zaterdag, november 02, 2013

Vanuit de Akashic Archieven - November 2013 Boodschap


November 2013 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van November 2013 

Gechanneld door: Jen Eramith MA 

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in november 2013 verwachten?

Deze maand heeft een zeer fruitige, vruchtbare energie. Het is bijna als een lente energie, maar in plaats van dingen die nieuw en fris zijn, zijn zij diep en oud maar zeer rijk. Er is heel veel nieuwe groei. Er is een gevoel van vruchtbare aarde - alsof overal waar jij je naartoe keert je de materialen, de energie en de hulpmiddelen zult hebben welke je nodig bent.
Het is een goede tijd om projecten te voltooien, dingen gedaan te krijgen en jouw dromen in/naar de werkelijkheid te brengen. Dit betekend niet dat al jouw dromen uit zullen komen deze maanden. In feite, zal deze maand ietwat gecompliceerd en moeilijk zijn. De energie deze maand is gecompliceerd door het feit dat zovele dingen tegelijkertijd tot bloei komen. Nochtans kan het verfrissend voelen om je diep te verbinden in de dingen die voor jou het meest van belang zijn.
Het is zeer belangrijk deze maand dat je voor jouw eigen tuin zorgt, zogezegd. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, fysiek, emotioneel en spiritueel. Het is belangrijk dat je met de dingen doorgaat en afmaakt waar je mee begonnen bent. Het is belangrijk dat je echt de diepere doelstellingen van jouw leven voedt/koestert. Neem geen genoegen met oppervlakkige dingen. Zoek naar manieren om iets dieper vanuit jezelf in/naar de wereld te trekken. 
   
Dit is een zeer goede tijd om je met kunstwerken of healing te verbinden. Het is een zeer goede tijd om een nieuwe vaardigheid of uitstrekking te praktiseren of iets te voltooien waarvan je voorheen dacht dat je dat nooit zou kunnen. Deze maand gaat zeer vol en zeer rijk zijn en het kan zeer vervullend zijn. Maar alleen als je naar iets meer diepgaands reikt en streeft naar iets groters dan dat je ooit eerder geprobeerd hebt.  

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Deze maand zal het jullie meer dan gewoonlijk dienen om je te verbinden in een meditatie uitoefening. Het hoeft geen lange, uitgetrokken of gecompliceerde meditatie beoefening te zijn, maar het zal belangrijk zijn dat je iedere dag op de één of andere manier stille tijd hebt om met jouw gedachten te gaan zitten en diepere betekenissen toe te staan om in jouw gedachten/geest naar boven te komen. Herinner je wat het meeste van belang is.
Bijgevolg, iedere dag meditatie gebruiken om dat rustige/stille moment te hebben, kan jij jezelf ook omringen met geheugensteuntjes van wat er voor jou het meest toe doet. Foto's van jouw familie, afbeeldingen die jou herinneren aan jouw dierbaarste dromen, inspirerende citaten, alles dat jou herinnerd aan jouw diepere zelf en jouw meest belangrijke prioriteiten, zal bruikbaar zijn. Gebruik beeltenissen in jouw omgeving om jouw geest/gedachten op de grotere, meer belangrijke delen van jouw leven te houden…. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations.
It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten