vrijdag, mei 24, 2013

Mary Magdalena via Linda Dillon - 18 Mei 2013


Mary Magdalena
"Het Delen van De Lucht van Vrede/Vreedzaamheid"
18 Mei 2013 /  Linda Dillon
Gegroet, IK BEN de Magdalena, Mary. Welkom mijn geliefden, zusters en broeders, oude vrienden van mijn hart. En het is mijn eer en mijn genoegen om bij jullie te zijn en ja, om doorgang gegeven te worden door Aartsengel Michael want hoewel ik over vrede spreek vandaag, doe ik dat vanuit een iets ander perspectief. En terwijl jullie het heilige heldere blauw van de Moeder inademen wens ik jullie eraan te herinneren dat wij ook deze lucht met elkaar delen. Nee, niet op dezelfde manier, maar misschien op manieren die nog steeds betekenisvol voor jullie zijn.
Dus, bijvoorbeeld, wanneer je in meditatie gaat zitten en je roept mijn aanwezigheid naar voren, of wanneer je de aanwezigheid van de Moeder naar voren roept, Yeshua of de Machtigen, zijn wij in de ware lucht die je ademt, die je inademt en uitademt. Zo vaak zeggen jullie tegen ons, "Ik wil jullie aanwezigheid voelen en kennen. Laat mij jullie zien, laat mij jullie kennen." Maar wat voor een meer duidelijke manier is er om ons en mij te kennen, die zo ijverig met jullie samenwerken in deze tijd van verandering, dan om eenvoudig onze essentie te ademen?
En wanneer je in de lucht met jouw vingers schrijft, wanneer je schrijft: "Liefde" geef je ons en stuur je ons de liefde van jouw hart, van jouw essentie, van jouw wezen. Maar er is niets meer heilig, mijn familie, dan het gezamenlijk delen van de lucht.
Ja, ik kom om over Michael's Vrede Initiatief te spreken vandaan, want het gaat door en zal doorgaan tot dat vrede volledig en totaal op de planeet heerst, en vanwege dat, ver naar buiten het multiversum in. En wij spreken niet eenvoudig over de afwezigheid van oorlog; Ik spreek van de vreedzaamheid van jullie hart, van jullie ware essentie. En dat is waarom ik gevraagd heb om op deze dag te komen als de zuster van jullie hart, een deel van jullie familie.
Mijn leven, mijn band, mijn heilige vereniging met Yeshua was subliem en we lachten en we speelden, we huilden, en we deelden de lucht. En hoewel wij beide zeer duidelijk en bewust waren over wat er in het verschiet lag, maakten wij de bewuste beslissing om de tijd te nemen die aan ons toegewezen was, beschikbaar voor ons was, binnenin onze eigen plannen en ja, binnenin het grotere plan. Wij kozen ervoor om samen te zijn, te vermengen, te delen, ondertussen nog steeds de uniekheid en de schoonheid van elkaar van ons bestaan en dat van onze kinderen en onze familie erend en onderhoudend.


Je zou kunnen denken, nietwaar?, wie zou voor wat dan ook nog meer kunnen vragen? Maar ik, zoals jullie, had een zeer menselijk hart, en natuurlijk verlangde ik naar meer. Dus terwijl wij onze vreedzaamheid en kalmte en aanwezigheid in het nu hadden, hunkerde ik naar een andere toekomst. En het is ongeveer de toekomst die nu aan het gebeuren is. En het is een toekomst die precies nu in jullie heden verankerd wordt die bestaat uit vrede, dat haat, eenvoudig als gevolg van politieke neigingen of spirituele geloven, niet resulteert in oorlog en geweld en het uiteen scheuren van families en dromen.
Toen ik verhuisde, toen ik van standplaats veranderde, dankzij de energieën en het werk van mijn geliefde broeders, toen ik met pensioen naar het zuiden van Frankrijk ging, raakte ik eerst betrokken bij de nederzetting, natuurlijk verzorgde ik mijn lieve Sarah. En soms misschien op een overijverige manier omdat ik op bepaalde manieren het gevoel had dat zij alles nog was dat ik had.
En ik koesterde haar, oh ja! Ik verwende haar maar haar hart was zuiver en haar geest was vrij. Dus was er geen probleem met mijn verwennerij van dit kind. Maar ik was niet vredig, niet binnenin mijn ware kern en steeds meer trok ik me terug naar de grot, naar de spelonk, om te reflecteren, te mediteren, te bidden voor vrede omdat het essentieel was voor mijn voortzetting en het door blijven gaan in de fysieke vorm op een gebalanceerde manier.
En uiteindelijk vond ik mijn vrede/vreedzaamheid, mijn gevoel van gegrondheid was hersteld, mijn begrip, maar wat er zich ook voordeed in dat leven was weggaan van mijn gemeenschap en zelfs mijn familie, mijn spirituele familie en mijn fysieke familie die zoveel van mij hielden en mij ondersteunden. Ik bedoel niet dat ik niet met hen samen of tussen hen in leefde, natuurlijk deed ik dat, maar in toenemende mate raakte ik verwijdert vanwege de uren die ik iedere dag doorbracht in deze plaats met het zoeken naar de balans, want dat is wat vrede is, de balans van mijn hart, omdat het essentieel was. En waarom was het essentieel? Omdat ik een belofte gemaakt had om door te gaan, om te leven.
Welnu, waarom deel ik dit alles vandaag met jullie? Omdat ik aan een ieder van jullie vraag om je niet terug te trekken in de grot of in de spelonk maar om in jullie gemeenschap te zijn. Ja, sommigen van jullie zijn van nature meer geneigd dat te doen dan anderen. En ik suggereer niet dat jullie een vals personage ontwikkelen, want dat zou niets kunnen dienen. Maar isoleer jezelf niet.
Het heeft duizenden aan jaren genomen om deze illusie van isolatie en afscheiding af te breken, maar het werd gedaan en het wordt gedaan. Dus, loop naar buiten het zonlicht in. Kom bij me zitten in de zon, op een rots, uitkijkend over de zee. Laat ons onze lucht met elkaar delen en laat ons aan elkaar het geschenk van vrede/vreedzaamheid geven. En laat het bekend en gedeeld zijn met alle mensen overal op Gaia.
Laat ons beginnen met diegenen die bij elkaar in grotten kruipen of in modderhutten en laat ons hun harten aanraken … twee vingers … en breng hen naar buiten in het zonlicht en de warmte van liefde.
Laat ons naar de plaatsen van isolatie gaan en de vrede/vreedzaamheid naar diegenen brengen die denken dat zij alleen zijn en dat zij lijden in die eenzaamheid. En wat ik ook voorstel aan jullie, mijn geliefden, is dat deze plaatsen van isolatie niet eenvoudig geografisch zijn omdat de meest geïsoleerde plaatsen op de planeet de steden zijn waar er miljoenen aan mensen zijn die zich alleen voelen.
Dus laat ons hen met ons meenemen de straten op, naar de parken, en laat ons op de parkbanken gaan zitten en onze lucht onze vrede/vreedzaamheid met hen delen. Laat ons het met dieren koninkrijken delen die de eersten zijn die het aan ons geven. Laat ons het met Gaia delen en haar er opnieuw van verzekeren dat dit schade toebrengen zal stoppen.  
Deel jouw lucht, jouw vrede/vreedzaamheid met iedere gewonde, hartgebroken strijder en ja, ik sluit specifiek de hartgebroken Lichtwerkers, Liefdehouders daarbij in. Laat ons samen te werk gaan en weet dat ik de grot verlaten heb. Ik houd mijn belofte en ik leef tussen jullie in.
Ga met mijn liefde en vergeet niet jullie meditatie voor vrede/vreedzaamheid. Vaarwel.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten