dinsdag, april 09, 2013

Marie Magdalena via Pamela Kribbe - Februari 2013


Marie Magdalena
"Thuis Voelen op Aarde"
Februari 2013 / Pamela Kribbe
Lieve Vrienden, lieve mannen en vrouwen,
Het vervult me met Vreugde, om bij jullie te zijn op deze heldere morgen. We zijn oude Vrienden. Onze paden hebben zich vele keren tevoren in tijd en ruimte gekruist. Voel onze vriendschap; we zijn deel van dezelfde familie. Koester dit gevoel van oude familiariteit voor een moment, van het Thuiskomen. Ontspan je gewoon en laat alle spanning in jezelf gaan. Visualiseer hoe deze spanning in de Aarde vloeit en geneutraliseerd word. Voel hoe je lichaam zich ontspant en zwaarder word. Ontvang de Genezende energie die van Moeder Aarde terugkeert en laat het je voeten en benen omcirkelen en je middel en buik binnenvloeien. Voel je door de Aarde ondersteund; je bent Veilig.
Voel het ritme van de Aarde, het is langzaam maar gestaag. Dit is het ritme dat je zoekt. Je Ziel komt uit een ander Rijk, en als het omlaag komt moet het zich aanpassen aan het ritme van de Aarde. Je Ziel moet leren om in een lichaam te wonen en moet leren hoe een geest te gebruiken en het kan daarom verward raken. De Ziel zit in een leertraject. Jij bent het niet alleen als mens om te leren, je Ziel leert en groeit ook.
In je Ziel neem je pijnlijke herinneringen mee wat betreft het op Aarde zijn, en daarom is het niet evident voor je dat je de Aarde kunt vertrouwen en jezelf over kunt geven. Er kan een blokkade in je lichaam zijn die het je lichaam niet toestaat om uit te rusten en veilig te zijn. Deze blokkade is een energie, niet iets fysieks. In realiteit werd deze blokkade niet door de Aarde veroorzaakt, maar door wat je in de menselijke wereld is overkomen; de negativiteit die je hier ervoer, de pijn van afwijzing en er niet bij horen. Dit heeft het moeilijk voor je gemaakt om je hier thuis te Voelen.

Ik wil je herinneren aan de ware aard van de Aarde. Zij is zelf een Engel. Denk aan de schoonheid van de bossen, de oceanen, de bloemen. Dat is de Ware Natuur van het op Aarde zijn, en jij bent deel van deze Majestueuze Realiteit. Je bent zelf als een bloem, maar een bloem kan niet openen als hij niet grondig geworteld is. Je moet je thuis voelen op Aarde om je in staat te stellen je uit te drukken, je Licht. Dus nodig ik je nu uit om je met de Aarde te verbinden, de Engel die ze is. Voel haar Energie diep in je Lichaam; je bent haar kind en kunt je ontspannen.
Veronderstel dat je nu in een prachtige plek in de natuur loopt. Het kan een bos, in de buurt van de Oceaan, of in de woestijn zijn, en maak dit een zeer reëel en levend Beeld voor jezelf. Voel de elementen van de natuur, de wind, de zon, de lucht. Voel de grond onder je voeten. Ga dan zitten en zet je handen op de grond. Laat de Aarde van invloed zijn, om je te genezen, en om je te herinneren aan je partnerschap met haar. Je ziel wil hier zijn, hoewel je ziel gewond is op Aarde, met name door de angst en de strijd die aanwezig is in de menselijke samenleving. Maar als een menselijk Wezen, ben je verbonden aan de aard en de harmonie en het ritme dat er is. En als je de natuur omarmt, van buiten en van binnen, hoor je duidelijk de boodschap van je ziel. Je zit dus nog steeds op aarde. Voel hoe een energie van boven komt. Je kunt het zeer goed ontvangen, omdat je nu met de Aarde en haar energie verbonden bent. Deze twee energieën zijn bedoeld om samen te zijn. Laat deze energie uit je ziel nu op je stralen als een zon. Gewoon ervan genieten voor een moment.
Vaak, wanneer je verbinding maakt, of probeert te verbinden met je ziel, interfereert je geest. Je wilt beschikken over concrete en praktische informatie over je leven. Maar om echte informatie te ontvangen, moet je eerst je bewustzijn verschuiven omdat de behoefte aan informatie, de noodzaak om te weten wat te doen, vaak uit angst voortvloeit. Eerst moet je volledig ontspannen en in een staat van gewaarzijn van fantaseren of verbeelden zijn. Dus ga nu in die staat.
Stel dat je volledig vrij bent, niet gebonden door de wetten van de menselijke samenleving. Je bent een engel, en als een vlinder ga je van bloem tot bloem. Vraag jezelf af: "Wat geeft mij vreugde in mijn leven?" Denk niet aan de resultaten dat het je brengt, gewoon concentreren op het gevoel van vreugde en inspiratie. Je kunt inspiratie ontvangen van eenvoudige dingen als het maken van een wandeling, of een rustig moment voor jezelf met inspiratie hebben. Het is belangrijk dat je de taal van je ziel herkent. Het spreekt niet in een duidelijke stem die je gewend bent. Je bent gewend om jezelf te bekritiseren. Je hebt een mentaal beeld van hoe je moet zijn en je hebt voortdurend het gevoel te falen. Maar het is in feite het oordelen dat het probleem is. Dit type van oordelen of deze klank van stem, komt niet uit de natuur.
De taal van je ziel is heel anders. Het is zeer zacht. Het biedt suggesties, maar wil je nooit dwingen om iets te doen. Dus vraag je Ziel nu eenvoudig: "Wat is het dat ik nu moet?" En je kunt het antwoord ontvangen als een energie en niet noodzakelijkerwijs in woorden. Alle verwachtingen loslaten. Als een mens, worden je problemen vaak veroorzaakt door het feit dat je een dode hoek hebt. Je hebt enkele persistente overtuigingen waarvan je je niet echt bewust bent, en je ziel wil dat je uit die overtuigingen vandaan stapt. Dit betekent dat je je diepste overtuigingen moet loslaten en open moet staan voor iets geheel nieuws. Je moet je laten verrassen door je ziel.
Dus wanneer je een rustig moment hebt en je ernaar verlangt je te verbinden met je ziel, laat je geest los en verbind op een spontane, speelse manier. Dat is de manier van de Natuur. Je ziet het in alle dieren en planten die op Aarde leven. Vreugdevol gaan ze samen met het ritme dat van hen is. Ze denken niet aan de toekomst, maar ze zijn perfect uitgelijnd. Je bent onderdeel van de Aarde en onderdeel van de natuur.
Pamela Kribbe.
 

Vertaling: Sikke Couperus - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© Pamela Kribbe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten