woensdag, oktober 02, 2013

Een Uur Met een Engel - Aartsengel Michael - 30 September 2013 / Deel 1 van 2


 
Een Uur Met een Engel - 30 September 2013

Aartsengel Michael
"Welkom Naar Deze Tijd van Herontwaking"
(Deel 1 van 2)
Steve Beckow Intro: AEM bespreekt, onder andere, het opnieuw instellen van de Globale Valuta of Reval.
Graham Dewyea: Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.

Nieuwe Jij Conferentie in Joshua Tree
Steve Beckow: Dank je wel, Graham. En voordat wij naar onze gast, Aartsengel Michael, toegaan wil ik graag met Linda als Linda spreken, en jou nochtans vragen, Linda, hoe was het voor jou? Hoe was de conferentie voor jou?
Linda Dillon: Ik dacht dat de conferentie fenomenaal was. En ik zeg dit zowel als mijn persoonlijke zelf, als het ware, en ook als het kanaal voor de Raad van Liefde.
Het was echt op zoveel manieren een samenkomen van spirituele familie, van zielfamilie, en de mensen beginnen zich te verenigen als familie met een heilig doel. Ik denk dat de tijd die wij samen hadden, welke zeer kort leek te zijn, ons echt een kans gaf om de nieuwe energieën van de nieuwe jij te beginnen te integreren, maar ook om gewoon die liefde voor elkaar, zeer spontaan en zeer snel te weten te komen en te respecteren en te ontdekken.
Dus, voor mij, was het een springplank. En dan als het kanaal kon ik, natuurlijk, zien hoe overvol de zaal was, en niet alleen met onze geestelijke begeleiders en met de Aartsengelen en de meesters, maar de zaal was ook vol - en sommige mensen waren ook gelukkig genoeg om dat ook waar te kunnen nemen - met onze sterren broeders en zusters. Er was daar een schip, weet je, gepositioneerd boven het heiligdom, boven die lange torenspits - wat, tussen haakjes, een straalzender was.
Dus het was voor ons een kans om een echte opwaardering en een diepere verankering van de vijfde, zesde en zevende dimensionale energieën te ontvangen. Ik dacht dat het prachtig was.
Het kwam geen enkele vorm van ego tegen of nam het waar, enige vorm van arrogantie, enige vorm van afscheiding. Het was gewoon een liefdesfeest. Het was geweldig.


SB: Daar ben ik het mee eens. Ik merkte specifiek op hoe goed iedereen samenwerkte. Er was niemand die probeerde om het spotlicht te grijpen. In vele conferenties is daar iemand die de joker speelt, of wat dan ook, maar iedereen was uitgelijnd aangaande de doelstelling van de conferentie. Dus het was gewoon prachtig.
LD: Ja. Het laat zien hoever we gekomen zijn. Omdat wat ik echt geloof is, dat dit een microkosmos was, deze honderd-plus (mensen op de conferentie) is een microkosmos van de grotere Lichterwerker gemeenschap.
Eén van de dingen waar ik mee uit de conferentie vandaan liep was - en ik herinner me niet altijd wat ik channel, pas na het feit - maar ik geloof niet dat Aartsengel Michael ooit gesproken heeft over de Lichtwerker gemeenschap als die originele groep die hij eonen geleden rekruteerde om licht door het universum, het multiversum heen te brengen
Dus dat was een beetje een ogenopener voor mij over onze collectieve afkomst en waar wij als Lichtwerkers begonnen. Ik vond dat zeer interessant.
SB:  Ik genoot van de Goddelijke Moeder en dat zij zei, "Wel, het is niet echt een nieuwe jij. Jullie gaan terug naar de oude jij." [lacht] Ik dacht dat is echt precies zoals het is!
LD: [lacht] Yeah, ik heb me dat gedeelte niet herinnerd!
SB: Oh, ja! Dat was geweldig. Zo waar…... Oké!
Ik geef je enige tijd om je aan te passen, en wacht op Aartsengel Michael om binnen te komen.
Aartsengel Michael: Gegroet. Ik Ben Michael.
SB: Groeten, Heer.
Aartsengel Michael: Aartsengel van Vrede/Vreedzaamheid, Strijder van Liefde, Brenger van Blauw. En welkom aan jullie allemaal. En ja, uit naam van Linda en uit naam van deze gehele Raad van Liefde wens ik ook jullie allemaal te bedanken die deze reis naar Joshua Tree gemaakt hebben, want het was niet altijd gemakkelijk. Maar mag ik zeggen, vanuit ons perspectief en vanuit die van jullie, was het zeker de moeite waard.
Welkom, mijn collega Lichtdragers, Lichthouders, Lichtwerkers, Liefde-houders. Welkom naar deze tijd van herontwaking, van het worden, van uitbreiding, en, ja, van nieuw aanvangen, van het uitslaan van jullie vleugels, niet slechts diegenen van jullie die bijeengekomen waren in Joshua Tree, want deze kans werd naar jullie allemaal uitgebreid.
Het is een tijd van beslissen, van keuze - ja, één van deze lijnen in het zand waar je kiest om voorwaarts te gaan, waar je beslist om te creëren, waar je over die lijn in het zand heen springt en verdergaat met deze reis van ontwikkeling, van vreugde, van liefde en van oneindige wording.
Dus, mijn vriend, waar wens je om vandaag te beginnen?  

De Belangrijkheid van Oktober 2013
SB: Wel, één van de lezers heeft me gevraagd om u te vragen over de belangrijkheid van Oktober. Ik denk dat de bronnen van Blossom het aangehaald hebben, en de Arcturiaanse groep refereerde er ook naar. U heeft nu net gezegd dat dit een tijd van keuze en een tijd van voorwaarts gaan is. Gaat er iets speciaals in Oktober gebeuren? Wat is het waar u mogelijk naar refereert?
Aartsengel Michael: Het is niet zozeer een enkelvoudig evenement - en ik weet dat ik zal klinken alsof ik dit eerder gezegd heb, maar desalniettemin zal ik mezelf herhalen. Oktober is de tijd van de oogst. Het is de tijd van veel van waar jullie aan gewerkt hebben tot bloei komt. En het is een tijd van nieuwe aanvangen, van nieuwe gedachten, nieuwe acties, nieuwe ondernemingen, welke een resultaat geweest zijn van de spirituele keuzes, de menselijke keuzes, de fysieke keuzes welke jullie en Gaia in deze tijd maken.
Dus jullie kunnen aan oktober denken als een eenvoudige verdere ontvouwen van wat al begonnen is. Maar deze maanden van september, oktober, ietwat van november zijn zeer belangrijk in termen van waar jullie aan denken als tastbare evenementen.
SB: Oké.
Aartsengel Michael: En wat ik hiermee bedoel? Nu, wat is de lakmoes test voor jullie om te weten, jullie, mijn broeders en zusters, mijn legioen van blauw , alle stralen, alle kleuren? Jullie spirituele zoektocht wordt niet eenvoudigweg in de spirituele vorm gedaan.
En jullie weten dit, en jullie hebben dit geweten, velen van jullie zijn hiermee bezig geweest, wel, gedurende jullie volledige levens, bewust of niet. Maar jullie fysieke werkelijkheid, waar jullie aan denken als jullie wakende modus (dat is zeer zeker niet de gewaarwording door het universum heen; maar waar jullie aan denken als jullie wakende modus, jullie fysieke gevoel van werkelijkheid, van jullie fysieke omgeving en jullie lichaam) is bezig te beginnen de energieën aldus diep en aldus duidelijk te verankeren, samen met, natuurlijk, de verschuiving van koolstof naar kristallijne, samen met de activering van uiteenlopende standaards, markeringen van jullie DNA.
Dus waar jullie naar gezocht hebben in termen van wat jullie noemen tastbaar bewijs, komt het eraan om duidelijker bij jullie te zijn. Dus wat er plaatsvond in waar jullie aan denken de ongeziene rijken - wat slechts een kwestie van jullie waarneming is, tussen haakjes - maar wat er heeft plaatsgevonden in de buitenste rijken komt ertoe om duidelijker binnenin jullie fysieke ervaring te verpozen.
Nu, waarom vindt dit plaats? Ten eerste, is het omdat jullie meer volledig verankerd zijn, meer compleet, meer diep binnenin de Vijfde Dimensie van Gaia. En wij hebben gezegd, en zullen doorgaan te zeggen, dat de oude Derde vervaagd - ja, zelfs met de chaos, de rotzooi, de oorlog, de wreedheid; het gaat door diens kop op te tillen zodat het letterlijk uitgeroeid kan worden.
Dus, wat jullie zien tijdens het proces van oktober, deze prachtige gouden maand, is het tot bloei komen en het komen van de vervulling van vele beloften.
Dus, is oktober betekenisvol? Ja, natuurlijk is het dat. Is ieder moment, iedere keuze, minuscuul en mammoet, belangrijk? Ja, dat is het. Omdat jullie er behoefte aan hebben te weten, als interdimensionale, spirituele, menselijke, fysieke wezens dat iedere ademteug een keuze en een beslissing is in termen van hoe jullie vooruitgaan.
En gaan jullie in liefde en vreugde vooruit, in creatie en vervulling, of gaan jullie vooruit in angst, schoorvoetend? Klampen jullie je aan de oude paradigma's vast? De meesten van jullie doen dat niet. Maar wanneer jij jezelf vangt, alsjeblieft, wij smeken jullie, laat het los. Geef het aan mij. Geef het aan de meesters van jullie keuze. Geef het aan Gabrielle. Geef het aan de Moeder, maar houd je er niet aan vast. Geeft het aan Gaia, want zij is een meester omvormer. Kijk naar haar!
Dus dat is waar jullie naar uitkijken. Jullie hebben de weg geplaveid. De energieën welke jullie nu gedurende jaren gepenetreerd hebben werden verhoogd. Jullie capaciteit om op zeer verschillende manieren waar te nemen, als je vergelijkt hoe jullie vandaag de dag waarnemen en te werk gaan met een jaar geleden, toen wij zeer gelijkaardige conversaties hadden, dan zullen jullie opmerken, lieve harten, dat jullie verschoven zijn. Jullie zitten goed in jullie Ascentie.
Neem de tijd om terug te reflecteren, omdat jullie dan denken, "Heer, hoe zal het aanvoelen? Hoe zal ik te werk gaan?" voor velen van jullie, lijkt dat jaar geleden een vage herinnering. Maar neem de tijd om terug te reflecteren en om te zien, te voelen, te weten hoever jullie nochtans gekomen zijn.
Jullie zijn in een plaats van niet alleen samenwerking, van overgave op de fijnste betekenis van de term, maar in partnerschap. Jullie hebben het idee losgelaten, de mentale constructie, het concept dat de Ascentie voor jullie gedaan wordt, aan jullie, en jullie zijn verhuisd naar het begrip dat het werkelijk met jullie is. En het is ook met jullie, met jullie heilige zelven.
En jullie hebben een veel groter gevoel van weten en verantwoordelijkheid aangenomen, wederom op de duidelijkste betekenis van de term, van het weten dat jullie gedachten, jullie hart, jullie acties er behoefte aan hebben - ja, behoefte aan hebben - om in uitlijning te zijn met de liefde en met wat jullie kiezen om voort te brengen en te ervaren, zodat jullie niet alleen ascenderen, maar dat jullie in die energie zovelen met jullie meebrengen.
Dus, is dit een betekenisvolle/belangrijke tijd? Het zou niet meer betekenisvol/belangrijk kunnen zijn.  

Andrea en George Scully
SB: Oké. Dank u wel, Heer. Dat is prachtig.
Ik ga over een seconde naar de reval, het opnieuw instellen van de globale valuta (reset). Maar daarvoor heb ik een boodschap van genade. En ik doe niet…. Ik beloof dat ik niet vaak individuele gevallen naar voren breng. Maar in dit geval betreft het redacteuren van de blog en leden van de discussiegroep, etcetera….
En dat is, dat Andrea Scully en haar man, George, geconfronteerd worden met een mogelijke scheiding in hun huwelijk omdat Amerikaanse grensbeambten vermoeden dat George in de Verenigde Staten werkt, en uiteraard doet hij dat niet. Hij is een lange-afstands bestuurder die zijn lading vanuit Canada meeneemt, en het naar de VS brengt, en dan een lading terug brengt vanuit de VS naar Canada. Dus hij is bona fide, maar zij interpreteren het alsof hij in de VS werkt.
En dus kan hij niet naar Canada gaan; hij is mogelijk niet in staat om naar de VS te gaan, en zij zijn zeer bezorgd. Kunt u hen het voordeel van uw raadgeving geven, alstublieft? En ik zal dit niet vaak vragen.
Aartsengel Michael: En terwijl dit een vraag is betreffende lieve Andrea en lieve George, begrijp, dat dit een vraag over gerechtigheid is. Nu, ik ken mijn geliefde vrienden en mijn heilige bondgenoten die het Licht en de Liefde aan het netwerken en netwerken en netwerken geweest zijn dwars over de landen heen, meervoudig, en dat jullie niet eenvoudig een welbespraakte geruststelling wensen te horen. Maar ik wens werkelijk [hoest] … Ik wens werkelijk dit onderwerp te adresseren.
Laat mij beginnen door jullie enige zeer wijze raad te geven. Neem onmiddellijk een zeer scherpe immigratie advocaat. En ik zal jullie naar de juiste leiden. En jullie zullen niet gescheiden worden. Laat ons daar ook duidelijk over zijn.
Maar wat Andrea en George naar de voorgrond brengen voor de opruiming is deze gehele kwestie van afscheiding, van valse grenzen. Nu, jullie - en ik zeg "jullie" diegenen die luisteren/lezen - jullie die de Lichtwerkers zijn, de Wegwijzers, de Padvinders, de Poortopzichters, jullie verwelkomen jullie broeders en zusters van de sterren en van de hemelen, en toch nog steeds op Gaia bestaan er deze internationale grenzen die ravage en rotzooi creëren en die beweging en gemak voorkomen.
Ja, wij weten dat velen van jullie zeer sterke banden hebben met waar jullie aan denken dat jullie natie-staat is. En jullie bewaken het omdat het bepaalde rechten en privileges heeft die zeer positief zijn, zoals in Canada de Universele gezondheidszorg, en een plaats waar niet iedereen in jullie buurt gewapend is met wapens. En deze zijn waarden die het waard zijn om te behouden.
Maar laat ons spreken met betrekking tot de werkelijke kwestie die op handen is. Er zijn para-militaire en militaire machten die deze denkbeeldige lijnen bewaken. En het heeft te maken met geld en financiën, hebzucht en macht. En dit is één van de gebieden die eenvoudigweg langs de kant van de weg gezet moeten worden.
Dus natuurlijk gaan zij de helderste lichten van alles het mikpunt maken, omdat zij kunnen voelen - zij weten dit niet bewust; zij zouden zeggen, "Oh, wij doen slechts ons werk," maar wat er werkelijk gaande is, is dat zij voelen dat de machtstructuren aan het afbrokkelen zijn en dat het licht degene is die het vernietigende werk doet. En dus is het natuurlijk dat met hun verdediging zij zullen mikken op de helderste lichten van alles.
Dit zal niet permanent zijn. Dus begrijp, boven, beneden, jullie sterren broeders en zusters en vele krachten zijn op de grond en werken aan deze kwestie.
Wat zich ook heeft voorgedaan - en dit is specifiek waar voor de Verenigde Staten van Amerika, welke door St. Germaine gesticht werd als een land van vrijheid! En nochtans werd het het meest bekrompen, geïsoleerde land in termen van deze geloofssystemen van toegankelijkheid.
Jullie zien dit met jullie vluchtelingen - en dit is wat wij hen noemen - vanuit het zuiden. En wij bedoelen niet eenvoudig Mexico. Wij bedoelen geheel Latijns Amerika, waar er vele, vele wrede dictaturen zijn en absurde armoede is. En aldus migreren zij naar het land waar kansen en vrijheid verondersteld werden te leven.
Dus dit paradigma van stijfheid wordt uitgedaagd en afgebroken - dit geloof dat er bij ieder portaal vijanden zijn. Dus of het nu New York is en de ondervraging van iedereen die eruit ziet alsof zij geen blauwogige blondharigen zijn. Als zij eruit zien als Moslim, Islamitisch dan worden zij ondervraagd. Als zij in Arizona zijn en zij zien er Hispanic (bewoner van de USA die Spaans als moedertaal heeft) uit, worden zij ondervraagd.  
Dus dit is aan het veranderen. En dat is waar dit over gaat. Dus, zo nu en dan, vraag ik aan jullie - ja, ik vraag uit naam van de Moeder en het Gezelschap van de Hemel - Ik wens dat jullie beginnen om grenzen uit te wissen. En jullie kunnen het zien als een kinderoefening om met het potloodgum van het kind de grenzen op een kaart uit te wissen, en specifiek, Andrea, George, begin onmiddellijk de grenzen die jullie oversteken uit te wissen. Maar doe het helemaal over Gaia heen. Begin de grenzen uit te wissen.  
Dit gaat over eenheid. Dit gaat over het delen van goederen en rijkdom en informatie, familie, liefde, gezondheid. Jullie kunnen niet in dezelfde ademhaling nationale grenzen herbekrachtigen en jullie sterren broeders en zuster uitnodigen om bij jullie te komen leven. Dergelijke grenzen zijn niet bij hen bekend. Kunnen jullie je de stampei voorstellen als zij precies op de grens van Canada en de Verenigde Staten landen? Wat zeer waarschijnlijk is, tussen haakjes.
SB: [lacht] Nee, dat kan ik niet! Maar het klinkt zeer interessant. Geoffrey West kwam net binnenvallen - wereld burger paspoorten!
Aartsengel Michael: Dat is correct. Claim jullie recht op om burgers van Gaia te zijn.  

Het Opnieuw Instellen van de Globale Valuta of Reval
SB: Nou, daar gaan we. We gaan verder met de reval, Heer, de globale valuta reset. Er zijn mensen die zeggen dat de reval nep is. Er zijn mensen die zeggen dat dit niet spiritueel is; het is hebzuchtig.
Wat is het spirituele doel van de globale valuta reset, Heer?
Aartsengel Michael: Welnu, jullie weten dat ik altijd een praktische aartsengel ben - misschien niet zo praktisch als mijn zuster, Gabrielle, maar ik ben gekend praktisch te zijn. Maar laat ons spreken over de spirituele onderneming hierachter - waar jullie aan denken als de reval.
En voor sommigen van jullie breng ik jullie een jaar terug, en voor anderen van jullie breng ik jullie een decennia terug, en voor sommigen van jullie een decennia en een half. Omdat velen van jullie gedurende een zeer lange tijd hiermee bezig zijn geweest. En laat ons spreken over de spirituele invoer, de onderneming. Jullie zijn allemaal door een spirituele herwaardering heengegaan, her-waardering, e-waardering, evolutie, waardebepaling. Denk aan deze drie termen. En hoe presenteer ik dit?  
Denk aan jouw valuta, de valuta van jou. Voel je vertrouwen, ken jij jezelf nu van een grotere waarde in jouw hart te zijn dan dat je voorheen deed, één jaar, twee jaren, tien jaren geleden? Is jouw zelfwaarde valuta gegroeid? Is jouw gevoel van verbinding en verbondenheid met Alles gegroeid?
Is jouw wetenschap van de waarde van jouw pad en jouw dienstbaarheid en jouw plaats van liefde binnenin het hart van de Ene gegroeid? Natuurlijk is het dat. Dat maakte deel uit van jouw ontwaking en maakte deel uit van jouw Ascentie.
Welnu, ik heb tegen u gezegd dat er nu een tijd is - en jullie zien het in vele verschillende gebieden van jullie fysieke bestaan - waar de dingen die op een spiritueel niveau geweest zijn omlaag drijven, omlaag zinkend zoals het muntstuk in de vijver, omlaag naar het fysieke niveau.  
Zijn er sommigen die dit volledige project benaderd hebben met, kan ik zeggen, minder dan zuivere intenties? En zelfs sommigen met de intentie van hebzucht en controle en eenvoudig geld? Ja, natuurlijk zijn die er.
Maar er zijn velen meer die deze onderneming benaderd hebben met een idee en een geloof en een vertrouwen dat in feite dit het aangezicht van Gaia zou kunnen veranderen en gelijk trekken waar jullie aan denken als valuta en rijkdom.
Nu, laat mij hier duidelijk over zijn. Wil ik dat jullie op de Reval en het geld gefocust zijn 's ochtends, 's middags en 's avonds? Absoluut niet. Wil ik dat jullie 's ochtends, 's middags en 's avonds gefocust zijn op wat je kunt creëren en voort kunt brengen en kunt delen met de mensheid? Absoluut, omdat jullie het hart hebben, de kennis en de spirit om hiermee om te gaan, omdat jullie uitgebreid zijn.
Is dit bedrog? Het is een gebed, een belofte, een vertrouwen en een handeling van verandering, niet eenvoudig een handeling van geloof, maar een handeling, een pro-actieve beweging van verandering. Jullie kunnen niet in angst blijven. Jullie kunnen niet zeggen, "Dit is eenvoudig bedrog," omdat jullie de in beweging zetters zijn achter deze actie.
Welnu, er zijn vele punten, zoals jullie weten, die moeilijk geweest zijn in dit proces, en er is nog steeds grote rotzooi in het land genaamd Irak. Er is grote ontreddering, en er is de vraag over de stabiliteit van die regering om zelfs achter de hulpmiddelen te staan.
Maar jullie houden de energie en de ruimte hiervoor vast om naar voren te komen, niet op een behoeftige, angstige manier, maar op een manier van afkondigen, in een andere dimensie, in een andere werkelijkheid - ja, één in de overgang; wij gunnen jullie dat - maar het is in een andere werkelijkheid, dat jullie dit voortbrengen.
Welnu, er zijn twee die ook tegen jullie zullen zeggen, en tegen mij, "Als wij volledig in de vijfde verankerd zijn - zesde, zevende - als wij volledig verankerd zijn, dan hebben wij geen behoefte aan valuta. En dat is waar, en het is niet waar. En laat mij jullie vertellen waarom.
Mensen, wat jullie zijn, en waarvan jullie de bedoeling hebben om het te blijven, houden van valuta. Het is een idee. Valuta is nooit meer geweest dan een concept en een idee. En het is een idee van overvloed voor velen. Voor vrijheid, voor voedsel, schoon water, behuizing, spel, jullie gemeenschap ondersteunen. Dus jullie houden van valuta.
Dus waarom zouden wij, wanneer wij geen behoefte aan valuta hebben, zeggen, "Welnu, jullie hebben geen behoefte meer aan valuta" wanneer jullie ervan houden? Het laat jullie zien, en het brengt jullie in/naar een plaats waar valuta wordt wat het is - een idee.
En hoe meer jullie met deze creatie van overvloed werken, voor velen, voor allen, dan hoe meer het jullie bekwaamheid wordt om eenvoudig uit de ijle lucht te creëren. Omdat dat is wat jullie echt aan het doen zijn.
Dus dat is wat ik zeg. En het is in voortgang- ik blijf jullie dit vertellen - het is in voortgang. En jullie hebben een zeer praktisch gezegde, geloof ik, op Gaia, en dat is "Het bewijs zit in de pudding." (de praktijk zal het uitwijzen)
SB: Prima, Heer.
Aartsengel Michael: Daar zijn diegene die nee zullen zeggen omdat zij niet wensen te veranderen, en zij niet wensen om risico te lopen. Zij wensen niet het risico te nemen om voor gek gezet te worden. Maar het is niet gek.
Wordt vervolgd…..

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten