woensdag, augustus 14, 2013

Verdwijnend Vliegtuig / Fake - Jet -- 14 Augustus 2013

Verdwijnend Vliegtuig / Fake - Jet
 
Lieve Vrienden,
Vanmiddag zat ik even buiten en ik zag een vliegtuig aan komen vliegen, met een kleine condensstreep. We hebben momenteel prachtige luchten en ik mag graag de wolken fotograferen, maar daarnaast film ik ook de vliegtuigen zo af en toe, in de hoop een fake-jet te kunnen 'spotten'. Zoals ik onlangs al eens vertelde dat ik diverse malen al een vliegtuig had zien verdwijnen, zo gebeurde dat nu terwijl ik aan het filmen was!!!
 
De lucht is erg blauw, en het zonlicht neemt veel van de duidelijkheid weg, maar het is wel degelijk te zien. Mijn foto/filmtoestel is niet echt een geavanceerd toestel, maar je kunt er toch wel leuke opnames mee maken, dus er zal goed gekeken moeten worden. Ik dacht op een gegeven moment dat het toestel uit focus ging, (want op die schermpjes is dat nooit echt heel goed te zien) maar achteraf moest ik vaststellen dat dit kwam omdat de condensstreep begon te 'stotteren'. Zet je beeldscherm op de hoogste licht-resolutie. Ik heb ook 'snap-shots' uit het filmpje gehaald, die ik eronder zal laten zien. Ik heb het daar ietwat verduidelijkt. Het vliegtuig/fake-jet dreigt op een moment (op de staart na) uit beeld te verdwijnen, en komt dan weer terug, en verdwijnt dan. In het begin is het filmpje wazig, want het toestel moest zich nog focussen op het object dat gefilmd moest worden.
 
 
======================
1
klik op de foto's om deze groter te kunnen bekijken....
==


 
==
5
 
==
6
Hier komt de jet weer terug in beeld....
==
7
 
==
8
 
==
9
 
==
10
 
==
11
 
==
12
 
==
13
Zo goed als verdwenen....
 
==
14
 
==
15 
==
21
Uiteindelijk was alleen dit wazige stipje nog te zien, totdat ook dat uiteindelijk verdween. Ik weet dus niet of dat het toestel dus slechts 'versluierd' gemaakt is, of dat ze echt naar een andere plaats 'sprongen'.
 
Ik hoop dat het een beetje goed te zien was verder.... Ik blijf voor jullie op de uitkijk staan....
 
Namaste.
Cobie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten