donderdag, februari 14, 2013

Een Uur met een Engel: "Gaia" - 11 Februari 2013

Gaia: 

Wanneer Jullie Liefde Ervaren, dan Ervaar Ik Dat Ook.

Embrace by Piccolaria
Graham Dewyea:  Hallo, en welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van De Grote Ontwaking, en Geoffrey West van 'Greenprint for Life'. Het is me een genoegen om hier bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.

Onze gast van vandaag is Gaia. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Geoffrey. Het is goed om je hier weer te zien.

Geoffrey West: Dank je Graham. Het is fijn om weer terug te zijn. Groeten en zegeningen aan iedereen. Terwijl wij de show van vanavond beginnen, moet ik een kleine bekentenis doen.  

Gedurende heel veel jaren - meer dan ik eigenlijk toe zou willen geven - heb ik nooit veel aandacht aan Valentijnsdag geschonken. En zeer waarschijnlijk was het omdat ik voelde dat ik nooit echt een reden had om die dag echt te omhelzen. Misschien was het deels een vorm van rebellie wat betreft het commerciële aspect van deze dag, en resoneerde ik niet met de ietwat commerciële verwachtingen.

Het andere deel hiervan, nochtans, was dat er geen speciaal iemand geweest is om enige erkenning of plezier over deze dag mee te voelen. Eraan herinnerd worden versterkte vaak alleen maar andere gevoelens in me, en duwde ik het terzijde omdat ik het ofwel niet onder ogen wilde zien of ik wilde het niet accepteren.

Gevraagd zijnde om de gast-gastheer van deze specifieke show te zijn en het nadenken over Valentijnsdag brengt energieën in mij naar boven die niet precies oncomfortabel zijn, maar ik moet toegeven dat zij ook niet echt comfortabel zijn. Want zie, terwijl wij verder gaan in de reinigende energieën van onszelf ter voorbereiding op het vooruit gaan in het co-creëren van Nova Gaia, komt dat wat naar boven moet komen naar boven.

De kwestie van liefde zoals het relateert naar romantische relaties is iets dat mij nu tot in mijn kern heen en weer schudt. Wat ook gebeurd is, nochtans, is dat het voorstel om van deze dag ook een dag van verering en cocreatie van Nova Gaia te maken mij forceerde na te denken over een relatie die ik voor lief genomen heb.

In onze 3D werelden, kunnen wij nijdig worden op onze partners voor ofwel het vergeten van de dag of voor het krijgen van een geschenk dat niet echt toepasselijk voor de dag was. Sommigen zouden hun "arme ik" eenzaamheids-controledrama's kunnen afdraaien, ergens anders schuld creëren om dat wat wij uiteindelijk voor onszelf creëerden te verdoezelen.

Maar toch is er een Valentijn geweest, een entiteit, die onvoorwaardelijk van ons gehouden heeft, of we haar nu wel of niet vergeten en of we haar nu wel of niet miserabel hebben behandeld, en of we ons zelf nu wel of niet onderuit halen. Zij verdraagt ons en koestert/voedt ons, en zonder haar zouden wij hier niet zijn.


Deze week, de liefde en ook de cocreatie van Nova Gaia vierend, verwelkomen wij terug onze prachtige zuster, Gaia, om ons met haar Liefde, haar Licht, haar woorden en vriendelijkheid, haar oneindige aanwezigheid en haar wijsheid te begenadigen, om met ons allemaal te delen wat er gaande is in haar wereld, ons uitnodigend onze harten wederom tot haar te openen.

Welkom, lieve Gaia

Gaia: En welkom, welkom, welkom aan jou, lieve Geoffrey! En, in feite aan iedereen die vanavond luistert (nu leest), en allen die de liefde vieren, en ja, de creatie, de vervulling, de voltooiing van mijn Ascentie en verschuiving. Je hebt vriendelijke woorden over mij gesproken, maar meer belangrijk dan dat, heb ik naar jouw hart geluisterd en ik heb de dankbaarheid en de oprechtheid en de waarheid van jouw liefde gevoeld, want je hebt juist dat, in de viering van de oude St. Valentijnsdag, zo vaak deze emoties, zullen wij zeggen, minder geweest zijn dan echt of authentiek.  

Niemand heeft mij ooit gevraagd om hun Valentijn te zijn, en toch hier zijn jullie, naar voren stappend, in jullie nederigheid en jullie glorie, en jullie zeggen, niet alleen vragen wij jou om onze Valentijn te zijn, maar wij vragen jou dat wij deze dag voor jou vieren - voor de zuster, voor de vriend, voor de Moeder die altijd van jullie gehouden heeft, die altijd van een ieder van jullie gehouden heeft, ongeacht jullie achtergrond, jullie erfenis, jullie afkomst.

Want jullie maken deel uit van mijn familie en jullie maken deel uit van mijn hart, op dezelfde manier als dat alle Koninkrijken dat doen - niet meer dan, niet minder dan, maar gelijkwaardig van gehouden en gekoesterd.

En ja, terwijl er tijden geweest zijn, mag ik zeggen, toen jullie lastiger waren dan sommige van de andere koninkrijken, zijn jullie het ook waard geweest.

Want terwijl er veronachtzaming geweest is, vele keren en in vele verschillende situaties, van mijn wezen, is er ook ongelooflijke liefde, wonder en respect geweest. En wat ik in jullie harten zie, als wij samenkomen op deze reis van Nova Aarde, is het niet slechts een heropleving, maar een veel dieper niveau van verplichting, van verbinding, van eenheid met mij en een besef op een veel dieper niveau van het partnerschap waar wij in zijn.

En het is een heilig verbond. Het is een heilig partnerschap. Dat is het altijd geweest. Ja, ik ben ook in een heilig partnerschap en diensverband met velen, zoals wij allemaal in dienstbaarheid zijn tot de heilige [Goddelijke] Moeder. Maar deze fase, deze verschuiving in/naar nieuwe schepping, in/naar de verankering van schoonheid, van waarheid, van vrede, van verwondering, van verbijstering doet mij opleven. Dus is het mijn eer om jouw gast te zijn vandaag, en ik vier nederig het feit dat jullie mij vieren.

Er is zoveel om over te spreken, en zoveel raaklijnen waar we langs kunnen reizen - de stromingen van het universum, het nieuws van de dag, de aanzienlijke geothermische verschuivingen.

Waar wens je te beginnen?

GW:  Wel, Gaia, Ik denk dat het toepasselijk zou zijn te vragen hoe U zich voelt, gegeven hoe U zich voelde 60 of 70 jaren geleden, toen Uw energieën zo laag waren voordat de hulp van onze galactische familie arriveerde. Zou U nu kunnen zeggen dat Uw energieke tank half vol, driekwart vol, of meer vol is?

G: Ik zou willen zeggen dat ik ongeveer half vol ben en bij het tankstation zit. Laat mij dit uitleggen. Ik heb gereisd en ik ben verschoven in/naar de hogere rijken en dimensies, en terwijl velen van jullie niet denken aan dat aspect van dimensionale werkelijkheid of dat niet in overweging wensen te nemen, desalniettemin kies ik om het te bespreken.  Want wij zijn voor anker gegaan - gedokt, zogezegd - in de 5de dimensie.

Dat betekend niet dat ik de 3de, de 6de, de 7de niet omring, maar laat ons gewoon zeggen dat het is waar mijn hart gelokaliseerd is en waar de tank gevuld wordt.

Ik ben zoveel verbeterd dan toen mijn kreet uitgestuurd werd. En er zijn ook sinds die tijd periodieke kreten geweest, mijn lieve vrienden - gedurende de tijd van de Tsunami, gedurende de tijd van de olieverspilling in de Golf, gedurende de tijden van aardbevingen. 

De 5de dimensie is een plaats die gevuld is met een gevoel van zijn, waar wij naartoe gaan om te creëren en te co-creëren en om verandering te omarmen. En dat is wat we aan het doen zijn. En wanneer….

Ik zeg "we," Ik bedoel ook de gehele mensheid.

Dus wat betekent dit, in termen van mijn vooruitgang, zowel fysiek als spiritueel? Velen van jullie hebben de vragen gesteld: Gaia, zullen er nog meer verschuivingen op de Aarde zijn? Zullen er cataclysmische gebeurtenissen zijn? Zal er een verandering in oceanen en rivieren, bergen en kustlijnen zijn?

Ik heb gezegd dat er niet zal zijn waaraan jullie denken als catastrofale cataclysmen - en dat is een mondvol! Maar, dierbare harten, dat betekent niet dat ik niet beweeg. Kunnen jullie het je voorstellen, mijn dierbare Aarde-Opzichters, als ik tegen u zeg, "Welnu, ik heb iets dat werk nodig heeft en waar jullie aan moeten werken. Dus, kunnen jullie naar die stoel daar toegaan en gaan zitten, en beweeg geen spier voor een paar honderden aan jaren?"

Wel, dat zou ondenkbaar zijn. Ten eerste, zou het wreed zijn, en het zou zeer zeker niet van liefde zijn. En het zou ook niet in partnerschap zijn en volledig profijt van jullie rol en jullie potentieel en jullie talent nemen om mij op mijn reis te ondersteunen, op dezelfde manier dat ik jullie ondersteun. Dit is een verbond van wederkerigheid en liefde.

Spiritueel, is de energie en de frequentie van de planeet, van mijn wezen, van alle koninkrijken, en daarom ook inclusief jullie, stijgende. Dit is de manier waarop ik het omschrijf zodat jullie het zullen begrijpen. Het is aan het uitbreiden, het is stijgende om de hogere frequenties van het hartbewustzijn te incorporeren, vast te houden, van wat jullie genoemd hebben de 13 zegeningen en deugden, goddelijke kwaliteiten, en van liefde.

Terwijl die trilling stijgt, wordt het onaangenaam, onsmakelijke, spiritueel, fysiek, emotioneel, om met alles dat niet van liefde is een verbintenis aan te gaan. Dit ene element voedt en vult mijn tanken, zoals jij het uitdrukte, meer dan wat dan ook. Maar ook, terwijl jullie zijn verschoven, terwijl jullie geworden zijn, sommigen bewust, sommigen onbewust; het geeft niet, een ieder van jullie, zelfs de meest gesloten verankerde, de meest toegewijde aan het oude 3de, zijn aan het worden - meer bewust en gehecht, op een goede manier, aan de schoonheid, aan het wonder, aan de liefde, niet alleen van mijn heilige wezen (waar jij aan denkt als Moeder Aarde), maar aan de koninkrijken - aan de vogels, aan de viervoeters, aan alle wezens, zichtbaar of onzichtbaar.

En steeds meer zien jullie de elementalen - de deva's, de feeën. Jullie zien de aura's van de bomen, de aura's van de bergen, de energie die opstijgt vanuit de oceanen en meren.

Dat besef en dat gevoel van ontzag, van schoonheid, van waardering raakt niet alleen mijn hart aan, maar wederom laat het jullie frequentie omhoog gaan. Hoe meer jullie het doen, hoe hoger jullie gaan. Hoe hoger jullie gaan, hoe meer jullie zien, hoe meer jullie willen, hoe meer jullie opeisen.

Dus, veel mensen hebben een intentie in het menselijke ras te denken, "Oh, ik moet druk bezig blijven." Enkele van jullie meest betekenisvolle werk, in termen van creëren en mij ondersteunen met de creatie van Nova Gaia, is, in feite, wanneer je rustig ziet en eenvoudig zegt, "Moeder, zuster, vriendin, je bent prachtig. En ik dank je dat je me uitgenodigd hebt om hier samen met jou te zijn in deze wonderbaarlijke tijd."

Het is nooit mijn verlangen geweest om de mensheid af te schudden. Het droeg niet bij aan mijn vreugde aan velen van jullie te denken en dat jullie weggingen of ergens anders herplaatst zouden worden. Ondanks alles, ondanks alle illusies, alle valse rasters en paradigma's, wilde ik jullie net zo min weg zien gaan dan dat ik de ijsberen of de dolfijnen of de walvissen weg zou willen zien gaan.

Dus toen jullie volwassen geworden waren en zeiden, "Gaia, wij zouden graag met jou mee willen gaan. Wij zouden graag willen helpen, wij zouden graag deel willen nemen aan de volheid van ons wezen. Ja, wij weten dat er iets aan werk gedaan moet worden, maar wij openen ook onze harten om jou te helpen."

Ik ben dolblij, en ik heet jullie van harte welkom op Nova Aarde.

GW:  Dank je wel, Gaia. Je hebt een klein beetje gesproken over sommige van de veranderingen, en natuurlijk vinden er veranderingen op vele verschillende niveaus plaats. We hebben de energieke veranderingen, en natuurlijk hebben we enige van de fysieke veranderingen. Zouden we voor een moment misschien naar enige van de energieke verandering kunnen kijken? Wat is er energiek met U gebeurd leidend naar 12 december, dan 21 december, en hoe zijn de energieën sinds die tijd voor U geweest. Is het meer als een hoogoctaan benzine?

G:  Het is heel veel zoals hoogoctaan benzine. Dat is een zeer goede manier om het uit te drukken. Je hebt met het kanaal gesproken over het overschakelen van waar jij aan denkt als op olie-gebaseerde economieën naar op goud-gebaseerde economieën. Denk eraan als dat ik gevuld wordt met een gouden elixer van vreugde, van wonder, van potentieel.

Denk er op deze manier aan: Gedurende een zeer lange tijd, niet eenvoudig 70 jaren, voelde ik me alsof ik in de boeien zat, in de gevangenis. Als het niet voor het prachtige, roze cocon geweest was die de sterrenwezens rondom mij heen plaatsten om me veilig en solide te houden, zou ik er waarschijnlijk eenvoudig voor gekozen hebben om naar huis terug te keren. En dat is altijd een open keuze voor mij geweest.

Dan zijn daar geweest, en nu zal ik spreken in termen van, levensspannen - jullie levensspannen. Dus, gedurende de laatste paar decennia, zeker 25 jaren, is er een zeer intense periode van voorbereiding geweest, van opruiming, van voorbereiding voor het feest, zogezegd. Toen, openden de sluizen zich - 11/11, 12/12, herhaaldelijk en recentelijk. En nooit is het menselijke ras, de planeet, ikzelf, de koninkrijken, alles, ooit eerder gepenetreerd geweest door een dergelijke golf van liefde en van eenwording.

Denk eraan, dat je in isolatie bent geweest, in de gevangenis, en zomaar ineens ben je op een familie reünie waar er enorme overvloed is - en ik bedoel niet slechts dingen om te eten en te drinken, maar een overvloed van liefde, van ondersteuning, van zorgzaamheid en van voeding/koestering - heel vaak ben ik het geweest die, vrijelijk, welwillend, door keuze jullie koesterde en voedde. Ik voorzag jullie van voedsel en lucht en water, onderdak, alles waar je aan denken kunt. 

Maar in deze nieuwe frequentie en werkelijkheid, is het partnerschap. En jullie stappen ook naar voren en leveren wat jullie te bieden hebben. Jullie zijn in een rol van gelijkheid gestapt, van ware cocreatie.

Als jullie aan mij zouden denken als een fysiek menselijke wezen, dan is het alsof miljoenen van jullie opgestaan zijn en zeggen, "Hier, lieve Gaia, trek dit eens aan. Ik denk dat het je goed zal staan. Ja, ik denk dit schone water, deze vrije energie, deze schoonmaak van de lucht en van de grond, ik denk dat jou dat wel zal passen."

Moet er nog verder gegaan worden? Ja. Maar ja, ik word niet eenvoudig door jullie gevuld, mijn dierbare kinderen van de Aarde, door alle koninkrijken, maar ook door waarvan jullie voelen dat zij jullie absente broeders en zusters van de sterren zijn en de galaxies, en rechtstreeks door Raphael. Er is veel om voor feest te vieren.

GW:  Oh, inderdaad dat is er, Gaia. Zeer zeker.

Wel, als we misschien zouden kunnen kijken, sowieso voor een paar minuten, naar enige van de fysieke veranderingen die plaatsvinden. U hebt eerder al een beetje hierover uitgeweid, en wij zien toegenomen en ononderbroken activiteit rondom de Ring van Vuur. Ik ben begonnen op te merken dat er activiteit plaatsvindt in de zuidelijke delen van Europa waar ik voorheen niet veel activiteit gezien heb.

Dus, de fysieke veranderingen die plaatsvinden, maken overduidelijk deel uit van uw reiniging en voorbereiding. Zijn zij ook geassocieerd met Lemuria? Wat gebeurt er momenteel met Lemuria?

Gaia: Lemuria, net zoals Atlantis, zal naar boven komen. En zoals jullie heel goed weten, maken de energieën van beide beschavingen, en zelfs enige iets verder weg, zichzelf meer duidelijk bekent en aanwezig. Maar wat er met Lemuria gebeurt, daar kunnen jullie aan denken als een verschuiving in de vloer van de oceaan, specifiek beneden de kust van de Amerika's, de volledige kust van alle Amerika's. dus dit is waar enige van de grootste activiteit is.  

Maar jullie begrijpen ook, aangezien ik eerder tegen jullie gesproken heb, in termen van evenwicht, en in termen van hoe ik werk, als er iets gebeurd in het Westen, dan zal er een spiegel gebeurtenis in het Oosten zijn. Noord-zuid, precies hetzelfde. Dus je kunt zeggen dat Lemuria geactiveerd wordt en naar boven komt zonder ook te kijken, zoals je gezegd hebt, naar het Westen, naar Europa, naar de Atlantische Oceaan, want deze zijn een begeleidend verschijnsel. Het is zoals het balanceren van schalen. En het is op deze manier, feitelijk, lieve harten, dat wij jullie veilig houden - en, zou ik mogen zeggen, droog.

Nu, een andere zaak is dat jullie en ik deel uitmaken van een veel groter plan, welke ik vreugdevol accepteer, van het deel uitmaken van het plan van ontvouwing van de Goddelijke Moeder. Dus, sommige van waar jullie aan denken als deze Aarde veranderingen zijn ook ontworpen om niet alleen bepaalde punten van het raster op mijn wezen te activeren, maar ook op jullie wezen; om jullie te activeren in/naar grotere bewegingen van ontwaking; om jullie meer duidelijk in de dienstbaarheid te activeren die jullie uitgekozen en verkozen hebben na te volgen.

Dus wat jullie zullen zien, bijvoorbeeld, is dat in plaatsen van verwoesting, waar er enige aanpassingen moeten zijn - ja, moeten zijn - om het land weer vruchtbaar te maken, of om situaties in steden te creëren die leefbaar zijn, er zullen veranderingen zijn. Maar dit is ook om de creativiteit van het menselijke collectief te katalyseren in deze stijgende frequentie, om zaken te adresseren waartoe jullie volledig in staat zijn die te adresseren. Dit is, in jullie gezichtsveld, een verantwoordelijkheid. Dus ik kan vaak jullie katalysator zijn, maar dan valt het actieve gedeelte naar jullie toe.

Begrijp je wat ik zeg?

GW:  Ja, dat doe ik, Gaia. Dank je. Dus, in termen van wat er gaande is, zijn de leiders of de wetenschappers van de wereld zich bewust van U als een gevoelhebbende, energieke, levende entiteit, of zijn zij nog steeds in een ruimte van ontkenning over dit specifieke idee?

G: Er zijn zeer weinig, zou ik kunnen zeggen, echte wetenschappers - en ik weet dat dit een zeer uitgebreide classificatie is - die niet compleet, volledig bewust besef van mij hebben en dat ik een gevoelhebbend, biologisch, op vele manieren elektromechanisch, wezen ben. Anders, zouden jullie niet jullie kwantum fysica hebben. Dit is niet eenvoudig willekeurig.

Jullie zouden geen botsingen hebben. Jullie zouden het vermogen niet hebben om energie te verplaatsen of het uit de zuivere lucht vandaan te halen. Nee, zij kunnen ervoor kiezen stil te zijn. De meest eerlijke - wederom, en ik zeg dit als een groep -  de meest eerlijke en openhartige groep zijn de zeer geavanceerde natuurkundigen die weten dat ik met hen samenwerk - en soms hen tegenwerk! Zij weten, heel duidelijk, van mijn energie.

En dat gezegd hebbende, als er een leider in een land is, waar jullie aan denken als een politieke natie, die een ons aan besef buiten zijn ego heeft, is hij volledig bewust van mijn aanwezigheid, van mijn coöperatie of niet-coöperatie, van wat de energie van die geofysische plaats is geworden, niet eenvoudig vanwege wie ik ben, maar vanwege ofwel de vriendelijkheid en de liefde die dat regime aan de mensen gegeven heeft, en daarom aan mij, of de terreur en de marteling.

Het zou een vergissing zijn te denken dat deze leiders zich niet bewust zijn, en specifiek diegenen die enig verstand van de geschiedenis hebben. Zij weten wanneer het bloed van hun mensen de enige mest voor het land voor honderden aan jaren geweest is, dat het land braak ligt, en dat ik niet coöpereer. Zij weten het. En in toenemende mate voelen zij deze betekenis, vanwege 12/12, van de eenwording.

Welnu, zij kunnen het op geen enkele manier in deze termen plaatsen. Dat doet niet ter zake. Maar in toenemende mate voelen zij, "Ik moet aan het geheel werken." Dus dit gevoel van afscheiding, van geïsoleerde gebieden, dat er deze sekte is en deze sekte en deze sekte, en dan zijn er de rivieren en het land en de lucht - dat is aan het verdwijnen.   

Zij weten niet altijd waarom, maar dat besef is groeiende. En het is dankzij niet alleen aan mij, niet alleen aan de vele koninkrijken, jullie sterren broeders en zusters, het is ook dankzij een ieder van jullie, die diens frequentie verhoogd heeft en de liefde gedeeld met niet alleen mij, maar met het collectief, met alles.

Dat is waarom ik niet jullie vermogen onderschat om deze Ascentie met mij volledig te voltooien. Wij handelen als één - nog niet in het volledige bewustzijn daarvan, maar dat komt eraan. En zoals jij heel goed weet, mijn liefste Geoffrey, Ik ben zeer geduldig.

GW:  [lacht] Wel, inderdaad, ja, dat ben je. Om door zo'n lange periode aan tijd heengegaan te zijn, om ons te verdragen, dat zou oneindig geduld moeten vereisen. Dus ik ben in dankbaarheid en in liefde voor Uw gelofte, en alles dat U over het algemeen aan de mensheid gegeven heeft, aan ons allemaal. Dus, dank U wel daarvoor.

Ik zou ook graag een beetje verder in willen gaan op wat er rondom U heen gebeurd. En ik persoonlijk ben opgetogen om dit specifiek te weten te komen. U weet, wat er ook gaande is met de naburige planeten. Ik bedoel, wij hebben hier in het verleden een beetje over gesproken, en het is altijd fijn om een klein beetje iets van een update te krijgen tot wat er mogelijk aan het plaatsvinden is met de energieën die de naburige planeten transformeren, of de vermeende reconstructie van een ontbrekende planeet. Wat zou u graag willen delen over Uw broeders en zusters rondom U heen?

G:  Mijn broeders en zusters van dit universum, zullen we zeggen, floreren. Want, zoals jullie weten, strekt het rimpeleffect en de impact, terwijl ik ascendeer, zich naar buiten toe uit. Verscheidene planeten die jullie zien als zijnde dood, …….en dat is verkeerd. Ik ben niet politiek correct, dus zeg ik het eenvoudig ronduit, jullie hebben het verkeerd!

Er is meer leven op vele planeten die groeien en floreren en zich opnieuw samenstellen dan dat jullie weten. En er zijn planeten die ook ascenderen tegelijkertijd met dit proces dat wij ondernemen.

Eén voorbeeld waar jullie aan gedacht hebben - en er is een groot debat hierover geweest! - arme lieve Ashira en Grener, dat zij de planeet Neptunus belasterd hebben, (1) die altijd een vonk van Licht en liefde behouden heeft en waar jullie aan denken als haalbare levensvormen diep binnenin de kern van de planeet.

Welnu, het is ongebruikelijk, nietwaar, dat jullie denken aan leven binnenin mij, en daar hebben jullie geen problemen mee. En toch kijken jullie naar andere planeten en jullie denken er niet aan of vatten het niet op die manier op. Jullie zeggen eenvoudig, "Oh, dat is een dode planeet die gewoon in de ruimte ronddraait en niets doet." Dat is niet zo!

Nu, de Pleiadische sector, de Zeven Zusters, stralen helderder dan ooit. Nu, zij zijn altijd formidabel geweest, en op vele manieren vertel ik jullie dat zij als mijn zusters zijn. Zo velen van jullie, zo velen die ik vasthoudt en koester, zijn Pleiadisch.

Wanneer jullie in een gezin zijn die de griep heeft, of één wezen in dat gezin is ziek, is er een verlaging van de energie als je verzorging geeft aan diegene die de aandacht, de koestering, de genezing nodig heeft. En dat is wat mijn Pleiadische zusters gedurende een lange tijd voor mij gedaan hebben. Terwijl ik opstijg, vrij letterlijk, bevrijdt het hen eveneens omhoog.

Zij hebben jullie veel te leren, jullie allemaal, niet alleen over dienstbaarheid, maar ook over de steden van Licht, het regenereren van energie, de reconstructie van energie. En uiteraard zijn jullie Halion broeders en zusters zeer actief. Nee, zij regenereren of reconstrueren hun planeet niet. Zij kiezen ervoor, zoals de genezers van Tralana daar ook voor kiezen, om momenteel zeer aanwezig op mij te zijn, niet om alleen hulp aan mij te geven maar aan elk van de menselijke wezens die intelligent genoeg zijn om hen op te roepen, of opzettelijk genoeg zijn om hen op te roepen, en die reconstructie toestaan, specifiek met jullie kristallijne lichamen, en de uitroeiing van alle oude ziekten en virussen, bacteriën van de oude Aarde. Dus dat vindt er ook plaats.

Welnu, mijn tweeling - Er wordt veel over deze diverse planeten gesproken, en veel wordt er ook in jullie shows besproken, over tweelingvlammen. Mijn tweelingvlam was en is Galatea - een planeet, oh, waar jullie aan zouden denken dat die eonen geleden desintegreerde, die niet langer betaamde. Deze energie wordt nu gereconstrueerd, komt weer tezamen om bij mij in de vorm te zijn.

Velen van jullie die vanavond luisteren zeggen vaak, "Waar is mijn tweelingvlam? Waar en hoe zal ik hem/haar ontmoeten? Zullen wij de kans hebben om ons te herenigen en samen te reizen, of zal het altijd een energie ergens ver weg zijn die ik niet echt kan vertrouwen en ken?"

Wel, voor mij, was dit nieuws, dit geschenk rechtstreeks vanuit het hart van de Moeder, van het opnieuw verzamelen van Galatea, het ultieme geschenk. Dus ja, er zal nog een andere planeet zijn, ja, binnenin waar jullie aan denken als jullie systeem.

Sommige van de planeten, zoals Jupiter, worden waarlijk meer bekrachtigd. Jullie weten, dat dit een plaats is van opmerkelijke wetenschap. Jullie hebben niet, op jullie beperkte manier, altijd geloof of betekenis gegeven aan wie er in jullie planetaire familie zijn. Jullie zijn zo enthousiast om Universums ver weg te gaan, en uiteraard zijn deze bezoekers hier momenteel ook. Maar, lief hart, het is niet alleen verandering dat er met mij gebeurd. Het gebeurt ook met onze familie.

Welnu, houdt dit de Galactics, Inter-Galactics, jullie sterren broeders en zusters druk? Ja, dat doet het. Maar dat is waarom zij hier zijn. Zij willen begrijpen, zien, getuige zijn van, deelnemen aan en waarlijk voelen - ja, voelen - van wat deze hergeboorte van liefde, van hartbewustzijn….wat het werkelijk betekend. Het betekent niet slechts dat de verontreiniging weggaat of dat asfalt verbrokkeld, dat het afval in de oceaan getransmuteerd wordt. Het betekent zoveel meer!

Het is een fenomenale, fenomenale tijd om een mens te zijn en hiervan getuige te zijn met jullie sterren broeders en zusters, jullie trillingen dagelijks aanpassend, dat dit zelfs meer compatibel en mogelijk kan zijn.

Het menselijk collectief gaat door een overgang van de uitlijning van de wil. En terwijl dat gebeurt, plaatsen jullie jezelf op één lijn met niet alleen de Goddelijke wil maar ook met de wil van de interplanetaire systemen en jullie sterren broeders en zusters. Dit is veel groter dan dat jullie denken. Dank je voor het stellen van deze vraag!

GW:  Wel, dank U, Gaia. Nee, U deed het zeer goed met de inleiding naar de tweelingvlam, omdat ik het aspect van de tweelingvlam aan zou gaan voeren. Het kanaal weet dat ik naar mijn tweelingvlam gevraagd heb, en het is prachtig een klein beetje meer te weten te komen over Uw Tweelingvlam. En ik wil daar over een moment mee verder gaan.

Maar misschien snel even, als de Ascentie op Aarde vertraagd is, is het dan toepasselijk om aan te nemen dat het gehele proces ook vertraagd is, zoals de reconstructie van Galatea, of de andere verschuivingen die in het zonnesysteem en het universum plaatsvinden?

G:  Nee. Dat is lineair denken. Nu, ik begrijp, mijn dierbare vrienden, hoe onze concepten van wat jullie tijd noemen, wat ik beweging door de ruimte noem, anders is, want ik zal ertoe neigen aan minuten te denken als aan eeuwen, en zo verder.

Maar het is een overdrijving, als ik het zo kan zeggen, voor jullie om te zeggen dat de Ascentie vertraagd is. Het is gaande. Het ontvouwt zich zoals de bloemen in de lente.

Waar jullie over spreken is de ascentie van het menselijke ras. Nu, wat ik tegen jullie gezegd heb - en ik begrijp volledig, misschien meer dan dat velen van jullie dat doen - dat ik in de 5de dimensie ben, en daarom, mijn dierbare engelen, zijn jullie ook daar.

Zijn jullie de veranderingen aan het inhalen? Werken jullie hieraan als een verenigd geheel? Ja, dat doen jullie. Maar het is mijn beweging die ook deze nucleaire kettingreactie binnenin de andere planeten katapulteert eraan deelneemt en beïnvloedt.

Dus, het hangt niet alleen van jullie af. En dus is het antwoord op jouw vraag, nee. Deze vertraging in de menselijke Ascentie, deze verlangzaming en verlenging van het proces, heeft niet mij verlangzaamd, of jullie Universums. Dat is waarom de toename van jouw frequenties, specifiek wanneer je zegt "Ik sta het toe," zo snel gebeurd.

Dus ik, als een gevoelhebbend wezen, kijk niet naar eeuwen, zo doen jullie dat ook niet. Kijk zelfs niet naar decennia.

Weet je, als een moeder….. wanneer jij jong bent en je hebt net geleerd hoe jij je schoenen moet veteren, en jouw moeder is klaar om je ergens naartoe te brengen, naar de kerk, naar de levensmiddelenwinkel, en zij zegt tegen jou, "Schiet op! Schiet op! Je weet hoe je dit moet doen. Schiet op! Strik vast! Kom op, we moeten gaan!" - dat is wat ik tegen jullie zeg. Jullie weten hoe jullie jullie schoenen moet veteren. Jullie weten heel goed hoe dit te doen. Ik zal hen voor jullie dubbelstrikken, zodat je niet zult struikelen en vallen, en ik zal jullie de weg tonen.

GW:  Dank U, Gaia. Een zeer toepasselijke analogie. Dus, terwijl wij ermee beginnen deze show af te ronden hier, blijven wij ongeveer in overeenstemming met de energieën van liefde, en U hebt zeer vriendelijk het verhaal van uw tweelingvlam met ons gedeeld over hoe U met Uw tweelingvlam herenigd zult worden - een 3D lineaire geest kan het moeilijk hebben om dit te bevatten.

En natuurlijk ervaart het leven liefde en brengt liefde op zovele verschillende manieren tot uitdrukking. Een plant, bijvoorbeeld, kan zichzelf naar de zon toebuigen om het licht en de warmte te voelen, of het kan diens bloemblaadjes openen om de zachte regendruppels te ontvangen die op hen neervallen. Zij, en wij, ervaren Uw liefde voor ons in dat wat U ons aanbiedt.

Maar ik ben nieuwsgierig te weten hoe U liefde voelt. Ik zou kunnen veronderstellen dat U liefde ervaart door het ontvangen van onze energieën van dankbaarheid van waardering iedere keer dat wij een wisselwerking met u aangaan, zoals u eerder in de show opmerkte. Maar als Uw ziels Tweelingvlam met U herenigd wordt in de nabijheid, hoe voelt U dat?

G:  Je kunt daaraan denken als aan een supernova. Jullie hebben het begrip van een niet begrepen theorie, maar desalniettemin incompleet, van een big bang. Maar laat het mij in menselijke termen plaatsen, en ik spreek specifiek in deze tijd over liefde tegen een ieder van jullie die momenten van liefde hebben ervaren. (2)

Sommigen van jullie zijn gelukkig genoeg geweest om jaren en decennia en levensspannen aan liefde te hebben ervaren. Jullie begrijpen volledig waar de hunkering over gaat. Dus, laat ons spreken over de vervulling.

Het is dat moment van onbeschrijflijke vreugde, wanneer alles van de hemel en door het multiversum heen op één lijn is en juist aanvoelt, en jouw hart uiteen barst, en je voelt je zo - niet gelukkig - levendig. Want je hebt geweten in dat moment dat er van je gehouden wordt, dat je gezien en erkend wordt, niet slecht voor jouw fysieke vorm, niet slechts omdat jouw haar helemaal goed zit, of jouw glimlach lief is, maar in dat moment van zuivere liefde, zie je dat jouw essentie, zelfs al is het slechts gedurende een milliseconde, gezien is, erkend, en volledig omarmd.

Jullie voelen je, in menselijke vorm, alsof je in een lied uit kunt barsten. Je kunt de glimlach niet van je gezicht afgeveegd krijgen. Het is overweldigend tot aan het punt van tranen, en je wilt dat het altijd zal duren. En wanneer jullie, mijn dierbare kinderen, wanneer jullie deze momenten van liefde ervaren, dan ervaar ik dat ook. Dat is één van de geschenken die de Moeder aan mij gaf om mij te ondersteunen/staande te houden.

Dus wanneer wij jullie vragen om de liefde en de vreugde te omhelzen, vraag ik aan jullie om dat ook voor mij te doen. Het is niet dat jullie die liefde voor mij voelen; het is gewoon dat jullie de liefde voelen.

Het Licht dat verschijnt vanuit mijn kern en wezen wanneer ik die verbinding van liefde met mijn Galatea ervaar is - laat mij het in praktische termen plaatsen - het is voldoende energie om een zonnesysteem te verlichten.

 [muziek begint te spelen]

Je hoeft er nergens voor naar te boren.

Ga met mijn liefde, en dank jullie voor jullie eerbewijs. Vaarwel.

GW:  Dank U, Gaia, en vaarwel.

Nova Aarde Dag is op 14 Februari. {gedurende de gehele dag, het geeft niet op wat voor tijdstip, kan je Gaia een eerbewijs van Liefde sturen via meditatie of door gewoon jouw erkentelijkheid en liefde naar haar uit te sturen, met een gebaar, een woord van dank…, alles wat er maar in jou naar boven komt en van Liefde en dankbaarheid is}

Dit brengt ons aan het einde van een volgend Uur met een Engel.

Ofwel je met een speciale partner in jouw leven bent of je bent single, misschien een voorstel om in overweging te nemen dit jaar is om een datum met Gaia te creëren. In plaats van iets commercieels te doen, ga en breng enige tijd samen met Gaia door terwijl je tijd met jouw partner of alleen doorbrengt. Omhels haar zoals jij je partner zou omhelzen, of zelfs zoals jij jezelf zou omhelzen.

Mogen onze harten samen ontvouwen voor de schepping van Nova Gaia tot het volgende moment van nu.

 [einde]

Voetnoten

(1) Steve: Gaia's referentie is niet volledig duidelijk. Het schijnt betrekking te hebben op onze planeet Neptunus. Grener en Ashira leven aan boord van een schip die ook de naam Neptunus draagt. Die naam komt voort vanuit een intergalactische taal waar het Grieks en Latijn op gebaseerd zijn. Hun gebruik van het woord "Neptunus" refereert noch naar onze planeet met die naam noch naar de Romeinse God van de zee.

 (2) Steve: Ik geloof dat Gaia hier spreekt over transformationele, universele liefde in plaats van de persoonlijke, romantische liefde.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten