vrijdag, december 27, 2013

Aartsengel Michael via Ron Head - 27 December 2013


Aartsengel Michael
Wij Feliciteren Jullie met een Jaar dat Goed Geleefd werd
27 December 2013 / Ron Head

Het is voor jullie in deze tijd van het jaar traditiegetrouw om terug te kijken op de voorafgaande maanden en opmerkingen te maken over het jaar waar jullie net doorheen gegaan zijn. Nu dat jullie minder dan één week verwijdert zijn van het voltooien van deze cyclus, stemmen wij ermee in dat dit de tijd is voor precies zo een afweging, met één kleine aanpassing. Wij wensen dat jullie, een ieder van jullie, niet alleen terugkijken naar wat er zich voorgedaan heeft op jullie wereld, waar het panorama nog steeds zowel wenselijke als onwenselijke scènes zullen bevatten. Maar kijk hoofdzakelijk naar de veranderingen die jullie hebben zien gebeuren in jullie eigen levens, en nochtans verder, binnenin jullie zelf.
Zovelen van jullie zijn een reis begonnen waar jullie nu van moeten zien dat het jullie naar een hoger besef leidt, een breder bewustzijn, en een meer liefdevolle en mededogend leven. Velen meer, hebben zichzelf al op dat pad geplaatst, hebben grote en bijna onvoorstelbare veranderingen in ieder facet van hun levens gezien. Velen zijn begonnen communicatie te ontvangen, of zijn begonnen de verwelkoming gewaar te worden van deze dichtheid waarover wij spreken. En er zijn vele andere innerlijke veranderingen waar zovelen van jullie doorheen gaan.
Breng enige tijd door met het nadenken over deze dingen. Dit jaar, jullie 2013, het eerste jaar na het passeren van de markering van 21 december 2012, was nauwelijks een "er is niets gebeurd" jaar. En toch, dierbare vrienden, laat ons jullie nu alarmeren om een jaar te verwachten welke verreweg meer belangrijk in elk van jullie levens zal zijn.

Nog steeds zijn er velen van jullie wiens gedachten zich onmiddellijk zullen wenden naar financiële of politieke mogelijkheden wanneer wij dit zeggen. Maar de meesten van jullie zijn zich nu wel bewust dat, terwijl wij ons er zeer goed bewust van zijn hoe sterk deze zaken jullie beïnvloeden, zij niet zijn waar wij over spreken via deze berichtgevingen. Financiële zaken zijn slechts bezorgheden als er een mogelijkheid van minder of meer is. Politiek, zoals jullie het begrijpen, is ook geen bezorgdheid wanneer alleen de hoogste interesse voor iedereen in overweging genomen wordt.
Wij spreken hier, zeer vaak, over oorzaken, en niet over effecten. De oorzaken waarover wij spreken zijn de veranderende staten van jullie eigen wezen, de groei van jullie zelf. Wij kunnen jullie beloven dat, als jullie doorgaan om de progressieve veranderingen in jullie zelf op hetzelfde of toegenomen tempo dat jullie gehandhaafd hebben te maken, jullie volgende jaar opmerkelijk zal zijn.
Jullie hebben hiervoor, en zullen doorgaan dat te hebben, de complete ondersteuning van iedere beschikbare bron die wij aanvoeren, en deze, mijn vrienden, zijn aanzienlijk en ongelimiteerd. Dus overweeg dat jullie mogelijkheden ook aanzienlijk en slechts gelimiteerd zijn door jullie bekwaamheid te ontvangen wat er aangeboden wordt. Treed nu met vertrouwen, een open hart, en een stevige intentie naar voren, in/naar de volgende stap van het opbouwen van het nieuwe leven dat jullie verlangen.
Vind jouw eigen vreugde. Vind wat jou laat zingen en dansen. Hoe vind je dat? Maak het jouw doel. Neem de eerste stap. Wat is de juiste stap? De juiste stap is de volgende om zichzelf te presenteren na jouw beslissing. Jouw taak is om de beslissing te maken en de stap te nemen. Jouw Zelf, jouw gidsen en jouw engelen zullen voor de rest zorgen. En jouw volgende taak is om stevig vast te houden aan jouw doel. Dwaal er nooit vanaf, behalve om het naar een hoger doel te veranderen wanneer er eentje zichzelf presenteert.
Het zal weldra tijd zijn, voor diegenen die dat aldus van plan zijn, om wat jullie noemen de "Nieuw Jaar Goede Voornemens" te maken. Deze keer bevelen wij aan dat jullie het bovenstaande opnieuw lezen en dienovereenkomstig jullie goede voornemens maken. Maar goede voornemens die waarlijk iets voor jou betekenen in het diepste deel van jouw wezen. Maak goede voornemens die je nooit op zult geven. Doe een beroep op ons voor hulp bij jouw inspanning. Doe vaak een beroep op ons.
Wij feliciteren jullie met een jaar dat goed geleefd werd. Wij zullen weldra weer spreken. Goedendag.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten