zaterdag, augustus 10, 2013

Mary - "Cirkels van Licht" - Pamela Kribbe


Mary
"Cirkels van Licht"
Juli 2013 / Pamela Kribbe 
 
Lieve vrienden, Ik Ben Mary, op Aarde de moeder van Jeshua. Het is zo'n vreugde voor mij om tussen jullie in te zijn, om in jullie cirkel van Licht te zijn. Ik wens om deze ochtend met jullie te vieren, en om jullie te omwikkelen in een mantel van zoete liefde, zeer licht en vriendelijk - voel het.
Jullie harten hebben behoefte aan Licht. Voor jullie allemaal, is dit een zware plaats om te zijn. Jullie natuurlijke staat van zijn is vreugde, speelsheid, creativiteit. Jullie voelen je vaak verstikt door de zware energieën op Aarde, en jullie voelen je afgesloten van Thuis. Ik wil de energieën van Thuis, de originele bron, vandaag naar jullie toe brengen. Dus adem het in en herinner je wie je bent. Ik wil dat jullie je in het Licht baden van jullie ziel en in de verbindingen tussen onze zielen.
Stel je voor dat het Licht van herverbinding en eenheid door jouw gehele lichaam heen stroomt. Verzeker je ervan dat deze stroming ieder deel van jouw lichaam bezoekt, specifiek de delen die behoefte aan genezing hebben. Laat het helemaal omlaag naar jouw voeten stromen. Er is nu een halo van Licht om ons allemaal heen. Voel hoe jij je kunt ontspannen en veilig kunt zijn binnenin deze halo van Licht, hoewel je zou kunnen bespeuren dat sommige delen van jou moe zijn en zwaar aanvoelen. Dat is oké - laat alles zijn zoals het is.
Jullie dragen allemaal een zeer kostbaar Licht in jullie ziel met je mee. Wanneer je verbonden bent met dit Licht voel jij je één met het Universum. Dit is de goddelijke ervaring waarnaar je op zoekt bent. Je bent je nog niet bewust van dit innerlijke Licht wanneer je als een jonge ziel aan jouw reizen begint, dus zoek je er buiten jezelf naar, in de externe wereld. Je bent waarlijk als een kind dat naar begeleiding zoekt, maar jouw werkelijke missie is om de begeleiding binnenin te vinden, en het doen van dat wordt waarlijk de geboorte van jouw Goddelijkheid.


De meeste zielen spenderen vele levens door de tijdperken heen proberend om het Licht buiten zichzelf te vinden, en dat maakt deel uit van het opgroeien. Maar je wordt nu een volwassen ziel. Je bent je bewust van de behoefte om naar binnen te gaan, omdat je alle andere wegen uitgeprobeerd hebt. Je hebt geprobeerd het Licht te vinden door het vergaren van wereldse macht of bezittingen. Je hebt geprobeerd het Licht te vinden door een groot ego te creëren en erkenning van de wereld te vergaren. En je hebt geprobeerd het Licht te vinden door jezelf in romantische relaties te verliezen; door te proberen te versmelten met een andere ziel. Deze zijn werkelijk de stadia's waar iedere ziel doorheen gaat op diens evolutionaire reis.
Maar op het één of andere punt, ontdekt de ziel dat deze dingen niet werken, en dan gaat de ziel door een diepe innerlijke crisis. Terwijl het bezig is volwassen te worden, ontdekt het diepe emoties van eenzaamheid, afscheiding, en angst, en er is een groeiend besef dat het niet buiten zichzelf de leegte kan vullen. Dit stadium van een ziels reis kan "de duistere nacht van de ziel" genoemd worden. De ziel kan zichzelf niet langer meer verliezen in wat dan ook dat extern is, en nochtans weet het niet hoe zichzelf te koesteren, hoe naar binnen te gaan. Dit is wanneer eenzaamheid jou het hardst kan treffen, en wanneer je op dit punt aangekomen bent, zoals vaak gebeurd in relaties, besef je dat je niet buiten jezelf kunt vinden waar je echt naar op zoek bent. Dus er is geen andere weg te volgen dan de weg die naar jouw hart leidt.
Jij bent de enige die jouw eigen vuur kan her/erkennen, en daardoor aan kan steken, en je vraagt je vaak af: "Hoe doe ik dit?" Dat is jouw eeuwige vraag: "Hoe raak ik verlicht; Hoe verlicht ik mezelf?" en het antwoord is dat niet jij het bent die het doet. De "jij" die aan het zoeken is geweest, die zich alleen voelde, die wanhoopte, is niet degene die verlicht aan het worden is. In essentie, doet verlichting zich voor wanneer jij het "Jij" deel van jezelf opgeeft door het los te laten. Je knielt volledig binnenin jezelf neer en je geeft het op. Jouw ego buigt omlaag, omdat het het feit her/erkend dat het geen uitweg weet - het heeft de antwoorden niet. Daarom dat, de antwoorden niet kennende, en zijnde in de "duistere nacht van de ziel", vaak de aankondiging van verlichting is. Het is wanneer je opgeeft en dat je open raakt jegens iets nieuws, iets waartoe je niet in staat bent om te controleren. Dit "iets" - de energie van jouw ziel - heeft gedurende een zeer lange tijd bij jou op de deur staan kloppen.
In waarheid, ben je bang geweest voor jouw eigen goddelijke Liefde en Licht, omdat vanuit een menselijk perspectief je het niet kunt controleren, en dus heb je jouw eigen Licht en bron van vreugde weerstaan. Dit is zeer paradox voor ons om te zien vanaf onze zijde, omdat het meest kostbare ding dat je zoekt al binnenin jou aanwezig is! En daarin ligt het antwoord op jouw emoties van wanhoop en eenzaamheid.
Wanneer je ermee ophoudt om jezelf te veranderen, wanneer je stopt te proberen om jouw leven te laten "werken", open jij je tot een grotere macht/kracht dat jou met lichtheid en vreugde wil dragen. Wanneer je eenmaal in deze stroming van lichtheid bent, zal jij je met anderen verbinden die in dezelfde stroming zijn en jouw hart zal met vreugde gevuld zijn. De ontmoeting met jouw spirituele familie op Aarde zal voor jou een ontmoeting zijn van de diepste bronnen van geluk en vervulling. Maar voordat dit gebeurd moet je loslaten. Je moet jezelf toevertrouwen aan de stroming van jouw hart. Probeer niet om het leven zoveel te manipuleren en te controleren. Het leven wordt veel gemakkelijker en lichter wanneer je vanuit het hart leeft.
De meest moeilijke stap is om te erkennen dat je de weg niet hoeft te weten. Ieder menselijk ego bevat trots, wat jou vaak afsluit van de stroming van liefde, dus je moet jouw trots loslaten. Dit is wat je doet wanneer jij je verbindt met het gewonde en kwetsbare kind binnenin jezelf, en dat is een diepgaand spiritueel iets om te doen. Door de kern van jouw kwetsbaarheid te her/erkennen, kom je feitelijk dichterbij andere mensen. Door je bewust te worden van jouw eigen gewonde kind binnenin, zie je het ook in de ogen van andere mensen. Het waarlijk omhelzen van jouw eigen duisternis, jouw eigen kwetsbaarheid, bouwt een brug tussen jou en andere mensen. Het creëert in jouw hart op een natuurlijk manier mededogen en begrip.
Wanneer jij binnenin het ego bent, neig je ernaar om andere mensen te beoordelen en te bekritiseren. Je moet dit doen om jouw identiteit te handhaven. Maar wanneer je naar hen kijkt met ogen die hun innerlijke kind ziet, herken je dat zij gewonde mensen zijn, net zoals jij, en dus wordt het gemakkelijker om naar hen uit te reiken. En het wordt ook gemakkelijker om ondersteuning en liefde van andere mensen te ontvangen. Dit is wat het betekend om een cirkel van Licht te creëren; om jouw kwetsbaarheid te erkennen, om de behoefte voor controle los te laten, en om jouw trots los te laten. Voor het ego, zal dit een zeer hoge prijs om te betalen schijnen te zijn, maar het is feitelijk maar klein in vergelijk met de eenzaamheid en de wanhoop die je geleden hebt toen jij je aan jouw ego vastklampte.
Op dit moment, hunkeren veel mensen naar de verbinding vanuit het hart. Mijn boodschap is specifiek bedoeld voor mensen die gereed zijn om de sprong te nemen: om jullie oordelen los te laten, jullie bekritiseringen - specifiek die van jezelf. Open volledig tot de immense bron van Licht welke voor jou beschikbaar is. Je hebt een gevangenis rondom jezelf gebouwd, en ik nodig je uit om eruit vandaan te stappen. Je kunt het nu doen, je bent gereed. Alles dat je hoeft te doen is eenvoudig te vragen. Je hoeft niet te vechten of te worstelen om uit de gevangenis vandaan te komen. Je kunt eenvoudig Spirit vragen, of hoe jij ook maar de eindeloze bron van dit Universum noemt. Of je kunt het op de manier van het gebed doen: "Bevrijd mij, Ik wil weer Thuis zijn".
Thuis is binnenin jullie allemaal, en wanneer jij de deuren van jouw hart opent, zal het licht aldus helder stralen! Jouw Licht zal vreugde naar anderen brengen, en jij zult je vreugdevol met andere mensen verbinden, maar je zult ook tevreden zijn wanneer je alleen bent. Je zult geen andere mensen nodig zijn om vervuld te zijn, maar het zal een ervaring van verrijking en overvloed zijn om hen te ontmoeten, specifiek zielkameraden.
Ik zou graag willen beëindigen door aan jullie te vragen om je te verbeelden dat wij een zaadje planten vandaag. Zie het als een klein zaadje van Licht dat een ieder van jullie vasthoudt. Verbeeld je dat je dat zaadje in de Aarde plaatst en jij het vanuit jouw hart het beste toewenst. Je vertrouwt deze straal van Licht aan de aarde toe, en dan laat je het los. Je laat alle controle los, of alle verlangen om het te manipuleren, of te weten. Kijk gewoon wat er gebeurd. Op een dag zal de Aarde deze energie naar jou terug laten keren in de vorm van een klein wonder dat jouw leven binnenkomt. Je zult jezelf vragen: "Waarom gebeurde dit voor mij?" en misschien zal je er een paragnost of een medium naar willen vragen, en ik zou je willen vertellen: "Analyseer het niet met jouw hoofd, ontvang gewoon de geschenken gegeven door het universum."
Dus laat ons nu gedurende een paar momenten genieten van het halo van Licht dat nog steeds rondom ons heen is en nu uitgebreid is. Het Licht is, op dit moment, warm en van goud. Weet alsjeblieft dat jullie altijd met jullie zielfamilie verbonden zijn. Wij van de andere zijde zijn altijd bij jullie. Accepteer onze Liefde.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© Pamela Kribbe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten