maandag, november 25, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 48, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Zonlicht en Stof"
November 2013 / Week 48
 
Vier feest! Er is een groot licht dat nu in/naar jullie planeet komt. De sluiers tussen de hemelen en de Aarde zijn dunner, er zijn grote mogelijkheden voor manifestatie, genezing, en in/naar een zelfs dieper besef te treden van wie jullie werkelijk zijn. En nochtans, komt met een groot licht altijd een grote opwekking van de duisternis dat gedurende een behoorlijke tijd sluimerend geweest is.
Denk er op deze manier aan. Stel je voor dat je verhuisd bent in/naar een zeer grote en liefdevolle oude woning. In deze woning, is er een kamer welke gedurende decennia afgesloten geweest is. De ramen en gordijnen werden gesloten. De inboedel is overdekt met duisternis en het stof en de spinnenwebben hebben zich verzameld. De lucht is stagnerend en beweegt niet. Plotseling, open je die deur die gedurende zo'n lange tijd gesloten is geweest. Je gooit de ramen open, trekt de gordijnen terzijde en staat de frisse lucht en het licht toe om naar binnen te stromen. Plotseling is er een grote instroming van licht, maar daarmee samen, ook het in beroering brengen van het stof, de spinnenwebben en de benauwde lucht. Terwijl het nieuwe binnenkomt, moet het oude gaan, en gedurende een korte tijd, mag je hoesten, niezen, en zelfs tegen jezelf zeggen, "Grote goedheid! Wat een troep!" Nochtans, wanneer het stof tot rust komt, het licht de kamer binnenstroomt en jij de kans hebt om het oude op te ruimen, is deze kamer gevuld met nieuw leven, nieuwe hoop, en misschien zelfs een nieuw decor dat beter bij het leven past dat je nu leeft.
Dit is precies wat er nu op de Aarde, in jullie levens, en in jullie eigen bewustzijn gaande is. Het licht was altijd al daar. Het duister was altijd al daar. Echter, precies nu, penetreert een groot licht de duisternis, en brengt alles in beroering. Dus zien jullie monumentale stormen op jullie planeet, in jullie levens, en in jullie harten. Jullie zien mensen plotseling handelend uithalen op manieren die ondenkbaar schijnen te zijn. Jullie voelen, bij tijden een ongelooflijk gevoel van urgentheid om dingen gedaan te krijgen. En toch, dierbaren, zou ons advies aan jullie zijn om te ontspannen, je te focussen op de kleine eenvoudige dingen in het leven, en om het stof tot rust te laten komen! Sta de uitdagingen in het leven eenvoudig toe om afgehandeld te worden - zonder drama, zonder je af te vragen wat je 'verkeerd' gedaan hebt (want inderdaad is er geen verkeerd in ons boek, slechts lessen), en zonder aan de chaos toe te voegen.

Kies ervoor, om het prachtige geschenk van jullie vrije wil te gebruiken, te zeggen, "Grote goedheid de ding raken in beroering! De mensen raken in beroering! Een groot licht moet in de wereld en in mijn leven naar boven komen. Ik zal ervoor kiezen om me af te wenden van het drama, en om vrede/vreedzaamheid te omhelzen. Ik zal de dingen die aandacht in mijn leven vereisen afhandelen, wetende dat ik niets verkeerd gedaan heb, en dat op ieder moment ik mijn aandacht naar het licht en weg van de duisternis kan wenden.
Laat het stof tot rust komen dierbaren, en vier de instroming van het prachtige licht, zelfs te midden van de stormen, de chaos, en de beproevingen die jullie ervaren. Jullie zijn, uiteindelijk, van dit waarachtige zelfde licht gemaakt.
God Zegent jullie! Wij houden heel veel van jullie.  
-- De Engelen
 

Ann's Bericht - Licht en Donker …Wij Kiezen!

Hallo Allemaal!
Ik zie patronen wat verschuldigd is aan mijn werk. Wanneer ik honderden e-mails krijg van mensen die mijn vertellen dat anderen in hun leven gek aan het worden zijn, hoor over historische tyfonen en verwoestende tornado's, en ermee begin om ongebruikelijke chaos te ervaren welke proberen om mijn leven te infiltreren, dan weet ik dat er iets groots en goeds gaande moet zijn in termen van het binnenkomende licht op de planeet.
Ik maak grapjes met vrienden dat "Satan weer aan de Viagra gegaan is!" En terwijl ik weet dat een verloren en eenzame gevallen engel genaamd Satan geen macht over Gods goedheid heeft, wat ik echt bedoel is dat de energieën die hun verbinding met Gods Liefde niet kennen, en daarom ernaar streven om chaos en ontwrichting te creëren, in beroering gebracht worden. De mensen worden gedwongen om alles onder ogen te zien wat onderdrukt, genegeerd en terzijde gezet werd. Situaties in onze wereld, onze woningen, en onze levens die gedurende een tijd sluimerend waren zijn nu dingen die we moeten afhandelen. En aan het einde, zal hier een groot goed uit voortkomen.
Iedere keer dat ik in/naar een ruimte van waarheid en het hogere licht ga, proberen deze energieën mij terug te sleuren in/naar oude patronen en gedragingen. De laatste tijd heb ik een grappige kleine mantra wanneer de chaos zichzelf presenteert, "Ik ga niet ten onder!" Ik ga naar de spiegel, zoek naar het licht en de liefde van God in mijn ogen en herinner mezelf eraan dat Gods Liefde de ENIGE waarheid is. Snel, word ik teruggeplaatst in/naar een ruimte van vreedzaamheid. Ik kies interpretaties van het leven die krachtiger zijn dan degenen die mij geleerd werden. Ik weiger de duisternis bezit van mij te nemen en mijn vreugde te ruïneren.
Toen de autoband kapot ging handelde ik het af. Toen de wisselstroom kapot ging, belde ik de geweldige reparatie kerels. Toen het sanitair en de pomp buiten over mijn gehele achtertuin lekte, koos ik te geloven dat God mij zou voorzien van en inplande voor reparaties. Toen de tegel in de keuken barstte, deed ik hetzelfde. Toen de glasschaal helemaal over mijn voeten in splinters viel, gaf ik dank dat er geen enkele snee was! Toen iemand waar ik om geef me in teleurstelling schreef dat ik niet kon doen wat zij/hij wilde, erkende ik diens gevoelens en stuurde hem/haar liefde. Toen iemand, wiens gedragingen tergend kwetsend waren in mijn leven jaren geleden, als uit het niets contact met me opnam, stuurde ik hem/haar liefde en besloot om niet terug te gaan voor meer. In het verleden zou dit grote angst, pijn, en schuldgevoel geïnspireerd hebben. Nu zeggen de engelen eenvoudig, "Het is gedaan," en ik omhels die waarheid en laat het los. Wederom gevuld met de liefde van God en een grote passie voor het leven besloot ik om mijn Kerst decoraties op te hangen. Toen de lichten kortsloten nadat ik alle ornamenten in de Kerstboom na middernacht opgehangen had, tuigde ik geduldig de boom weer af en verving de kapotte lichtsnoeren met lichtsnoeren die wel werkten.
Ik geef dank dat ik een woning heb die overeind staat, en bid voor diegenen die dat niet hebben. Ik stuur liefde naar diegenen wiens verlangens/wensen ik niet kan vervullen en nochtans eindelijk op wat voor manier dan ook geen schuld voel voor het leven waartoe ik opgeroepen werd te omhelzen. En als een resultaat van het zoeken naar het licht, kiezen voor positieve interpretaties van het leven, en te weigeren om in de angst en chaos gezogen te worden die proberen om ons naar beneden te trekken, gaat de energie van Gods liefde verder om op meer positieve en wonderbaarlijke manieren door mijn hart heen te stromen. Wij kunnen een veel grotere bijdrage zijn aan deze planeet als wij weigeren om de duisternis ons naar beneden te laten sleuren.
Praktisch gesproken, wanneer je moe bent, rust. Wanneer je zogenoemde negatieve emoties voelt, ga privé even flink te keer, heb een diepe reinigende huilbui, of vind een positieve uitlaat om de opgekropte gevoelens vrij te laten. Dan, in precies het opvolgende moment, herinner jezelf eraan, dat er Zoveel goeds is! Deze emoties komen naar boven en eruit. Beter eruit dan erin. Beter om kwaadheid los te laten op een gezonde manier dan dat het jou opeet en kanker veroorzaakt wanneer je ouder bent. Beter de tranen te huilen in plaats van hen te onderdrukken en dat zij naar voren springen met schildklierproblemen of andere spanningen. Beter jouw vermoeide ziel te koesteren en te vertroetelen wanneer het moe is dan jezelf naar het punt van opbranden en misnoegdheid te duwen.   
Dus ongeacht van wat er de laatste tijd naar jou toegegooid wordt, zorg voor jezelf. Ben aardig/vriendelijk tegen jezelf. En besef dat je de almachtige, God-gegeven macht van de keuze in ieder moment hebt, om ofwel te bezwijken voor de duisternis of meer licht in/naar jouw leven en jouw hart te brengen.
Ik houd van jullie allemaal. Ik stuur jullie allemaal enorme grote dosissen van liefde en licht met deze boodschap, en vraag God om alsjeblieft dit licht te helpen dat binnenin jullie zo sterk naar boven komt, zodat je het in ieder gebied van jouw leven voelt. En als je daar al bent, geef het door aan iemand anders die in behoefte van deze liefde is!

Heb een prachtige week!
Ik houd van jullie allemaal,
Ann 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©Ann Albers, All Rights Reserved - http://www.visionsofheaven.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten