zondag, maart 17, 2013

Ann Albers en de Engelen - Maart 2013 - Week 12Ervaar de Vreugde, het Herstel, en het Licht!

Onze Dierbare vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Vandaag wensen wij te spreken over het onderwerp van "eigenzinnigheid". Jouw wil is een groot geschenk. Je kunt het gebruiken om jezelf te motiveren wanneer jouw hart welwillend is maar jouw geest is zwak. Je kunt het gebruiken om beweging te creëren ondanks de obstakels van het leven. Nochtans, je kunt het ook gebruiken om tegen jouw harten te rebelleren, ongeveer zoals een kind kan rebelleren tegen diegenen die in autoriteit zijn wanneer zij zich uit hun humeur voelen.
De vraag die jij jezelf regelmatig moet stellen is, "Gebruik ik mijn wil om op één lijn met mijn hart te zijn, of gebruik ik mijn wil om koppig dat binnenin mij te weerstaan waarvan ik weet dat het waar is?" Een wil die uitgelijnd is met God, uitgelijnd met het goede, uitgelijnd met jouw eigen harten is een machtige kracht! Een wil die uitgelijnd is met al jou "zou moeten", vooraannames, en andere conditioneringen is ook een machtige kracht. De één leidt naar de hemel. De andere houdt je tegen om toegang tot precies hetzelfde te krijgen.
Dus hoe weet jij of jij je wil gebruikt om door obstakels heen te duwen, of om jouw eigen harten te weerstaan? Het antwoord is eenvoudig dierbaren. Jouw wil uitlijnen met God/liefde/waarheid creëert geïnspireerde actie. Het opent jou om de zegeningen van de Goddelijke Liefde door jou en al het leven heen te laten stromen. Je zult je energiek, geïnspireerd voelen, en zelfs ondanks monumentale inspanningen, zal jij je niet voelen alsof je aan het worstelen bent. Wanneer jij jouw wil gebruikt om jouw eigen harten te weerstaan, weersta je de stromingen van Gods genade in jouw leven. Je zult je voelen alsof je aan het worstelen bent. Je zult je voelen alsof je alleen bent. Inderdaad dierbaren, God is altijd met jou maar jij kunt, metaforisch gesproken, Zijn hand wel of niet vasthouden.

Veronderstel dat je probeert om een project te verwezenlijken. Je bent door dit project geïnspireerd. Nochtans, op een specifieke dag stroomt het niet gemakkelijk. Je wilt jouw project voltooien maar, in jullie menselijke termen, voel jij je alsof je "met je hoofd tegen een muur oploopt." In dit geval kan je erkennen, "Ja ik zou graag dat project af willen maken, maar vandaag gaat het me niet gemakkelijk af. Oké hart, God, waarheid, wat wil je vandaag voor mij?" Je zult een antwoord krijgen. Misschien is de timing niet juist. Misschien zijn er andere dingen op dat moment belangrijker voor jouw ziel. Wanneer een project niet gemakkelijk stroomt betekend dat niet dat het verkeerd is of slecht uitgelijnd met jouw hart. God kan gewoon een betere timing voor jouw inspanningen weten.
Als echter, in ons voorbeeld hierboven, je door zou gaan met worstelen, door zou gaan om jouw eigenzinnigheid te gebruiken om met moeite met jouw project met behoorlijk wat geworstel en zonder vreugde vooruit te komen, dan dierbaren, moeten wij door onze ware aard, terzijde stappen en doorgaan om o zo zachtjes te fluisteren, "Niet nu. Niet vandaag."
God wil jouw vreugde. God wil dat jouw dromen uitkomen. God wil jou ondersteunen. Maar er zijn tijden wanneer de manier waarop je iets verwezenlijkt wilt zien niet de beste of de gemakkelijkste is dat het bereikt kan worden. God weet dit. Jij misschien niet. Dus probeer in je harten te gaan en jouw wil te gebruiken om je met hen uit te lijnen, levend in het vertrouwen dat God teveel van je houdt om je in iets minder te ondersteunen dan het meest liefdevolle pad voor jouw leven. Jullie wil is een krachtig gereedschap dierbaren, aan jullie gegeven met de hoop dat jullie het zullen gebruiken om jezelf op één lijn te brengen met een liefdevolle werkelijkheid voor jouw eigen leven.
God Zegent Jullie. Wij houden zeer veel van jullie
-- De Engelen 

Vertaling: Cobie de Haan -http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2011 Ann Albers, All Rights Reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten