zondag, februari 03, 2013

Innerlijke Rijkdom is Uiterlijke Rijkdom


Innerlijke Rijkdom is Uiterlijke Rijkdom
3 Februari 2013 - Cobie de Haan
Lieve Vrienden van Denk Met Je Hart
Deze keer een schrijven van mijn eigen hand. Zoals jullie hebben kunnen lezen via diverse channelings gaan wij allemaal door vele uitdagingen heen, en voor velen van ons is dat vaak nog zacht uitgedrukt ook. Ook ik krijg mijn deel daarin en ook ik maak het jo-jo effect mee van die pieken en dalen waar wij doorheen gaan. Naast het feit dat het dan niet allemaal emoties en dergelijke zijn die van onszelf zijn, maar ook dat we voor het collectief aan het transmuteren zijn, hebben wij dus zelf toch ook nog wel het één en ander onder ogen te zien. De vraag is ben je er klaar voor of niet… Hoe hard spartel jij/jouw ego tegen. We zien niet zoveel verandering in onze uiterlijke wereld, alhoewel wij ons best doen om dat veranderd te krijgen door dat te doen wat er van ons verwacht/gevraagd wordt. Leef in vreugde, maak je geen zorgen, ga in je hart en fantaseer over de wereld die jij wilt, en vergeet dan vooral niet te doen alsof je die wereld al leeft. Net zoals een acteur in de film die een bepaald karakter in een bepaalde setting zo goed weet neer te zetten, zodat, als wij ernaar kijken er helemaal in opgaan en (bijna) geloven dat het allemaal echt is. En ja, we weten het allemaal, maar toch, maar toch, maar toch……
Ja, de afgelopen week was, kan je wel zeggen, bijzonder uittestend voor me, alsof ik ergens naartoe geduwd moest worden, alsof ik tot een begrip moest komen over het één of ander…. En ik denk dat ik vanochtend de doorbraak via een meditatie had. Er waren een paar uitspraken van Aartsengel Michael bij me blijven hangen van de channeling "Een Uur met een Engel". Hij zei het volgende… "Want, echt, wat is de materiële wereld? Het meeste ervan is sowieso een illusie. Het is eenvoudig een verzameling van atomen, van energie, die jullie formuleren in dat waarvan jullie geloven dat het solide vorm is." En ook "Dus hoe begin je? En hoe begin je met de illusie - en ja, wij zullen hierover spreken - de illusie van het niet hebben van geld?"
Vooral die laatste zinsnede "De illusie van het niet hebben van geld?" zette me aan het denken vanochtend. Ik had uiteraard ook hulp gevraagd aan mijn gidsen en het viel ineens gewoon allemaal op z'n plek bij me. Het lampje ging branden kan je wel zeggen….
We zijn allemaal, tenminste in dit deel van de wereld en nog een paar andere delen ook, heel erg afhankelijk (verslaafd) aan geld gemaakt. Het zou in onze levens overvloedig aanwezig moeten zijn, volgens onze vrienden uit de hogere dimensies. Ze proberen ons te sturen, maar het kwartje valt soms niet zo heel erg snel nietwaar? We vragen ons af, wat doe ik nu verkeerd dan? Ik doe toch dit en dat en zus en zo? Maar ik zie niet dat wat ik gemanifesteerd wil zien in mijn leven tevoorschijn komen… En inderdaad, bij vele van ons is dat het geval…

We worden een beetje moe van de zinsnede "Ga in je Hart, daar zijn alle antwoorden." En om eerlijk te zijn is dat ook zo, maar wij geven of gunnen onszelf gewoon niet de tijd om ook diepgaand in ons hart te gaan, en te werken met de vraagstellingen en die kleine beetjes informatie die er aan ons gegeven worden.
We wachten op NESARA, het Welfaartsfonds en dat dit in werking gezet wordt. Er is ons verteld dat het aan ons ligt dat dit in werking gezet kan worden. En het gaat allemaal om begrip volgens mij. Niets meer en minder dan dat… Begrijpen hoe het werkt. Sommigen van jullie zullen mijn stukje "Jouw Uiterlijke Wereld is een Reflectie van jouw Innerlijke Wereld" gelezen hebben, en met die instelling ben ik vanochtend aan de slag gegaan.
Als geld een illusie is, waar is het dan de illusie van???? Dat was mijn vraag. Wat representeert geld. Als wij dat vanuit ons binnenste, vanuit onze kern de wereld in sturen om gemanifesteerd te worden, wat representeert het dan? Onze kracht? Dat waar wij onszelf aan afmeten? Nee, dat zijn die 'overgenomen' waarden en normen die onze duistere broeders en zusters aanhangen en ons wijsgemaakt hebben.
Geld is een bijzonder belangrijk aspect in ons leven, we zijn het nodig voor ons levensonderhoud [ punt ] Al het andere wat er nog bij komt kijken, daar wil ik het niet over hebben, want zoals hierboven al gezegd…., dat is ons met de paplepel ingegoten en is niet van waarheid. Wat is er naast geld nog meer enorm belangrijk voor ons, en dan moet er gekeken worden naar de spirituele kant van het leven. Er kwam maar één antwoord bij mij naar boven…. "De stroming…., de stroom of flow…, de onvoorwaardelijke Liefde en het Licht! Dus….," ging ik verder,"…, als het geld in ons leven niet overvloedig aanwezig is, en het stroomt niet…, en geld is om in ons levensonderhoud te voorzien…, dan bevinden wij ons ook innerlijk niet in de stroom, niet in die overvloed van de Onvoorwaardelijke Liefde en het Licht dat uit het Hart van Vader/Moeder/Eén vandaan stroomt." We zijn nog niet voldoende op één lijn zogezegd. We houden ons nog teveel vast aan de afscheiding waarvoor wij hier kwamen om die te ervaren….. En dus komt het inderdaad neer op loslaten….
In de channelings van Yael en Doug Powell is het God zelf die vaak zegt… "Oh dierbaren, open je Hart voor Mij, laat Mij binnen en je bent in de stroom, je bent in de overvloed…" En hoe je het doet, dat is natuurlijk ieder voor zich, daarom zijn wij allen ook uniek… Maar zet jij de deur in jouw hart wijd open voor Vader/Moeder/Eén, en leg jij jouw leven in Zijn/Haar handen, en je vertrouwt en geloofd en co-creëert, dan kan het niet anders zijn volgens mij dan dat wij de Stroom in gang weten te zetten en dit in onze buitenwereld gemanifesteerd zullen zien, als de in werking zetting van NESARA. We creëren dan niet alleen die overvloedige stroom voor onszelf, maar voor iedereen. Want aangezien ik niet in toeval geloof, ben ik ervan overtuigd dat als dit nu bij mij naar boven kwam, dit ook bij anderen naar boven komt, want we zijn tenslotte allen Eén, en we kunnen dus binnen de kortste keren deze wereld daar naartoe brengen, daar naar waar we haar willen hebben, zogezegd…. Overvloed, Rijkdom…en bovenal… Vrijheid!
Dus ik zou jullie aan willen raden er eens voor te gaan zitten en dit in je hart te laten weerklinken, er over na te denken, en diepgaand te voelen of dit met jou resoneert. En als het dat doet, ga ermee aan het werk. Vraag de hulp van jouw gidsen, engelen of wie het dan ook is waar jij je gemakkelijk bij voelt om mee samen te werken.
Ik zal eerlijk bekennen, dat de dalen deze week voor mij behoorlijk diep zijn geweest… Ik heb heel bewust de hulp van de engelen en mijn gidsen ingeroepen. Ik zei: "Ik geef mijn zorgen en mijn angsten en dergelijke allemaal aan jullie, want ik weet het niet meer. Ik heb alles geprobeerd met dit of met dat, ik weet het niet meer. Hier, pak aan, en neem het roer maar over. Ik zal proberen zo goed mogelijk mee te werken door scherpzinnig te zijn op alle tekenen en signalen die er op mijn pad komen…" En nu vandaag, kreeg ik eerst iets niet voor elkaar wat ik onder handen wilde nemen, dus ik werd tegengehouden…, en toen ben ik in meditatie gegaan. Waarin ik dus een heel helder inzicht wist te vergaren.
Dus ja, we weten dat wij het zelf toegestaan hebben zich te ontwikkelen zoals het gedaan heeft. Die afhankelijkheid van geld. Maar zie het als een les die wij wilden leren. Het is tijd dat we het besef terugkrijgen dat wanneer de stroom van onvoorwaardelijke liefde en licht vrij is om in en door ons heen te stromen, dat die dam, die dus aanwezig moet zijn, doorbreekt als het ware en het Licht vrij spel krijgt, dat dan onze uiterlijke wereld volledig zal veranderen. Ik ga ervan uit dat de duistere broeders en zusters dit altijd geweten hebben, want in welke 'richting' je dit ook onderzoekt volgens mij, je komt er altijd op uit dat de manipulatie die er 'uitgespeeld' is (alles is een spel nietwaar?) juist dat doel heeft moeten dienen. De overvloed van  de stroom uit het Hart van Vader/Moeder/Eén bevond zich in de 'handen' van de duisteren, die dus in welvaart daarvan konden leven en die overvloed dus ingedamd hebben voor ons, en dat is nu precies waar onze broeders en zusters van het Licht op zitten te hameren, alleen niet zo gericht…. Ze proberen ons er met omwegen te krijgen, of het is zo dat de energieën ons nu eindelijk het 'vermogen' geven om dit in te kunnen zien…. Kies maar uit. Het gaat er ook om dat we het zelf ontdekken, want dan wordt de les pas echt goed geleerd nietwaar? Alle regeltjes alle insnoeringen zijn erop gericht om ons 'klein' te houden, zodat we niet in onszelf geloven…, maar het is het geloven of zelfs weten dat wij het gewoon waardig zijn om die Goddelijke stroom in ons toe te laten en in co-creatie te zijn om dat te manifesteren wat we willen…. Want ik denk dat velen ernaar kijken dat je dan de 'macht' uit handen geeft als jij je leven overgeeft aan de Overvloed van Onvoorwaardelijke Liefde en Licht, het tegenovergestelde is echter eerder waar, want de overvloed begint te stromen en de macht keert bij jou terug. En die macht is ons geboorterecht….
Dus, dit was wat ik met jullie wilde delen. Misschien kan het jullie ook helpen… Het is 'vers van de pers' zogezegd, en vermoedelijk zal hier nog meer uit voortrollen, maar ga eens met dit denkbeeld aan het werk. De energiestroom van geld, is de energiestroom van Vader/Moeder/God… Kan jij in jouw uiterlijke wereld zien dat die energie niet rijkelijk vloeit, ga dan naar binnen en kijk, in alle eerlijkheid, waar het aan schort…… En uiteraard kan dit ook van toepassing zijn op andere situaties in ons leven… Het is maar net hoeveel waarde er door jou aan verbonden wordt…, en dat is dan voor jou de Onvoorwaardelijke Liefde en het Licht vanuit het Hart van Vader/Moeder/Eén die niet vloeiend stroomt. Ja, we wisten dit allemaal wel min of meer, maar zoals ik al eerder zei…, soms moet het kwartje gewoon even vallen, ook al hebben we bepaalde zaken al heel vaak onder ogen gehad.
Laten we ook innerlijk WETEN, dat deze gedachte nu meer 'boven water' zal komen over de gehele wereld heen, dat meerdere mensen dit met elkaar zullen gaan delen, en dat het rimpeleffect over de gehele wereld heen een vloed aan overvloed zal bewerkstelligen. We zijn tenslotte in de vierde/vijfde dimensie aangekomen, dus we hebben ook nog eens de energieën aan onze zijde staan en kunnen niet meer 'overschreven' worden door de lagere trillingen.
Liefde en Licht,
Cobie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten