vrijdag, december 27, 2013

Aisha en de CC's - Een Korte Update - 27.12.2013


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
27 December 2013

Terwijl de dagen bijna onmerkbaar langer beginnen te worden aan jullie zijde van de globe, zullen jullie ook een lichte verschuiving in de atmosfeer voelen als de energieën ermee beginnen jullie allemaal voor te bereiden op het einde van dit jaar en het begin van het nieuwe. Zoals altijd, zullen jullie hier en daar een korte adempauze hebben, en wij denken dat jullie allemaal iets aan tijd zullen vinden om achterover te leunen en dat jullie het jezelf langzaam aan gemakkelijk zullen maken in de gloednieuwe wateren die al naar jullie wenken. Want zelfs als jullie kalender nog steeds het getal 2013 laat zien, zijn de energieën zelf al begonnen te verschuiven in/naar het nieuwe, en als zodanig, zullen jullie allemaal in staat zijn om een kleine teug van hen te nemen als jullie het klaarspelen om jullie zelf voldoende te verstillen om het te proberen.
Wij weten dat dit voor velen moeilijk mag lijken te zijn, aangezien jullie al omringd werden door behoorlijk veel geluid/herrie, zowel uiterlijk als ook innerlijk. En zelfs als dit inderdaad een Vakantie/Feest seizoen voor velen is, is dit ook voor velen van jullie een tijd voor veel innerlijke voortzettingen. En in sommige gevallen, was dit wat alleen omschreven kan worden als een dubbele lading voor velen, terwijl het voor anderen, een in aantocht zijnde tijd van vreedzaamheid en stilte geweest is. Dus wij hopen welzeker dat jullie het allemaal klaargespeeld hebben om te doen wat wij aan jullie vroegen om te doen, namelijk om enige tijd te vinden om achterom te kijken en die lange weg te onderzoeken welke jullie bereisd hebben sinds de laatste keer dat jullie kalenders dezelfde datum als vandaag lieten zien.

Want zelfs als de tijd zienderogen versneld lijkt te zijn, zullen jullie ook zien dat jullie het klaargespeeld hebben om zelfs meer van wat waargenomen mag zijn als een kortere tijdsperiode ertussen te drukken, dan wat jullie in wat voor tijd dan ook eerder gedaan hebben tijdens deze levensreis van jullie. En met recht, aangezien deze laatste twaalf maanden misschien het meest belangrijke deel van jullie eigen evolutie vormden.
Dus wederom zeggen wij, vergeet niet om jullie zelf een staande ovatie te geven, en weet dat wij allemaal jullie voltooiingen al vieren. En zelfs als dit jaar uitgaat als een nachtkaars, jullie voltooiingen zullen alleen maar doorgaan om dat voorbij te streven waar wie dan ook op gehoopt kon hebben toen dit jaar begon. Want jullie eigen proces gaat niet over het op de korte termijn verlangzamen, want nu, zitten jullie allemaal goed en wel op de snelle strook, dierbaren, dus verwacht geen bedaarde start naar het Nieuwe Jaar. Dus leun achterover en haal adem wanneer het ook maar is dat je de kans krijgt om dat te doen, en weet dat jullie meer dan genoeg om handen zullen hebben als dit Nieuwe jaar diens aankomst aankondigt met een waarachtige bloei van energetische festiviteiten, en weet dat zelfs als dit eerder mag klinken als een uitputtende manier om het nieuwe te beginnen, zal het niets van dien soort zijn. Eerder, denken wij dat jullie allemaal een reden zullen vinden om de komst van het nieuwe te vieren, aangezien jullie jezelf badend in energieën gewaar zullen worden die op meer manieren dan één, een glimlach naar jullie gezicht zal brengen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten