woensdag, juli 03, 2013

Een Uur Met Een Engel - Ranjit, De Nieuwe Boeddha - 1 Juli 2013


Een Uur Met Een Engel - 1 Juli 2013
De Nieuwe Boeddha - De Meesters Arriveren Dagelijks
Art - Kind Boeddha door Sabine Nore
 
Steve Beckow Intro: Ranjit, de nieuwe Boeddha van Eensgezindheid en een acht jaar oude jongen levend in India, bespreekt zijn missie en de speciale uitdagingen welke het presenteert om ontwaakt geboren te zijn in een niet-ontwaakte wereld. Hij verteld ons hoe ons te oriënteren richting de nieuwe kinderen aldus hen niet te verstikken (want zij zullen weggaan als we dat doen) en nochtans de volledige belofte te beseffen van hun potentieel om ons te onderwijzen en te leiden. Hij omschrijft hoe de nieuwe kinderen leren, wat hun uitdagingen zijn, en hoe het beste met hen om te gaan. 
Hij vertelt ons dat de meesters dagelijks terugkeren om iedereen te ondersteunen op alle paden en van alle geloven. Hij verteld ons dat hij afstamt van Sanat Kumara, die incarneerde als Dipankara Boeddha, de Boeddha tegen wie Gautama bekende dat hij verlangde om een Boeddha te zijn. Het nakomelingschap is daarom Sanat, Gautama en Ranjit. 
Geoffrey West: Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een volgend Uur Met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt'. Ik ben Geoffrey West en val in voor Graham Dewyea deze avond.
In een afwijking van de meer gewoonlijke gasten die in de show geweest zijn en de wezens die besproken zijn, avonturieren wij wederom in een nieuwe richting. Onze gast deze avond is Ranjit, en deze ziel draagt de energieën van de toekomstige Boeddha.
Hiermee, geef ik de dingen aan jou over, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Geoff. En ik wil graag onze gast verwelkomen, en ook wil ik hem vragen hoe hij het zou prefereren om geadresseerd te worden.
Ranjit: Welkom. Ja, dit is een avontuur. Want het is zeldzaam dat jullie feitelijk met iemand spreken die zowel boven als beneden is. Maar het is mij een eer om uitgenodigd te zijn om enige van mijn groeiende begrippen in de menselijke vorm te delen alsook met een ieder van jullie.
Ik heb waar jullie aan zouden willen denken als mijn voornaam in dit leven geopenbaard. Het is Ranjit. En ja, je mag me Ranjit noemen. Of je kunt mij Raj noemen, als je dat wenst, want ik ben altijd één die anderen eert die gaan en begeleiden. (1) Want jullie weten dat er tussen ons allemaal een band bestaat. En de energie van Sanat Kumara was gedurende een zeer lange tijd bekend door, wederom, het multiversum heen.
Dus wij staan elkaar zeer na.
Welnu, ik wil dat jullie begrijpen, dat ik tegen jullie spreek als iemand die de energie van de Boeddha draagt. En als alles naar voren komt, zal ik bekend zijn als de Boeddha van Eensgezindheid, (2) want zoals jullie ook weten, heeft iedere Boeddha een voorrang hebbende doelstelling en missie, niet eenvoudigweg om een leraar, mentor en genezer voor velen te zijn.
En wat zich voordoet op de planeet is - jullie en mijn planeet - de volgende stap voor de mensheid en de interplanetaire soort is de uitoefening en de verankering van eensgezindheid, en de constructie en opbouw niet alleen van Nova Aarde maar ook van Nova Wezen.
Want zonder het nieuwe wezen van de mensheid, het verlichte wezen, het geascendeerde wezen, zoals jullie eraan denken, is er geen Nova Aarde.
Het doel van Gaia in haar eigen Ascentie is om jullie voorwaarts te dragen en om haar missie en doelstelling van het zijn van een planeet van liefde en dienstbaarheid aan de Moeder te vervullen. Dus wanneer je er op deze manier aan denkt, is er echt geen verschil tussen wat ik doe, wat Gaia doet, en wat een ieder van jullie doet, want wij zijn in de verenigde dienstverlening.


Welnu, het is tijd voor de planeet om het valse raster van afscheiding te boven te komen - en, mag ik zeggen, het vasana van het geloven dat jullie uniek, speciaal en daarom onderscheidend van anderen zijn - en arriverend in de diepere waarheid dat jullie al deze dingen zijn, en toch dat jullie Eén zijn.
Mijn doelstelling is om ook te werken met de kinderen van de nieuwe Aarde, en zelfs waar jullie aan kunnen denken als nieuwe tijden, verschillende dimensies en werkelijkheden. Welnu, deze kinderen komen net zo binnen als ik gedaan heb, volledig ontwaakt en bewust van wie zij zijn en de rol waarvoor zij gekomen zijn om die te spelen.
En het is de plicht van de volwassenen - en in deze spreek ik tegen een ieder van jullie, en ik spreek tegen de volwassenen van de planeet, inclusief de volwassenen die mij omringen - het is jullie plicht om te helpen, want dit is jullie les en jullie lering, verstik het Licht niet, het wonder en de genialiteit die wij voorwaarts brengen. Nogmaals, in dit differentieer ik mezelf niet van wie van jullie dan ook.
Welnu, ik weet dat je heel veel vragen aan mij zult gaan hebben, en ik wil duidelijk zijn. Dit kanaal vraagt altijd om opheldering, doet zij dat niet? Zij is een nieuwsgierig iemand. Ik spreek tegen jullie als een kind, als een acht jaar oude jongen, (3) in de lichtheid van dat wezen, en ik spreek ook tegen jullie met de wijsheid van de Boeddha.
Dus, waar wens je om te beginnen?
SB: Wel, dank u, Raj. En voordat we beginnen zou ik misschien slechts een paar woorden tegen de luisteraars kunnen zeggen. Sanat Kumara heeft ook graag dat naar hem gerefereerd wordt als Raj, wat relateert naar wat u eerder zei. Ik wil graag aanhalen dat Sanat Kumara, Dipankara Boeddha was, die de leraar was van Gautama Boeddha in de incarnatie waarin Gautama Boeddha vroeg om een Boeddha te worden.
En nu bent u een nieuwe Boeddha, als ik die term zou mogen gebruiken. En ook Maitreya wordt omschreven als de Boeddha van Liefde, u wordt omschreven als de Boeddha van Eensgezindheid.
Kunt u ons vertellen, ten eerste, zodat wij de nieuwe kinderen die hier vandaag de dag zijn, in uw eigen ervaring……., u kwam volledig ontwaakt binnen.Kunt u uitleggen hoe het is om binnen te komen in die staat, hoe de ervaring is en wat het betekend voor uw leven in de vroegste jaren om volledig ontwaakt binnen te komen.
Ranjit: Ja, En begrijp, Raj is nog steeds mijn leraar, zoals hij de leraar van velen is - de voogd. En dus is het mij een eer om op deze manier aangesproken te worden.
Ik moet met jullie delen dat het moeilijk is om volledig ontwaakt binnen te komen wanneer je arriveert op een planeet die dat niet is. Welnu, ik maak deel uit van de nieuwe kinderen, en hoewel ik het besef heb, weet ik ook niet of heb niet de ervaring van hoe het is om niet ontwaakt te zijn, om niet in de volledigheid van mijn wezen te zijn.
Dus, in deze vroege jaren, is dit een zeer groot deel van mijn studie geweest en van mijn tot het begrip komen over deze periode van overgang welke de menselijke wezens, het menselijke ras ervaart.
Welnu, deel van die onderneming, dat begrip, was ook dat ik geboren werd in een land dat hoofdzakelijk Hindoe is. En ik ben niet van dat geloof of die religie. En mijn ouders, omdat dat de manier is waarop het werkt, zijn niet van die overtuiging.
Welnu, jullie weten heel goed dat alle geloof gefundeerd is in de wetenschap van de Ene, maar een deel van de rol van eensgezindheid en eenwording is om naar voren te komen als zijnde anders, niet eenvoudigweg in mijn besef, maar ook in de buitenste opschik.
Welnu, toen ik op Aarde arriveerde, hoewel ik arriveerde met de wetenschap en begrippen van wat te verwachten en te voorzien, was ik geschokt. Ik was verrast.
De ouders waar ik mee gezegend ben zijn prachtige wezens. Zij zijn zorgzaam en liefdevol en koesterend en zeer devoot. Zij zijn bezorgd vanaf het moment van mijn begin over mijn toekomst, het is nogal ironisch.
Welnu, ik deel dit op geen enkele manier om mijn prachtige familie te verlagen, omdat zij opmerkelijk zijn, en dat bezat een noodzaak voor mij om op orde te zijn om me bij hen te kunnen voegen. Maar ik deel deze informatie omdat als ouders, als volwassenen, als tantes en ooms en neven zijnde….., is dit geen menselijke, zouden wij willen zeggen, universele eigenschap?
Voordat het kind zelfs geboren is, daar ben je, je zorgen makend over hun toekomst. Ja, je geniet van het proces, maar net zoals mijn ouders, jezelf ervan verzekeren dat het onderwijs op z'n plaats zal zijn, dat ik blootgesteld wordt aan de juiste ideeën en filosofieën, dat ik op jonge leeftijd de correcte en adequate methodes van eerbied leer, dat ik het belang leer van bescheidenheid en van de verering van God.
Al deze dingen zie ik als een prachtige verplichting, maar ook heel erg als een menselijke obsessie. Er is niet de her/erkenning dat we weten wat we aan het doen zijn.
Mijn ouders weten dat aan hen een kind van genade/goedgunstigheid gegeven werd, dat ik anders ben. Maar in plaats van dat volledig te vertrouwen, maakt het hen op sommige manieren nerveus. (4) Het maakt hen nerveus om te blunderen. Het maakt hen nerveus dat zij niet alles in hun macht doen om mijn wording te verzekeren, wanneer in feite mijn wording al in de geschiedenis geschreven staat.
In de menselijke en goddelijke definities van het woord, Ik houd van mijn ouders, en ik houd van mijn familie. Ik heb een zuster en een broer, en zoals jullie goed weten een zeer omvangrijke uitgebreide familie. (5)
Maar waar jullie niet aan zouden kunnen denken is dat ik ook mijn familie en mijn ouders vertrouw. En dit is voor jullie allemaal ook moeilijk om te begrijpen. Ik kom ontwaakt binnen, misschien veel meer bewust dan mijn ouders het geluk hadden om aan blootgesteld te zijn of te begrijpen. En nochtans ben ik aan hen toevertrouwd, en ik ben door de Goddelijke Moeder aan hen toevertrouwd.  
Maar wat betekent dit, "toevertrouwd"? Het heeft ook betrekking op het toevertrouwen van mijn wezenlijkheid, dat met het oog op het werk en om te vervullen waarvoor ik hier gekomen ben om te doen, vertrouw ik hen en ik vertrouw volledig dat alles in goddelijke orde is.
Dus zelfs als een zeer onstuimige vijfjarige, een onderzoekende zesjarige, bij tijden een achtjarige slimmerik, weet ik dat ik leer en ontvang en vertrouwend ben, niet omdat mijn ouders de wijsheid van leeftijden hebben geïncorporeerd, maar omdat zij van mij houden, en omdat ik weet dat er een correctheid in alle dingen is - en dat zou mijn plaatsing in deze tijd en plaats en familie omvatten.
Welnu, wat aangaande de nieuwe kinderen voor wie ik spreek? Wat gedaan kan worden in jullie lieve beschermingsdrang is dat in feite jullie niet de vlam verstikken die aldus helder binnenin ons brand.
Oh, ja, het is mogelijk om de vlam te verstikken. In welk geval velen van ons weg zouden gaan. Het is niet iets dat wij zouden willen of kunnen tolereren, omdat wij onze kennis, onze energie niet zullen verlagen of minimaliseren. Dat kunnen wij niet doen.
Welnu, wij weten zeer helder dat niemand van jullie ooit iets zou doen waarvan jullie denken dat dat ons schade zou berokkenen. En dat wordt iedere dag steeds meer waar, omdat wij de groei van liefde zien op deze prachtige Gaia planeet.
Wanneer wij spreken over wat jullie niet zien, of wat jullie nu echter nog niet weten of begrijpen, wanneer wij met jullie delen dat wij inter-dimensionaal bewegen, of met onze sterren broeders, of met waar jullie aan denken als onzichtbare vrienden, stuur ons niet weg.
Probeer het niet in het geringste, poog ons niet te ontraden dat wij de werkelijkheid niet juist waarnemen of zoals jullie het kennen. Laat de angst los dat jouw kind anders zal gaan zijn en daarom niet geaccepteerd wordt, of gezien wordt als zijnde uit balans. Knoei niet met ons visioen en ons weten, want wij zijn hier als de nieuwe ademteug van lucht.
En, mijn lieve vrienden, wij zijn hier om jullie te onderwijzen. Wij zijn hier om jullie door voorbeeld te onderwijzen, zoals zovelen van jullie door voorbeeld onderwijzen, en door jullie gebieden, jullie kosmische gebieden, hoe je kunt zijn.
Dit is wat wij demonstreren en aan jullie tonen - dat er meer is, dat er meer wijsheid is, meer begrip, meer liefde, en volledige verbinding. Dus wat wij aan jullie demonstreren is hoe jullie leven eruit kan zien.
Dus, verval niet in het patroon, welke zeer populair was in jullie oude Derde Dimensie, door te denken dat het kind naar de ouder(s) gemodelleerd is. Dat is niet zo.
En diegenen van jullie die ouders geweest zijn beseffen de enorme verandering in het denken, in gedragingen en mentaliteit die jullie kinderen in jullie teweegbrengen. Maar jullie hebben nog niets gezien.  
Sta ons vrijheid toe. Ja, het zal jullie nerveus maken. Het zal jullie, bij tijden, gefrustreerd maken, of ongerustheid uitlokken. Maar dit is niet anders dan wie van de meesters dan ook die in de vorm geboren werden. En ik zou jullie willen vertellen - zelfs niet suggereren; Ik zou jullie willen vertellen - mijn vrienden van het licht, jullie zijn mijn ondersteuningsteam. Jullie zijn ook mijn familie.
En er is een deel van jullie, of jullie nu luisteren als een 5-jarige of 50, 70 of 27, jullie werden altijd door jullie families als anders beschouwd. En op sommige manieren is het een observatie waar niet over gesproken wordt. In sommige gevallen is het een juk. In sommige gevallen is het met verbijstering of verwarring.
Maar jullie weten wat het is om een iets ander pad te bewandelen van de vele die jullie tegenkomen, ofwel binnenin jullie familie of jullie leefgemeenschap. En in dat werk dat jullie gedaan hebben, en in die vasthoudendheid, die dapperheid, hebben jullie de weg voor ons voorbereid.
Welnu, er zijn andere dingen waarover ik wens te spreken, maar ik wens niet om onbeleefd te zijn, want dit is ook iets dat ik aan het leren ben!
Heb je een andere vraag die je aan mij wilt adresseren?
SB: Dank je wel, Raj. Wel, het ligt veraf van mij om als een oude stijl, 3D volwassene, te handelen. U hebt veel zaken besproken welke volwassenen in gedachten zouden kunnen houden over wat niet te doen met onze nieuwste binnenkomers, en u heeft één zaak besproken wat zij kunnen doen, welke is om hen vrijheid toe te staan.  
Maar zijn er andere aanwijzingen die u ons geven kunt? Zijn er andere stukken van advies die u ons volwassenen kunt geven aangaande de zijde van wat liever te doen en wat niet?
Ranjit: Oh, ja.
SB: Alstublieft, doe dat.
Ranjit: Kunnen jullie met ons spelen? Welnu, voor ons, heeft het spel een zeer andere betekenis. En een deel van onze wijsheid, ons begrip, onze kennis, onze ware wezenlijkheid vereist, wanneer wij over vrijheid spreken, is de speelruimte om te spelen. Welnu, diegenen van jullie die het bestuderen weten dat kinderen aldus veel via het spel leren.
Kunnen jullie komen en je bij ons aansluiten op wat voor niveau en wat voor omgeving, wat voor omstandigheid dan ook die jullie ontmoeten? Er is altijd wijsheid en magie geweest - ja, magie - in de harten en geesten en wezens van kinderen.
Maar wat jullie kunnen doen, haal iets van de tijd weg van het bezorgd zijn over of wij toereikend onderwezen worden of toereikend gesocialiseerd worden - omdat socialisatie ook anders voor ons is. Maar wij zullen onze weg vinden, en wij zullen ook elkaar vinden. Dus maak je daar geen zorgen over.
Maar wij zouden van jullie willen vragen om je bij ons aan te sluiten, niet op manieren dat jullie aan mijn voeten zitten! Dat is wel het laatste dat ik wil. Ik wil dat jullie het universum en deze planeet met mij verkennen. En wij allemaal willen dit.
Wij willen dat jullie onze handen vastpakken. Wij vertrouwen jullie. En wij willen dat jullie ons behandelen als jullie kinderen omdat wij weten dat dit een deel uitmaakt van jullie werk om ons veilig en uit de problemen te houden. En wij weten en begrijpen ook dat als kinderen wij dingen kunnen doen die ons in situaties plaatsen die schadelijk kunnen zijn, omdat wij grote avonturiers zijn.  
Dus wees niet verrast wanneer wij zeggen dat wij willen spelen, maar dat wij graag zouden willen spelen in India of Tibet of de Verenigde Staten van Amerika, en van land willen verwisselen, en op verkenning uit willen gaan.
Nu zeggen jullie, "Maar niet veel families zijn in staat om dat te doen." Maar jullie zijn in staat om landkaarten te krijgen of het internet of plaatjes of muziek of sprookjes of mythologieën, traditie, en het met ons te delen. Dit is één van onze ideeën om te spelen.
Het andere idee dat wij van jullie vragen om met ons te spelen is dat het voor velen van ons zeer belangrijk is om in onze lichamen verankerd te zijn … Dit zijn kleine, zeer piepkleine vormen!
En één van de eerste schokken van binnenkomst is het feit, zelfs met onze wetenschap, en het weten dat wij niet volledig ingekapseld zijn in die vorm, wij toch geschokt zijn over hoe klein deze vormen zijn! Dus het is belangrijk om het fysieke aspect van het spel te hebben, van activiteit, van beweging, omdat wij de energieën van ons wezen in onze vorm verankeren.
Dus wat jullie zullen ontdekken - en dit was waar voor velen van de vroege Indigo en Regenboog kinderen - het is belangrijk om in staat te zijn meer te bewegen dan misschien wat jullie als een kind bewogen. Welnu, velen van de Indigo's zijn degenen waarbij wij geboren worden, en velen van hen hebben nog steeds de drang om voortdurend in beweging te zijn. En dat is een zeer goede zaak.
Verbind je met ons, alsjeblieft, in intelligente conversaties. Wanneer jullie zeggen dat jullie bezorgd zijn over onze toekomsten in onderwijs, neem niet de tijd om de conversatie aan te passen naar wat jullie denken dat een kinderniveau van begrip is.
Spreek tegen ons als gelijken, wat je dan aldus doet is dat jij je met ons verbind en ons toestemming geeft om de volledigheid van onze wijsheid toe te staan om gekoesterd/gevoed te worden, om door te komen en om gedeeld te worden.
Iedere cultuur heeft andere manieren van koestering/voeding. En in dit geval spreek ik niet eenvoudig over de spirituele voeding/koestering die mijn ouders en familie zo rijkelijk aan mij schenken. Ik spreek over fysieke koestering/voeding. Nogmaals, maakt het deel uit van de verankering van ons wezen in de vorm.
Welnu, wij komen met het begrip van hoe moleculen en atomen te transmuteren of te transformeren in/naar wat gezond is, maar als kinderen nemen wij niet altijd de tijd om dat te doen. Ja, het is die onstuimige vijfjarige, of de tweejarige, of de vijftienjarige. Wij moeten adequaat gevoed worden, en wat ik daarmee bedoel is voedsel dat zuiver is.
Jullie zeggen dat dit moeilijk is op een planeet welke verontreinigd is. Wel, Gaia herstelt zichzelf, en wij maken deel uit van die restauratie. Maar alles waar het behoefte aan heeft en dat jullie moeten doen is bidden, om jullie intenties uit te sturen om het voedsel te zuiveren.
Geef ons alsjeblieft geen vlees. Wij weten dat diegenen van jullie in transitie een grote hoeveelheid aan vlees nodig zijn, en dit heeft deel van jullie menselijke reis uitgemaakt. Maar het is zeer zeldzaam dat wij wat voor vorm van vlees dan ook nodig zijn - misschien een kleine vis.
Maar wij zijn hoofdzakelijk vegetariërs, fruitariërs, en wij ademen een overvloed aan energie in eenvoudig via de lucht, waar jullie aan denken als lucht, omdat wij de codes van de schepping inademen. Dat is hoe wij de bedoeling hebben om voorwaarts te gaan, en dat is een onophoudelijke restauratie.
Jullie zijn dit in deze tijd aan het leren, maar wij zijn gearriveerd met een volledig begrip van hoe dit te doen. En dus nemen wij vrij letterlijk de scheppingscodes in van wat ons gezond zal houden, maar wij hebben ook de menselijke vorm van voeding nodig.
Spreek over de vele tradities tegen ons. Sluit ons niet af van het verkennen met voortvarendheid en intellectuele levendigheid, spirituele levendigheid. Laat ons ketters en atheïsten zijn. Begrens ons niet aan waar jullie aan denken als één religie of geloof.
Laat ons alsjeblieft verkennen, en verken met ons mee. Dat maakt deel uit van het spel. Maak jullie niet ongerust dat wij verdoemd zullen zijn. Ja, ik spreek tegen mijn ouders hierover.
Er zijn vele paden, en allemaal leiden zij jullie naar huis. Dit maakt deel uit van mijn missie en doelstelling als de Boeddha van Eensgezindheid. Het is om af te breken, om het afbreken en het elimineren van de verschillen te beëindigen, niet om de rijkheid van traditie en cultuur te elimineren en wat sterk en wijs in geloof is, maar om de wrijving te elimineren, om de mensen te verenigen zodat het niet van belang is of je nu Allah aanbid of een Christelijke God; dat het allemaal Eén is.
Er zijn enige zaken die jullie kunnen doen. Begrens ons niet aangaande wat wij in onze geesten opnemen. Laat ons verkennen, en laat ons herinneren. Laat ons de herinneringen brengen die wij hebben.
Welnu, velen van ons zijn vele keren op de Aarde geweest, maar velen die als de nieuwe kinderen komen zijn ook nieuw voor de Aarde. Dus laat ons verkennen. Neem ons mee op avontuur. Maar boven alles, wanneer jullie deze vraag stellen, "Wat kunnen wij als grootouders, als ouders, als vrienden doen?" - houd van ons. Dat is de sleutel.
Houd eenvoudig van ons en accepteer en sta ons toe te zijn wie wij zijn. Want wij zijn gekomen om bij jullie te zijn, niet afgescheiden. Niet als waar jullie aan denken een begaafd of uniek kind, maar om eenvoudig deel uit te maken van deze familie van bestaan/zijn.
SB: Raj, uw leven tot dusverre doet mij veel aan dat van Shankara denken, en het herinnert mij ook aan dat van Jezus en Sri Ramakrishna. Het is gelijk aan Shankara's?
Ranjit: Zeer. En aan vele die voort gekomen zijn. Oh, Shankara is een dierbare vriend. Dichterbij dan je denkt.
SB: Zal hij terugkeren? (6)
Ranjit: Oh, ja.
SB: Kunt u een beetje tegen ons spreken over de terugkeer van de meesters en uw rol daarin, alstublieft?
Ranjit: Wel, ik zou aan jou willen suggereren dat ik met al mijn vrienden kom. En jij, vanwege jouw breedte van studie en ervaring, weet dat wanneer ik spreek over de terugkeer van de meesters, ik spreek over vele - voor iedere traditie, ieder pad.
En je weet wat wij gaan doen, wij gaan het door elkaar hutselen! En het maakt deel uit van ons plan. Dus het is niet, bijvoorbeeld, dat ik eenvoudigweg met de Boeddhisten wandel, dat Jezus Christus met de Christenen wandelt. Wij gaan het waarlijk door elkaar heen mixen. En dat is de belangrijkheid van het naar voren brengen van de verenigde glorie van de nieuwe werkelijkheid welke jullie bewonen.
Mohammed heeft niet besloten om te incarneren, maar hij beïnvloed velen. En mag ik zeggen dat hij leven overlicht. Maar er zijn velen die dat pad na zullen streven met het oog op het overbruggen van het gat tussen Moslim en Hindoe, Sikh, Christene, Jood - omdat het één familie is, één familie met vele gezichten.
Dus wij kunnen jullie vertellen dat de meesters dagelijks arriveren.
Welnu, net zoals ik, zijn velen van ons in training of zijn heimelijk verborgen, omdat dit niet alleen belangrijk is voor onze acclimatisering tot deze werkelijkheid, maar ook dat wij dit tijdsgewricht begrijpen waar jullie middenin zitten, met het oog op het ondersteunen en het onderwijzen van jullie, om jullie te leiden, zij aan zij, naar jullie nieuwe thuis, naar jullie nieuwe werkelijkheid.
Welnu, ik suggereer tegen jullie dat toen ik incarneerde - en jullie zullen hierdoor gaan grinniken - ik er volledig op anticipeerde dat tegen deze tijd de gehele mensheid stevig verankerd zou zijn in de hogere dimensies, in verschillende dimensies, zodat onze eensgezindheid zo ongeveer op z'n plaats zou zijn met deze leeftijd. Maar het is niet van belang, want ik ben ook getuige van en zie - ja, dat doe ik - de volledigheid van jullie plan, welke mijn plan is geworden.
Welnu, Maitreya, ikzelf, de Dalai Lama - er zijn velen van ons al in de vorm, zoals jullie weten - de uitstralingen, die een zeer volledig begrip hebben van het plan en van de transformatie die momenteel onderweg is.
Toen ik eerder tegen jullie zei dat ik tegen jullie spreek als een achtjarige jongen en ook tegen jullie spreek als de Boeddha, weet dat ik al een grote hoeveelheid aan tijd werkend met het menselijke collectief doorbreng aan dit proces van eenwording en het proces van uitlijning met de wet, met Raj's wet van eenwording, (7) de Moeders wet van eenwording.
Waarom ik mij vrijwillig aanbood en jullie uitnodiging accepteerde om op deze avond bij jullie te zijn was niet zodat jullie een achtjarige jongen konden interviewen. Wat ik wenste om met jullie te delen en om aan een ieder van jullie te geven was dit gevoel, dit weten en deze zegen van de eensgezindheid van het hart, van de mensheid en ver, ver daaraan voorbij.
Jullie zijn altijd eensgezind geweest - met elkaar, met jullie sterren broeders, met het Gezelschap van de Hemel, met alle meesters en goden, godinnen. En ik wens om binnenin jullie de herinnering van die eensgezindheid te activeren, de wetenschap van die eensgezindheid.
En hoe beter dan het te doen als een acht jaar oude jongen? Want is er ook maar iets meer zuiver of meer lief dan de liefde van een kind? Het is zuiver. Dit is wat ik aan jullie geef, en het is wat ik aan jullie zal geven de rest van jullie leven en het mijne, ongeacht welke dimensionale werkelijkheid wij bewonen. Ik ben hier, en ik ben hier voor de lange termijn. En ik stel voor, tenzij jullie onze vlam verstikken, dat wij dat allemaal zijn.
SB: Raj, als ik het mag vragen, u weet dat de mensen van het dramatische houden. Wij houden ervan om rond een kampvuur te zitten en verhalen en geschiedenissen te vertellen. Is het voor ons gepast om een klein beetje over uw vroegere levens te weten, of waar u aan de ander zijde vandaan komt?
Ranjit: Nee, het is niet gepast. Omdat ik niet wens om verwachtingen op te bouwen. Want zie je, wat ik wil dat jullie doen is om voorwaarts te kijken, niet achterom.
Eén van de dingen die zich voordoen wanneer wij ascenderen - wat jullie allemaal ervaren - is dat wij teruggaan … wel, in de Ascentie van mezelf, wij gaan terug in/naar de eensgezindheid van de Ene. Daarin, is het niet dat de geschiedenis uitgewist wordt, maar dat er altijd een nieuwe cyclus is. En dit is wat ik naar jullie toe probeer te brengen, jullie visioen, om het voorwaarts te brengen in de nieuwe cyclus.
Welnu, zal ik samen met jullie rondom een kampvuur zitten? Ik zou dat met plezier doen. En ik zal jullie verhalen over mijn reizen vertellen, in de bergen en op de vlakten, en bij de zee. Maar ik wil niet dat jullie je daarop focussen. Waar ik wens dat jullie je op focussen is waar wij precies Nu zijn.
De menselijke vurigheid om naar de toekomst te gaan, zoals mijn ouders, of naar het verleden, ook zoals mijn ouders, is niet dienend. En ik kom om in het nu dienstbaar te zijn. Welnu, wij kunnen gedurende een eeuwigheid bij dat kampvuur zitten, en ik zou het nog met alle genoegen doen, want het zou nog steeds het Nu zijn.
Het is belangrijk om te begrijpen - en ik begrijp jouw vraag, want je vraagt om continuïteit. Maar zie je, dit is een deel van de reden waarom ik geboren werd in zeer andere omstandigheden.
Wij doorbreken de patronen. Wij presenteren het nieuwe. En wat er gebeurt, niet alleen met de meesters, niet alleen met de Boeddha, mezelf … Het gebeurt in de menselijke vorm.
Er is deze liefde voor afstamming, en jullie hebben jullie begrip van afstamming onlangs uitgebreid. (8) Dat is een goede zaak geweest. Dus als je mijn afkomst wenst te weten, weet dat ik van de afstamming van Sanat Kumara ben. (9)
SB: Wanneer zullen wij u publiekelijk zien verschijnen, Raj?
R: Wel, dat hangt af van de mensen en hun Ascentie, nietwaar? Want sommigen van jullie zien mij al. Ik ben die magere kleine jongen - wel, ik denk niet dat ik mager ben; ik denk dat ik zeer gezond ben.
Maar velen zouden aan mij denken als zijnde mager, met de grote bruine ogen en het verwarde haar. Maar ik zou willen veronderstellen dat mijn volledigheid van mijn onderneming zal komen in de tijd van passage, welke 12 jaar is.
SB: De tijd van passage, Raj? Wat bedoelt u daarmee?
Ranjit: Ik bedoel daarmee dat het de tijd is wanneer mijn ouders zullen voelen dat ik voorbereid ben om blootgesteld te worden aan het publiek.
SB: Prima. Dank u.
Ranjit: Het is waar sommigen van jullie aan denken als het begin van de puberteit. In alle culturen, is dit belangrijk. Wij begrijpen waarom, en wij begrijpen niet waarom. De onschuld van het kind is de beste leraar van alles.
Dus, een jonge jongen die worstelt om een menselijke man te worden is niet altijd de grootste vervulling van een leraar. Als jij je herinnert, zoals velen dat doen, kan het een tijd van verwarring zijn, en een proberen om tot een begrip te komen van wie je bent.
Welnu, wij zullen hier niet doorheen gaan. Maar ik ben gereed om op ieder moment naar voren te stappen. Maar natuurlijk zal ik, net zoals jullie, altijd mijn ouders eren, want ik begrijp en heb groot mededogen voor hun bezorgdheden. Wij leren beide om elkaar te vertrouwen, doen we dat niet?
SB: Ja. Voordat we gaan (eindigen met de show), en ik geloof dat we zeer spoedig zullen gaan, zou u iets kunnen zeggen tegen de kinderen van de wereld, hen een boodschap kunnen geven, alstublieft?
Ranjit: Ik zou vereerd zijn. Mijn vrienden, mijn familie, ik ben hier. Ik ben niet hier als een leider of als een volger. Ik ben hier als jullie broeder. En ik breng de belofte en de vervulling van eensgezindheid voort.
Wanneer er momenten zijn wanneer jullie onzeker zijn of je de juiste keuze en beslissing in deze incarnatie gemaakt hebt, nodig ik je uit, vraag ik jou, smeek ik je om je naar mij te keren, broeder van India, en mij op te roepen. En ik zal bij je zitten, en ik zal je vasthouden en ik zal je versterken.
Want het is belangrijk dat wij samen voorwaarts gaan. Maar ik bied dit niet aan vanwege de missie en de doelstelling, maar vanwege mijn liefde voor jullie. Wij zijn eensgezind, en wij onderwijzen de ouderen wat dit betekend als wij in hart en ondersteuning van elkaar verenigen.  
Dus, roep mij op. Ik zal komen. En je zult mij kennen. Want jullie hebben mij altijd gekend. Vaarwel.
 [muziek]
SB: Heel veel dank, Raj.
Ranjit: Dank je wel, mijn vriend, mijn broeder.
[einde ]

Voetnoten
(1) “Raj” is de bijnaam van Sanat Kumara. Sanat incarneerde als Dipankara Boeddha, de Boeddha aan wie Gautama zijn verlangen bekende om een Boeddha te worden. Nu is Ranjit geïncarneerd als de volgende Boeddha. Dus hij is zowel in de afstamming van Sanat, die hem geëerd heeft door hem toe te staan om bij zijn bijnaam genoemd te worden, en als Gautama. Mijn begrip is dat een nieuwe Boeddha grofweg iedere 2500 jaren de wereld binnenkomt.
(2) Maitreya is bekend als de Boeddha van Liefde.
(3) Dus om alleen maar duidelijk te zijn: Ranjit is momenteel een acht jaar oude jongen wiens locatie geheim moet blijven totdat hij en zijn ouders gereed zijn om het bekend te maken.
(4) Hierin was Raj zeer gelijk aan de jonge Sri Ramakrishna, wiens ouders wisten dat hij een Incarnatie van Vishnu was maar zich nog steeds dag en nacht zorgen over hem maakten.
(5) In dezelfde betekenis dat de meeste Indiase families groot zijn, uitgebreide eenheden, in tegenstelling tot het Westen.
(6) Ons interview met Raj is wat mij ertoe aanzette voor te stellen om Shankara te interviewen.
(7) Dat is, Sanat Kumara's Wet van Eensgezindheid. Als Planetaire Logos, is Sanat verantwoordelijk voor de universele wet op deze planeet.
(8) Raj kent onze conversaties met Aartsengel Michael over "uitstralingen" en "aspecten". Maar deze interviews zijn nog niet uitgezonden.
(9) Zijn afstamming in termen van externe continuïteit is terug door Gautama naar Sanat. Maar zijn afstamming in termen van innerlijke continuïteit (vroegere levens) prefereert hij niet te zeggen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten