woensdag, oktober 02, 2013

Vanuit de Akashic Archieven: Oktober 2013 Boodschap

 
Oktober 2013 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Oktober 2013 

Gechanneld door: Jen Eramith MA
 

 


Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in oktober 2013 verwachten?
Deze maand heeft een sterke, openende, bevrijdende energie. Het gevoel van de maand is als een uiteen barstende dam en water dat voort stroomt, of als het gevoel van het wandelen door een donker bos gedurende een lange tijd en dat zich plotseling opent naar een zonnige weide. Er is een gevoel van uitbreiding en een gevoel dat alles bezig is groter te worden. Je kunt waarnemen dat alles dat voorheen blokkerend was nu beschikbaar zal zijn om voorwaarts te gaan, te stromen en uit te breiden.
Het gevoel dat alles voorwaarts gaat kan zeer opwindend zijn, maar het kan ook overweldigend zijn. Het is belangrijk voor jullie allemaal dat jullie deze maand geaard/gegrond en opzettelijk zijn, zelfs als je golf op golf van uitbreidende nieuwe kansen/mogelijkheden opvangt. De opening en het voorwaarts snellen zullen zowel projecten als activiteiten omvatten waar jullie op gewacht hebben. Het zal nieuwe vormen van groei omvatten, nieuwe relaties, en een bevrijding van de blokkades en oude relaties.
Deze opening zal jullie ook naar een opening leiden van oude emoties die teruggehouden werden. Wees niet verrast als je bij jezelf waarneemt meer emotioneel te zijn deze maand. Wees niet verrast als je mensen overdreven ziet reageren op zowel positieve als negatieve manieren. Als je geaard in integriteit zult blijven, kan je echt van deze stormaanval genieten. Als je niet geaard bent, dan zou je heel goed omver gestoten kunnen worden.


Er is ook een gevoel van water als een metafoor voor de emotie en voor de stroming welke bezig is zich te openen. In het beeld dat wij gaven van een dam die doorbreekt en water dat voorsnelt, ben jij niet de staande persoon met het water dat jouw richting opsnelt. In plaats daarvan, in deze maand, ben jij het water. Jij bent het iets dat eindelijk losgelaten wordt. Het zal meer dan ooit belangrijk zijn deze maand dat je de verantwoording voor jezelf en jouw eigen acties neemt. Wacht niet op anderen om jou te fiksen. Wacht niet op anderen om jou toestemming te geven. Beschuldig andere mensen niet voor de manier waarop de dingen verkeerd gaan, en geef mensen niet de eer voor de manier dat de dingen goed gaan. Neem de volle verantwoording voor alles aangaande jou … jouw woorden, jouw gedachten, jouw acties, en de uitkomsten die uit jou vandaan voortsnellen.
Dit kan echt een bevrijdende, echt opwindende maand voor een ieder van jullie individueel en voor het menselijke collectief zijn. Het kan ook overweldigend zijn en het is aan jou om je te verzekeren zeer goed voor jezelf te zorgen, dat jij jouw ogen wijd open houdt en dat je zeer opzettelijk bent met waar jij deze maand een verbintenis mee aangaat.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om ons zo goed mogelijk met de energie van Oktober te verbinden?  
Eén ding dat jullie allemaal zal helpen is om je zeer actief met de Planeet Aarde te verbinden. Gebruik gebed, meditatie en rituelen. Gebruik ook lange wandelingen, diepe ademhalingen en visualisaties om je te verzekeren verbonden met de natuur te zijn. Kijk naar de ritmes van de natuur, voel het gevoel dat jouw lichaam echt met de Planeet Aarde verbonden is. Stop om te genieten van het gevoel dat de zwaartekracht je veilig en geborgen houdt op deze planeet. Gebruik jouw lichaam meer dan gewoonlijk deze maand om je te helpen jouw gevoel van zelf te vinden. Neem diepe ademhalingen, strek jouw spieren, doe oefeningen, en laat jouw bloed in beweging komen. Kijk niet alleen maar naar een boom, plaats jouw handen op de boom. Kijk niet alleen naar het voorbijgaande water, dip je tenen erin of ga zwemmen. Alles dat je kunt doen om lichamelijk verbonden te zijn in de wereld rondom jou heen zal je helpen met geaard te zijn en het zal je helpen je te verbinden met een grotere kracht. Het zal je helpen je te verbinden met iets groters dan jezelf, wat werkelijk is waar deze maand helemaal over gaat.
Een tweede ding dat je deze maand kunt doen is om jezelf een uitlaat voor jouw emoties op een dagelijkse basis te geven. Vind een activiteit welke jou toestaat om jouw emoties te channelen en laat hen iedere dag los. Dit kan de één of ander vorm van oefening zijn zoals wandelen of rennen. Het kan het bijhouden van een dagboek zijn, praten met een vriend of praten met jouw hond. Of het kan een therapeutische afspraak omvatten. Je zou mogelijk kunnen proberen om poëzie te schrijven, te zingen, of andere vormen van kunst te beoefenen. Alles dat jou helpt om jouw emoties te bevrijden op een consistente en gestructureerde manier zal jou van dienst zijn. Verzeker jezelf ervan dat je dit opzettelijk op een dagelijkse basis doet. Ruim wat voor emotie dan ook op als het naar de oppervlakte komt zodat je niet eindigt met een opgeslagen (back-up) blokkade. Dit zal je helpen om te voorkomen overweldigt te worden door de voortsnellende energie van de maand… 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations.
It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.

2 opmerkingen:

 1. Hello; My name is Thomas E. Sperhac; from Pittsburgh, Pa.
  I just want to Thank All Those that Channel and give us these hopeful and teaching messages.
  They have helped me get to this 'Finish Line'. Much Love and All My Light to You All!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hello Thomas,
   I'm quite sure that the energy of you gratitude will reach all those people who channel these messages of hope en most profound teachings. I think a lot of people benefit from them, and of course help them through the time until that "Finish Line" has been reached. We are very close now!!
   Thank you for your very kind words!
   Love, Light and Blessings,

   Verwijderen