diepe toewijding om deze Liefde voor de wereld te leven, om actief van dienst te zijn in de herinnering van de waarheid van Liefde.
Nu branden jullie intensief, Jullie zijn het zuivere Licht door het leven van brandstof voorzien. En geliefden, hoe jullie stralen en hoe gemakkelijk het kleine verstand terugkeert naar het zuivere bewustzijn van God Ik Ben. Dat één klein stukje van het bewustzijn van het geheel, dat gedaan heeft alsof het afgescheiden was van Liefde en van het Licht, het altijd genererend is en nu moeiteloos verlicht wordt, geliefden, en jullie zijn vrij om deze zuiverheid te zijn, om het Licht te zijn dat voor altijd straalt, iedereen de bekwaamheid brengend om waarlijk te zien wat er binnenin hen is, en aldus recht voor hen, als hun ervaring van de wereld.
Deze waarheid heeft diens thuis in jullie gemaakt. Dat wat jullie in de wereld leven is de reflectie van wat er in jullie harten vastgehouden wordt. In deze tijd, geliefden, tussen de beëindiging en het begin, tussen de erkenning van het Licht van Christus dat de gehele mensheid is en de voorwaarts gaande beweging van de schepping dat als tijd waargenomen werd, in deze ruimte kan je gemakkelijk in/naar de waarheid van onze diepste gemeenschap reiken en vreugdevol de ster van Mijn hart worden, Alles Dat Is verlichtend.
Ieder jaar is deze tijd heilig en krachtig, maar er is nu een opbouw van momentum (kracht) dat niet tegengehouden zal worden. Dat wat begonnen is als jullie prachtige hart's herinnering van Liefde creëert zo een resonantie, zo een beweging van vreugde, dat het het Licht genereert dat het geheel verlicht, en zeer zeker de wereld kan verlichten.
Wees duidelijk en sterk in jouw keuze voor Liefde en jouw bereidheid om te stoppen en om het nu te ervaren. Om niet verstrikt te raken in de eindeloze beweging van het kleine verstand als het graait en grabbelt om een brug dwars over dit moment van waarachtige kracht te creëren, zodat je niet opmerkt wat er aan het gebeuren is. Stop en voel, geliefden, voel de Liefde. Ervaar de verlichting dat het resultaat is van diens ontwaking in jullie.
Laat jouw bewustzijn de waarheid distilleren totdat het de ruimte vult waar het ego gewoond heeft en door jouw gehele wezen heen echode. De waarheid van Liefde welke jullie zijn en het diepgewortelde Licht erin worden de woorden, "Ik Ben het Licht van de Wereld". Wanneer je dit erkend en het voelt, besef je de werkelijke verantwoordelijkheid: dat jullie het zijn geliefden, die hier zijn om de weg te tonen. Om het Licht te zijn waardoor anderen zien. Om de schaduwen te verlichten totdat het verhaal van de duisternis nergens meer gezien kan worden.
"Ik Ben het Licht van de Wereld." Deze waarheid is nu in jullie in leven. Hoe dieper jullie dit verkondigen, hoe krachtiger het gevoeld zal worden. Hoe meer klaarwakker jullie zijn voor het wonder van de Schepping, hoe meer beschikbaar jullie zijn om de mensheid te dienen bij het vrij treden uit de illusie van afscheiding van Liefde en de constructies van het ego vandaan, dat het ondersteund. Totdat de mensheid duidelijk kan zien, omdat het Licht overal is en ieder kostbaar hart het loflief van de Christus zingt, 'Ik Ben het Licht van de Wereld".  
"Ik Ben het Licht van de Wereld." Als je deze waarheid diep binnenin jou voelt, kan je ieder deel van jouw wezen ervaren, je herinnerend dat ieder fundamenteel deeltje, iedere elektron, iedere bewuste hartslag duidelijk/helder is, verlicht door het Licht dat je bent, vreugdevol geaccepteerd en bewust voor anderen gehanteerd.
Oh, geliefden, wanneer jullie deze woorden zeggen en onze gemeenschap hen laat uitbreiden naar het werkelijke volume dat volledig holografisch en eeuwig is, dat de hoogte in schiet door jullie wezen heen en overal straalt, ten lange leste zijn jullie van binnenuit bekrachtigd, de wereld nu creërend, om duidelijk gezien te worden in het Licht en de visie van volmaakte Liefde … het grote hart van de levende Christus dat de mensheid is, zichzelf nu manifest makend.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
The Messages from God
Through Yael and Doug Powell
At Circle of Light,
www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten