donderdag, januari 24, 2013

Een Uur met een Engel: Aartsengel Michael - 21 Januari 2013

Aartsengel Michael
 
 Jullie Bouwen de Nieuwe Werkelijkheid van Gaia
Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van De Grote Ontwaking, en Steve Beckow van het Gouden Tijdperk van Gaia. Het is een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.

Vandaag eren wij in de Verenigde Staten Martin Luther King voor al zijn werk en dienstverlening, en het is de inauguratie ceremonie van onze dierbare president, Barack Obama. Dus het is een historische en belangrijke dag, dat is zeker.

Welkom, Steve.

Steve Beckow: Welkom, Graham. En Welkom, Aartsengel Michael.

Aartsengel Michael: En welkom aan jullie, dierbare harten - jullie allemaal, niet alleen diegenen van jullie die in de Verenigde Staten van Amerika feestvieren, maar diegenen van jullie die over de gehele planeet heen feestvieren, helemaal over Nova Aarde. Terwijl jullie de waarheid en de juistheid en de heelheid van wie je bent opeist.  

Altijd, is het mijn eer en mijn genoegen om bij jullie te zijn.

Dit markeert de dag van de vrijheid. En het zijn niet alleen diegenen die eraan deelnemen in de Verenigde Staten van Amerika. Dat is slechts een symbool. Maar het is een belangrijk symbool waar velen zich aan kunnen hechten, of het observeren, als je dat zo wenst, maar het is een dag wanneer de vrijheid heerst, wanneer diegenen die welwillend zijn niet alleen om verandering af te kondigen maar ook om actie te ondernemen, gefocuste, opzettelijke actie, en om door de modderput van de menselijke geloven/overtuigingen heen te gaan, door de oude paradigma's, en om vast te houden en waardig te lopen en om mijn blauwe vlam van de waarheid vast te houden en het voor alle wezens te verkondigen, overal, boven, beneden en door de galaxies heen. 

Dit is de betekenis van deze dag. Dus vraag ik jullie, terwijl wij deze nieuwe tijd beginnen, terwijl jullie nogmaals beginnen, om wederom mijn blauwe vlam van de waarheid te ontvangen, je er bewust van te zijn en het te verwelkomen. Het is ook de vlam van oprechtheid. Het is ook de vlam van communicatie, want dit is iets dat het menselijk  collectief waarlijk aan het leren, aan het absorberen en omhelzen is op een volledig ander niveau.  

Jullie hebben de werkelijkheid van de oude Derde Dimensie verlaten en losgelaten, en ja, velen van jullie lopen waardig en aan weerszijden interdimensionaal. En velen van jullie zeggen, "Heer, ik voel me niet anders. Ik zie er niet anders uit." En wat ik voorstel is dat je een moment met mij neemt, met ons allemaal, om terug te reflecteren op, niet om het terug in je bestaan te brengen, maar eenvoudig om terug te kijken op waar je bent, waar je aan dacht, wat je voelde, een jaar geleden, vier jaren geleden, tien jaren geleden, en niet om alleen de getuige en de observeerder te zijn, maar echt zien waar je geweest bent, de groei die je gekozen hebt, niet eenvoudig dat wat aan je geschonken is. 


Ja, er is liefde geweest dat van bovenaf, van jullie galactische broeders en zusters, van de inter-galactische wezens, van beneden, van Gaia naar jullie toegestuurd werd, maar dit alles is van jullie afhankelijk geweest, van jullie hart, jullie hartopening, de verschuiving naar hartbewustzijn, en de bereidheid om voorwaarts te gaan.

Ontken niet of minimaliseer niet op wat voor manier dan ook wat jij, wat een ieder van jullie, mijn dierbare broeders en zusters, bereikt hebben, wat jullie geïntegreerd hebben, wat jullie in jullie leven verwelkomd hebben. Ontken of minimaliseer niet wat je creëert, wat je naar voren brengt.

Het doet er niet toe hoe jullie jezelf noemen, of het nu wegwijzers of pilaren of poortopzichters of licht-houders of liefdehouders is. Jullie zijn het creërende ras en jullie stappen in de volledigheid van die rol. Het is niet iets nieuws. Als het iets is, dan is het iets ouds. Het is die sluiting van de cirkel en het begin van de nieuwe.

Dus nodig ik jullie uit, ik strek mijn armen naar jullie uit en zo ook alle machtigen [aartsengelen], alle Geascendeerde Meesters. De Goddelijke Moeder, het Gezelschap van de Hemel, wij strekken onze armen naar jullie uit en zeggen, alsjeblieft, sluit je nu in partnerschap bij ons aan. Ja, jullie leren, jullie herinneren je, jullie vinden uit wat dit nieuwe rijk van partnerschap waarlijk met zich meebrengt. Er is ruimte om te manoeuvreren.  Er is ruimte voor jullie om te denken en te heroverdenken, voelen en opnieuw te voelen, vullen en opnieuw te vullen, te ontwerpen en opnieuw te ontwerpen wie je bent, maar ook wie je bent in termen van jouw plan, in termen van het Goddelijke Plan, en in termen van jullie rol in het voortbrengen van de vervulling van Nova Aarde en Nova Wezen.

Dus ik verwelkom jullie in dit hoofdstuk, dit nieuwe boek, dit nieuwe avontuur. Dierbare harten, waar willen jullie deze dag beginnen?

SB: Wel, Heer, er bestaat geen twijfel aan dat wat U zegt nu uitermate belangrijk is, en ik wil het overgrote deel van het uur hierover discussiëren, maar ik weet ook dat vele van onze luisteraars op deze inauguratiedag gewoon een klein beetje meer over President Obama en de evenementen die daar gebeuren willen weten.

Kunt U ons alstublieft vertellen wat er achter de schermen van het Witte Huis gebeurd? Wij hebben geruchten gehoord dat Spreker Boehner Obama zou gaan vervangen, dat er een bezoeker bij de inauguratie zou zijn, er is zelfs een verhaal dat de maharishis het Witte Huis bezocht.

Wat is er feitelijk gaande achter de schermen in het Witte Huis? Hoeveel weet President Obama? Wat is hij aan het doen?

AAM: Allereerst, laat ons de suggestie aan jullie doen, en laat ons zeer sterk die suggestie aan jullie doen, dat het tijd voor het menselijk collectief is om te stoppen verbintenissen in het drama aan te gaan. Er zijn wezens die nog steeds, hmmmm…, we zullen zeggen gevangen zitten in de modderput van het oude derde, die wensen om het drama in beroering te brengen en die een werkelijkheid willen creëren die eenvoudig niet waar is en niet zal gaan gebeuren.

Omhels dit niet. Alsjeblieft. President Obama is slechts dat. Hij is de President die jullie, en op vele manieren wij, hebben verkozen, waar jullie je energieën achter en met en voor vergaard hebben. Er is geen uitvlucht. En is stel aan jullie voor dat het absurd is te denken dat dit veranderd zal worden.

Ik zeg ook tegen jullie dat de zaken feitelijk aardig stil zijn geweest op het Witte Huis. Geruchten zijn ongebreideld. Het werk dat er gedaan wordt op het Witte Huis [door ons] is het meest daadkrachtig, en het wordt niet alleen geleid door ons die met jullie dienen en in partnerschap met jullie zijn, maar door velen van jullie die Lichtwerkers en Lichthouders zijn, die zeer specifiek aangewezen zijn om niet alleen met Barack Obama en zijn familie te werken maar ook met de diverse belanghebbenden, dat zij de liefde kunnen voelen en zien en omhelzen.

Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk, maar het is geen dag van politieke revolutie. En dat is echt waar jullie over spreken. Jullie spreken over het oude paradigma van revolutie, van het potentieel voor bloederige onrust, voor bewapende slachting. Dat is niet de manier van de Vijfde Dimensie, en het is zeer zeker niet de manier van de Zevende Dimensie. 

Barack Obama en diegenen die met hem werken en dienen worden krachtig begeleidt, wij mogen zeggen goddelijk begeleidt, zoals elk en iedereen van jullie begeleidt wordt. Zet zijn rol en pad niet boven of gescheiden van die van jullie, want wat jullie als een collectief doen is het visioen van de verschuivingen, van de verandering, van een erkenning en een omhelzing van hartsbewustzijn vasthouden. Zijn er plannen om enige van de politieke, economische en sociale onrechtvaardigheden, onbillijkheden te corrigeren? Ja. En jullie zullen deze dagen over sommigen van hen horen. Maar het is niet de dag waarop de hel los zal breken. Het is een dag waar er een streep in het zand is, maar het is ook een dag van feestvieren.

Welnu, één van de dingen die Barack Obama naar dit termijn als President zal brengen is dat hij niets te verliezen heeft. Hij hoeft niet binnen beperkingen te werken. Nu, dat betekend niet dat hij de structuren en de manieren, van de Constitutie, niet respecteert die op hun plaats gezet zijn voor deze specifieke natie. Maar wat het wel betekent, dat velen van jullie denken in termen van "politiek als gewoonlijk", "leven als gewoonlijk". Wel, wat ik aan jullie voor wil stellen is, is dat niets als gewoonlijk is, en de politiek als gewoonlijk zal een volledige andere betekenis aan gaan nemen.

Is dat duidelijk?

SB: Ja, Heer. Dank U, en laat mij een andere vraag stellen, eentje waarvoor ik slechts graag een zeer kort antwoord zou willen hebben zodat we ons kunnen richten op de opbouw van Nova Aarde. En dat is, kunt U ons vertellen wat er aan het gebeuren is of wat het kan zijn dat pré-NESARA en NESARA op dit moment blokkeert, alstublieft?

AAM: Natuurlijk is er politiek betrokken bij NESARA en pré-NESARA. Maar de grootste blokkade is het opengaan van de harten van het volledige collectief zeggende, "Ik verdien en eis mijn geboorterecht van overvloed op." Jullie leven niet in een Universum of op een planeet waar gebrek is. En dit is een sleutelcomponent tot wat wij bespreken.

Het is absoluut niet alleen van boven naar beneden - het spel is veranderd, mijn vrienden - maar het is ook van de bodem af omhoog en van het midden uit zijwaarts, en jullie zeer individuele, persoonlijke erkenning dat jullie in het bestaan kunnen creëren en oproepen, of het nu pré-NESARA, NESARA, het trustfonds is - alles.

Dus wat wij in feite zeggen is, er is geen blokkade. Ja, wij weten dat dit geen populair antwoord is omdat het heel gemakkelijk en verwelkomend is om naar iets buiten jezelf te kijken. Nee, dit gaat niet over fout, beschuldigen, schuld. Dat is van het oude Derde. Dus daar kunnen jullie niet gaan.

Dus wat ik zeg, het collectief dat deze avond luistert (nu leest), roep het naar voren. Roep het op vanuit de ethers, roep het aan vanuit Washington, roep het aan vanuit Geneva, roep het op vanuit het Internationale Monetaire Fonds. Roep, of het nu van Gaia haarzelf is, de rijkdom van het goud, roep op/aan wat je verdient, en dat waartoe je altijd, altijd waardig bent geweest.

En dit voort roepen, wat je doet, je bent zoals een bulldozer die door de politieke intrige en blokkade heen breekt. Zullen wij helpen? Absoluut. Maar wij wensen dit samen met jullie te doen, nu meteen.

SB: Oké, Heer. Dank U. Waarom niet in de opbouw van Nova Aarde duiken nu? Wij erkennen dat wijzelf Nova Aarde moeten opbouwen. Wij zijn ons daarvan bewust. Maar wij missen de visie van wat het nodig heeft om het te bouwen, hoe wij aan de slag gaan om het op te bouwen. Wij zijn ook, wij allemaal bijna, financieel ingesnoerd. Dus is het niet alsof we, laten we zeggen, een conferentie zouden kunnen beleggen morgen, of veel kunnen doen.

Dus het is niet duidelijk voor ons wat we kunnen doen om Nova Aarde op te bouwen. Kunt U ons daarmee helpen, alstublieft?

AAM: Ik zou vereerd en nederig zijn om de opbouw van Nova Aarde te bespreken. En, terwijl ik dat doe, wens ik ook dat jullie weten dat ik voor het collectief spreek, voor waar jullie aan denken als de Raad van Liefde, als het Gezelschap van de Hemel, voor jullie sterren broeders en zusters en zovelen meer.

Zo heel vaak refereren wij naar jullie als het collectief, maar zoals jullie wel weten, wij zijn ook een collectief, en er zijn tijden - en dit is er één van - wanneer wij spreken als een collectief. Nu, normaal is het mijn geliefde zuster, Gabrielle, die voor het collectief spreekt, dus ben ik vereerd het te doen.

Eerst, laat ons samenvatten en over jullie ontsteldheid spreken, over jullie vraag, welke ik niet wens te verwerpen, omdat het één van de meest belangrijke vragen is die er ooit gesteld is. Maar ik wens ook tegen jullie te zeggen, tegen jou, lieve Steve, tegen jou, lieve Graham, tegen dit platform dat jullie opgebouwd, geconstrueerd, bemand en onderhouden hebben [Gouden Tijdperk van Gaia, Inlight Radio en de Hope Chest], en, kan ik zeggen, zonder geld, dat jullie Nova Aarde opgebouwd hebben, dat jullie de nieuwe werkelijkheid van Gaia en alles en iedereen, iedere rots, iedere steen, iedere boom, iedere berg op Haar naar binnen getrokken hebben.

Welnu, wat jullie nu in de constructie doen is dat jullie jezelf meer duidelijk op één lijn brengen met de elementen, met alle factoren. En dat is goed nieuws. Maar laat ons over Nova Aarde spreken.

Nu, Gaia zelf adresseert vele van waar jullie aan denken als de fysieke aspecten van Nova Aarde, van de restoratie. Ze heeft het niet, en ze zal het niet gewelddadig doen. Welnu, dat betekend niet dat er geen klimaatveranderingen zullen zijn, dat er geen kleine verschuivingen van kustlijnen zullen zijn, want zij is niet stagnerend. Zij is opgetogen en levend. Natuurlijk verschuift zij.  

De eerste stappen in het creëren en het naar de voorgrond brengen van waar jullie en wij aan denken als Nova Aarde, en het verankeren van Nova Aarde is de verschuiving in het innerlijke, in jullie geest, in jullie ziel, in jullie emotionele lichaam, in jullie mentale lichaam, in jullie oorzakelijke, jullie astrale - noem het maar op. En wat jullie doen is dat jullie veranderen…. Het meest belangrijke deel van het creëren van Nova Aarde is het loslaten - dat jullie doen en gedaan hebben en deden - van de valse illusies die gedurende eonen aan tijd door het menselijke ras gecreëerd werden.

Dus al deze tendensen….en ik moet zeggen het loslaten van de oorlog - en dat is de oorlog binnenin, het is de oorlog tussen individuen, het is de oorlog binnen gemeenschappen en naties - die zijn kritiek. En wat jullie doen is het loslaten van al deze geloofssystemen die jullie nooit van dienst zijn geweest.

Oh, jullie kunnen tegen mij zeggen, "Maar, beste Michael, er zijn tijden geweest toen onenigheid mij voorwaarts katapulteerde, toen gebrek me aanzette te creëren." En wat ik tegen U zeg, er zijn betere manieren. Er zijn meer efficiëntere manieren. En er zijn zeker gemakkelijkere manieren.

Dus, het eerste element van Nova Aarde is de volledige uitroeiing van het oude. Welnu, laat ons aan jullie voorstellen dat er veel gedaan is. De laatste decennia, en zeker de laatste twee jaren, zijn niet voor niets geweest. Jullie hebben zoveel losgelaten en opgeruimd, tot aan het punt waar jullie grootmoedigheid aan niet alleen ons getoond werd maar dwars door de galaxies en over de gehele planeet heen.  Maar het is de verwijdering, totdat het een vage herinnering is, de manier zoals het is in zovele van de andere galaxies.

Nu, de herinnering van oorlog - en wij gebruiken dat in de organische, generieke term - zal nooit volledig vervagen. En de reden is, zodat je er niet naar terug zult keren; dat het een afschuwelijke herinnering zal zijn - nee, niet eentje die pijn doet - maar eenvoudig iets waarvan je weet dat het ten koste van alles vermeden moet worden.

De schepping van Nova Aarde komt met de vriendelijke, attente, wat jullie beschouwen als Goddelijke kwaliteiten, wat dit kanaal zegeningen en deugden heeft genoemd. Het komt met de verankering van deze kwaliteiten niet alleen in deze, maar in iedere wisselwerking - in de microkosmos, intern en extern, in de macrokosmos.

Welnu, jullie zeggen, "Maar Heer, Ik heb geen geld," En wij erkennen en accepteren dat. Denk niet dat wij meedogenloos zijn en de worstelingen niet kennen die jullie gevoeld hebben. Maar wat wij ook tegen jullie zeggen is, jullie zijn een levend, ademend voorbeeld, leider, demonstrant van het opnemen van de Goddelijke kwaliteiten, en het vertrouwen, zonder geld, omdat het niet afhankelijk van geld is.  

Geld, overvloed is de weerspiegeling, de uitkomst, deel van de grootmoedigheid die tevoorschijn komt vanuit die liefde en dat vertrouwen en delen en die voorzichtigheid en matiging - en geduld.

Nu, wij weten - en specifiek Ik weet dat - dat deze specifiek geen populaire kwaliteiten zijn, zijn ze dat niet? Maar als jij deze kwaliteiten verankert, wordt het gereflecteerd, het wordt gereflecteerd in de economie. Laat mij dit uitleggen.

Niet alleen breidt de geest van het delen, van de grootmoedigheid, van zorgzaamheid, van consideratie zich uit. Het geloofssysteem - dat sommigen de sleutel hebben en sommigen hebben die niet; dat sommigen gekozen hebben in armoede te leven en te sterven en sommigen hebben dat niet - verdwijnt, zodat er dit brandende verlangen is om te delen wat men heeft. En dat verschuift. Het verschuift instituten, het verschuift de beursen/markten, het verschuift buurten en het verschuift families. Zo ook, verschuift het machtsstructuren, waar jullie aan denken als politieke structuren.

Hoe kunnen er onderdrukkende regimes zijn? En ik betrek de westerse wereld hier ook in. Hoe kan er buitensluiting zijn, wanneer iedereen verenigd in hart is, wanneer diegene die wensen dat hun meningen gehoord worden, hun prioriteiten in aanmerking genomen worden, hun verlangens voor deelname erbij betrokken wordt? Ja, het betekend een verandering van hart voor diegenen die de macht hanteren, wat een zeer klein percentage van de globale populatie is…. Maar hoe vindt die verandering van hart plaats? Wel, het vindt op een aantal manieren plaats - en ik weet dat ik jullie een globaal overzicht geef; en wij zullen vele uren doorbrengen sprekende over de details.

Maar als het collectief zegt, "Deel. Laat mij deelnemen. Laat mij vrij zijn. Ik eis mijn vrijheid op," op hetzelfde moment als diegenen die de macht hebben, die de macht hanteerden - en wij spreken niet slechts over diegenen in containment; dat is een geheel andere, gescheiden discussie; en ja, zij bevinden zich nog steeds in containment/indamming; en nee, het is geen eigenaardigheid of een fantasie; dat zou belachelijk zijn - diegenen aan de macht hebben ook een verandering van hart.

Hoe dit zich voordoet? Omdat de energie op jullie planeet, niet alleen binnenin jullie, maar op de planeet, Gaia haarzelf, verschuift, zodat er een andere hunkering is, een ander verlangen, zodat hun focus niet langer meer is op dat wat zij hebben, dus er is een versoepeling en men zegt, "Ja, Ik denk dat het een goed idee is dat er een bredere deelname is."

Nee, niet iedereen heeft wat voor verlangen dan ook om deel te nemen in wat jullie zien als het politieke proces. En tezelfdertijd, wat ik aan jullie voorstel met het verankeren van mijn vredesinitiatief is dat op zoveel manieren alles politiek is, zoals op dezelfde manier alles economisch is. Du er vinden op ieder niveau verschuivingen plaats.

Welnu, jullie zeggen tegen mij, "Oké, hoe reflecteert zich dat in de externe wereld?" Laat ons een voorbeeld gebruiken, wel, die van de steden van licht. Laat ons het voorbeeld van jullie galactische broeders en zusters gebruiken. Laat ons het voorbeeld van de architectuur gebruiken.

Wanneer er een visie is van toegankelijkheid, van delen, van schoonheid, van gratie, dan, wat je kiest te bouwen zijn niet stenen gebouwen die de mensen in het nauw gedreven houden. Steden verschuiven. En de term, zelfs van wat jullie zien als een stad, welke vrij onvoorstelbaar is geworden, in menselijke of goddelijke termen, worden plaatsen of bijeenkomsten, van verwelkoming, van toegankelijkheid, zodat diegenen die construeren, ontwerpen, die deelnemen, die bijeenkomen in de steden, of het nu een plaats is voor genezing of handel - handel gaat een andere betekenis aannemen - zij worden plaatsen die eerder verwelkomend dan uitsluitend zijn.

Welnu, jullie steden van licht zijn in aantocht - steden die eens 800.000 jaren in jullie toekomst waren. Dit is waarom ik tegen jullie zeg, jullie hebben Nova Aarde gecreëerd, en jullie co-creëren het, met ons, met jullie sterren broeders en zusters, en jullie hebben deze steden steeds dichter naar jullie toe getrokken, omdat jullie gereed zijn.

De trilling met jullie sterren broeders en zusters - welke, tussen haakjes, niet eenvoudig de Vijfde Dimensie is; maar dat, wederom, is een andere conversatie; er is zoveel om over te spreken - maar die trilling wordt steeds meer verenigbaar omdat jullie die rommel/de rotzooi niet meer dragen. En ik bedoel elke en iedereen van jullie, en wie je bent, wie jij opeist, wie jij wordt.

Is er een noodzaak/behoefte voor de platvormen, en specifiek deze, om door te gaan? Het is zeldzaam dat ik verlegen zit om woorden, maar wij zouden echt niet weten wat we zouden moeten doen zonder dit platform. En dat is waarom wij jullie aanmoedigen, en wij aan jullie verzoeken, in de geest van gelijkheid en partnerschap, om alsjeblieft door te gaan. Jullie dienen, maar jullie creëren ook met ons.

Is er een behoefte voor conferenties, voor bijeenkomsten, voor mensen van alle Rijken om samen te komen, niet slechts met het intellect, niet slechts met informatie, maar met het hart? Want als het hart niet aanwezig is, als de liefde niet aanwezig is, is er geen Nova Aarde. Dus als de liefde niet aanwezig is, is de schepping een valse illusie. Het is een pakje kaarten dat weggeblazen is door de wind. De grondslag is jullie geest, jullie ziel, jullie hart, jullie intenties, en ja, jullie handelingen.

Het is tijd voor de beste en de helderste - en wij bedoelen niet slechts diegenen die geïdentificeerd zijn door vorige regimes als de beste en de helderste - maar het is tijd voor de beste en de helderste harten, intellecten, geesten, genezers, informatieverspreiders om samen te komen en om te formuleren (om jouw termen te gebruiken lief hart) wat werkbaar is, wat duurzaam is. Zou ik toe mogen voegen, wat vreugdevol is?

Herhaaldelijk, hebben wij tegen jullie gezegd, als het niet van liefde is, als het niet van vreugde is, doe het niet. Het is een zeer eenvoudige test. Het is een zeer eenvoudige lakmoes test. Als het jouw hart niet doet laten zingen… En ik bedoel niet dat alles gemakkelijk is. Hemel en Aarde weten waartoe jullie besloten hebben om te construeren, en wat jullie al gezien en gedaan hebben zouden wij nooit aanduiden als gemakkelijk. Dus, zijn er momenten waarin jullie je verdoezelt, verward voelen? Maar dat is wanneer je terugkeert naar je hart, naar jouw kern, naar ons, en naar elkaar, en jullie ontvangen van ons de ondersteuning en de liefde.

Dus, is ieder stap soepel? Nee. Maar de creatie van wat jullie doen heeft behoefte om liefdevol, vreugdevol en reflectief te zijn over niet alleen wat jullie willen, maar van wat de lof van Gaia zingt. Dat is zo diep respectvol van deze machtige die jullie vasthoudt, dat is in harmonie en op één lijn. Het kan geen zigzaglijn zijn. Ja, het is een spiraal, maar denk aan het naar boven gaan via het centrum van de spiraal. (1)

Op één lijn is slechts dat. En het zegt niet, "Wel, ik heb geen goede dag vandaag, dus vandaag ben ik niet op één lijn. Vandaag ben ik niet in vreugde." Het is het opeisen en het ademen en het leven van jouw vreugde, ongeacht wat, iedere dag, ieder moment, en niets anders accepterend.

Zijn er tijden wanneer wij gekeken hebben en de pijn van een ieder van jullie voelden, van jullie planeet, van jullie harten, hoe verward jullie zijn? Ja. En dus zouden jullie tegen mij zeggen. 'Michael, Gabrielle, Raphael, wat doen jullie wanneer je dit voelt?" En het antwoord is, wij komen bijeen, en wij komen bijeen in het hart van de Moeder totdat een dergelijke pijn - welke veel groter is dan die van jullie; anders, maar groter - totdat het eenvoudig oplost.

En jullie zeggen, "Wel, ik wist niet dat jullie pijn of smart ervaren." Het is niet hetzelfde als dat van jullie, omdat, ja, wij begaafd en gezegend zijn, omdat wij het grotere plaatje hebben. Maar denk niet, dierbaren, dat wanneer wij in het verleden de bommen hebben zien vallen en kinderen verminkt werden dat het geen verdriet veroorzaakt.

Dus wanneer je dit voelt, kan je dan samenkomen? Kan je met ons samenkomen? Jullie, in het verleden - en jullie zullen me dit steeds maar weer opnieuw horen zeggen - jullie zijn naar een plaats gegaan waar jullie smart, de teleurstelling, desillusie, verdriet en zorgen - vele van de 'dessen' - persoonlijk zijn. Welnu, sommigen van jullie zijn daar doorheen gebroken. En ja, Sananda en Ik hebben dit heel duidelijk gehoord. Maar velen van jullie hebben nog steeds deze gehechtheid te denken dat het privé is, dat het iets is dat stilletje verwerkt moet worden, discreet en alleen, alsof het iets binnenin jou is waar je voor moet zorgen.

En waar dat subtiel in vertaald wordt is een gevoel dat je op de één of andere manier gefaald hebt, dat je niet waardig bent, dat wij je vergeten zijn, en dat er afscheiding is - alles is niet alleen onjuist, maar onwaar.

Als het één ding is dat jullie horen waar ik over communiceer vandaag, is het om dat alsjeblieft los te laten. Reinig jouw wezen van dat.

Wanneer jij je tranen deelt, jouw vragen, jouw twijfels, wat je dan doet is dat je het naar buiten laat komen. En je het teruggeeft. En het kan volledig getransmuteerd en naar jou terugkeren als een helder, stralend bruisend licht dat jou optilt en dat geeft, en binnenin jou de energie wakker maakt om te creëren om Nova Aarde te co-creëren. Nova Aarde is een gezamenlijk project. Als jij verder gaat, ongeacht wat, zal het geld komen. Eis jouw overvloed eenvoudig op. Het ligt daar op de tafel.

Nu, ik weet dat ik maar doorgegaan ben, maar ik wenste dit te adresseren.

SB: Heer, ik zou graag willen dat onze luisteraars weten dat ik een lijst aan vragen heb, maar zoals al zo vaak gebeurde in het verleden, heeft u ze één voor één beantwoord! Dus is het niet alsof ik ze had moeten vragen (2)

Maar misschien zouden we de rest van de tijd kunnen spenderen, de korte tijd die ons nog rest, aan deze inauguratiedag aangaande deze inauguratie discussie van het opbouwen van Nova Aarde en het feit adresserend dat het de Lichtwerkers kriebelt om aan het werk te gaan met co-creëren, het opbouwen van Nova Aarde. En wat zou U willen aanbevelen waar zij zich oftewel op focussen of wat zij moeten doen in de gebieden van de externe sociale structuren of die externe technologische structuren van de wereld, om Nova Aarde binnen te brengen?

AAM: Welnu, jullie hebben enige van de platforms, en ik dank jullie hiervoor.

En het wonderbaarlijke ding over leefgemeenschap is dat het volledig opnieuw gedefinieerd werd op jullie planeet in de afgelopen paar jaren. Ja, er is de leefgemeenschap van jouw beurt, van het gebouw waarin je leeft, van het blok waarin je leeft, maar leefgemeenschap heeft ook volledige bredere aanduidingen aangenomen omdat gemeenschap globaal is.

Jullie hebben de technologie waarmee te communiceren. Jullie hebben je sociale netwerken. Welnu, ik bekritiseer niet het terug en verder sturen, de spelletjes die er gespeeld worden, want dat is een manier waarop samen gespeeld wordt, te communiceren. Maar kan ik de suggestie doen dat jullie de kritiek/het commentaar, het corrumperen beginnen te elimineren? Deel wat verheffend/optillend is.

Het grootste deel waar jullie nu een wisselwerking mee aangaan is de beoefening van onderscheid maken, de kwaliteit van onderscheid, terwijl het volledig gescheiden van oordeel is. (3) Bouw jullie gemeenschappen globaal op. Jullie hebben kunnen proeven over wat mogelijk is, met de Occupy bewegingen, met de Arabische Lente, met vele instituten die op hun plaats zijn om diegenen in nood te ondersteunen.

Welnu, moeten zij schoongemaakt worden? (4) Ja. En kunnen jullie dat doen? Ja. Jullie hoeven niet opnieuw het wiel uit te vinden. Wat jullie moeten doen is misschien het wiel schoonmaken, en er een paar nieuwe spaken in zetten, en de banden oppompen.

Begin het gesprek. Breid het gesprek uit. Raak betrokken bij jouw gemeenschap, of het nu in een gemeenschapstuin is, in een gemeenschapsactiegroep; of het nu het samenbrengen van zangers is die geïnteresseerd zijn - en wij bedoelen niet simpelweg wetenschappers - die geïnteresseerd zijn in de kwestie van vrije energie. Er zijn velen onder jullie die in een zeer actieve samenwerking zijn met jullie sterren broeders en zusters. Waarom komen jullie niet samen en delen jullie met elkaar wat jullie leren? En ik bedoel niet simpelweg over de technologie of het spel, Ik bedoel over de trilling die voor jullie vereist is om feitelijk te komen en samen te voegen.

Dus, kies jouw gebied, of jouw gebieden, die je wenst te adresseren en op gang te brengen. En kom dan tezamen in samenwerking en in groepen om met iedere kwestie om te gaan die naar voren komt en die geëlimineerd,  uitgeroeid dient te worden. Gebruik de Wet van Uitschakeling, lief hart. Dit is iets waar Sanat Kumara niet frequent over gesproken heeft in de oude dagen, in het verleden. Maar nu is het tijd om deze Wet stevig binnen te brengen en binnenin jullie te verankeren.  

 [muziek begint te spelen]

Ik hoor de muziek, en het is de Hemelse Gastheer.

SB: Dank U, Heer.

AAM: Ik geef jullie mijn liefde, en ik verlang ernaar om met je verder te gaan.

SB: Wij verlangen er ook naar, Heer. Dank u.

AAM: Ga in vrede. Vaarwel.

SB: Vaarwel.

[einde]

V oetnoten


(1) Een zigzag lijn van evolutie, denk ik, duidt een persoon aan wiens vooruitgang verward, aarzelend en onzeker is. Eerst gaan zij in deze richting en dan in die richting. Een spiraal duidt een persoon aan die terugkomt naar dezelfde lessen op steeds hogere niveaus totdat zij geleerd zijn. Een persoon die binnenin de spiraal naar boven gaat duidt iemand aan die zijn of haar lessen zeer snel leert en consequent snelle vooruitgang maakt omhoog in de karmische spiraal van evolutie.

(2) Mijn lijst van vragen was te beginnen met de innerlijke/persoonlijke fase van het construeren van Nova Aarde en om naar de externe, sociale fase te gaan en dan naar de externe/technologische fase. AEM adresseerde de eerste twee zonder dat ik deze vragen hoefde te stellen. Dat maakt het interviewen gemakkelijk en moeilijk. Gemakkelijk omdat ik mijn vragen niet hoef te vragen omdat hij ze al beantwoord heeft. Moeilijk omdat ik zonder vragen zou kunnen komen te zitten en ik er dus geen enkele meer heb als hij me vraagt waar ik verder met hem over wens te spreken! Hij zal degenen die ik bedoelde te vragen al beantwoord hebben!

 (3) Merk op dat ik een dag geleden geïnspireerd was om over onderscheid versus oordeel te schrijven en hier is AEM die zegt dat wij onderscheid nodig zijn maar dat we het moeten scheiden van oordeel. Is het slechts toeval dat ik dat onderscheid gisteren maakte en hij het vandaag maakt? Ik denk het niet. Hij inspireerde waarschijnlijk die gedachte en bevestigd het nu, tenminste voor mij, door dit onderscheid vandaag te maken. Zie: “Hoe ziet een Explosie van Creativiteit eruit?” {Engelstalig!!) http://goldenageofgaia.com/2013/01/what-does-a-creative-explosion-look-like/

(4) Vele goeden doelen bijvoorbeeld zijn overgenomen door de Illuminatie. Maar hij raadt ons aan ons niet van hen te ontdoen, maar hen te hervormen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten