maandag, december 23, 2013

Aartsengel Michael via Ron Head - 23 December 2013 
Aartsengel Michael
Jullie Volgende Trip Rondom de Zon zal zelfs Meer Veelbewogen zijn dan Jullie Laatste
23 December 2013 / Ron Head

Michael voor de Engelachtige Wezens en de Geascendeerde Meesters
In deze tijd van grote feestviering over jullie gehele globe heen wensen wij jullie een korte boodschap over onze waardering te brengen.
Wij zijn ons meer bewust dan jullie over het brede bereik van deze boodschappen. En gecombineerd met die van onze andere kanalen, zijn er zeer weinig plaatsen op jullie wereld die gedurende het afgelopen jaar niet gelezen of gehoord hebben over welke van onze boodschappen dan ook. Dit heeft geresulteerd in een grote verschuiving in het bewustzijn en het inzicht van duizenden op duizenden aan mensen in bijna alle landen, de meeste talen sprekend.
Dat is de belangrijkste taak geweest welke jullie gedurende de afgelopen twee jaren bewerkstelligd hebben. Sommigen van jullie zijn in de greep van de winter. Sommigen van jullie koesteren zich op zonnige stranden. Desalniettemin, is deze tijd van jullie jaar gefocust, rondom de wereld, op vreugde, vreedzaamheid en eensgezindheid. Verschuldigd aan de innerlijke verschuiving, welke werd en wordt gevoeld door de meesten van jullie die onze boodschappen volgen, weten wij dat dit dieper dan ooit tevoren dit jaar gevoeld wordt. Weet dan dat wij ons bij jullie aansluiten met deze feestviering van alles dat jullie bewerkstelligd hebben, alles dat jullie geworden zijn, en alles waarover jullie nu nog dromen.

Wij sturen jullie onze diepe gevoelens van Liefde en familie. Weet dit; jullie inspanningen staan nu op het punt om uitwerkingen te hebben welke alles op diens funderingen zal doen laten schudden. De dingen zijn in voortgang, terwijl wij spreken, waarmee jullie in het begin een zware tijd zullen hebben om het te geloven, maar welke de veranderingen zullen laten gebeuren die jullie zullen verbijsteren, hoewel jullie schijnbaar voor eeuwig op hen gewacht hebben.  
En ongeacht hoe prachtig zij in het begin zullen lijken te zijn, weet dat zij slechts een eerste stap zijn. Jullie volgende trip (jaar) rondom de zon zal zelfs meer veelbewogen zijn dan jullie laatste. Jullie hebben dit gedaan.
Ben in vreedzaamheid met jullie zelf, dierbaren. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten